HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Én már ott adtam le a telefonom de nem nyúlnak még hozzá.
Folyamatban van náluk,elvileg megfelelõ alkatrészre várnak ha minden igaz.
Azt már pár hete tudni hogy az E-care már nem szervizünk, de a telemax mikortól lesz vajon az?
desigo
Ne most romoljon el a telefonotok...

E-care már nem hivatalos HTC szerviz,a telemaxgsm pedig még nem.
Nincs javítás,postán küldik külföldre.
Javítási idõ minimum két hét.
elitehun
Ha használod is nem csak úgy van akkor valóban kell neki a napi töltés, deha nem nyúlsz hozzá, de azért a wifi be van kapcsolva akkor birja akár2 vagy több napig is.
Teljes mértékben használattól függ. Most jött rá egy új, nagyobb volumenû frissítés, ezzel azért jobban bírja. S3 környékén van, attól talán picivel elmarad az üzemidõ. Ekkora kijelzõs telefonnál sajnos felejtõs a nem napi töltés /persze rendes használat (internet, játék, gps, telefon) mellett/.

Sajnos azt mondják, elõbb-utóbb jó eséllyel minden elsõ-második(?) szériás telefonban jelentkezik, amint ott is elenged az illesztés. Használattól függ, nekem második szériás van, és semmi gondja sincs egyelõre. Egyébként nagyon sok szériahibás van belõle, mint ahogy GS3-ból is. Tömeggyártás, Ázsia, ez van.

Egyébként a szervizben ingyen és bérmentve javítják. De már vásárlásnál le tudod tesztelni, keress wifi hálózatot, nézd meg a jel erõsségét. Ha a jel erõssége jelentõsen nõ akkor, ha a telefon jobb felsõ sarkánál az elõ és hátlapot összenyomod, akkor hibás.

Jockey
akkor meg1 kerdes: aksi mennyire szar rajta? azt irjak mindenhol nagyon gyorsan lemerul..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

elitehun
És Bucser-nek is igaza van, ha észreveszed a hibát visszeviszed és ki is cserélik. Az enylûém pixelhibás volt, másnap visszavittem ls adtak egy újat
elitehun
Az én one x-emnek sincs baja. Szerintem már elég rég javitották ezt a hibát a gyártósoron, és az újabb szériákon nincs ilyen hiba
rastaman
én se nem vettem észre wifi problémát. nem dobálja el szerencsére. amúgy meg visszaviszed, aztán kicserélik 😄

Bucser
Nem minden HTC one X hibas. Pl az enyimnek semmi baja.

Az elso 2 sorozattal voltak gondok. Azota elvileg nem szabad hogy problema legyen de ha elojon nalad helybol cserelik egy ujra.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bboyatty
Helló, nõvéremnek van egy HTC HD2-es telója, Német országban vették és német nyelvû windows volt rajta, addig minden jól szuperált de mivel nehézkes volt a kezelés a német nyelv miatt ezért windowst cseréltettek rajta, eleinte nem volt baj minden mûködött de mostmár teljesen le van épülve a telefon, úgy értve, hogy nem indítja el a programokat, a kamera sem indul mindig hibát ír. Újraindítás után kis idõre rendbe jön de aztán ugyan az a helyzet, próbáltam visszaállítani gyári beállításokra de semmit sem ért.
Esetleg ha tudtok pár tippet adni, hogy mi lehet azt megköszönném.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

hát nem, de lehet valami megoldás lesz, de hát kitudja.
Jockey
aki megvette azon sokat nem segít..

Már be van jelentve a one x-nek a "utóda" amiben ki lesz javítva.
Jockey
bakker, épp htc one x-t akarok venni, erre mondja kollegám hardware-s wifi problémák vannak vele, utánanáztem tényleg a gyártó meg annyit mond soz, következõeknék jobban figyelünk..
ez azért elég gáz így..lehet kénytelen leszek galaxy s3at venni, pedig a mostani desire-t upgradeltem volna..

rastaman
😄

kifli
"a hd2 tetszik, de tényleg valami újabbat szeretnék.."

Érdekes, pár hsz-el ezelútt, még touch hd-t vettél volna, mostmeg a hd2-nél szeretnél már újabbat....
40 körül nem sok mindent kapni sajnos😞
dragon11
tudom nagy elvárás, de valami újabbat szeretnék.. illetve annyira nem is tetszik a desire hd.:SS

a hd2 tetszik, de tényleg valami újabbat szeretnék..

Köszönöm szépen.
rastaman
Lemaradt hogy desire hd a készülék gyári alapokon.
Üdv,

Valaki tudna segíteni hogy, hogy kéne a telefonom rootolni és fõzött rom-ot feltenni?
desigo
Régen jártam erre, de most meg vagyok lõve. A HTC Touch Cruise telefonomon a normál telefon hangereje annyira lecsökkent, hogy még csendes szobában is nagyon hegyezni kell a fülemet, normál hangos környezetben be kell kapcsolnom a kihangosítót, ami pl. vezetés közben nem olyan egyszerû. (Vajh miért nem lehet valamelyik hardver gombra tenni.)

A globál hangerõvel nincs gond, ha zenét játszok le, vagy megy a hangnavigáció, akkor normális a hangerõ. A hangerõ szabályozó csúszkán külön van a számítógép és telefon hangerõ, de az utóbbi a maximumon van.
desire remek. mar egy ideje hasznalom.. senset is feladtam vegul a cyanogenmod 7 ert 😄 azota megjobbkeszulek 😊

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

desigo
+1
(4496-ra)
Desire korrekt telefon...
Bencee7
Akkor viszont jó választás lehet, mert ilyen kategóriában nem sûrûn találsz duplasimes telefont... Samsungnak van Galaxy Y DuoS de az a nyomába sem ér. Mobilarena tesztet érdemes elolvasni róla 😊

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

kemszi2
kell apámnak a dupla sim kezelés
Bencee7
Jégkrém dupla simmel 😊 amúgy nem olvastam jókat róla...
,,Lag fest !!!!! Thanks to Adreno.. I made the right decision opting for the Xperia series instead..."
,,A GPU that can't even run asphalt 5 with playable frames + Cortex A5"

Inkább One S vagy V...

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

kemszi2
desire v-rõl mi vélemény?
rastaman
nekem lenne egy HD2-m eladó... <#kacsint>

Bencee7
40-ért ezek közül csak Desiret kap, vagy Defyt 😊

dragon11: 40 körül Desire nem rossz választás, egy baja van csak, hogy kevés a memóriája.
Ne argep.hun nézelõdj, hardverapro.hu-t ajánlom <#kacsint> Ami ennyiért szóba jöhet, az a Desire, Nexus One a HTC szegmensbõl, esetleg HD2 ha szeretsz bütykölni 😊 Samsung Galaxy S lehetséges, vagy a Motorola Defy. De szerintem a HD2 vs Desire kettõsbõl válassz 40ért...

tenkenorman
desire, desire hd, meg vannak azért jó telefonok, motorola milestone 2, defy+, galaxy s2, s plus, alsó középkategóriában bármi. nyisd meg az árgép-hu-t keress neked tetszõ telefont, kb 50-60 magasságában, aztán nézd meg a használt árukat. nézz ki párat ami tetszik a lényeg hogy azért szerintem a 660 mhz-es kütyüket felejtsük el mert már idejét múltak. egy nem senses 1ghz-es telefon egy pár bulis játék elfuttatásához pl angry birds és társai + telefon alap funkcióinak kiélvezéséhez tökéletesen elég!

http://www.tenke.hu

Beállítások/Display, gestures & buttons/Betûméret

bubu13
A One X készüléknél lehet nagyítani a betûméretet? Nem a böngészõben, hanem például a névjegyzéknél?

EEE 1899

veszelka
hogyha kikapcsolom a zenelejátszóban a headset érzékelését, és vissza, mûködik gond nélkül. így egyszerûbb.

dragon11
segíts, milyeneket!😄 <#worship><#worship>

tenkenorman
felejtsd el aezeket az õskövületeket. egy csomó relatíve új mobilt kapsz már ennyiért!

http://www.tenke.hu

dragon11
Talán 40, használtan..

rastaman
azt gondolom, nem jó, ha mindent kezdhetsz elölrõl :/

veszelka
produkált már olyat a teló, hogy némán csörgött, még ha maxra is volt tolva minden hang. egy gyári állapotra visszaállítással megoldódott.

de emiatt nem szeretném újra.

rastaman
jah, hogy 2 hónap után? illetve mûködik telefon újraindításkor? akkor nem a fülessel lesz a gondod, viszont lövésem sincs ebben az esetben mi lehet a baj. :/

gagax
Akkor HD2 inkább 😊 egyetlen olyan telefon amit sajnálok h megváltam tõle 😊

desigo
Üdv!
Mi az a maximális összeg amit telefonra szánnál?
dragon11
jelenleg a wp7 egy kalap ... a wp8 pedig a közelben sincs..

kifli
xda forumon olvass bele, egy-egy android rom topikba, hogy milyen hiányosságok vannak.
dragon11
Srácok!

Mennyire érdemes venni egy Touch HD-t, s felnyomni rá az Androidot ?!
Nagyon-nagyon megtetszett a telefon -kinézete miatt 😛-, az ára is a pénztárcához megfelelõ, de ha hasonlót tudtok, az is megfelelõ lenne.😊

Köszönöm!<#worship><#worship>

desigo