HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ja még annyi hogy updatelni milyen progival kell? htc oldaláról kell leszedni?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A munkás öltönygatyóba elfér símán, kabátzsebbe táskazsebbe mindig jó és az aksi többet bír mint a HD2 bírt valaha. (fõleg az update óta)
Szép és gyors sok franc nincs rajta kezdetben, majd az appok megadják hozzá a hangulatot. egyenlõre nem éreztem szükségét a rootnak, mert alapból gyors a sensebõl meg kicsit visszábbvettek mint korábban volt pl a sensationön.
Mivel powerampot használok egy sennheiser profillal és fülessel a Beats audioról nincs véleményem. Asszony Iphonejában próbáltam a kapott füles hát kb a Senni C200-ammal vetekszik minõségben a HD238-hoz képest ellenberger sehol nincs. Ja ez nem beats füles már mint az a Sensation XE-nél volt.
SZVSZ 2 évet símán kibír nekem ez a teló ahogy a HD2 kibírt.
elitehun: de van, olvass vissza egy kicsit, Bucser kolléga most cserélte le a HD2t egy OneX-re, és ha jól emlékszem volt még valaki, de abban nem vagyok biztos 😊
OneX meg szép és jó (fõleg fehérben 😊, rosszat még nem olvastam róla...ha olcsóbb lenne, cserélném is a DHDt, de egyenlõre biztos marad a kicsike 😄
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
mindenesetre holnap benézek a veszprémi t-pontba, remélhetõleg kipróbálok egyet, illetve megkérdem ezt a webshopos témát, hogyan is van pontosan.
de ha mégsem, akkor is, ha nem jó, 3 napig kicserélik
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
everything's better with music
innen akkor esetleg? vagy tudnátok olyat ajánlani, ahonnan érdekes. már a hétvégén meg szerettem volna rendelni, de akkor így csúszik. de inkább csússzon, csak legyen akkor biztos 😊
igazából nincs hátránya, és talán most nem is annyira jellemzõ, mióta a droid tud magyarul is 😊 csak többször olvastam fórumokon, hogy speedshoppos cuccok elromlottak, vagy kicsit gányolt rendszerûek voltak... másik hátrány, hogy véleményem szerint az egyik legdrágább hely 😄 ha kicsit körbenézel, tuti megspórolsz pár 10ezer FTot...
Makettrõl navos nem fogja megmondani, hogy ez most mekkora értékû is, pedig lehet valami márkás több tízezres cucc. Ellenben azért egy mobilt pl felismernek.
everything's better with music
Volna egy kérdésem felétek a DHD-val kapcsolatosan. Mért van az hogy a rezgés csökken/változó (sõt van h nem is rezeg) de csak mikor írok vagy az alsó gombokat nyomkodom, mert hívásnál/ébresztésnél meg gond nélkül rezeg? Azért is kérdem, hogy lehet-e probléma ebbõl késõbb, vagy nem lényeges?
egyébként speedshopból terveztem rendelni. ezzel kapcsolatban tapasztalatok, vélemények? megbízható?
HTC Desire
aztan jott 2 uj belole:
HTC Desire HD -nagyobb kijelzo
HTC Desire Z - qwerty
kesobb jott:
HTC Desire S - velemenyem szerint sima desire javitva
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Én új telefont szeretnék venni, és HTC-ben gondolkodom!
Találtam is egyet ami szerintem nagyon jó, és jól is néz ki ez a pedig a "Desire"!
A Desire-nek van két változata az S és a HD!
A kérdésem az lenne, hogy melyik jobb? Miben különbözik a kettõ egymástól?
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Nyilván, ha valaki távol van családtól, annak jól jöhet. De akkor ez a 100 millió úgy oszlik meg, hogy 100 millió használja a 2 milliárdból. sok-sok mai szemmel is modern készülék, azért nem kap front kamerát, mert nincs rá akkora igény, hogy egyûtalán helyet csináljanak neki, inkább a kinézet sokszor többet ér.
"Asszonynak képek küldözgetése melóból ha unom az agyam, etc..."
Ez most komoly? 😄
#4282: volt több telefonom is front cam-el, de videotelefonálásra vagy fényképezésre, 1x nem használtam. szóval biztosan tudom mondani, hogy számomra szükségtelen.
ゾルターン
Köztük én is pláne, hogy normális minõségben mûködik. Skype, videocalling haza magyarországra, Asszonynak képek küldözgetése melóból ha unom az agyam, etc...
a hd2-n nincs elülsõ kamera, de nem is hiányzik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)