HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lényeg, hogy nem megy túl jól a szekér, és ezt fõleg maguknak köszönhetik...na meg annak, hogy a Samsung mi mindennel megy háborúba az iPhone-nal 😊
Elõre leszögezném, hogy szeretem a HTC cuccait, és volt is pár HTC-m, de:
Amikor elõször hallottam a cégrõl és a cuccokról, óh mondom HTC?? miaz? Nem is ismertem, míg egy HD2vel nem találkoztam a haveromnál. (Ez egyébként mái napig sokszor elõfordul. Megkérdezik mi az a kezemben, mondom HTC, erre azt sem tudják mi fán terem.) Megtetszett, néztem a videókat, olvastam utána, kezembe vettem. Elõtte Nokiáim voltak, akkor is épp N95, de az, amit a HD2 nyújtott, az hihetetlen volt. Nagy kijelzõ, gyorsaság, szépség, a HD2 egy legenda 😊 na ott szerettem bele a HTC stílusba. Már írtam is itt párszor a fórumon, hogy nálam HTC=MINÕSÉG és a másik a KÜLÖNLEGESSÉG. Viszont miután beindult a vállalkozás és egyre több helyen lehetett hallani róluk, kellettek az új telefonok. Szerintem egészen a Nexus One/Desire-ig volt minden rendben. Utána jöttek azok a telefonok, amik éppen csak minimálisan tértek el egymástól, mind kinézetre, mind tudásra. Amikor kihozták az Incredible S-t, Desire S-t az volt nálam a plafon. Minek?? teljesen felesleges telefonok, amik mára értéktelenek kb.
A Desire HD, HD7, Titan és a HD7 Pro mind a HD2bõl született, és részint ezért is tart ott a HD2 hackelés ahol tart ma.
A Flyerrel sem jártak jól, nem aratott nagyon nagy sikert, pedig új volt, szép designnal, stylusszal meg 3gvel, csak épp használhatatlan szoftverrel. Lehet az kicsit túl hamar jött..
Lényeg, hogy kicsit -nálam legalábbis- elvesztette a különlegességét, a minõségét viszont nem. Örülök neki, hogy lett egy OneX, de nem fogok venni, annyi pénzt nem ér meg egyszerûen. Tudom a HTC nem arról volt híres, hogy a highend minõségi cuccait olcsón vagy akár jó áron adja, de akkoris 😊 OneX jó cucc, egyedi darab, és amit tud annál több nem kell. De ott a OneS, ami szerintem egy felturbózott Desire S, vagy a OneV ami meg a Hero és a Legend új köntösben. Úgy néz ki elfogyott a kreativitás a OneX után...
Nincs nagy reklámhadjárat, kevés az innováció. Mára kevés marad a HTC varázsából, legalábbis én így érzem...
Hosszú lett, de gondoltam leírom <#worship>#worship>
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
De. Ha nem tud róla senki, hogy jó, akkor nem fog terjedni, max olyan körökben akik értenek is hozzá. Haverjaim is azért vettek htc-t, mert megfogdosták, meg látták elõtte az enyémet.
Mondjuk jó árúnak nem kell reklám!
Engem vonz a nagyobb kijelzõ, meg a nagyobb felbontás, de amennyiért ezt is árulni fogják, na annyit már rohadtul nem ér meg (nekem)...
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
"5-inch display featuring a resolution of 1794 by 1080 pixels"
Pár hete írtam hogy 60-70 % os aksi töltött ségnél kikapcsol a HTS Desire HD-m .Letöröltem a battery monitort a telefonról , ebben voltak beállítások mikor kapcsoljon ki ,milyen hõfokig mehet a teló...stb azt hittem ez zavarja meg ,de nem. Ezek az aksik 1600mah voltak .Vissza tettem az eredeti HTc aksit bele és teszteltem (1250 Mah) nem kapcsolt ki vele ,ezek után vásároltam egy 2450 mah aksit és azt használom ,eddig nem kapcsolt ki. Valószínû meghalt a másik két aksi elektronikája szerintem , létezik?
htc desire telom van, érdekelne hogy tudnám újraélesztemo a google play marketet, mivel hiába indítanám az alkalmazást nem indul el, a többi letöltött alkalmazás megy rendben..
egyszer leejtettem a telefont de mást problémát nem érzékelek, ez viszont elég zavaró..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
ez az én véleményem.
Virtuous Infintity
Az elején kicsit akad, de utána stabilan, és gyorsan fut.
De természetesen finomhangolható a Virtuous Tweaks-el.
Jelenlegi bugjai.
(Bár már DHD-n mûködik a videó felvétel hanggal, mûködik mind a két szenzoros telefonon (samsung, omnivision))
Szóval aki ki akarja használni a Sense 4.0-át, az bátran töltse le! 😊
13 éve itt. Szép idő.
mert általában a sima htc-sel szoktam hallgatni, de a mobilom upgrade-lte magát, és azóta nem tudom az összes zeném egyszerre elindítani, csak albumonként. a winamp meg nem reagál a headsetemre.
13 éve itt. Szép idő.
Htc Mozart-ra hol csinálnak full unlock-ot vagy esetleg itthon is meglehetne, ha igen mi kell hozzá,progi,kábel? Ha nagyon idióta kérdés, bocsi 😊
RMCF
Azok a bizonyos "hibátlan" romok, amirõl beszélsz jelenleg nem léteznek 2.3.3 felett. ICS-n egyenlõre azt tudták elérni, hogy kevés buggal, "csak" 480p videóval, napi használatra alkalmas romot faragtak, ettõl még nem hibátlan. Használtam is pár napig, bugos volt nekem, annyira nem tetszett, meg hiányzott is a MIUI. JB-t jelenleg portolják, de készülõben. Kamera megint nem fog menni tökéletesen, ami igaz pl a GPS-re és a BT-re is. Nekem pl ICS romban nem volt fullos a BT, én meg elég sûrûn használom, ezért is raktam vissza a miuit...
(nem sértésnek szánom, nincs bennem harag, csak javítok <#worship>#worship>)
A Desire HD 2010 Októberi készülék.
Mire jönne rá JB addigra le is jár a hivatalos két év garancia.
Az eltelt két év alatt hibátlan fõzött romok vannak rá amit kb 5 perc felrakni.
Mi elõnye is lenne a hivatalos romnak akkor?
Nem értem mire fel a nagy sírás.
Komolyan mondom, hogy sosem érdekeltek a hivatalos frissítések, sosem használtam stock romot, de ez az ügy már engem is kezd felb*szni :\ HTC fejlesztõk elképesztõen nagy barmok...az xda-s srácok már megcsináltak kb mindent helyettük. Van nagyon jó 3.6os Sense-s rom, csak épp a kamera nem megy. Van 4.0-s Sense-es is, stock ICS, mindjárt rendesen mûködõ JB...ezek meg panaszkodnak, hogy nem tudják megoldani a háttértár problémát...SZÁNALOM 😞
Akinek jelen pillanatban még megvan a DHD-je, még nem vett One X-et, és esetleg várta is a frissítés(eket), az innentõl kezdve azt hiszem más gyártó készülékei után megy...
Viszont itt egy az XDA-sok által összeállított petíció, aki szeretné, szignózza 😊
http://www.ipetitions.com/petition/give-us-ics/
13 éve itt. Szép idő.
Talán a DHD kijelzõje még jobb is..ez már tényleg vicc..
13 éve itt. Szép idő.
És valóban vérzik a szívem a 720-as videó, valamint az általam választott helyre fókuszálás miatt..😄
13 éve itt. Szép idő.
Ilyeneket mûvel a cég, és csodálkoznak, hogy elpártol tõlük soksok ember <#falbav>#falbav>
Adják ki azt a drivert ami az ICS-ben vezérelni a kamerát, és készülhetnének a normális ICS ROM-ok amik már kezelik a 720-as videó rögzítést..
13 éve itt. Szép idő.
,,According to the (Canadian Telus) carrier, “HTC has
---ez azért vicces <#falbav>#falbav> most vagy balfsz az összes HTC programozó, és az xda-s srácok meg zsenik, akik ingyé dolgoznak xD, vagy nem is tudom mit gondoljak <#confused>#confused>
.....megyek veszek Samsungot <#banplz>#banplz>
-StartHub TV-t mûködésre lehet valahogy bírni, vagy csak dísz vagy egyáltalán mi célt szolgál? Mert mikor elindítom, frissítené és megszakad.
(ha nagyon idióta kérdések akkor nem muszáj válaszolni😊 )