5079
htc_one_banner_1.jpg
  • desigo
    Ballmer

• desigo
    live blog:

Live from HTC's event
  • Bencee7
    X5 tetszik, de ez az elbszott nyújtott kijelző már annyira nem :/ (iphone hájp?)
  • desigo
    Még egy óra

• desigo
    Windows Phone 8-as és Androidos telefon esetleg tablet is lesz.
    New Yorkban lesz megrendezve itthoni idő szerint 17:00-kor.

- HTC 8X néven jön a WP8-as mobil korábban Accordnak nevezték.
    (1.2GHz dual-core proci,4.3-colos 720p Super LCD 2 kijelző, 8 Mpx kamera, mSD , NFC)

-HTC One X 5 néven pedig egy androidos
    (5 colos, 1920×1080p-s kijelző,1.5 gigahertzes Qualcomm S4 Pro)

• Bencee7
    Hoppá :) csak nem WinPhone? Mikor lesz pontosan?
  • desigo
    Holnap HTC event !

• veszelka
    nem lehet ott
  • exorcis
    Helló. Van egy HTC Desire C-m. Azt akarom kérdezni, hogy érdemes e rátenni a JB-t. Gyári frissítést tudtommal nem fog kapni. Jaj és még annyit, hogy ha mégis szeretném, akkor sok vele a babra? Mert a bootloadert kinyitottam, rootoltam, majd visszazártam. Ennyivel megvagyok. Innen még nehéz feltenni egy 4.1 es romot? nézegettem xda-n, de nemnagyon találtam desire c vel foglalkozó témát, sőt máshol sem, nagyon kevesen foglalkoznak vele, örültem, hogy a rootolásra rátudtam találni. Nah szóval kellene egy jó főzött rom. Köszi a segítséget előre is.
  • bigbigle
    Ez így igaz, de én nem erre gondoltam, hanem konkrétan arra hogy mivel a HTC-nek nagyon nincs a többi kategóriába telefonja, így aki abban szeretne vásárolni az inkább megy a többi gyártóhoz akinek van. A samut ismerem, tudom milyen az anyaghasználat (én többek közt azért se vettem azt)
  • kifli
    wildfire s alsóközép. De HTC nem is erre a szegmensre koncentrál, arra ottvannak a zte, huawei, és hasonók. Az más dolog, hogy htc is ott kezdte ahol ezek. De ők inkább más kategóriát céloztak meg aztán. Főleg most hogy beats audióval közösködnek.Kb olyan a htc, mint a fülesek közt a beats fülesek. Nagyon figyelnek az anyagokra, de nem is olcsó.

Samuval szemben nem bukta, mert minőségben kb összehasonlíthatatlanok. Fogj meg egy felsőkategóriás samut, és egy annál akár alacsonyabb kategóriás htc-t. Érezhető lesz a különbség, annak ellenére, hogy nem egy kategória a két telefon.

Arról ne is beszéljünk, hogy a samsungnak milyen a szoftvertámogatása, és androidon a kezelőfelülete. Állítsd ezzel szembe a sense felületet.
  • rastaman
    touch hd-m (amit hugom használ) mind a mai napig nem recseg, nem akar szétesni. mikori telefon? 2008 decemberben jött ki...
    ennyit a htc minőségéről.
  • Bencee7
    Jól mondod

A HTC anyagminőségben verhetetlen, ezt (is) imádtam bennük mindig is, na meg az egyediségét :)
  • desigo
    Korrekt telefon lesz de a One S processzorát kapja (Qualcomm Snapdragon MSM8260A)
    A One X (ami 5 magos) után pedig már jön az X+ ami négymagos 1700 MHz-es procival szerelik.
    Gorilla Glass kijelző is a HTCnek előny.

Az ívelt forma és a 13 megapixeles kamera viszont elég egyénivé teszi a Sonyt
    De hiába a sok májusi infó róla ha sehol sincs még.
  • dragon11
    Azért a Sony GX odaveri a one x-et is, csak jöjjön végre.:D
  • bigbigle
    A HTC ott bukta be a samuval szemben hogy nincs nagyon (sőt talán abszolút nincs) az alsó-közép és az alsó kategóriában telefonja, és ez hátrány.
  • desigo
    A Samsung és az Apple az összes nyereséget bekebelezi.
    Nincs nagyon esélye a többi gyártónak.
    A Nokia nagy tartalékkal rendelkezik de hasonló sorsra fog jutni.

Huawei,ZTE,Alcatel pedig meg fog erősödni.
    Sony és az LG is egyre több korrekt telefont tesz le az asztalra.

Anyagminőségben nekem még mindig a HTC a fav.
  • papi08
    Mennyiért tudtad eladni? :O
  • Bencee7
    Beállításokban, a hangoknál kell legyen opció az értesítési hangokhoz...be lehet állítani. Vagy ha valami zenét akarsz, ami nincs benne az alapok közt az talán a zenelejátszó opcióiban lehet úgy emlékszem...bár az nem biztos, lehet ott csak csengőhangot lehet beállítani...

Titanic :(
    Hát srácok, én elhagytam a süllyedő hajót, eladtam a DHDt meguntam, viszont a következő nagyon valószínű, hogy nem HTC lesz...
  • veszelka
    Ha nem ajanla fel a 3d evo, pehet vhogy uj notifications hangot beallitani?
  • Bucser
    A sima one x-ben is 4+1 mag van csak alacsonyabb frekin, de overclockolható erre a szintre. A kérdés a battery life de már amiatt sem aggódom mióta van hozzá 3200mh-s battery case..
  • rastaman
    B+, most dobhatom ki a one x-emet a kukába! ez kell! :S :DD
  • Bencee7
    4+1 mag WTF amúgy igazán tehettek volna bele egy picit nagyobb akkut
  • desigo
    Brutális belsővel és Android 4.1-el érkezik a HTC One X+

• ktomi22
    hirklikk... miert ne menne?
  • WayToDeep
    Akarok venni egy okostelefont (még sose volt ilyenem). Most olvastam hogy egyes honlapokat asztali gépen nem is lehet megnyitni, csak okostelefonon (pl: hirklikk.hu... stb). Igaz ez?
  • XDannyL
    Sziasztok!
    Wildfire S-em van. Ha PC-hez csatlakoztatom, nem kérdezi meg, hogy miként akarom használni. Egyáltalán nem is ismerik meg egymást. A PC sem látja a telefont és fordítva is teljes homály. Pár hete még működött és nem jut eszembe, hogy bármit csináltam volna azóta a telóval. A beállításokat megnéztem és elvileg minden rendesen be van állítva (rá kell kérdezzen mikor csatlakoztatom a géphez és alapértelmezetten lemezmeghajtóként viselkedik... illetve kéne viselkedjen). Valaki aki konyít a témához, tud segíteni?
  • veszelka
    Olvastam itt régebben egy progiról, ami cella adatok alapján állítja át a telefon profilját normálról rezdőre vagy némára. nem tudja vki a nevét? a keresővel nem találtam meg.
  • rastaman
    keskeny...
  • desigo
    Mysterious HTC phone leaks, looks the flagship part

• Bucser
    Ha megnézed ugyanazon a platformon 3 telefont csinaltak. HD2 winmo 6.5, Desire HD androidra és HD7 winmobile 7-re. Próbálták a hardverfejlesztesbe pocsékolt pénzt biztosítani, hisz akkor android még azért nem volt akkora biztos fogadás mint most. (gondolom mindenki emlékszik még a Froyo-s vagy 1,6-os android borzalmakra...)
  • High end PC #4568
    Kössz, már megoldódott, a Win 7 helyett Vista alól frissítettem ,és ott már ment, franc se tudja mi lehetett a gond,de megoldódott...
  • bigbigle
    Nagyon szépen köszönöm.
  • Bencee7
    Ezt próbáltad?
  • bigbigle
    Sürgősen kéne nekem segítség. Kéne egy nem halott link egy DHD RUU-hoz.

Előre is köszi.
  • High end PC #4564
    kérdés!
    HD7-esem van, fent van a legújabb Zune a PC-n, összekötöm a telefonnal, a legújabb OS Version 7.10.8112.7 frissítését felajánlja, elkezdem frissíteni, és a 6. lépésnél mindig elakad, újraindítja a telefont, aztán úgy csinál, mintha folyna a frissítés, de fél nap alatt se történik semmi.
    Miért nem frissít? Eddig sose volt gáz a frissítéssel!

köszi
  • desigo
    Kizárólag androidos telefonban gondolkozok :)
  • kifli
    HD7 egy konstrukciós hiba, kompletten, ahogy van el van baszva :D

Egyrészt szarul lett összerakva, ropog, nyiszog stb, valamint ha a kis kitámasztóval kitámasztod nem tudod tölteni, mert rossz oldalon van a töltőcsatlakozó.

A többi htc-vel nincs baj, csak ezt baszták el, de nagyon.
    Ráadásul a HD2 után, ami a maga korában, és még utána is csúcseszköznek számított, kiadnak egy olyan telefont, ami alig erősebb nála.
    Így tulajdonképpen a zászlóshajóból, egy középkategóriás, nagyképernyős telefon lett.
  • desigo
    Teljesen korrekt telefonokat készítenek.
    Egyedül a magas árazással vannak itt problémák.
  • kifli
    Azabaj, hogy mégegy ilyet nem tudnak csinálni, az lenne a vége, hogy meggyaláznák a hd vonalat (bár ezt a hd7-el tulajdonképpen már megtették) :/