HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
1 éve van HTc desire HD-m , olyanokat csinál hogy 75% -os aksi töltöttségnél fogja magát és lekapcsol .Csak úgy tudom visszakapcsolni ha kiveszem az aksit és utána visszateszem ,ezután engedi megint bekapcsolni.Valaki találkozott már ilyen problémával?
Lehet hogy software gond?
Köszönöm.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
régi téma, csak érdekelne hátha tud valaki segíteni.
SonyEricsson 660i-hez max 2GB-os M2 kari-t lehet használni vagy menne a 4GB-os is?
Csak mert hallani ezt is meg azt is.
THX a válaszért.
Olyan érdekelne, aki már használt is, mert az a biztos. 😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De igen, valószínû hogy kicserélik. Vaaaaagy mint a tré mobájl, rögtön küldik két hétre szervizbe 😄
13 éve itt. Szép idő.
Ma lett véve, és egy pixel testprogival szúrtam ki a hibát. Nem is egy hanem 2 vagy több pixel gázos rajta, azért hiszem hogy kettõ mert van egy kicsi amin lehet látni hogy pixelhiba, és egy nagyobb ami akár több pixel is lehet, mindegy. A lényeg hogyha holnap visszaviszem a vodafone-ba akkor ki fogják cserélni ha megmutatom nekik?
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
jelentem ma megvettem a telefont nagyon gyors döntés volt és nem is bántam meg! Meg lehet szokni, hogy nagy... Hát mit ne mondjak szépen le lehet meríteni 😄
Azért köszönöm mindenkinek a tanácsát/ hozzászólását!!!
TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club
100 Ezer Forintért jó vétel lehet mert onnan már nem fog nagyon drasztikusan esni az ára.
Viszont 150-et szerintem nem ér.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek megéri megvenni a One X-et érdemes kifizetni érte ennyi pénzt? Mert igazából régóta szeretnék egy HTC telót és ez nagyon megtetszett és úgy vagyok vele, hogy ha már egyszer veszek egy okostelefont akkor jót is vegyek. Kíváncsi vagyok a véleményetekre! Várom véleményeteket!
Arra a hibára gondol hogyha összenyomod a telefon tetejét, a hangerõgombbal és a kamerával egy vonalban akkor elmegy a wifijele. szvsz alapból senki nem fogja úgy a telefont, tehát lehet hogy még nem vetted észre hogy hibás 😛
A One X mobilról szeretnék kérdezni. Tudni lehet már valamit a wifi hardveres problémájáról, ad ki a gyártó esetleg egy fixált One X-et vagy hogy lesz ? Esetleg aki már megvette azzal mit fognak kezdeni ?
Köszönöm elõre is válaszokat!!
(bár abba nem s4 plus cpu van)
#4400: ja még nemsokat, viszont valahol el kell kezdeni, nem robbanásszerûen fog megjelenni, hanem szépen lassan, ahogy egyre több az nfc-s telefon. Illetve, nem is a magyar piac miatt került bele 😊
Majd meglesem haver one x-ét zsebben, mert ugye hiába állítják ki valahol, zsebbe próbálni kicsit necces egy bolt közepén 😄
a leendõ one x-nek is akkora a kijelzõje, és annyira azért nem vészes. láttam élõben egy galaxy s 3-at (one x szinte sehol nincs kirakva) és az ugye ugyan akkora mint a one x és egyáltalán nem volt vészes. igaz csak futólag láttam.
Bár szerintem is felesleges, annyi ram.
Nekem erõs a gyanúm, hogy egy Accord, vagy egy Zenith beszerzésre kerül majd 😊
Csak még nemtudok dönteni, mert a 4,7" az már tényleg nagy egy pöttyet, de lehet majd megszokom 😄
HTC Rio
RAM : 512 MB
CPU: 1 or 2 cores Qualcomm
Display: WVGA 400 x 800
4 inch
14.4Mbps HSPA
HTC Accord
RAM: 1024 MB
CPU: 2 cores Qualcomm S4 Plus
Camera : 8 MP - 1080p video ..ـــ 30fps
Display: 720p - Super LCD 2
4.3 inch
42Mbps HSPA+NFC Support
HTC Zenith
RAM: 2048 MB
CPU : Quad Core Qualcomm
Camera : 12 MP - 1080p video ..more than ـــ 40 fps
Display: 720p - Super LCD 2
4.7 inch
42Mbps HSPA+NFC Support
Ezek lesznek az új wp8 készülékek...
Viszont úgy a Sensation már azért elég húzós árban, én 100-nál többet nem adnék egy telefonért.. Így meg esetleg a Desire S maradna.. Ez mennyivel jobb a régi Desire-nél? Mert nekünk volt egy ilyen, csak sajnos ellopták 😞 Ezért is próbálnám pótolni... De akkor már úgy gondoltam, hogy a Desire-nél mindenképp jobb legyen. HTC Rhyme-ot is néztem, de arról meg azt írják inkább nõi 😛 Nem tudom ennek egy pasi mennyire tud örülni... de amúgy meg nem tûnik rossznak az sem..
Ilyen gsm boltokból csak akkor vennék személyesen ha hivatalos garanciajegyet adnak nem pedig "bolti" garit.
Mivel nem hivatalos viszont eladók ki tudja a telefonjuk eredetét.
Gsmline, Gsmhome és egyéb netes oldalakról, ahol lehet házhozszállítással rendelni kártyafüggetlen telót mi a véleményetek?
Garanciális szép állapotúak 70 körül vannak.
Annyit szerintem megér.
A Sensation designja jobban tetszik.
Egy új Sensation 90-100 körül van ami sok egy több mint egy éves készülékért.
One S is lassan 100 körül beszerezhetõ lesz.
vezérelhetõ a zene- és videólejátszás az egész házban. A Nexus Q-hoz a vendégek is hozzáférhetnek, bárki berakhat egy-egy új számot a lejátszási listába a saját készülékérõl.
amúgy elég dúrva hogy csak most teszik pl a maps-be hogy lehet offline is használni.
Szeretnék venni egy HTC telót barátom szülinapjára 😊 HTC Sensation-ról láttam sokan ajánlották, de szerintem a HTC Evo 3D jobb. Ti melyiket ajánlanátok?
Másik kérdésem, vásárolt már valaki netes oldalakról, kiszállítással? Egész jó árak vannak ott. Szerintetek érdemes úgy rendelni? Mert plö. T-mobile-nál nem sok HTC van és az áruk is több.
Köszi a válaszokat elõre is! 😊