5079
-
#4519 Nem minden HTC one X hibas. Pl az enyimnek semmi baja.
Az elso 2 sorozattal voltak gondok. Azota elvileg nem szabad hogy problema legyen de ha elojon nalad helybol cserelik egy ujra. -
#4518 Helló, nővéremnek van egy HTC HD2-es telója, Német országban vették és német nyelvű windows volt rajta, addig minden jól szuperált de mivel nehézkes volt a kezelés a német nyelv miatt ezért windowst cseréltettek rajta, eleinte nem volt baj minden működött de mostmár teljesen le van épülve a telefon, úgy értve, hogy nem indítja el a programokat, a kamera sem indul mindig hibát ír. Újraindítás után kis időre rendbe jön de aztán ugyan az a helyzet, próbáltam visszaállítani gyári beállításokra de semmit sem ért.
Esetleg ha tudtok pár tippet adni, hogy mi lehet azt megköszönném. -
bigbigle #4517 hát nem, de lehet valami megoldás lesz, de hát kitudja. -
#4516 aki megvette azon sokat nem segít.. -
bigbigle #4515 Már be van jelentve a one x-nek a "utóda" amiben ki lesz javítva. -
#4514 bakker, épp htc one x-t akarok venni, erre mondja kollegám hardware-s wifi problémák vannak vele, utánanáztem tényleg a gyártó meg annyit mond soz, következőeknék jobban figyelünk..
ez azért elég gáz így..lehet kénytelen leszek galaxy s3at venni, pedig a mostani desire-t upgradeltem volna.. -
#4513 :D -
#4512 "a hd2 tetszik, de tényleg valami újabbat szeretnék.."
Érdekes, pár hsz-el ezelútt, még touch hd-t vettél volna, mostmeg a hd2-nél szeretnél már újabbat.... -
bigbigle #4511 40 körül nem sok mindent kapni sajnos:( -
#4510 tudom nagy elvárás, de valami újabbat szeretnék.. illetve annyira nem is tetszik a desire hd.:SS
a hd2 tetszik, de tényleg valami újabbat szeretnék.. -
bigbigle #4509 Köszönöm szépen. -
#4508 itt kb mindent megtalálsz -
bigbigle #4507 Lemaradt hogy desire hd a készülék gyári alapokon. -
bigbigle #4506 Üdv,
Valaki tudna segíteni hogy, hogy kéne a telefonom rootolni és főzött rom-ot feltenni? -
#4505 Az Európai Kép és Hang Szövetség (European Imaging and Sound Associationnak, EISA) kihirdette a 2012-2013-as szezon díjazott termékeit.
"A "European Social Media Phone" kategóriában a HTC One S nyert az EISA ítészei szerint "
katt -
Vargagy #4504 Régen jártam erre, de most meg vagyok lőve. A HTC Touch Cruise telefonomon a normál telefon hangereje annyira lecsökkent, hogy még csendes szobában is nagyon hegyezni kell a fülemet, normál hangos környezetben be kell kapcsolnom a kihangosítót, ami pl. vezetés közben nem olyan egyszerű. (Vajh miért nem lehet valamelyik hardver gombra tenni.)
A globál hangerővel nincs gond, ha zenét játszok le, vagy megy a hangnavigáció, akkor normális a hangerő. A hangerő szabályozó csúszkán külön van a számítógép és telefon hangerő, de az utóbbi a maximumon van. -
ktomi22 #4503 desire remek. mar egy ideje hasznalom.. senset is feladtam vegul a cyanogenmod 7 ert :D azota megjobbkeszulek :) -
#4502 +1
(4496-ra)
Desire korrekt telefon... -
#4501 Akkor viszont jó választás lehet, mert ilyen kategóriában nem sűrűn találsz duplasimes telefont... Samsungnak van Galaxy Y DuoS de az a nyomába sem ér. Mobilarena tesztet érdemes elolvasni róla :) -
#4500 kell apámnak a dupla sim kezelés -
#4499 Jégkrém dupla simmel :) amúgy nem olvastam jókat róla...
,,Lag fest !!!!! Thanks to Adreno.. I made the right decision opting for the Xperia series instead..."
,,A GPU that can't even run asphalt 5 with playable frames + Cortex A5"
Inkább One S vagy V... -
#4498 desire v-ről mi vélemény? -
#4497 nekem lenne egy HD2-m eladó... -
#4496 40-ért ezek közül csak Desiret kap, vagy Defyt :)
dragon11: 40 körül Desire nem rossz választás, egy baja van csak, hogy kevés a memóriája.
Ne argep.hun nézelődj, hardverapro.hu-t ajánlom Ami ennyiért szóba jöhet, az a Desire, Nexus One a HTC szegmensből, esetleg HD2 ha szeretsz bütykölni :) Samsung Galaxy S lehetséges, vagy a Motorola Defy. De szerintem a HD2 vs Desire kettősből válassz 40ért... -
#4495 desire, desire hd, meg vannak azért jó telefonok, motorola milestone 2, defy+, galaxy s2, s plus, alsó középkategóriában bármi. nyisd meg az árgép-hu-t keress neked tetsző telefont, kb 50-60 magasságában, aztán nézd meg a használt árukat. nézz ki párat ami tetszik a lényeg hogy azért szerintem a 660 mhz-es kütyüket felejtsük el mert már idejét múltak. egy nem senses 1ghz-es telefon egy pár bulis játék elfuttatásához pl angry birds és társai + telefon alap funkcióinak kiélvezéséhez tökéletesen elég! -
nIsTv4n #4494 Beállítások/Display, gestures & buttons/Betűméret -
#4493 A One X készüléknél lehet nagyítani a betűméretet? Nem a böngészőben, hanem például a névjegyzéknél? -
#4492 hogyha kikapcsolom a zenelejátszóban a headset érzékelését, és vissza, működik gond nélkül. így egyszerűbb. -
#4491 segíts, milyeneket!:D -
#4490 felejtsd el aezeket az őskövületeket. egy csomó relatíve új mobilt kapsz már ennyiért! -
#4489 Talán 40, használtan.. -
#4488 azt gondolom, nem jó, ha mindent kezdhetsz elölről :/ -
#4487 produkált már olyat a teló, hogy némán csörgött, még ha maxra is volt tolva minden hang. egy gyári állapotra visszaállítással megoldódott.
de emiatt nem szeretném újra. -
#4486 jah, hogy 2 hónap után? illetve működik telefon újraindításkor? akkor nem a fülessel lesz a gondod, viszont lövésem sincs ebben az esetben mi lehet a baj. :/ -
#4485 Akkor HD2 inkább :) egyetlen olyan telefon amit sajnálok h megváltam tőle :) -
#4484 Üdv!
Mi az a maximális összeg amit telefonra szánnál? -
#4483 jelenleg a wp7 egy kalap ... a wp8 pedig a közelben sincs.. -
#4482 xda forumon olvass bele, egy-egy android rom topikba, hogy milyen hiányosságok vannak. -
#4481 Srácok!
Mennyire érdemes venni egy Touch HD-t, s felnyomni rá az Androidot ?!
Nagyon-nagyon megtetszett a telefon -kinézete miatt :P-, az ára is a pénztárcához megfelelő, de ha hasonlót tudtok, az is megfelelő lenne.:)
Köszönöm! -