5079
htc_one_banner_1.jpg
  • bigbigle
    Most már hivatalos hogy nem lesz DHD-ra ICS: http://blog.htc.com/2012/03/ics/
  • papi08
    Jelenleg én is egy ideje már az IceColdSandwich-et használom, és stabil mint az eredeti rom..
    És valóban vérzik a szívem a 720-as videó, valamint az általam választott helyre fókuszálás miatt..:D
  • Bencee7
    Hát de komolyan, ez a "szenvedés" már egy vicc... és tényleg, az összes xda-s ICS romból a fullos kamera hiányzik csak. Én is próbáltam őket, gyors mind, erre ne fogják már :\

Ilyeneket művel a cég, és csodálkoznak, hogy elpártol tőlük soksok ember
  • rastaman
    nincs kedvük dolgozni :)
  • papi08
    Ez innentől mehetne a "legszarabb viccek" topikba is..
    Adják ki azt a drivert ami az ICS-ben vezérelni a kamerát, és készülhetnének a normális ICS ROM-ok amik már kezelik a 720-as videó rögzítést..
  • bigbigle
    Ezt most komolyan is gondolják?
  • Bencee7
    HTC kills Desire HD ICS update?
    ,,According to the (Canadian Telus) carrier, “HTC has [canceled] the HTC Desire HD ICS upgrade due to poor device performance during testing"
    ---ez azért vicces most vagy balfsz az összes HTC programozó, és az xda-s srácok meg zsenik, akik ingyé dolgoznak xD, vagy nem is tudom mit gondoljak

.....megyek veszek Samsungot
  • Bencee7
    egy próbát azért megérne :) sokból nem tart... de tény, ha akkor sem javul, akkor akku kuka, újat kell venni!
  • bigbigle
    Volna két kérdés. -Ez a Watch nevű alkalmazás csak nálam olyan hogy ami alapból ott van csak az van és frissíteni se lehet?
    -StartHub TV-t működésre lehet valahogy bírni, vagy csak dísz vagy egyáltalán mi célt szolgál? Mert mikor elindítom, frissítené és megszakad.

(ha nagyon idióta kérdések akkor nem muszáj válaszolni:) )
  • JSbyMSI8800
    Semmiképpen nem software-es probléma.
  • Bencee7
    Soha nem találkoztam ilyennel, én a helyedben romot cserélnék első gondolatra :) az sosem árt :P frissíts. vagy tegyél fel valami jó romot. Ha azzal is produkálja a hibát, akkor tudod...
  • alkonyvadász
    Sziasztok.
    1 éve van HTc desire HD-m , olyanokat csinál hogy 75% -os aksi töltöttségnél fogja magát és lekapcsol .Csak úgy tudom visszakapcsolni ha kiveszem az aksit és utána visszateszem ,ezután engedi megint bekapcsolni.Valaki találkozott már ilyen problémával?
    Lehet hogy software gond?
    Köszönöm.
  • DarkSector
    Oksi THX!
  • JSbyMSI8800
    2GB ajánlott inkább, mert a 4GB-os is megy persze csak nagyon lassú lesz tőle a teló, meg lehet még egy idő után meg is halna a 4-estől, sok adatot kell neki kezelni.
  • elitehun
    ja kicserélték, az egyik csávó nem látta, odaadta a másiknak ő is megnézte és adott egy másikat, modnta hogy nézzem meg hogy az jó-e, és fasza volt! Mondta hogy sajnos manapság már ilyeneket is meg kell nézni a telókon :P
  • DarkSector
    üdv.

régi téma, csak érdekelne hátha tud valaki segíteni.
    SonyEricsson 660i-hez max 2GB-os M2 kari-t lehet használni vagy menne a 4GB-os is?

Csak mert hallani ezt is meg azt is.

THX a válaszért.
    Olyan érdekelne, aki már használt is, mert az a biztos. :P
  • papi08
    8 Munkanapon belül az EU határai közt kötelező akár indok nélkül visszacserélni, vagy kicserélni. Ellenkező esetben a fogyasztóvédelemnél lehet jelentkezni :D

De igen, valószínű hogy kicserélik. Vaaaaagy mint a tré mobájl, rögtön küldik két hétre szervizbe :D
  • elitehun
    Végre megvan a telefon, egyszerűen csodálatos! :D
    Ma lett véve, és egy pixel testprogival szúrtam ki a hibát. Nem is egy hanem 2 vagy több pixel gázos rajta, azért hiszem hogy kettő mert van egy kicsi amin lehet látni hogy pixelhiba, és egy nagyobb ami akár több pixel is lehet, mindegy. A lényeg hogyha holnap visszaviszem a vodafone-ba akkor ki fogják cserélni ha megmutatom nekik?
  • rastaman
    nájsz! üdv a htc tulajok között!
  • JSbyMSI8800
    Grat. Jó neked :D
  • desigo
    grat
    használd egészséggel
  • gilbert93
    Sziasztok!

jelentem ma megvettem a telefont nagyon gyors döntés volt és nem is bántam meg! Meg lehet szokni, hogy nagy... Hát mit ne mondjak szépen le lehet meríteni :D

Azért köszönöm mindenkinek a tanácsát/ hozzászólását!!!
  • JSbyMSI8800
    Én csak a T-Mobile-nál találtam számomra megfelelő előfizetést és netcsomagot amivel 137k és 2 év hűség, de hát ehhez még gyűjtögetni kell :D
  • elitehun
    Valamelyik szolgáltatótól hűségnyilatkozattal meg minden szarral. Én pl most készülök megvenni vodafone-tól 24 hónapos hűségnyilatkozattal asszem mátrix 3-al és igy 120k.
  • bigbigle
    Akkor bocsi, én csak azért tettem ezt hozzá, mert egyszer meg tudtam nézni és az én zsebemnek nagy volt.
  • rastaman
    zsebben simán elfér. még tokkal együtt is. annyira azért nem nagy, mint egy tablet :D
  • bigbigle
    Ehhez még hozzátenném hogy szerintem nem is a kéz az elsőrendű hanem hogy legyen hova tegyed helyileg, mert lehet hogy a zsebedben nem fér el (persze nem tudom hol szeretnéd tárolni).
  • rastaman
    mielőtt megvennéd én kipróbálnám a helyedben, hogyan áll a kézben. ugyanis nem kis méretű...
  • JSbyMSI8800
    ne nagyon reméld, hogy 100ért kapsz max használt :)
  • gilbert93
    Köszi a véleményed! És lehet már kapni valahol 100-ért?
  • desigo
    Kérdés,hogy mennyiért tudod megvenni.
    100 Ezer Forintért jó vétel lehet mert onnan már nem fog nagyon drasztikusan esni az ára.
    Viszont 150-et szerintem nem ér.
  • gilbert93
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek megéri megvenni a One X-et érdemes kifizetni érte ennyi pénzt? Mert igazából régóta szeretnék egy HTC telót és ez nagyon megtetszett és úgy vagyok vele, hogy ha már egyszer veszek egy okostelefont akkor jót is vegyek. Kíváncsi vagyok a véleményetekre! Várom véleményeteket!
  • joshua
    Kezd meghülyülni a wildfire s telóm...ha felveszek egy hívást, automatikusan kihangosítja, és néha csak úgy magától autós módba vált. Továbbá lassú, a htc-s órás widget teteje konkrétan belelód a notification bar-ba, ilyenek. Szimlán rakjam újra az androidot vagy mi ez? Amúgy gyári 2.3.5 van rajta.
  • desigo
    Jelly Bean a HTC One X-en

• JSbyMSI8800
    Ja Értem. Köszönöm a válaszokat!!
  • elitehun
    csak a régebbi szériáknál jelentkezik a wifiprobléma elvileg. Szerintem amiket kapni lehet azok hibamentesek már, de ha észleled a hibát akkor is visszaviszed és kicserélik.
    Arra a hibára gondol hogyha összenyomod a telefon tetejét, a hangerőgombbal és a kamerával egy vonalban akkor elmegy a wifijele. szvsz alapból senki nem fogja úgy a telefont, tehát lehet hogy még nem vetted észre hogy hibás :P
  • rastaman
    milyen wifi probléma? nekem tökéletesen működik...
  • JSbyMSI8800
    Üdv!

A One X mobilról szeretnék kérdezni. Tudni lehet már valamit a wifi hardveres problémájáról, ad ki a gyártó esetleg egy fixált One X-et vagy hogy lesz ? Esetleg aki már megvette azzal mit fognak kezdeni ?

Köszönöm előre is válaszokat!!
  • kifli
    arra ott a one szériából, a megfelelő példány :)
    (bár abba nem s4 plus cpu van)

#4400: ja még nemsokat, viszont valahol el kell kezdeni, nem robbanásszerűen fog megjelenni, hanem szépen lassan, ahogy egyre több az nfc-s telefon. Illetve, nem is a magyar piac miatt került bele :)
  • rastaman
    NFC-nek mondjuk itthon még nem sok hasznát veszed :(