5079
-
#4639 HTC One VX and One X+
-
#4638 #4620
+
a HTC nem készít lilás képet,nem pattog a burkolat,használhatsz benne NFCt,Működik rendesen a wifi,a dobozból kibontva nem sérült,nem szivárog a kijelző háttérfénye,korrekt hangfelismerés van benne magyar nyelvvel,hibátlan navigáció van benne. -
#4637 szerinted egy htc topikban melyiket fogják neked tanácsolni?! -
#4636 neem flémet kelteni jöttem ide.. rég óta figyelem Én a topikot.. de mégis hogy érted ?:P:P -
#4635 Szerintem egyértelmű mennyivel többet kapsz egy HTC-től :) -
#4634 Mi a véleményetek a one X vs iPhone 5 dologról ?:) -
#4633 HTC One X+
-
#4632 sziasztok!
lassan lecserélem a htc desire-m valami frissebre, de addig is lehet kiprobálnék valami másik rom-t vagy frissebbet mint a gyári, mit ajánlatok? -
ba32107 #4631 Hmm, érdekes, nincs beállítva alapértelmezett, pedig amikor felajánlotta, akkor a chrome-ot választottam, és a linkeket is az nyitja meg (kivéve origo). -
#4630 Nézd meg azért,hogy a beállítások/alkalmazások/mind/Internetnél törölve van-e az alapértelmezett beállítás -
ba32107 #4629 Szerintetek az mitől lehet, hogy ha chrome-ban felmegyek origo-ra, akkor nem a chrome-ban nyitja meg, hanem a stock browserben? Akkor is az van ha beírom címsorba, akkor is ha google találatok közt kattintok a linkre. Chrome a default browsernek be van állítva, HTC One S-em van, 4.0.3-as androiddal. Eddig csak az origonál vettem észre ezt a viselkedést. -
#4628 Behind the Scenes of the HTC One
-
#4627 fakkyesz!! én novemberre vártam. ennek most nagyon örülök. köszi. -
#4626 HTC: Jelly Bean rolling out to global One X and One S this month -
#4625 -
#4624 1 hete adtam túl a sajátomon. meg is sirattam, nagyon szuper kis telefon volt! -
#4623 Ha valakinek hd2-je van, akkor érdekelheti, hogy elérhető a 7.8 beta (7.10.8835.35)
ITT tölthető
És itt egy kis bemutató :)
-
#4622 Pedig az i4s ára most fog lemenni... -
Rasztiman #4621 szerintem poén akart lenni.. :D -
#4620 Üdv!
Teljesen más egy HTC One X egy i4s után az tuti.
Ugyan 10 grammal könnyebb a HTC de mégis jóval nagyobb méretű.
Hardwareben minden téren jobb a HTC.(5 magos proci,dupla annyi RAM,stb...)
Amit szokni kell az a nagy 4.7 colos kijelző és az Androidos rendszer.
Élőben próbáld ki,hogy hogy tetszik és ha a nagy méretével nem lesz bajod akkor veszíteni nem fogsz vele. -
#4619 Kis gugli LINK -
#4618 jó lesz a wp8 ?:S
vagy megint erőltetés lesz csak ?:S -
fromage #4617 Sziasztok! 3 hónapja vettem egy iphone 4s-t és ugye néhány nap múlva jelenik meg az iphone 5.. érdemes lenne szerintetek elcserélni a 4s-emet egy HTC One X-re? -
#4616 Háát a G300-as lenne jó de az tudtommal nem 30 ezres kategória nem? :D
Nálam ez 47ezer.
Amúgy ezt a g300-at venném ha nem lenne majd 50 rugó. :D -
#4615 Egy 4 colos ,512RAMos,legalább 800 MHz-es telefon lenne korrekt 35 ezer Forintért.
A szolgáltatóknál nyilván drágább ezért érdemes hardverapron nézni egy új bontatlant.
Ezek közül neked melyik szimpatikus :
-Alcatel OT-991 (hátránya,hogy csak 256 mega RAMja van viszont 4 colos és még előlapi kamerája is van)
-Sony Xperia Tipo (hátránya,hogy a legkisebb a kijelzője 3,2 col,nincs előlapi kamera,nincs microSD viszont 512 megaRAM)
-Huawei Ascend Y200 (30 ezer Ftért korrekt kis készülék de csak 256 mega RAM)
-Huawei Ascend G300 (1 Ghz,512 mega RAM,4 col,jobb felbontás 480 x 800,5 megaPx kamera)
-ZTE Atlas 3.5W (tesztekben a hardvert gyengének találták.)
itt össze tudod őket hasolítani -
#4614 Végülis eddig 3 közül variálok...
ZTE Atlas 3.5W vs Sony Experia Tipo vs Hauwei Ascend Y200 -
#4613 mármint milyen 5000ft-ra érted?
mi kerül 5000-el többe ami jobb? :)
ZTE Atlas 3.5 W még a 30 határt súrolja...:) -
#4612 A Tipo nem rossz kis készülék de az a 3,2 col elég pici.
Érdemes lenne benézned pl egy Saturnba vagy egy szolgáltatóhoz és élőben megfogni,kipróbálni ezeket.
Ha 1-2 évre tervezed ezt a telefont akkor ne spórolj rajta 5000 Ftot.
Kis kijelzőn szenvedés bármit is csinálni.(pdfet,emailt nézni,böngészni,játszani,stb...) -
#4611 jah telenor vagy domino feltöltös lenne jó, mert van céges 20-as karim...
Most nézegetem, van ez az "Xperia tipo".
Erről van valami vélemény?
Mert van Android 4.0 rajta, de a Huawei-nél viszont a képernyő mintha szebb lenne.
Bár ez legalább dual sim-es. :)
Nem szeretnék elmenni 40 ezerbe, inkább a 30-as körüli lenne a max amit ki tudnék csengetni...:S
Ezért azok közül próbálom kiszűrni ami a legjobb. -
#4610 Bocs,előfizetős árakat néztem.
Itt vannak a jó árak : T-mobilnál
(kattintsd be bal oldalt az Alcatelt és a Domino feltöltőkártyás pöttyöt)
991-es : 35091 Ft
995-ös : 44991 Ft
Esetleg nézelődj : hardverapron -
#4609 Alcatel lenne jó, de mégis hol kapok 37 ezerért?
:D mert ha kapnék az még beleférne...:D
Néztem az Alcatel-t én is, de tudtommal a 60+k-s Desire-nél is drágább....:S -
#4608 TUUUDOOOM hogy jobb...mivel kb 2x drágább is. :D -
#4607 Ha már játszani szeretnél akkor érdemes lenne egy 4 col körüli telefont venni kicsit jobb processzorral.
Ha nem szeretnél használtat akkor érdemes megnézni ezeket :
Alcatel OT-991 (dominóval 30.690 Ft)
Alcatel OT-995 (dominóval 36.954 Ft)
-
#4606 Lehet még újonnan venni Desire-t? Amúgy jobb a Desire, mint az a Huawei...nagyobb felbontású kijelző, meg nagyobb is, jobb proci + több ram. Én a helyedben beneveznék egy használt Desire-re
off: kiléptem a HTC világból, DHD eladva, ahogy írtam, hétfő óta pedig Note-ra váltottam, nagyon baba :) on -
#4605 Uh nekem csak újonnan lenne jó.
Igazából akkor lehet megveszem most a Hauwei Ascend Y200-at.
Elvileg ezen fut a Sadowgun, mert az érdekelne mint játék.
Meg IPS kijelzője van stb, és elvileg vagy 20-vagy 28ezer ft.
De azt kéne tudnom (már irtam a másik topikban), hogy nekem az Onlive és Shadowgun kell...ezekhez lenne jó egy olcsó Android.
Onlive-re kicsi az esélyem de az nem annyira fontos...lehet ahoz 60+ ezres gép kéne. -
#4604 Használtan mindenképpen olcsóbb lesz csak már a garancia fog lejárni róluk. -
#4603 Üdv létezik hogy majd nemsokára olcsóbb lesz a Desire?
Vagy inkább ne várjak rá?
mondjuk 30ezer ft környékére? -
#4602 A fél órás event:
-
#4601 -
#4600 Két új Wines teló:
Windows Phone 8X and Windows Phone 8S