HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Desire S szerintem felejtõs. Nekem személy szerint nem is tetszik. Ha van 60-70 körül pénzed, akkor Desire HD még mindig a legjobb választás! 😊
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
kifli: Én annyit hallottam idáig hogy a DHD is a sense 3.6 és ics párost kapja majd(csak hát az idõpontot nem tudtam idáig, de legalább már közelebb járok)
De ha ezek kijönnek, akkor max 2hét és xda tele lesz fullos, hibátlanul használható romokkal! 😊
Azt nem tudja esetleg valaki hogy mikor tájt jöhet a hivatalos frissítés a DHD-ra?
ktomi22: egyszer kipróbáltam a MIUI-t, és abban is ragadtam 😊 Nem hittem volna anno, hogy bármi leválthatja a Sense-t, de rá kellett jönnöm, hogy van jobb, és nekem annyira nem is kell...igazából a kinézetet untam meg, már rohadtul nem jön be :\ Átváltottam MIUIra, ami gyors, témázható (minden egyes porcikájában 😊, olyan apró dolgok vannak benne, amirõl nem gondolnám, hogy kell, de mégis kell 😄
azért ha lesz fullosan mûködõ 4.0 sense rom, arra még visszanézek 😊
segítenék ha mondjuk a kezembe lenne a telefon,így azért nem mernék belevágni
ebbõl csináltuk 1-2 óra alatt megvoltunk vele
Gaining S-OFF & Installing a Custom Recovery Image részben egyedül a 2lépést hagytuk ki mert ilyen menüpontot nem találtunk a telefonban 😄
rom felrakásához pedig ClockworkMod Recovery process
Method via Recovery módot ajánlom
1 szo mint 100 .. tudsz segiteni kerlek szepen? (sense-t sajnalom levaltani.. a gyari szep es jo,.. kiveve sajnos belso tarhelyet 😞(( )
ha nincs ötlet akkor marad a hard reset.majd leírom annak is a módját ha szükséges
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
mióta cm7-van nincs probléma ezzel.csak olyan alkalmazások vannak amiket használok,mindig van 100mega szabad helyem.Sógornak most csináltuk meg a Desire-t mert neki is ez volt gondja.Úgy hogy õ is áttért cm7-re.
szép és jó sense de nélküle is meglehet igényesen csinálni a kezelõfelület
.. gyari htc desire-m van root nelkul.. jo a sense.. 😛
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
alkalmazás kezelõbõl törölni valamit ha engedi,esetleg ott adatok/gyorsítótár törlése pár programnál
ha minden kötél szakad esetleg hard reset...de csak a legvégsõ esetben.
Köszi.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Van nekem egy HTC300 -om (Tudom nem mai darab, de nekem jóez), és az a baj, hogy sikerült téglásítanom (Legalábbis szerintem). Szóval úgy kaptam, eredeti wm6 volt rajta, csak nem volt radio rom-ja.. próbáltam rá tenni, de elakadt a telepítõ, és meghalt az os.. azóta bármit próbálok rá feltenni meghal.. vagy nem megy rá, mert elakad a telepítõ, vagy felmegy, de 2 perc "állás" után lefagy (szóval ha nem nyomkodom) ezügyben szeretnék valakitõl segitséget kérni, hogy mit tudok csinálni.. xda-n már nézegettem, de az nekem kínai.. a teló adatai: IPL-1.04, SPL-2.10 Olipro. Az lenne a legjobb, ha gyári romokat lehetne rá varázsolni, de ha ez nagyon körülményes jó lenne egy mûködõképes fõzött RUU is.. elõre is köszi..
HTC One V - dominóval - 71 991 Ft
HTC One X - dominóval - 148 491 Ft
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha Sense 3.5 kell, a Virtuous rom a legjobb szvsz...minden benne van, gyors is, kevés akadással 😊
Jó esetben 140Mb szabad memória, 1.2Ghz, soksok jóféle módosítással. Õk csak megjavították az alap Sense-es romot 😊 ezt megéri kipróbálni...semmit nem veszítesz, sõt 3.5ös Sense-t is kapsz, minden HTC cuccal együtt
(bocsi a dupla post-ért)
Telefonkeresõ program van marketen, de fizetõsek. Nekem is volt fenn "fizetõs", de már nincs és nem is érzem hiányát 😄
Ha frissítettél 3. akárhányas Sense-re, akkor abban van beépített Task Manager, amivel kilõheted õket egyesével, de szerintem felesleges...
Ha már belaktad a telefont, és esetleg újra vágysz, irány az XDA! Sense 3.0&3.5, ICS, ICS+Sense4.0, MIUI...soksok finomság van itt 😄
Ha zavar h kevés a memória, rootolj és rakj fel valami fõzött romot...de egy Sense romtól ne várd, hogy több 100mb szabad lesz...
Megjegyzem én most már egy ideje MIUI romot használok, átlag 400Mb szabad memóriával fut 😊 mondjuk múltkor bekattantam és Sense kellett minden áron, úgyhogy felment egy 3.5 Sense rom, de csak egy hétre 😄 nem bírtam tovább...és annál a fõzött Sense 3.5 romnál volt jó esetben 120-140Mb szabad memóriám...