4825
Crysis Warhead
  • High end PC #4544
    Utánaolvastam, 1.1 patch berakja a 64bit verziót is, már működik :)
  • Jaffa 2843
    nemtom. nekem eddig mindig odarakta a bin64-et x64es op rendszer alatt
  • High end PC #4542
    most meg felraktam Windows 7 64bit alá, de most is csak Bin32 mappám van, most ez hogy lehet? :(((
  • High end PC #4541
    Crysis Wars mappában látok Bin64 mappát is, de a Warhead-ban nem :(((
  • High end PC #4540
    aham, értem
    csak hogy Bin32 mappán kívül nincs Bin64, ilyet nem látni, rosszul ment volna fel az install?
  • Jaffa 2843
    mert 32 bites exe-vel inditja
    de ha bemész a bin64 mappába és az ottani exe-vel inditod akkor 64biten futtatja
  • High end PC #4538
    de kurva érdekes, Devmode-bamn azt írja hogy DX10 32 bit, pedig 64 bites Vistan futtatom négy maggal és GTX280-al.
  • High end PC #4537
    ja, leesett :D
  • High end PC #4536
    nem vágom hol van ez a célmező :(

az ikon tulajdonságaira kattintva se találom :(
  • grebber
    Itt vannak cheat-ek

Devmode: A Cél mezőbe így nézzen ki a dolog: "C:\Program Files\Crysis\bin32\Crysis.exe" -DEVMODE

Természetesen ha neked máshova van telepítve a game akkor az szerepel itt ,tehát neked csak a -DEVMODE-ot kell mögé írni!
  • High end PC #4534
    Hello
    Szeretnék egy olyan cheat-et, hogy az összes fegyeverem meglegyen. A neten azt írják ehhez -DEVMODE üzemmódban kell futtatni a játékot, de nem vágom mit takar :(
    Please help me
  • Csak77
    Néztem videókat a szinkronról, és Vass Gábor hangja valóban jó választás volt a főhösnek! :)
  • Shep
    Teljesen korrekt, bár a doki hangja nem az igazi, de a többiek jók.
  • kifli
    ezt is színészekkel csinálják szal nem lesz rosz ez sem :)
  • kifli
    Link
  • Shep
    HL2-ről nem is tudtam, az mikorra várható? Stalker szinkront csak videon láttam tényleg elég érdekesnek tűnt.
  • kifli
    jaja szerintem is kurvajó, és elég profin van megcsinálva nem úgy mint a stalker szinkron :)
    hl2-höz is készül a szinkron azzal is végigtolom majd
  • Shep
    Szerinted, a legjobb játékszinkron. Én angolul is végignyomtam és sokkal jobb magyarul. Hol lőtted a jogsid pilótakeksz? Krump Líí!! meg a többi nagy duma simán dob a 10-es skálán +1 pontot a játékon.
  • Jaffa 2843
    http://www.xfire.com/video/be536/
    :)
  • Csak77
    Angolul jáccotam végig, de majd ha újrázom, akkor szinkronosan fogom!
  • grebber
    Szinkron a legjobb benne:

-Azt a proteinnel hizlalt kurva anyját,ez is olyan Alien mint a többi?
    -A fasz tudja ,zúzzuk le oszt jóvan!
  • Lacee86
    Nem azt mondom, h milyen hibátlan a szinkron, de sztem ettől függetlenül színesebbé teszi a játékot. Eleve tetszik nekem, ha egy játékban van magyar szinkron, jó lenne, ha egyre többször készítenének.
    Amúgy meg a szinkronon kívül a játék is király, pörgős, akciódús. Majd ha 1x jobb gépem lesz, tuti még1x végigjátszom én is magasabb beállítással.
  • kifli
    azbesztmegbaszta XD
  • Jaffa 2843
    nekem a szinkron ami kicsit szinesíti a játékot. a sok választékos szentségelés nagyon tetszik :D
  • Csak77
    Nagyon nagy élmény a játék! Sajnos, én nem tudtam rájönni, hogyan lehet angol hang-magyar felirat, mert a szinkron szerintem gagyi... Ha lesz majd jobb gépem tuti újra végigjátszom, mert most csak közepesen nyomtam.
  • Smithwarden
    Eredeti es warez verzioban is kulon dvd-n van a single (Warhead) es a multi (Wars) is.
  • Neoncsoves
    Bolti verzióban benne van a Wars is, 2 külön DVD-n van a Warhead meg a Wars
  • fery02
    A warez Crysis Warhead-et telepítve nekem nem települt a Wars. Tehát ebből következtetve (gondolom én) a bolti verzióhoz jár csak egyszerre mind a kettő. De ott is gondolom külön lemezen vannak, vagy legalábbis ha egy lemezen, akkor a Wars egy külön mappában.
    Majd valamelyik eredeti játékos megírja a tutit. :)
  • BigDaddyJoe
    Sziasztok! Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy a Warhead-en belül van ez a Crysis wars multiplayer? Tehát ha felteszem a warheadet akkor ez is automatikusan fent lesz? vagy ez egy teljesen különálló játék amit külön kell leszedni?
  • piamania
    Hi!
    Az egyik pálya betöltésénél folyamatosan kidob exe hibával.Mi a gond?köszi szépen.
  • Jaffa 2843
    ugyértem hogy elöször leszeded az 1.4-et aztán megpróbálod feltenni, ha nemmegy akkor a többit is lekapod :)
  • vénfarok
    tudom, hogy sorba kell, de nem elég csak az 1.4? :D
  • Jaffa 2843
    ha jól tudom sorba kell peccselni. de próbáld meg hogy 1.4-től visszafele töltöd le :D
  • vénfarok
    elég letöltenem az 1.4es patchet, vagy lekell tölteni az 1.1 1.2 1.3at is?
  • vénfarok
    ja, telepitésnél kellet kiválasztani, köszi
  • vénfarok
    lol O.o nemtom, akkor letörlöm és ujratelepitem
  • bertino
    hát ha eredeti, akkor sry.
    tudtommal telepítésnél lehet csak magyar nyelvet választani.
  • KILLER2
    Telepítésnél volt magyar nyelv?
  • vénfarok
    eredetibe van meg nekem, de angol változat...nincs kedvem még1szer megvenni
  • bertino
    letöltés.