HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
azt miafasznak ott is a videochat? nem szoktam társkeresésre használni skypot 😄
Palinko
skype?
kifli
és a "nézdcsak van egy majom a telefonomban" címû ovodás viccen kívül mi értelme egy elsõ kamerának? XD
Bencee7
Nemtom, ez saját vélemény. Igazából nem sok különbség van köztük...DHD kijelzõje 4.3" az S 3,7", DHD 8mpx kamera, S 5. De Snek van elülsõ kamerája, DHDben nincs...

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Szerintem arra esély sincs, ha csak a Sensak-ra gondolunk: ott se volt ilyen szintû áresés és még most sincs olyan árban.
Bucser
Én most vettem One X-et és eddig nem csalódtam benne. Egy 2,5 éves HD2-t cseréltem le rá. Hát erõsen látszik a 2 év különbség😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mitol. Jobb a hd. Mint AZ s??

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

oneal1
szerintem nyár végére 120 lesz max az ára.

!Forza Ferrari!

rastaman
one x ára jóideig nem fog lemenni, az szinte tuti 😊

Bencee7
Ha One X kell, akkor arra még várnod kell egy ideig. Ahhoz, hogy annak lemenjen az ára, kell hogy kijöjjön 2-3 új HTC, ami szerintem nem mostanában fog megtörténni.

Desire S szerintem felejtõs. Nekem személy szerint nem is tetszik. Ha van 60-70 körül pénzed, akkor Desire HD még mindig a legjobb választás! 😊

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Szerintem annak nagyon nem fog lemenni az ára. (de cáfoljatok meg)
Palinko
megéri most htc desire s venni vagy az one x annyival jobb hogy inkább várjak még lemegy az ára? vagy valami totál mást ajánlatok?
rastaman
soha nem a kamera volt az erõssége a htc-nek :/

Blasta
Ma fej fej mellett teszteltuk a One X es a GNexus kamerajanak a kepet. A One X iszonyat sokat "javit" a kepen, hiaba volt kikapcsolva minden szuro a gyari kameraban, akkor is minden szaturaltabb (melegebb, rozsaszines arnyalat) es vilagosabb volt a GNex kamerajahoz kepest (a Gnex teljesen jol hozta a realis szineket es fenyviszonyokat). Szvsz tul sokat kozmetikazott a HTC a kamera appon, tul sokat hazudik.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Köszi a választ.

kifli: Én annyit hallottam idáig hogy a DHD is a sense 3.6 és ics párost kapja majd(csak hát az idõpontot nem tudtam idáig, de legalább már közelebb járok)
kifli
haver már frissítette sensation-jét. de csak sense 3.6-ot kapott
Bencee7
Ez barátom, a legjobb kérdés 😄 egyenlõre a többi készülék is vár...amíg nem lesz Sensation XE-XL párosra ( na meg a simára, de arra úgy hallottam már szállingóznak a frissítések), meg EVO 3Dre, addig a DHDnál ne is reménykedjünk...ha ezek kinn vannak, csak utána lesz DHDre ICS.

De ha ezek kijönnek, akkor max 2hét és xda tele lesz fullos, hibátlanul használható romokkal! 😊

Hali.

Azt nem tudja esetleg valaki hogy mikor tájt jöhet a hivatalos frissítés a DHD-ra?
Bencee7
Használtam, míg Sense romom volt, de akkor még a 4es vagy 6os verziónál tarthattak 😄 Nálam nem váltotta meg a világot...jobb volt, jobb volt, de annyira nem éreztem átütõ sikert.

ktomi22: egyszer kipróbáltam a MIUI-t, és abban is ragadtam 😊 Nem hittem volna anno, hogy bármi leválthatja a Sense-t, de rá kellett jönnöm, hogy van jobb, és nekem annyira nem is kell...igazából a kinézetet untam meg, már rohadtul nem jön be :\ Átváltottam MIUIra, ami gyors, témázható (minden egyes porcikájában 😊, olyan apró dolgok vannak benne, amirõl nem gondolnám, hogy kell, de mégis kell 😄

azért ha lesz fullosan mûködõ 4.0 sense rom, arra még visszanézek 😊

kemszi2
a desire-t nem nehéz megcsinálni...a legend na ott felkerült a szopóálarc anno 😄
segítenék ha mondjuk a kezembe lenne a telefon,így azért nem mernék belevágni
ebbõl csináltuk 1-2 óra alatt megvoltunk vele
Gaining S-OFF & Installing a Custom Recovery Image részben egyedül a 2lépést hagytuk ki mert ilyen menüpontot nem találtunk a telefonban 😄
rom felrakásához pedig ClockworkMod Recovery process
Method via Recovery módot ajánlom
pls segitenel nekem is rootolni? 😛 a beso tarhely miatt vacilalok enis..de raszanom magam.. de sajna sima desire re eleg nehez a root meg stb.. es mar legujabb android meg minden update van fent.. igy meg nehezebb..

1 szo mint 100 .. tudsz segiteni kerlek szepen? (sense-t sajnalom levaltani.. a gyari szep es jo,.. kiveve sajnos belso tarhelyet 😞(( )

kemszi2
Még itt kérdezd meg
ha nincs ötlet akkor marad a hard reset.majd leírom annak is a módját ha szükséges
Sickness
kitöröltünk már mindent, van bõven szabad hely. nem értem miért csinálja...

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

kemszi2
nekem folyamatosan gondjaim voltak a belsõ tárhellyel amíg a gyári rom volt a Legend-en,sok felesleges app amit nem lehetett törölni fb,gugli maps stbstb és még csak átrakni sem.navigációra igo-t használok/tam amit szintén nem lehetett át rakni a gyári rendszeren sd-re
mióta cm7-van nincs probléma ezzel.csak olyan alkalmazások vannak amiket használok,mindig van 100mega szabad helyem.Sógornak most csináltuk meg a Desire-t mert neki is ez volt gondja.Úgy hogy õ is áttért cm7-re.
szép és jó sense de nélküle is meglehet igényesen csinálni a kezelõfelület
Nekem gyári DHD, és tény hogy jó a Sense, de az is hogy sajnos nagyon sokat tud enni a memóriából (de ennek ellenére se sikerült befagyasszam ég, maximum csak szaggatásra bírni)
mert most mi valtotta fel nalad a verhetetlen sense-t?

.. gyari htc desire-m van root nelkul.. jo a sense.. 😛

140mb?😮 Te sosem használtál még Supercharger scriptet?😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

kemszi2
meg kell nézni htc számítógépes programjával ,talán abból is enged szöszmötölni
alkalmazás kezelõbõl törölni valamit ha engedi,esetleg ott adatok/gyorsítótár törlése pár programnál
ha minden kötél szakad esetleg hard reset...de csak a legvégsõ esetben.
Sickness
Sziasztok! Van egy Wildfire S telefonja barátnõmnek, és olyat ír ki, hogy a "Készülékének alacsony a tárolókapacitása. Az alkalmazás használata elõtt szabadítson fel valamennyi helyet." Ezzel csak az a gondunk, hogy nem engedi megnyitni a Galériát sem, tehát nem tudunk honnan törölni... Tapasztalt már valaki ilyet? Mit lehet tenni? Szerviz?
Köszi.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Sziasztok!
Van nekem egy HTC300 -om (Tudom nem mai darab, de nekem jóez), és az a baj, hogy sikerült téglásítanom (Legalábbis szerintem). Szóval úgy kaptam, eredeti wm6 volt rajta, csak nem volt radio rom-ja.. próbáltam rá tenni, de elakadt a telepítõ, és meghalt az os.. azóta bármit próbálok rá feltenni meghal.. vagy nem megy rá, mert elakad a telepítõ, vagy felmegy, de 2 perc "állás" után lefagy (szóval ha nem nyomkodom) ezügyben szeretnék valakitõl segitséget kérni, hogy mit tudok csinálni.. xda-n már nézegettem, de az nekem kínai.. a teló adatai: IPL-1.04, SPL-2.10 Olipro. Az lenne a legjobb, ha gyári romokat lehetne rá varázsolni, de ha ez nagyon körülményes jó lenne egy mûködõképes fõzött RUU is.. elõre is köszi..
kemszi2
rastaman
amúgy megsúgom: a legendben nincs is t-betû ... xdxdx

rastaman
lolz 😄

kemszi2
htc feliratot lehet valahol venni?elhagytam a T-betût a Legendrõl 😄
kifli
ebay
joshua
HTC wildfire S telefonomhoz elhagytam a gyári headsetet. Valahonnan olcsón lehet venni? Az se gond, ha nem gyári csak mûködjön😄

rastaman
thy!

desigo
Kapható a Tmobilenál a V és az X

HTC One V - dominóval - 71 991 Ft
HTC One X - dominóval - 148 491 Ft
desigo
HTC One S - acéloS

mobilaréna teszt

desigo
kifli
btw ics-t mikorra igéri htc a telefonjaira? Sensation-ra érdekelne, meg desire hd-ra
rastaman
jóféle az új banner! 😄

Bucser
A Hd2-t reá cseréltem. Eddigi véleményem alapján megérte.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

desigo
Bencee7
Látom még tart a szerelem 😄 mondjuk egy fél évig nálam is a "verhetetlen" kategóriába tartozott a Sense...de ma már nem 😊

Ha Sense 3.5 kell, a Virtuous rom a legjobb szvsz...minden benne van, gyors is, kevés akadással 😊
Jó esetben 140Mb szabad memória, 1.2Ghz, soksok jóféle módosítással. Õk csak megjavították az alap Sense-es romot 😊 ezt megéri kipróbálni...semmit nem veszítesz, sõt 3.5ös Sense-t is kapsz, minden HTC cuccal együtt

Mondjuk én az ilyenektõl mint a CM eléggé tartok, mert jó h mindenki mondja h rakjam fel, de úgy nem lesz sense-m amit viszont sajnálnék.
(bocsi a dupla post-ért)
köszi a választ
Bencee7
htcsense meg fog szûnni...szóval ez az opció felejtõs. Nem is értettem annyira a lényegét, pár percig jó volt szórakozni, hogy netrõl megcsörgethettem a telót, de semmi több...

Telefonkeresõ program van marketen, de fizetõsek. Nekem is volt fenn "fizetõs", de már nincs és nem is érzem hiányát 😄

Bencee7
Teljesen normális...a Sense tele van soksok szarral 😄 ATK-t meg el kel felejteni. Olyan nem lesz, hogy elfogy a memóriád, Android okos rendszer, bezárja idõvel ami nem kell...
Ha frissítettél 3. akárhányas Sense-re, akkor abban van beépített Task Manager, amivel kilõheted õket egyesével, de szerintem felesleges...

Ha már belaktad a telefont, és esetleg újra vágysz, irány az XDA! Sense 3.0&3.5, ICS, ICS+Sense4.0, MIUI...soksok finomság van itt 😄

Ha zavar h kevés a memória, rootolj és rakj fel valami fõzött romot...de egy Sense romtól ne várd, hogy több 100mb szabad lesz...
Megjegyzem én most már egy ideje MIUI romot használok, átlag 400Mb szabad memóriával fut 😊 mondjuk múltkor bekattantam és Sense kellett minden áron, úgyhogy felment egy 3.5 Sense rom, de csak egy hétre 😄 nem bírtam tovább...és annál a fõzött Sense 3.5 romnál volt jó esetben 120-140Mb szabad memóriám...