4825
Crysis Warhead
  • vénfarok
    magyar szinkront honnan lehet letölteni?
  • fery02
    Várni, Win7-ig :/
    De ha találsz valami használható ötletet, szólj légyszi! :P
  • gabba1
    Jaja, vistám van. Most felraktam a januári patch-et, de így se jó. Vmi ötlet?
  • kifli
    -.-"
  • tnm #4500
    ték :)
  • Jaffa 2843
    igen
  • piamania
    Lenne még egy kérdésem.Az elsőben ugye lehetett két profilt létrehozni,így két ember is játszhatott egymástól függetlenül.Ugye ebben is így van?
  • piamania
    köszi szépen.
  • KILLER2
    Nem kell fent lennie.
  • piamania
    Hi!Most szándékozom majd letölteni a játékot.Az lenne a kérdésem,hogy szükséges,hogy fent legyen az alap Crysis?Vagy megy anélkül is?KÖszi
  • fery02
    Ez nem mentés gond. Olvass vissza, gyakori ez a probléma és tulképp megoldás nagyon nincs is rá. Akiknek ilyen gondjuk van többnyir Vista-juk van, ez a közös.
  • gabba1
    csá!

Az a gondom, h a 2. pályát nem tölti be. 82%nál lefagy. Adna vki mentést a pálya elejéről?

Köszi
  • blackcalibra
    Asszem az is megvolt, bár nem is emlékszem, hogy melyikkel. De nem változtak a dolgok sajnos.
  • kifli
    tune up vagy cccleanerel pucold ki a registryt
  • blackcalibra
    Történt velem, hogy fel akartam rakni a játékot, de kicsivel a vége előtt beadta a kulcsot a telepítő, hibaüzenet stb., tehát nem rakta fel. Nem is indult el, azt hiszem csak az EA logóig, aztán cső.
    Namost az a gondom, hogy uninstallálni sem hagyta magát, ezért letöröltem, de így meg nem hagyja magát megint installálni. Nézegettem a Registryben, de ezek szerint nem találtam meg a titok nyitját. Szóval mit is kellene törölnöm, hogy fel tudjam megint installálni a játékot? Egyébként úgy emlékszem, hogy a játékhoz tartozó cuccokat kitöröltem onnan, de ezek szerint nem voltam elég alapos.
  • Fehercsoki
    A Warsal sokan játszanak,sok szerver van?
  • kifli
    gamecopyworld.com-on nézz szét, ott szokott lenni minden játékhoz többfajta trainer :)
  • Magiszter
    Én nem kihívást keresek benne, mivel minden fokozaton már végigvittem. Most csak hülyülni van kedvem. Ahhoz meg jó lett volna egy ilyen mod, vagy cheat. No de ha nincs hát nincs. Köszi a választ minden esetre.

Amúgy az NV driver gondra a megoldás az volt hogy a 169.21-es omega drivert tettem fel. Hasít mint akinek az a golga.

Apropó tudtok valami jó kis multi modot hozzá? Jövő hét végén lesz haverokkal LAN party és jó lenne 1-2. Nem kihívásos, hanem hülyülős mod.
  • Lacee86
    Szted mi lenne a kihívás akkor a játékban? :)
  • Pretorian
    Köszi Mindenki!
  • KILLER2
    Nem lehet egyszerre használni a képességeket, kb pont ez a lényeg, hogy jól válogasd meg. Meg az energiád is nagyon kevés. Ha megnézed, hogy futás közben mennyi erőt vesz el a cloak és mennyit ha csak állsz és akkor ez alapján, hogy gyors futás közben mennyit, plusz a futás is 12- mp alatt leveszi az egészet, szóval egy ilyen ód max 1 mp-ig működne-
  • Lacee86
    Gránátvetővel le lehet zúzni. Találsz ott vhol jobb oldalt. De légy kitartó, kell neki jó pár lövés.
  • Magiszter
    Sziasztok!

Nekem két kérdésem lenne a játékkal kapcsoaltban:

Feltettem a 185.85-ös nVidia drivert és az hagyjám hogy rosszabbúl fut mint eddig (High helyett Medium-on), de még csak a felbontást se tudom állítani 1680x1050-re, mert nincs ilyen opció. Szóval szerintetek melyik nVidia driverrel lenne érdemes lecserélnem?

A másik kérdés: Van valamilyen opció arra hogy a ruha adta képességeket egy időben lehessen használni? Értem ez alatt hogy mondjuk álcában gyors futás, vagy futás+ugrás... Bár igazából az álca+erő lenne az ami érdekelne.

A válaszokat előre is köszönöm!
  • Rudee
    Az kemény rész :)
  • fery02
    Nem tudom, de nekem felhőtlen lenne az örömöm, ha legalább visszatöltené a mentéseket.
    Am nincs mit. Szívesen segítek máskor is.
  • Pretorian
    Mi ez a szopatás ott a reptéren, amikor az óriás Exobőrt kell lezúzni? Állandóan hazavág azokkal a szemét plazmaköpeteivel, ráadásul ha visszatöltöm az állást, már háromszor annyi robbanásra kész plazmalófasz figyel körülöttem a földön, mint amennyi felém jött a levegőben, mielőtt meghaltam. Ez meg mi a franc?
  • Lacee86
    Bizony töltsd le ... akarom mondani, vedd meg! Ehhez magyar szinkron is van ráadásul.
  • kuzco007
    töltsd le magyar warezról:D
  • kifli
    banner
  • Barna941
    sziasztok!
    letöltöttem a játékot külföldi warezről , és szeretnék hozzá magyar feliratot. Nem tudjátok, lehet valahonnan letölteni hozzá?
    köszi
  • KILLER2
    Amúgy ilyen bajom régebben nekem is volt, csak nekem nem csak crysisnál. Még 8800GTSem volt. Volt, hogy sokáig nem csinálta, aztán utána egy este használhatatlan volt, másnap megint nem szarakodott, nem sikerült rájönnöm, hogy mi a baja. A képernyős dolgot, hogy nem teljesben indul meg nekem csak DX10ben szokta csinálni.
  • fery02
    Csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy az normális, hogy nem indul sokszor teljes képernyőben.
  • KILLER2
    Drivert tedd újra, talán segít. A nem teljes képernyős indulás meg DX10 miatt van, azt ajánlom, hogy kapcsold ki (játék parancsikonjában a cél után ídor, hogy -DX9)
  • human8
    Sziasztok..

Kéne 1 kis segítség. A helyzet az, hogy megvettem eredetibe a játékot, és 15 - 20 percnyi játék után megáll a game, és lefagy. Eredeti disccel játszom.
    Crackel próbáltam, szintúgy. Nemrég vettem egy 9600 GT-t, de igazából azóta volt rendszertelepítés stb...szoal ez nem gond. Nvidia driver, és direct X rendben. Nem tudom mit csináljak, mert sztem nem a DVD-vel van a gond.
    Igazából már ott gyanús a dolog, h amikor elindítom, nem teljes képernyővel indul, max nagyritkán. Szoal nekem kell mindig beállítani h teljes képernyő. Egyszer kitett alulra 1 ikont egy háromszögalakú sárga ikont benne egy felkiáltójellel a közepén, hogy vmi képernyő-illesztési probléma.
    De azóta azt sem láttam, és egyszerűen nem tudom mi lehet a probléma.
    Most leszedtem a Reloaded tört verziót, kipróbálom azzal...
    Ötlet ? Esetleg volt vkinek már ilyen nemű problémája ?
    Előre is köszönöm, HELP PLS,

Üdv, Levi
  • Lacee86
    Annyira nem érdekel, de azért kösz.
  • grebber
    Prohardveren megkérdezhetem a GTX 295 topikba hogy ilyen beállítások mellett hogy fut a valóságban a game! Persze csak ha érdekel még.
  • Lacee86
    Azért én kipróbálnám úgy igazából. :) Na mind1, vissza a földre. Én most szerzem be a játékot, örülök ha egyáltalán eldöcög a gépemen.
  • Jaffa 2843
    a második mondat kijelentő verziója :)
  • Lacee86
    Na, azért egy GTX 295 csak megbirkózik vele, ha már olyan qva drága. Vagy nem?
  • Jaffa 2843
    ilyen beállítások mellett bármilyen gépen játszhatatlan :D