5079
-
#4559 ami baromira nem szamit ha kepben is lenne egy hangyafanyit is a temaban tudnad, hogy az elotted iro mirol beszel... -
#4558 HTC HDX -et kernek mint "HD2" utod kkthxbaii :DDD
(pics'be tenyleg jo lenne u.u) -
#4557 google 3 sec -
#4556 Szerintetek/szerinted a Desire X jobb lesz, mint a HTC one V ? -
Samurai84 #4555 Köszi a választ, ezek szerint akkor most érdemesebb egy picit várni ill. hozzátenni a suskához.
-
#4554 Üdv!
Bármelyik androidot futtató telefonon tudsz pdfeket nézni gond nélkül.
Nagyobb kijelző méreten kényelmesebben,jobb processzorral gördülékenyebben.
Desire C-nek kicsit gyengének találom a 600 Mhz-es prociját plusz a 3,5 colos ,320 x 480-as kijelzője se egy nagy szám.
teszt róla
Érdemesebb lenne inkább egy HTC One V-re gyűjteni.
Minőségi alumínium ház,1000 MHz proci,3.7 "-as,480 x 800 kijelző,nagyobb aksi,Gorilla Glass karcálló kijelző.
Dominoval 71 ezer vagy hardverapron vannak 55-60-ért.
Esetleg várni egy pár hetet a Desire X-re ami 4 colos 480x800-as kijelzővel szerelt duplamagos 1 GHz-es procis, 768 MB RAMos,
várhatóan 290 euró,200 font lesz az ára
-
#4553 Hülyeség volt.:) bocs. -
#4552 attól még jobb benne a hw mint mondjuk egy galaxy ace-ben. Ami nem három éves.
DesireHD-hoz képest is csak a gpu gyengébb.
Egyébként te hoztad fel, hogy a touch hd-t illetve a hd2-t nézegetted... -
Samurai84 #4551 Sziasztok!
Jelenleg egy ócska régi Samsung telefonom van ami semmit nem tud, "butatelefon". Sajnos a végét járja, mindennap szinte töltöm, recseg ropog a hangszóró is, szóval váltás.
Mire van szükségem: telefonálni lehessen vele, sms, max. néha mail, minimális foto, egyszerű kezelés, mert nem ismerem az Androidot. Azért csak ennyi funkció, mert még soha nem volt okostelefonnom, így azt sem tudom mire képes, de netezni nem nagyon fogok. Nem tudom pdf-et tudnak-e olvasni? Az még jól jönne...
Szerintetek a HTC Des. C olyan bruttó 45 körül megérheti kezdő okostelónak?
Mit ajánlotok 50-60 körül?
-
#4550 Ebben van valami, de egy 3éves telefont nehogy már egy az egyben akarja valaki rám tukmálni ráfizetés nélkül, LOL. Nem őrültem meg, akár milyen xda támogatottság..
Egyébként a One V-ket 50ezerben hirdetik.:) -
bigbigle #4549 De egy nokiáért cserébe ne várj el egy HTC ONE szériás készüléket (feltételezem, az nem számít neked réginek) -
#4548 55ezerért vettem 10-én(20nappal ezelőtt) és ugyanolyan állapotban van.:D
biztos 50ezret ér egy 3éves telefon, lol. -
#4547 Azért ne fikázzuk már a HD2t ennyire kérem A világ egyik legjobbja
Volt szerencsém hozzá pár hónapig, egyáltalán nem gondolom, hogy nagyon hátrányban lenne. Tény, hogy nem új, viszont 3éve tudta MÁR azt, amit még némelyik újabb androidos csoda MOST nem tud...
Viszont ahogy olvasom a hozzászólásaidat, neked tényleg nem HD2 kell. Az jó annak, aki szereti bütykölni a telóját és néha rájön az 5perc, hogy ő most WP7et akar, estére meg rárakja az androidot
De amennyit a Lumiádért kapsz, annyiból a legjobb választás mégis csak egy HD2 :) -
#4546 attól még egy 3éves telefon -
#4545 viszont akár hiszed, akár nem gyorsabban fut rajta a 4-es android, mint a 2.2 :D -
#4544 egy rom frissítéstől nem lesz nagyobb proci, hardveresgyorsító.. mind1. egyébként max cserélném, bár előbb látnom kéne.. -
#4543 nem tudom hogyan futnak rajta a játékok, én csak angry birds-öt és sudokut próbáltam rajta...
amire nekem kellett: telefonálás, fb, twitter, 4sq, stb - erre tökéletes.
xda-nak köszönhetően mind a mai napig kijönnek a legújabb romok a hd2-re, szerintem nem sok olyan telefon van, amely ekkora támogatottságnak örvendhet! -
#4542 Jó, nyilván elfut.. de nem mindegy egy játék alatt hogy meghal-e, vagy normálisan, szaggatás nélkül fut..
Illetve a gyorsaság sem mindegy, az android 4.0 azért már elég gyors a wp7hez képest is!
Nah meg azon mégcsak nem is érintőgombok vannak korából fakadóan, nem tudom.. valami újabbat szeretnék, az már őskövület kb. -
#4541 ne haragudj meg, de a touch hd még régebbi telefon... én is arról váltottam hd2-re.
hd2-n simán elfut még a 4.0 android is ahhoz képest, hogy 3 éves telefon (enyémen is az van)
de én nem akarom rád erőszakolni, te döntöd el melyiket választod. -
#4540 egyelőre nem tudom, max cserélném, de a hd2 már ősrégi.. nem tudom hogy menne rajta az android, érted.. -
#4539 nekem van egy HD2-m, androiddal. ha gondolod privátban átdobom a hirdetés linkjét :) -
#4538 Srácok!
Androidos telót szeretnék, lehetőleg HTC-t, olcsóbb kategóriában.
Touch HD illetve talán HD2-t nézegettem. Esetleg előbbi is megfelelne androidra, vagy szaggatna ?(:
Van egy 19napos, t-mobile függő Nokia Lumia 610-em, bontatlan gyári tartozékokkal, tökéletes zsír új karcmentes állapotban. Tehát garanciás, dobozával mindennel, sőt a T-mobiles szatyrot is cserélném egy Androidosra.. :)
Mennyi lehet az értéke, illetve milyenre cserélnétek, mit ajánlotok ?[ráfizetés nélkül:SSS]
Köszönöm!!!! -
#4537 Ebben igazad van, de szerintem a 4" és a 4.3" között nem akkora a különbség, hogy ne lehetne elviselni, bár ez lehet csak számomra ilyen Csak nem érzem úgy, hogy ezzel valamiféle űrt töltene be a HTC -
#4536 belépő szintű telefonnak nem rossz. már csak az árazáson múlik mennyire lesz sikeres. -
#4535 4 colos kijelzővel korrekt telefon alig van.
Sok embernek elég lenne az a méret nem pedig a 4,3-4,8-as nagy telók.
-
#4534 Egyet mondjon meg nekem valaki: minek????? :D Ismét egy teljesen felesleges HTC telefon... Szerintem mindenki jobban járna, ha a HTC ismét a különlegességről szólna :) Ha jól látom, akkor itt kb szimplán csak házat cseréltek a One V-vel...minek? -
#4533 HTC Proto
-
bigbigle #4532 Akkor félreolvastam. De tény, ha nagyon hivatalos szervizt akarnak váltani itt akkor legalább lenne gördülékeny az átállás, és ne kelljen várni, mint ahogy neked is. -
#4531 Pont ezaz,hogy nem jó időben.
Ecarehez már nem vihettem,Telemax meg még nem szereli.
3-4 nap helyett így min 2 hét :( -
bigbigle #4530 Hát akkor lehet még időben adtad le. Én meg már csak reménykedek hogy a hangerőgombok a helyükön maradnak. -
#4529 Én már ott adtam le a telefonom de nem nyúlnak még hozzá.
Folyamatban van náluk,elvileg megfelelő alkatrészre várnak ha minden igaz. -
bigbigle #4528 Azt már pár hete tudni hogy az E-care már nem szervizünk, de a telemax mikortól lesz vajon az? -
#4527 Ne most romoljon el a telefonotok...
E-care már nem hivatalos HTC szerviz,a telemaxgsm pedig még nem.
Nincs javítás,postán küldik külföldre.
Javítási idő minimum két hét. -
#4526 Ha használod is nem csak úgy van akkor valóban kell neki a napi töltés, deha nem nyúlsz hozzá, de azért a wifi be van kapcsolva akkor birja akár2 vagy több napig is. -
nIsTv4n #4525 Teljes mértékben használattól függ. Most jött rá egy új, nagyobb volumenű frissítés, ezzel azért jobban bírja. S3 környékén van, attól talán picivel elmarad az üzemidő. Ekkora kijelzős telefonnál sajnos felejtős a nem napi töltés /persze rendes használat (internet, játék, gps, telefon) mellett/. -
nIsTv4n #4524 Sajnos azt mondják, előbb-utóbb jó eséllyel minden első-második(?) szériás telefonban jelentkezik, amint ott is elenged az illesztés. Használattól függ, nekem második szériás van, és semmi gondja sincs egyelőre. Egyébként nagyon sok szériahibás van belőle, mint ahogy GS3-ból is. Tömeggyártás, Ázsia, ez van.
Egyébként a szervizben ingyen és bérmentve javítják. De már vásárlásnál le tudod tesztelni, keress wifi hálózatot, nézd meg a jel erősségét. Ha a jel erőssége jelentősen nő akkor, ha a telefon jobb felső sarkánál az elő és hátlapot összenyomod, akkor hibás. -
#4523 akkor meg1 kerdes: aksi mennyire szar rajta? azt irjak mindenhol nagyon gyorsan lemerul.. -
#4522 És Bucser-nek is igaza van, ha észreveszed a hibát visszeviszed és ki is cserélik. Az enylűém pixelhibás volt, másnap visszavittem ls adtak egy újat -
#4521 Az én one x-emnek sincs baja. Szerintem már elég rég javitották ezt a hibát a gyártósoron, és az újabb szériákon nincs ilyen hiba -
#4520 én se nem vettem észre wifi problémát. nem dobálja el szerencsére. amúgy meg visszaviszed, aztán kicserélik :D