Crysis Warhead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visszatérve az eddigiekhez:
Én még 1GBs 4870bõl az XFX HD4870 XXX-et néztem, az gondolom az XXXbõl kicsit tuningos is és árban is ugyanaz, min amit mondtál.
Töltsük le az internetet!
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Adott egy P5Q alaplap 4x1GB 800as Kingmax RAMal és egy C2D E6600 3,2 Ghz-re húzva.
A cél az lenne, hogy a Crysis Wars 1680x1050es felbontáson mediumon fusson 50-60 FPSel. Milyen VGAt kéne vennem? A mostani 8800GTSem (régi 640es) ezt csak minimumon tudja, mediumon rögtön leesik 24-30 körülre, ami multiban nagyon kevés, a felbontáson meg nem akarok csökkenteni (mániám, hogy a monitor natív felbontását használjam, ha csak lehet).
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
A warheadban elakadtam 1 ponton.Az anyahajón,hogyan tudok átjutni?Segítséget kérnék!Elöre is köszi.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
[EP45T-UD3P][E8500][AEROCOOL HT102][OCZ 2048MB DDR3 1600MHz Platinum KIT][GIGABYTE GTX280][FSP Epsilon 700W][SAMSUNG 1000GB SATA2][PIONEER DVR-212D SATA][AEROCOOL AeroEngine JR] XP SP2
Van egy kis grafikai hibám a Crysis és a Crysis Warhead alatt is. A jelenség ugyanaz, mint amit ezen a videón lehet látni:
http://www.youtube.com/watch?v=mXHRUG2_IiM
A Crysis-ra mind a három, a Crysis Warhead-ra mind a kettõ patch fel van rakva. Ha nem telepítek fel patch-et, akkor is csinálja ezt a hibát.
A videókártya programját már cserélgettem, kipróbáltam az utolsó hét teljes verziós drivert, de a grafika/textúra hiba megmaradt mindegyik esetében. Jelenleg a legújabb 182.50-es verzió van fent.
Amúgy a játékokat már végigjátszottam, és ezen kívül semmilyen bug nem volt. De szeretném mégegyszer végignyomni, tökéletes minõségben, mind a kettõt.
A grafikai beállítások: 1152x864 felbontás (ezen még betudom állítani a 100Hz-et, és a win felbontásom is ez), high/játékos, 16xQ élsímítás, vsync on.
A játékok szépen futnak, csak néha terület töltésnél, "checkpoint-nál" szoktak kicsit beszaggatni.
Bármit állítok visszább, vagy följebb, a hiba akkor is megmarad. Ha viszont az élsímítást teljesen kikapcsolom, akkor megszûnik a hiba, de a grafika nem lesz olyan szép.
Szeretném, ha valaki tudna segíteni, hogy ezt a hibát miért csinálja. Vagy ha valaki tapasztalt hasonlót, és sikerült megszüntetni a hibát, akkor azt, hogy csinálta.
A segítséget elõre is köszönöm!
Üdv.: BladeX
[EP45T-UD3P][E8500][AEROCOOL HT102][OCZ 2048MB DDR3 1600MHz Platinum KIT][GIGABYTE GTX280][FSP Epsilon 700W][SAMSUNG 1000GB SATA2][PIONEER DVR-212D SATA][AEROCOOL AeroEngine JR] XP SP2
Mekkora az ellenség ember-alien százalékos aránya?
Captain Sonar 2024 Remake
ui:
Kb. 30 perc gémezés után mindig kirúgnak a szeróról, pedig jól tolom. Loapkodok mindig, lesbõl támadok. Ezt így kell csinálni és kész ( ala Splinter cell)
Az 1-es és 3-as válasz alapján megrendelném, de a 2-es miatt le vagyok sújtva. :-(
Az elsõ rész mindaddig tetszett, amíg a csápos alienek elõ nem jöttek. A barlangba antigravitációs, repkedõs, kiútat ritkán találós, abszolút irreális környezet miatt nálam azonnali uninstall.
A Far Cry elsõ részében legalább meg lehetett szokni a szörnyikéket, de ez az Animátrix és Csillagok háborúja lépegetõ robotjait ötvözõ kreálmány, nekem nagyon nem teccccc'.
Ma már minden lehetséges, ezért kérdezem:
Létezik olyan MOD a játékhoz, mellyel meg lehet szabadulni az alienektõl (vagy totál reménytelen)?
2.Vannak bizony!
3. Önálló game nem kell hozzá a Crysis.
Next PC upgrade: 2022
Biztos elhangzott már, ettõl függetlenül kérem összefoglalni:
1) Jobb-e ez a játék az elsõ Crysisnál? Ha igen, milyen szempontok alapján?
2) Vannak ebben is csápos Alienek?
3) Ugye, önálló játék ez és nem kiegészítõ lemez?
De megoldás ugye van, újratelepítés. Hátha neked is ez segít.