5079
htc_one_banner_1.jpg
  • Bucser
    Nem minden HTC one X hibas. Pl az enyimnek semmi baja.

Az elso 2 sorozattal voltak gondok. Azota elvileg nem szabad hogy problema legyen de ha elojon nalad helybol cserelik egy ujra.
  • bboyatty
    Helló, nővéremnek van egy HTC HD2-es telója, Német országban vették és német nyelvű windows volt rajta, addig minden jól szuperált de mivel nehézkes volt a kezelés a német nyelv miatt ezért windowst cseréltettek rajta, eleinte nem volt baj minden működött de mostmár teljesen le van épülve a telefon, úgy értve, hogy nem indítja el a programokat, a kamera sem indul mindig hibát ír. Újraindítás után kis időre rendbe jön de aztán ugyan az a helyzet, próbáltam visszaállítani gyári beállításokra de semmit sem ért.
    Esetleg ha tudtok pár tippet adni, hogy mi lehet azt megköszönném.
  • bigbigle
    hát nem, de lehet valami megoldás lesz, de hát kitudja.
  • Jockey
    aki megvette azon sokat nem segít..
  • bigbigle
    Már be van jelentve a one x-nek a "utóda" amiben ki lesz javítva.
  • Jockey
    bakker, épp htc one x-t akarok venni, erre mondja kollegám hardware-s wifi problémák vannak vele, utánanáztem tényleg a gyártó meg annyit mond soz, következőeknék jobban figyelünk..
    ez azért elég gáz így..lehet kénytelen leszek galaxy s3at venni, pedig a mostani desire-t upgradeltem volna..
  • rastaman
    :D
  • kifli
    "a hd2 tetszik, de tényleg valami újabbat szeretnék.."

Érdekes, pár hsz-el ezelútt, még touch hd-t vettél volna, mostmeg a hd2-nél szeretnél már újabbat....
  • bigbigle
    40 körül nem sok mindent kapni sajnos:(
  • dragon11
    tudom nagy elvárás, de valami újabbat szeretnék.. illetve annyira nem is tetszik a desire hd.:SS

a hd2 tetszik, de tényleg valami újabbat szeretnék..
  • bigbigle
    Köszönöm szépen.
  • rastaman
    itt kb mindent megtalálsz
  • bigbigle
    Lemaradt hogy desire hd a készülék gyári alapokon.
  • bigbigle
    Üdv,

Valaki tudna segíteni hogy, hogy kéne a telefonom rootolni és főzött rom-ot feltenni?
  • desigo
    Az Európai Kép és Hang Szövetség (European Imaging and Sound Associationnak, EISA) kihirdette a 2012-2013-as szezon díjazott termékeit.

"A "European Social Media Phone" kategóriában a HTC One S nyert az EISA ítészei szerint "

katt
  • Vargagy
    Régen jártam erre, de most meg vagyok lőve. A HTC Touch Cruise telefonomon a normál telefon hangereje annyira lecsökkent, hogy még csendes szobában is nagyon hegyezni kell a fülemet, normál hangos környezetben be kell kapcsolnom a kihangosítót, ami pl. vezetés közben nem olyan egyszerű. (Vajh miért nem lehet valamelyik hardver gombra tenni.)

A globál hangerővel nincs gond, ha zenét játszok le, vagy megy a hangnavigáció, akkor normális a hangerő. A hangerő szabályozó csúszkán külön van a számítógép és telefon hangerő, de az utóbbi a maximumon van.
  • ktomi22
    desire remek. mar egy ideje hasznalom.. senset is feladtam vegul a cyanogenmod 7 ert :D azota megjobbkeszulek :)
  • desigo
    +1
    (4496-ra)
    Desire korrekt telefon...
  • Bencee7
    Akkor viszont jó választás lehet, mert ilyen kategóriában nem sűrűn találsz duplasimes telefont... Samsungnak van Galaxy Y DuoS de az a nyomába sem ér. Mobilarena tesztet érdemes elolvasni róla :)
  • kemszi2
    kell apámnak a dupla sim kezelés
  • Bencee7
    Jégkrém dupla simmel :) amúgy nem olvastam jókat róla...
    ,,Lag fest !!!!! Thanks to Adreno.. I made the right decision opting for the Xperia series instead..."
    ,,A GPU that can't even run asphalt 5 with playable frames + Cortex A5"

Inkább One S vagy V...
  • kemszi2
    desire v-ről mi vélemény?
  • rastaman
    nekem lenne egy HD2-m eladó...
  • Bencee7
    40-ért ezek közül csak Desiret kap, vagy Defyt :)

dragon11: 40 körül Desire nem rossz választás, egy baja van csak, hogy kevés a memóriája.
    Ne argep.hun nézelődj, hardverapro.hu-t ajánlom Ami ennyiért szóba jöhet, az a Desire, Nexus One a HTC szegmensből, esetleg HD2 ha szeretsz bütykölni :) Samsung Galaxy S lehetséges, vagy a Motorola Defy. De szerintem a HD2 vs Desire kettősből válassz 40ért...
  • tenkenorman
    desire, desire hd, meg vannak azért jó telefonok, motorola milestone 2, defy+, galaxy s2, s plus, alsó középkategóriában bármi. nyisd meg az árgép-hu-t keress neked tetsző telefont, kb 50-60 magasságában, aztán nézd meg a használt árukat. nézz ki párat ami tetszik a lényeg hogy azért szerintem a 660 mhz-es kütyüket felejtsük el mert már idejét múltak. egy nem senses 1ghz-es telefon egy pár bulis játék elfuttatásához pl angry birds és társai + telefon alap funkcióinak kiélvezéséhez tökéletesen elég!
  • nIsTv4n
    Beállítások/Display, gestures & buttons/Betűméret
  • bubu13
    A One X készüléknél lehet nagyítani a betűméretet? Nem a böngészőben, hanem például a névjegyzéknél?
  • veszelka
    hogyha kikapcsolom a zenelejátszóban a headset érzékelését, és vissza, működik gond nélkül. így egyszerűbb.
  • dragon11
    segíts, milyeneket!:D
  • tenkenorman
    felejtsd el aezeket az őskövületeket. egy csomó relatíve új mobilt kapsz már ennyiért!
  • dragon11
    Talán 40, használtan..
  • rastaman
    azt gondolom, nem jó, ha mindent kezdhetsz elölről :/
  • veszelka
    produkált már olyat a teló, hogy némán csörgött, még ha maxra is volt tolva minden hang. egy gyári állapotra visszaállítással megoldódott.

de emiatt nem szeretném újra.
  • rastaman
    jah, hogy 2 hónap után? illetve működik telefon újraindításkor? akkor nem a fülessel lesz a gondod, viszont lövésem sincs ebben az esetben mi lehet a baj. :/
  • gagax
    Akkor HD2 inkább :) egyetlen olyan telefon amit sajnálok h megváltam tőle :)
  • desigo
    Üdv!
    Mi az a maximális összeg amit telefonra szánnál?
  • dragon11
    jelenleg a wp7 egy kalap ... a wp8 pedig a közelben sincs..
  • kifli
    xda forumon olvass bele, egy-egy android rom topikba, hogy milyen hiányosságok vannak.
  • dragon11
    Srácok!

Mennyire érdemes venni egy Touch HD-t, s felnyomni rá az Androidot ?!
    Nagyon-nagyon megtetszett a telefon -kinézete miatt :P-, az ára is a pénztárcához megfelelő, de ha hasonlót tudtok, az is megfelelő lenne.:)

Köszönöm!
  • desigo