HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gagax
!!!Ha igaz 😄!!! akkor minél hamrabb add vissza v add le városházán rendõrségen v vhol 😄 Simet ne tegyél bele mert hamar ott lesznek a zsaruk 😊 HD2 m így lett meg csak azért mondom 😄

Bucser
Update-et wifin keresztül megcsinálja magátül. szól ha van valami. (már a 2-kon vagyok túl)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

elitehun
én se hordok skinny jeanst 😛 és kösz a válaszokat 😊
ja még annyi hogy updatelni milyen progival kell? htc oldaláról kell leszedni?
tenkenorman
nemá... ha van egy kis esze a tulajnak letiltatja

http://www.tenke.hu

rastaman
na gyerekek, az a helyzet állt elõ, hogy egy one x-et találtam az utcán, így hazahoztam a hd2-m mellé XD

Bucser
Persze. En is azt csinaltam.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

és elsõ töltés közben is bekapcsolhatom? mert már nagyon nyúúúznám : )
Bucser
LÉnyegtelen. Lithium Ion az aksi. akár fel is töltheted fullra, vagy lemerítheted. nincs memória effekt, csak idõvel degradálódik a töltés.

Bucser
farmerzsebben símán elfér bár nem hordok skinny jeanst😊

A munkás öltönygatyóba elfér símán, kabátzsebbe táskazsebbe mindig jó és az aksi többet bír mint a HD2 bírt valaha. (fõleg az update óta)

Szép és gyors sok franc nincs rajta kezdetben, majd az appok megadják hozzá a hangulatot. egyenlõre nem éreztem szükségét a rootnak, mert alapból gyors a sensebõl meg kicsit visszábbvettek mint korábban volt pl a sensationön.

Mivel powerampot használok egy sennheiser profillal és fülessel a Beats audioról nincs véleményem. Asszony Iphonejában próbáltam a kapott füles hát kb a Senni C200-ammal vetekszik minõségben a HD238-hoz képest ellenberger sehol nincs. Ja ez nem beats füles már mint az a Sensation XE-nél volt.

SZVSZ 2 évet símán kibír nekem ez a teló ahogy a HD2 kibírt.

elitehun
Kösz a válaszokat.
És hol hordod? Farmerzsebben elõl nem feszül nagyon? A méretei miatt ^^
alig várom már, hogy megérkezzen az enyém! 😊 elsõ töltést amúgy hogyan csináljam majd? mennyire merüljön le + meddig legyen a töltõn?
kifli
gurubefree 2-vel indított rögtön, android topikban írta, ha valaki kíváncsi valamire szívesen válaszol...
Bencee7
Megtapizni vásárlás elõtt max a speedshopban lehet...de hidd el, jó lesz 😄 én anno a HD2 4.3"-jára mondtam, hogy minek, meg mekkora már...ma meg a DHD ugyanekkorája már "kicsi" 😊 megszokod, és soha nem akarsz kisebbet!

elitehun: de van, olvass vissza egy kicsit, Bucser kolléga most cserélte le a HD2t egy OneX-re, és ha jól emlékszem volt még valaki, de abban nem vagyok biztos 😊
OneX meg szép és jó (fõleg fehérben 😊, rosszat még nem olvastam róla...ha olcsóbb lenne, cserélném is a DHDt, de egyenlõre biztos marad a kicsike 😄

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

rastaman
nincs sajnos 😄

rastaman
bocs, úgy értettem, hogy megtapizni, kipróbálni milyen a 4.7, mennyivel könnyebb rajta gépelni, ugyanis relatíve nagy ujjbegyeim vannak (és eddigi legnagyobb telefonom is csak 4.3)

mindenesetre holnap benézek a veszprémi t-pontba, remélhetõleg kipróbálok egyet, illetve megkérdem ezt a webshopos témát, hogyan is van pontosan.

elitehun
még senkinek nincs ilyenje mi? 😄
elitehun
Vélemények a One családról? Azon belül is az X-rõl?
Bencee7
ott helyben biztos beüzemelik neked 😊 de ha nem is, akkor te kibontod és bekapcsolod, az akkuban van elég töltés, hogy kipróbáld...

de ha mégsem, akkor is, ha nem jó, 3 napig kicserélik

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

tesó07
Eladó Egy HTC Mozart független, karcmentes, garanciális teló. Akit érintene az írjon pü-t.

RMCF

rastaman
ki is lehet próbálni, ugye?

Bencee7
Ha független, akkor valószínûleg nincs. Szerintem is menj a Tbe 😊 velük rosszul nem járhatsz, plusz ha még raknának is bele vmit, akkoris, már rootolva van a OneX, szóval nem sok van már hátra, és rom is lesz 😊 ...és ha rootolt, akkor bele is tudsz nyúlni, és kitörölni, amit nem akarsz benne látni

rastaman
és nincsen benne semmi ilyen t-menü meg ilyesmi? (csak mert pl a céges nokiámban vannak ilyen t-szutykok beépítve)

Adaaam
Ipon szerintem is megbízható, de amit #4299-ben is írtam szerintem jobban megéri domino-val venni, spórolsz vele 30k-t. Ph fórumban írta egy srác hogy tegnap kapta meg a telefont a T-tõl és független.

everything's better with music

Az IPon-nal nekem csak jó tapasztalataim vannak, nincs velük gondom, szerintem tõlük nyugodtan veheted, de várd meg hogy a többiek mit mondanak.
http://ipon.hu/?product_id=203089

innen akkor esetleg? vagy tudnátok olyat ajánlani, ahonnan érdekes. már a hétvégén meg szerettem volna rendelni, de akkor így csúszik. de inkább csússzon, csak legyen akkor biztos 😊
rastaman
értem. köszi a hsz-eket!

Bencee7
Ha látod, hogy szép nagy betûkkel kiírják pl h magyar nyelvvel, akkor azt a telót esélyes, hogy eredetileg nem hozzánk szánták, hanem pl angliába...

igazából nincs hátránya, és talán most nem is annyira jellemzõ, mióta a droid tud magyarul is 😊 csak többször olvastam fórumokon, hogy speedshoppos cuccok elromlottak, vagy kicsit gányolt rendszerûek voltak... másik hátrány, hogy véleményem szerint az egyik legdrágább hely 😄 ha kicsit körbenézel, tuti megspórolsz pár 10ezer FTot...

kifli
telefonokat, és hasonló mûszaki cikkeket figyelik. Mert ezekrõl tudják megmondani, hogy nem 1$ volt, még akkor is, ha annyi van csak ráírva. Illetve azért ezeket biztosítva szokták küldeni. Asszem 50$ vagy kevesebb az értékhatár.

Makettrõl navos nem fogja megmondani, hogy ez most mekkora értékû is, pedig lehet valami márkás több tízezres cucc. Ellenben azért egy mobilt pl felismernek.
kemszi2
mi az az érték/méret ami felett érdekli õket a dolog, makettet elég sokat rendeltem már usából japánból és még mindig elért hozzám gond nélkül
kifli
ha kínából rendeled számíts ara, hogy megállítják nav-osok. És fizetned kell majd rá. EU-n belülrõl rendelj csak ilyen értékû dolgokat.
Adaaam
T-nél most domino-val 148k ha neten rendeled meg és ha minden igaz még mindig függetleneket adnak.

everything's better with music

Én Kínából semmiesetre sem, ha nagyon kintrõl szeretnél akkor inkább Angliából.
rastaman
szerintetek mekkora az esélye, ha kínából rendelek telefont ebayen keresztül, hogy az nem eredeti, hanem koppintott lesz? kb 145.000-re jönne ki egy fehér one x... itthon meg ~170.000.

Nekem minden alap rajta.
papi08
Ilyent nekem is produkál..
ROM: LeeDroid_HD_v5.11

13 éve itt. Szép idő.

Üdv!

Volna egy kérdésem felétek a DHD-val kapcsolatosan. Mért van az hogy a rezgés csökken/változó (sõt van h nem is rezeg) de csak mikor írok vagy az alsó gombokat nyomkodom, mert hívásnál/ébresztésnél meg gond nélkül rezeg? Azért is kérdem, hogy lehet-e probléma ebbõl késõbb, vagy nem lényeges?
értem köszi. 😊 pontosan amúgy mit kell az alatt érteni, hogy elég sok a nem Mo-ra szánt készüléke? 😮
Bencee7
Speedshopnak elég sok a nem Magyarországra szánt készüléke, de viszont elvileg hivatalos HTC viszonteladó, szóval szerintem nincs mitõl tartanod 😊

hali. hétvégén tervezem egy one X beszerzését. Akkor a tesztek alapján az elsõ kettõ amit meg kell figyelnem, az, hogy ha megnyomom az oldalát nem-e szarakszik a kijelzõ + a szürke képeknél nem-e vibrál.
egyébként speedshopból terveztem rendelni. ezzel kapcsolatban tapasztalatok, vélemények? megbízható?
desirenek alapbol 1 valtozata volt
HTC Desire

aztan jott 2 uj belole:
HTC Desire HD -nagyobb kijelzo
HTC Desire Z - qwerty

kesobb jott:
HTC Desire S - velemenyem szerint sima desire javitva

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Bencee7
Picit olvass vissza 😊 #4276

zsolt515
Üdv!
Én új telefont szeretnék venni, és HTC-ben gondolkodom!
Találtam is egyet ami szerintem nagyon jó, és jól is néz ki ez a pedig a "Desire"!
A Desire-nek van két változata az S és a HD!
A kérdésem az lenne, hogy melyik jobb? Miben különbözik a kettõ egymástól?

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

kifli
mint látod nem csak én nem használom 😄

Nyilván, ha valaki távol van családtól, annak jól jöhet. De akkor ez a 100 millió úgy oszlik meg, hogy 100 millió használja a 2 milliárdból. sok-sok mai szemmel is modern készülék, azért nem kap front kamerát, mert nincs rá akkora igény, hogy egyûtalán helyet csináljanak neki, inkább a kinézet sokszor többet ér.

"Asszonynak képek küldözgetése melóból ha unom az agyam, etc..."

Ez most komoly? 😄

#4282: volt több telefonom is front cam-el, de videotelefonálásra vagy fényképezésre, 1x nem használtam. szóval biztosan tudom mondani, hogy számomra szükségtelen.
gurubefree
Na .... a ket HTC one X-bol az egyik megerkezett !!!! ha valakit erdekel barmi is a keszulekrol ( bar a tesztekben olvashato minden ) akkor szivesen valaszolok 😊

ゾルターン

Bucser
Akkor te vagy a fasza csávó aki nem használja a front facing camerát. még jó, hogy a maradék 100 millió user igen😊

Köztük én is pláne, hogy normális minõségben mûködik. Skype, videocalling haza magyarországra, Asszonynak képek küldözgetése melóból ha unom az agyam, etc...

rastaman
én kb 3-szor videótelefonáltam a touch hd-vel az egy év alatt amíg használtam a telót... és akkor is engem hívtak, mert én sajnáltam rá a lóvét... :F
a hd2-n nincs elülsõ kamera, de nem is hiányzik.

nekem is volt olyan keszulekem amin volt.. de ha volt se hasznaltam.. 😄 most nicns nem hianyzik 😄

Bencee7
Szerintem sincs értelme, N95ön sem használtam...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De ne mondjuk ezt, hogy nem kell meg semmi szükség rá, mert olyanok leszünk, mint az ájfón gazdák: "ami nincs, az nem kell" <#idiota>

voip eleg .. videochat max ha valakit agyon reg nem lattal rokon stb.. de akk meg ott a pc ..szerintem is felejtõs a front cam.

Palinko
meg mondjuk nõ sem vagy hogy sminkelnél, szal tényleg semmi szükség.