HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bencee7
Soha nem találkoztam ilyennel, én a helyedben romot cserélnék elsõ gondolatra 😊 az sosem árt 😛 frissíts. vagy tegyél fel valami jó romot. Ha azzal is produkálja a hibát, akkor tudod...

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Sziasztok.
1 éve van HTc desire HD-m , olyanokat csinál hogy 75% -os aksi töltöttségnél fogja magát és lekapcsol .Csak úgy tudom visszakapcsolni ha kiveszem az aksit és utána visszateszem ,ezután engedi megint bekapcsolni.Valaki találkozott már ilyen problémával?
Lehet hogy software gond?
Köszönöm.
DarkSector
Oksi THX!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

JSbyMSI8800
2GB ajánlott inkább, mert a 4GB-os is megy persze csak nagyon lassú lesz tõle a teló, meg lehet még egy idõ után meg is halna a 4-estõl, sok adatot kell neki kezelni.

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

elitehun
ja kicserélték, az egyik csávó nem látta, odaadta a másiknak õ is megnézte és adott egy másikat, modnta hogy nézzem meg hogy az jó-e, és fasza volt! Mondta hogy sajnos manapság már ilyeneket is meg kell nézni a telókon 😛
DarkSector
üdv.

régi téma, csak érdekelne hátha tud valaki segíteni.
SonyEricsson 660i-hez max 2GB-os M2 kari-t lehet használni vagy menne a 4GB-os is?

Csak mert hallani ezt is meg azt is.

THX a válaszért.
Olyan érdekelne, aki már használt is, mert az a biztos. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

papi08
8 Munkanapon belül az EU határai közt kötelezõ akár indok nélkül visszacserélni, vagy kicserélni. Ellenkezõ esetben a fogyasztóvédelemnél lehet jelentkezni 😄

De igen, valószínû hogy kicserélik. Vaaaaagy mint a tré mobájl, rögtön küldik két hétre szervizbe 😄

13 éve itt. Szép idő.

elitehun
Végre megvan a telefon, egyszerûen csodálatos! 😄
Ma lett véve, és egy pixel testprogival szúrtam ki a hibát. Nem is egy hanem 2 vagy több pixel gázos rajta, azért hiszem hogy kettõ mert van egy kicsi amin lehet látni hogy pixelhiba, és egy nagyobb ami akár több pixel is lehet, mindegy. A lényeg hogyha holnap visszaviszem a vodafone-ba akkor ki fogják cserélni ha megmutatom nekik?
rastaman
nájsz! üdv a htc tulajok között! <#kacsint>

JSbyMSI8800
Grat. Jó neked 😄

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

desigo
grat
használd egészséggel <#eljen>
Sziasztok!

jelentem ma megvettem a telefont nagyon gyors döntés volt és nem is bántam meg! Meg lehet szokni, hogy nagy... Hát mit ne mondjak szépen le lehet meríteni 😄

Azért köszönöm mindenkinek a tanácsát/ hozzászólását!!!

TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club

JSbyMSI8800
Én csak a T-Mobile-nál találtam számomra megfelelõ elõfizetést és netcsomagot amivel 137k és 2 év hûség, de hát ehhez még gyûjtögetni kell 😄

elitehun
Valamelyik szolgáltatótól hûségnyilatkozattal meg minden szarral. Én pl most készülök megvenni vodafone-tól 24 hónapos hûségnyilatkozattal asszem mátrix 3-al és igy 120k.
Akkor bocsi, én csak azért tettem ezt hozzá, mert egyszer meg tudtam nézni és az én zsebemnek nagy volt.
rastaman
zsebben simán elfér. még tokkal együtt is. annyira azért nem nagy, mint egy tablet 😄

Ehhez még hozzátenném hogy szerintem nem is a kéz az elsõrendû hanem hogy legyen hova tegyed helyileg, mert lehet hogy a zsebedben nem fér el (persze nem tudom hol szeretnéd tárolni).
rastaman
mielõtt megvennéd én kipróbálnám a helyedben, hogyan áll a kézben. ugyanis nem kis méretû...

JSbyMSI8800
ne nagyon reméld, hogy 100ért kapsz max használt 😊

Köszi a véleményed! És lehet már kapni valahol 100-ért?

desigo
Kérdés,hogy mennyiért tudod megvenni.
100 Ezer Forintért jó vétel lehet mert onnan már nem fog nagyon drasztikusan esni az ára.
Viszont 150-et szerintem nem ér.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek megéri megvenni a One X-et érdemes kifizetni érte ennyi pénzt? Mert igazából régóta szeretnék egy HTC telót és ez nagyon megtetszett és úgy vagyok vele, hogy ha már egyszer veszek egy okostelefont akkor jót is vegyek. Kíváncsi vagyok a véleményetekre! Várom véleményeteket!

joshua
Kezd meghülyülni a wildfire s telóm...ha felveszek egy hívást, automatikusan kihangosítja, és néha csak úgy magától autós módba vált. Továbbá lassú, a htc-s órás widget teteje konkrétan belelód a notification bar-ba, ilyenek. Szimlán rakjam újra az androidot vagy mi ez? Amúgy gyári 2.3.5 van rajta.

desigo
JSbyMSI8800
Ja Értem. Köszönöm a válaszokat!!

elitehun
csak a régebbi szériáknál jelentkezik a wifiprobléma elvileg. Szerintem amiket kapni lehet azok hibamentesek már, de ha észleled a hibát akkor is visszaviszed és kicserélik.
Arra a hibára gondol hogyha összenyomod a telefon tetejét, a hangerõgombbal és a kamerával egy vonalban akkor elmegy a wifijele. szvsz alapból senki nem fogja úgy a telefont, tehát lehet hogy még nem vetted észre hogy hibás 😛
rastaman
milyen wifi probléma? nekem tökéletesen mûködik...

JSbyMSI8800
Üdv!

A One X mobilról szeretnék kérdezni. Tudni lehet már valamit a wifi hardveres problémájáról, ad ki a gyártó esetleg egy fixált One X-et vagy hogy lesz ? Esetleg aki már megvette azzal mit fognak kezdeni ?

Köszönöm elõre is válaszokat!!

kifli
arra ott a one szériából, a megfelelõ példány 😊
(bár abba nem s4 plus cpu van)

#4400: ja még nemsokat, viszont valahol el kell kezdeni, nem robbanásszerûen fog megjelenni, hanem szépen lassan, ahogy egyre több az nfc-s telefon. Illetve, nem is a magyar piac miatt került bele 😊
rastaman
NFC-nek mondjuk itthon még nem sok hasznát veszed 😞

desigo
HTC Accord androiddal jöhet <#nevetes1>
kifli
Igazából, nem is azért félek a 4,7-tõl, merthogy nagyon kényelmetlen lenne fogni, viszonylag nagy a kezem, viszont hordozás közben, zsebben lehet már kényelmetlen lenne.

Majd meglesem haver one x-ét zsebben, mert ugye hiába állítják ki valahol, zsebbe próbálni kicsit necces egy bolt közepén 😄
elitehun
nekem akkor se tetszenek a WP-k xd
a leendõ one x-nek is akkora a kijelzõje, és annyira azért nem vészes. láttam élõben egy galaxy s 3-at (one x szinte sehol nincs kirakva) és az ugye ugyan akkora mint a one x és egyáltalán nem volt vészes. igaz csak futólag láttam.
kifli
mivel lesz majd kódhordozás win8-ból, így elképzelhetõ, hogy lesznek rendszerigényesebb programok is.

Bár szerintem is felesleges, annyi ram.

Nekem erõs a gyanúm, hogy egy Accord, vagy egy Zenith beszerzésre kerül majd 😊

Csak még nemtudok dönteni, mert a 4,7" az már tényleg nagy egy pöttyet, de lehet majd megszokom 😄
elitehun
áá nem szeretem a wp-t 😄 de az a 2 giga ram még mindig irtósoknak tûnik
kifli
beteszem már ide is:

HTC Rio

RAM : 512 MB
CPU: 1 or 2 cores Qualcomm
Display: WVGA 400 x 800
4 inch
14.4Mbps HSPA

HTC Accord

RAM: 1024 MB
CPU: 2 cores Qualcomm S4 Plus
Camera : 8 MP - 1080p video ..ـــ 30fps
Display: 720p - Super LCD 2
4.3 inch
42Mbps HSPA+NFC Support

HTC Zenith

RAM: 2048 MB
CPU : Quad Core Qualcomm
Camera : 12 MP - 1080p video ..more than ـــ 40 fps
Display: 720p - Super LCD 2
4.7 inch
42Mbps HSPA+NFC Support
Ezek lesznek az új wp8 készülékek...
Na teljesen elbizonytalanodtam... Szóval érdemesebb vásárolnom egy T-mobile boltban? Ott legalább tuti a gari meg minden.
Viszont úgy a Sensation már azért elég húzós árban, én 100-nál többet nem adnék egy telefonért.. Így meg esetleg a Desire S maradna.. Ez mennyivel jobb a régi Desire-nél? Mert nekünk volt egy ilyen, csak sajnos ellopták 😞 Ezért is próbálnám pótolni... De akkor már úgy gondoltam, hogy a Desire-nél mindenképp jobb legyen. HTC Rhyme-ot is néztem, de arról meg azt írják inkább nõi 😛 Nem tudom ennek egy pasi mennyire tud örülni... de amúgy meg nem tûnik rossznak az sem..
desigo
Bármelyik 4,3-as vagy nagyobb kijelzõs telefon lemerül aktív használat mellett estére (kivéve Razr Maxx)
Ilyen gsm boltokból csak akkor vennék személyesen ha hivatalos garanciajegyet adnak nem pedig "bolti" garit.
Mivel nem hivatalos viszont eladók ki tudja a telefonjuk eredetét.
24 hó garival újakat 100 körül láttam. Szerinted a HTC-bõl ebben az ár kategóriában a Sensation a legjobb? Az akksija azért elég gyenge, nem? Persze attól is függ ki mennyit nyúzza, de úgy néztem 1520 mAh-s.
Gsmline, Gsmhome és egyéb netes oldalakról, ahol lehet házhozszállítással rendelni kártyafüggetlen telót mi a véleményetek?
desigo
Használtan elég sok Sensation van eladó.
Garanciális szép állapotúak 70 körül vannak.
Annyit szerintem megér.
Köszi az infokat. Szóval te inkább a One S-t javasolnád? Evo 3D-rõl amúgy nem írnak túl jókat, csak nekem elsõre tetszett a leírás, meg a videók, meg hogy 3D 😊 De ezen kívül lehet nem tud sokat, ráadásul az akksira is írják, hogy gyenge. Bár az lehet nem árt ha van egy plusz..
desigo
Nekem az Evo 3D kevésbé szimpatikusabb mert nehezebb,kamerája is gyengébb.
A Sensation designja jobban tetszik.

Egy új Sensation 90-100 körül van ami sok egy több mint egy éves készülékért.
One S is lassan 100 körül beszerezhetõ lesz.
elitehun
mondjuk az ára se kevés, 300 dolcsi
elitehun
Viszont ez a Nexus Q nagyon tetszik.
vezérelhetõ a zene- és videólejátszás az egész házban. A Nexus Q-hoz a vendégek is hozzáférhetnek, bárki berakhat egy-egy új számot a lejátszási listába a saját készülékérõl.
elitehun
áá, inkább várok 😄
amúgy elég dúrva hogy csak most teszik pl a maps-be hogy lehet offline is használni.
Sziasztok!
Szeretnék venni egy HTC telót barátom szülinapjára 😊 HTC Sensation-ról láttam sokan ajánlották, de szerintem a HTC Evo 3D jobb. Ti melyiket ajánlanátok?
Másik kérdésem, vásárolt már valaki netes oldalakról, kiszállítással? Egész jó árak vannak ott. Szerintetek érdemes úgy rendelni? Mert plö. T-mobile-nál nem sok HTC van és az áruk is több.
Köszi a válaszokat elõre is! 😊
desigo
Mondjuk emiatt érdemes Galaxy Nexust venni.
Arra július közepén már érkezik is.
elitehun
Viktor99
Hát nem karcos, de nem is jön le különféle lemosókkal. Igazából ötletem sincs, hogy mi lehet ez. Úgyhogy kénytelen leszek venni egy másik hátlapot. Gondoltam azért megkérdezem mert a hátlapokat olyan 4-5-ért láttam és sokalltam. De ha nincs más lehetõség... Azért kösz szépen a segítséget.
desigo
Érdekesen néz ki.
Ha az ujjaddal végig húzod akkor lehet érezni,hogy karcos vagy rákerül valami?
Én valami monitortisztító folyadékkal esetleg körömlakk lemosóval próbálnám meg javítani.