HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok, lehet hogy nem pont ide kéne írnom errõl de azért remélem elfér.
Pár napja vettem egy használt desire-t. Teljesen jó, szinte mintha új lenne. Egyetlen hibája hogy a hátlapban az a rész ami védi a kamerát, olyan mintha koszos lenne (kép). Ez azért zavaró mert így egy kicsit homályos képeket készít. Próbáltam letisztítani de nem akar eltûnni. A kérdésem, hogy ti tudtok-e valami módszert, vagy vehetek egy új hátlapot?
Pár napja vettem egy használt desire-t. Teljesen jó, szinte mintha új lenne. Egyetlen hibája hogy a hátlapban az a rész ami védi a kamerát, olyan mintha koszos lenne (kép). Ez azért zavaró mert így egy kicsit homályos képeket készít. Próbáltam letisztítani de nem akar eltûnni. A kérdésem, hogy ti tudtok-e valami módszert, vagy vehetek egy új hátlapot?
PS. már rájöttem, h nem mûködne itthon.. :S
Sziasztok!
Egy S.O.S. kérdésem lenne, ebayen találtam ezt a HTC Incredible telefont: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170848931666
Ma akciós még, azért örülnék minél hamarabb a válaszoknak 😊 Jelenleg egy Samsung Galaxy Gio-m van, de sokszor belassul és sztem a képe sem az igazi. Ez a HTC jobb lenne ennél? Ahogy elnézem nem egy mai modell, de kíváncsi lennék, hogy ár-érték arányban szerintetek milyen?
Illetve a frekvenciánál ez van a leírásban: Cellular Band: CDMA 800/1900 - hülye kérdés, ugye mûködik itthon is?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Egy S.O.S. kérdésem lenne, ebayen találtam ezt a HTC Incredible telefont: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170848931666
Ma akciós még, azért örülnék minél hamarabb a válaszoknak 😊 Jelenleg egy Samsung Galaxy Gio-m van, de sokszor belassul és sztem a képe sem az igazi. Ez a HTC jobb lenne ennél? Ahogy elnézem nem egy mai modell, de kíváncsi lennék, hogy ár-érték arányban szerintetek milyen?
Illetve a frekvenciánál ez van a leírásban: Cellular Band: CDMA 800/1900 - hülye kérdés, ugye mûködik itthon is?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
annyi biztos, hogy mikor kiadták, messze túlmutatott a korán. (Ott állunk, hogy jelenleg is adnak ki hasonló teljesítményû telefonokat, középkategóriában)
Az, meg hogy a dft team cotullával az élen elkezdte piszkálgatni, és megcsinálták a magldr-t, a legjobb húzás volt 😊
Ilyenkor egy picit örülök, hogy nem androiddal adták ki a rendszert, mert androidos telefonokkal ilyeneket nem lehet megcsinálni.
(legalábbis példát még nem láttam rá)
Az, meg hogy a dft team cotullával az élen elkezdte piszkálgatni, és megcsinálták a magldr-t, a legjobb húzás volt 😊
Ilyenkor egy picit örülök, hogy nem androiddal adták ki a rendszert, mert androidos telefonokkal ilyeneket nem lehet megcsinálni.
(legalábbis példát még nem láttam rá)
egy kicsit túlzásnak érzem azt a 2 gigát 😄
am hogy kell felrakni a frissitéseket? kell hozzá valami progi vagy megcsinálja magától?
am hogy kell felrakni a frissitéseket? kell hozzá valami progi vagy megcsinálja magától?
Beszarok, érkezik az új magldr hd2-höz. Mostmár nemcsak dualboot lesz (wp7, android), hanem mindenféle sd kártya és más cserebere nélkül, akár 4 különbözõ os-be is bebootolhatunk.
wp7android
ubuntu winmo 6.5
Ubuntu eddig is volt, de kicsit szarul volt megoldva, és elõször androidba kellett belépni, majd elindítani terminal emu-ba, és végül egy távoli asztal szerû cuccal csatlakozhatunk, illetve winmo 6.5-bõl is indítható volt. Azzal viszont natívban futott, nem úgy mint androidnál.
Mostanába kicsit elgondolkodtam, hogy talán év vége felé lecserélem, de végül rájöttem, hogy a faszt 😄
wp7android
ubuntu winmo 6.5
Ubuntu eddig is volt, de kicsit szarul volt megoldva, és elõször androidba kellett belépni, majd elindítani terminal emu-ba, és végül egy távoli asztal szerû cuccal csatlakozhatunk, illetve winmo 6.5-bõl is indítható volt. Azzal viszont natívban futott, nem úgy mint androidnál.
Mostanába kicsit elgondolkodtam, hogy talán év vége felé lecserélem, de végül rájöttem, hogy a faszt 😄
Igaz, én csak az újonnani készülékek árát vettem figyelembe, de ha használt is szóba jön, akkor már más is lehet, persze ha talál jó árban.
Én inkább a Sensationt ajánlanám ha sikerül az adott árkategóriában beszerezni.
dupla magos jobb processzor,jobb kijelzõ felbontás,elõlapi kamera,nagyobb aksi
Desire HD vs. Sensation
Ha pedig csak új jöhet szóba akkor One V (de ez szerényebb képességekkel rendelkezik mindkettõtõl)
dupla magos jobb processzor,jobb kijelzõ felbontás,elõlapi kamera,nagyobb aksi
Desire HD vs. Sensation
Ha pedig csak új jöhet szóba akkor One V (de ez szerényebb képességekkel rendelkezik mindkettõtõl)
Én a Desire HD-t ajánlom, de várd meg hogy a többiek mit mondanak.
Üdv!
HTC telefon vételén gondolkodom...70.000-80.000Ft között gondolkodom...szerintetek ebben az árban melyik lenne a legjobb választás?
HTC telefon vételén gondolkodom...70.000-80.000Ft között gondolkodom...szerintetek ebben az árban melyik lenne a legjobb választás?
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
király kösz! Amint lesz idõm elolvasom, lévén ilyet akarok venni elolvasok minden tesztet, megnézek minden review-t 😄
kis kiegészítésként még: a kamera üvege sajnos nem gorilla glass-bõl készült (nem úgy mint a HD2 esetében) - éppen emiatt sajnos idõvel karcolódik!
leendõ one x tulajok erre figyeljetek majd oda, nekem már sajnos van rajta egy hajszálkarc - igaz a készített kameraképeken szerencsére nem látszódik semmi hiba 😊
leendõ one x tulajok erre figyeljetek majd oda, nekem már sajnos van rajta egy hajszálkarc - igaz a készített kameraképeken szerencsére nem látszódik semmi hiba 😊
Igazából ha tudtam volna a választ akkor egybõl leírtam volna utána, de sajnos ahhoz a kütyühöz már szerintem az én Hero-m már bõven alul van szóval nem tudok segíteni. Ha még garis vidd be szervízbe, újra rakják a szoftvert aztán hátha jó lesz..
Jah Live!
Apámnak mondjuk Blade-je van, de neki is megesik, hogy pl smst nem jelez...nem tudjuk miért.
Én újraraknám a romot, vagy felraknék valami jóféle fõzöttet. Vagy vársz egy kicsit, és mindjárt itt az ICS Evo3Dre 😊
Én újraraknám a romot, vagy felraknék valami jóféle fõzöttet. Vagy vársz egy kicsit, és mindjárt itt az ICS Evo3Dre 😊
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
miután jót nevettem, újra felteszem a kérdést.
kilõttem a zseb módot, minden.
ja, mindig maxra állítom a hangerõt, de visszaállítja magát közepesre
kilõttem a zseb módot, minden.
ja, mindig maxra állítom a hangerõt, de visszaállítja magát közepesre
Állítsd át némáról hangosra..
😄DD bocsánat nem hagyhattam ki... 😄
😄DD bocsánat nem hagyhattam ki... 😄
Jah Live!
Htc evo 3d-m van. a probléma az, hogy nem csörög ki sokszor. mmint csak utólag veszem észre, hogy hívtak. ötletek?
Hát jó, csak én úgy vagyok vele hogy azt a hivatalosat megvárnám, és utána dõlne el hogy cserélek-e romot vagy sem.
Nem olyan vészes az 😊 bár szerintem augusztus elõtt tuti nem lesz hivatalosan...de kinek kell? xda-s srácok megoldják, hogy legyen elõbb is fullos 😄 én tuti nem fogom megvárni, míg kiadják hivatalosan...most is van teljesen jól használható ICS, csak 1-2 hiba még akad benne...
Most ahogy nézem xda-t, úgy néz ki már egy ideje, hogy a srácok is erre a nagy update roll out-ra várnak, hogy legyen mibõl portolni rendesen DHDra...amint elkezdõdnek, szerintem jó eséllyel, közel tökéletes romok jönnek majd sorban 😊
Most ahogy nézem xda-t, úgy néz ki már egy ideje, hogy a srácok is erre a nagy update roll out-ra várnak, hogy legyen mibõl portolni rendesen DHDra...amint elkezdõdnek, szerintem jó eséllyel, közel tökéletes romok jönnek majd sorban 😊
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Szegény DHD kicsit távol van😞
Mindenképp az appok miatt kellene, elég vicces hogy nincs egy értelmes ingyenes navi meg stb. De azért köszi,szétnézek.
RMCF
ICS update hírek 😊 - bár személy szerint kétlem, hogy ez mind "tartható"...eddig elég kevés volt, mostmeg azt mondják sorban jönnek majd ki az OTA-k? érdekes 😊
sideload appok miatt kell?
egyébként meg msnél tudsz regelni tanulói accot, amivel tudsz valamennyi appot feltölteni telódra.
Egyébként meg xda forumon tuti találsz valami kezdõknek való leírást 😊
egyébként meg msnél tudsz regelni tanulói accot, amivel tudsz valamennyi appot feltölteni telódra.
Egyébként meg xda forumon tuti találsz valami kezdõknek való leírást 😊
Sziasztok. Van aki tud olyan embert aki jailbreak-elne egy HTC Mozart (címmel,árral) ? Köszi elõre
RMCF
Én is használom az elsõ kamerát, videochat / skypera. Sokkal kényelmesebb, mint laptoppal szarakodni. Persze ez elsõsorban azoknak jön jól, akik sokat utaznak / vannak távol otthonról, de ezeknek a száma nem elhanyagolható.
ha valakit érdekelne, eladó sorba került a hd2-m. ics fut most rajta. a hátlapja kicsit kopott a széleinél, de ezt leszámítva pöpec állapotban van. az akksi bírja egy napig (mobilnet használattal / zenehallgatással/ tapicskolással)
eladás oka: lecseréltem egy újabb htc-re 😊
ha valakit komolyan érdekel; a részleteket (ár, átvétel stb.) privátban megbeszéljük.
köszi!
eladás oka: lecseréltem egy újabb htc-re 😊
ha valakit komolyan érdekel; a részleteket (ár, átvétel stb.) privátban megbeszéljük.
köszi!
az xl amerikai picra van szánva, és csak kétmagos snapdragon van benne. one xl-ben viszont van lte modem
húh, most nézem hogy lehet kapni a one xl 325e-t. De nem értem mért drágább? Semmiben nem tûnik jobbnak a one x-nél
2 napja jott meg a masodik .... eppen ismerkedunk . ( az elsonek mar megvolt a tulaj )
ゾルターン
meg is van közben, bocsi :S
még egy kérdés :$ azt hogy lássák a hívóazonosítóm azt hol lehet beállítani? mert sehol nem találom :S
gondolom igen, mért ne raknád fel? 😄
Mondjuk nem tudom hogy milyen adatok vesznek el, már ha elvesznek
Mondjuk nem tudom hogy milyen adatok vesznek el, már ha elvesznek
Bemegyek, hogy névjegy->szoftverfrissítések és ha ott talál akkor nyugodtan rakjam fel?
ffffuuuuuu!! nem találtam a telefont, hanem vettem, de ezek szerint nem volt vicces <#rinya>#rinya><#idiota>#idiota>
amúgy meg nagyon baba, bár az alap sense billentyûzetet kicsit gyengusznak érzem, illetve a hd2-n lévõ cm9-hez képest feleannyit se (!) lehet állítgatni az op.rendszeren :/
amúgy meg nagyon baba, bár az alap sense billentyûzetet kicsit gyengusznak érzem, illetve a hd2-n lévõ cm9-hez képest feleannyit se (!) lehet állítgatni az op.rendszeren :/
Én találnék egy telefont akkor elsõ dolgom lenne hogy megkeresem a legutóbb hívott számokból apa/anya/kicsim hasonlót és visszaadnám.. ha meg ki van kapcsolva leadnám rendõrségen.
everything's better with music