Crysis Warhead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Régebben olvastam egy cikket, miszerint nem találták elég stabilnak az ilyen rendszereket, ezért nem lesz támogatva.
Visszatérve az eddigiekhez:
Én még 1GBs 4870bõl az XFX HD4870 XXX-et néztem, az gondolom az XXXbõl kicsit tuningos is és árban is ugyanaz, min amit mondtál.

Töltsük le az internetet!

kifli
win7? miért használna az 2gpu-t (xp-nél is mûködik nehogymá win7-nél ne menjen)
kifli
mondjuk EZZEL jobban jársz mert 1 gb-s
KILLER2
Tudom, de akkor is kihagyom szerintem ezt az egész 2GPUs dolgot. Meg ha minden igaz, a windows 7 sem támogatja majd ezeket. De most tényelg gondolkozom, hogy XFX HD4870 vagy XFX GTX260 legyen.

kifli
ha nem akarsz több gpu-s karitt akk EZ kell neked
kifli
1 kari 2 gpu val <#zavart1>
kifli
* az 2 4850 nem 24840 :)
KILLER2
Több kártyát nem akarok. Sokat eszik melegszik és sok szar van ezekkel a többkártyás rendszerekkel. Meg aztán így is tömött a házam, nemhogy még 2 nagy kártya. Nem beszélve arról, hogy nincs 2 PCIe a lapomon. Ez a GTX260 viszont nagyon tetszik és black edition, aaz tuningolt, szóval az erejével sincs gond. Amúgy 60e Ftért veszem, szerintem ez nem rossz ár neki.

kifli
akinek 4850-e volt cf-ben nem panaszkodott, minden ment neki rendesen full-hd-ba, most vesz megint gépet (az elõzõt el kelett adnia) és most a 24850 helyett 4850x2-t vesz. A cf csak a régi játékoknál lehet bajban, azoknál meg elég az 1 gpu is.
kifli
kb 1 szinten van a 2 kártya, de a játékok mostmár kezdenek egyre shader igényesebbek lenni és 4870-ban 800 van gtx260 ban csak 192. Szal ati jobb választás
Jaffa 2843
cska a "cf" itt-ott nemigazán ugy müködik ahogy kéne :S

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

kifli
vagy +7e ft és hd4850x2 ami gtx280-at is símán elpicsázza
KILLER2
Azt mondod az jobb?

kifli
inkább vennél hd4870-et...
KILLER2
Kérdésem tárgytalan, asszem veszek egy XFX GTX260 Black Edition-t.

KILLER2
Bocs, hogy hardveres kérdést teszek fel itt, de úgy gondolom, hogy az ittenieknek van tapasztalata ez ügyben.
Adott egy P5Q alaplap 4x1GB 800as Kingmax RAMal és egy C2D E6600 3,2 Ghz-re húzva.
A cél az lenne, hogy a Crysis Wars 1680x1050es felbontáson mediumon fusson 50-60 FPSel. Milyen VGAt kéne vennem? A mostani 8800GTSem (régi 640es) ezt csak minimumon tudja, mediumon rögtön leesik 24-30 körülre, ami multiban nagyon kevés, a felbontáson meg nem akarok csökkenteni (mániám, hogy a monitor natív felbontását használjam, ha csak lehet).

gduck
Ha jól emlékszem, egy italautomatára felmászva a hajó belsejében megtalálodd a kiutat a túloldalra ;)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Sziasztok!
A warheadban elakadtam 1 ponton.Az anyahajón,hogyan tudok átjutni?Segítséget kérnék!Elöre is köszi.
KILLER2
Dísznek :)
Mindenre rányomják azt a szart

fery02
Amúgy meg visszatérve mivel ugyanez a probléma úgy tûnik nagyon nem egyéni, jogosan kérdezhetjük, hogy ennél a játéknál mi a szart ér a "Games for Windows" embléma?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

bordy
nálam probléma mentes szerencsére a dolog. a pálya az nagyon faja lett, de valóban beszaggat néha valamiért sajna. szerintem a kickeléses dolog megint valami pb-s szarság lesz. engem is ki tett néha de nem hiszem hogy lett volna ok cheatelést feltételezni xD

fery02
Én is jól játszok. Épp ezért akarnak kirúgni játékból, igaz másik játékról van szó. Sokszor azt állítják, hogy csalok, amit én szépen bóknak veszek olyankor. :)

Más játéknál nem vettem észre ilyen hibát, eszerint a videókártya jó. A Windows meg a hónap közepén lett újra rakva. Memória nem csinálhat ilyen hibát? Mert én arra gyanakszom.

[EP45T-UD3P][E8500][AEROCOOL HT102][OCZ 2048MB DDR3 1600MHz Platinum KIT][GIGABYTE GTX280][FSP Epsilon 700W][SAMSUNG 1000GB SATA2][PIONEER DVR-212D SATA][AEROCOOL AeroEngine JR] XP SP2

KILLER2
Szerintem vagy a videókártyáddal van valami baj, vagy a windóz szarakodik valamit.

Sziasztok!

Van egy kis grafikai hibám a Crysis és a Crysis Warhead alatt is. A jelenség ugyanaz, mint amit ezen a videón lehet látni:
http://www.youtube.com/watch?v=mXHRUG2_IiM
A Crysis-ra mind a három, a Crysis Warhead-ra mind a kettõ patch fel van rakva. Ha nem telepítek fel patch-et, akkor is csinálja ezt a hibát.
A videókártya programját már cserélgettem, kipróbáltam az utolsó hét teljes verziós drivert, de a grafika/textúra hiba megmaradt mindegyik esetében. Jelenleg a legújabb 182.50-es verzió van fent.
Amúgy a játékokat már végigjátszottam, és ezen kívül semmilyen bug nem volt. De szeretném mégegyszer végignyomni, tökéletes minõségben, mind a kettõt.
A grafikai beállítások: 1152x864 felbontás (ezen még betudom állítani a 100Hz-et, és a win felbontásom is ez), high/játékos, 16xQ élsímítás, vsync on.
A játékok szépen futnak, csak néha terület töltésnél, "checkpoint-nál" szoktak kicsit beszaggatni.
Bármit állítok visszább, vagy följebb, a hiba akkor is megmarad. Ha viszont az élsímítást teljesen kikapcsolom, akkor megszûnik a hiba, de a grafika nem lesz olyan szép.
Szeretném, ha valaki tudna segíteni, hogy ezt a hibát miért csinálja. Vagy ha valaki tapasztalt hasonlót, és sikerült megszüntetni a hibát, akkor azt, hogy csinálta.
A segítséget elõre is köszönöm!

Üdv.: BladeX

[EP45T-UD3P][E8500][AEROCOOL HT102][OCZ 2048MB DDR3 1600MHz Platinum KIT][GIGABYTE GTX280][FSP Epsilon 700W][SAMSUNG 1000GB SATA2][PIONEER DVR-212D SATA][AEROCOOL AeroEngine JR] XP SP2

KILLER2
Mások lettek a beállítások az 1.5ös patchel, mint eddig.

grebber
Nem hosszú sajnos max olyan 5-6 órás!

Next PC upgrade: 2022

TitaniumRR
Milyen hosszú a single player játékidõ?

Mekkora az ellenség ember-alien százalékos aránya?

Captain Sonar 2024 Remake

Prince23
Új menû? nekem nincs új menû a warsban...

KILLER2
1.5el most nekem is néha kifagy. valamit kicsit elcseszhettek benne. Akárcsak az új pályában. Jó lett a pálya, kellemes és hangulatos, de ez az egyetlen pálya, ahol beszaggat a játék. Minimumon van a játék, lazán megvan az FPS átlag 50-60 körül, de itt viszont elég gyakran beszaggat kicsit és lemegy 15re, ami azért multiban nagyon zavaró. Az új menü viszont jó lett szerintem, csak a gombkiosztás menüje volt jobb régebben.

Prince23
Ja. De nemrég gémeltem, és most nem rúgtak ki. csak kilépett hibával a gamma. nem értem miért fagy le :( a gép rendben van, minden gém fut... csak ez fagy ki most már.

KILLER2
Konzolban nem ír ki szarságokat? Csak úgy szimplán kiírja, hogy kirúgtak?

Prince23
Pb ok, pingem is ok.

KILLER2
Punkbusterrel nincs gond? Vagy esetleg a pinged nem túl magas? vannak szerverek, ahonnan magas ping miatt is kitesznek.

Prince23
Warhead sokkal pörgõsebb, nem csodálom, hogy Los Angelesben megnyert egy díjat. És tartalamz még egy játékot, a Wars-t, ezzel nyomulhatsz neten.

ui:
Kb. 30 perc gémezés után mindig kirúgnak a szeróról, pedig jól tolom. Loapkodok mindig, lesbõl támadok. Ezt így kell csinálni és kész ( ala Splinter cell)

kifli
ebbe a részben nincs antigarvitációs barlangos szarozás, nekem is ez az egy deolog nem tetszik a játékban, de ebben kevesebb ilyen van már mint sima crysisban
TitaniumRR
Köszönöm a válaszod.

Az 1-es és 3-as válasz alapján megrendelném, de a 2-es miatt le vagyok sújtva. :-(

Az elsõ rész mindaddig tetszett, amíg a csápos alienek elõ nem jöttek. A barlangba antigravitációs, repkedõs, kiútat ritkán találós, abszolút irreális környezet miatt nálam azonnali uninstall.

A Far Cry elsõ részében legalább meg lehetett szokni a szörnyikéket, de ez az Animátrix és Csillagok háborúja lépegetõ robotjait ötvözõ kreálmány, nekem nagyon nem teccccc'.

Ma már minden lehetséges, ezért kérdezem:

Létezik olyan MOD a játékhoz, mellyel meg lehet szabadulni az alienektõl (vagy totál reménytelen)?

Prince23
Na kipróbáltam a Wars-t, az 1.5-el, elég instabil. Exe hibával kidobott kb egy óra után... :S a pálya viszont nagyon bejövõs!

grebber
1. Szerintem hangultosabb és sokkal pörgõsebb a szinrkon meg megdobja ezt még 1 lapáttal!!
2.Vannak bizony!
3. Önálló game nem kell hozzá a Crysis.

TitaniumRR
Sziasztok!

Biztos elhangzott már, ettõl függetlenül kérem összefoglalni:

1) Jobb-e ez a játék az elsõ Crysisnál? Ha igen, milyen szempontok alapján?
2) Vannak ebben is csápos Alienek?
3) Ugye, önálló játék ez és nem kiegészítõ lemez?

gduck

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

grebber

Úgy néz ki, hogy a magyarosítással van a gond, illetve az új peccs akad össze vele. Ha visszateszitek Inglis-re a nyelvet, akkor gond nélkül futni fog... legalábbis elméletileg...
Ability
Valaki írt már itt egy olyan megoldást is, hogy törölni kell a dokumentumoknál a Crysis mappáját, vagy annak bizonyos részeit. Pontosan nem tudom, vissza kell olvasni, nem volt régi.
fery02
Köszönjük!

81%? én 54% nál már kivan irva h nyomjak meg egy bill-txD
fery02
A játék eleje felé még erre a problémámra bevált az, hogy úgy próbáltam betölteni az elmentést, hogy elõtte a grafikai beállításokat "Játékos"-ra állítottam, viszont a késõbbi havas pályákon már nem mûködött nálam ez a módszer és ugyanígy befagy kb 81 %-nál nekem is.

Sziasztok olyan gondom lenne h mikor el indítom a játékot minden szupi de mikor bele megyek az új játék indítás akkor be jõnn a video és el megy 81%-ig és akkor kész kilép mitõl lehet??? segitsetek

Már 2x telepítettem ujra :(
fery02
Nekem ilyen akkor volt, mikor a játék egyik .pak fájlját kicsomagoltam, hogy rakjak bele egy külön pályához fájloka. Majd mikor vissza ZIP-eltem, akkor onnantól a játék meg gajdult úgy, hogy mozogni tudtam, de az egeret nem érzékelte, meg a fegyver sem látszott. Azóta inkább nem fogok játékban fájl-t módosítani, nem éri meg. Fõleg, hogy dolgozott ám vele a gép rendesen. Nagyon sok fájl van abban a .pak fájlban.
De megoldás ugye van, újratelepítés. Hátha neked is ez segít.