Crysis Warhead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Kéne 1 kis segítség. A helyzet az, hogy megvettem eredetibe a játékot, és 15 - 20 percnyi játék után megáll a game, és lefagy. Eredeti disccel játszom.
Crackel próbáltam, szintúgy. Nemrég vettem egy 9600 GT-t, de igazából azóta volt rendszertelepítés stb...szoal ez nem gond. Nvidia driver, és direct X rendben. Nem tudom mit csináljak, mert sztem nem a DVD-vel van a gond.
Igazából már ott gyanús a dolog, h amikor elindítom, nem teljes képernyõvel indul, max nagyritkán. Szoal nekem kell mindig beállítani h teljes képernyõ. Egyszer kitett alulra 1 ikont egy háromszögalakú sárga ikont benne egy felkiáltójellel a közepén, hogy vmi képernyõ-illesztési probléma.
De azóta azt sem láttam, és egyszerûen nem tudom mi lehet a probléma.
Most leszedtem a Reloaded tört verziót, kipróbálom azzal...
Ötlet ? Esetleg volt vkinek már ilyen nemû problémája ?
Elõre is köszönöm, HELP PLS,
Üdv, Levi
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Next PC upgrade: 2022
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Am végülis igazad van, így már nem is annyira haragszok a Vista-ra. :D
Rossz a megközelítés. Nem a Vista nem támogatja, hanem a balfasz hangkártya gyártó nem csinált hozzá normális Vista drivert. Creative-nál van az, hogy régebbi hangkártyákhoz nem adtak ki drivert.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
(intel p4+1,5gb ram+ati 9600 256mb minden low-on 1024x768.ba)
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Haverom 64 bites Vistán vitte végig és semmi gondja nem volt vele.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Ja és Vista Ultimate 64 bitest használok.
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
Ezzel a CCC configizével csináltam meg gyorsban, aztán átírtam ami nagyon ronda volt vagy kötekedtek vele a szerverek.
Amúgy az imént játszottam egy nagyon fasza pályán. Az egész egy fehér terem, tele fedezékekkel és csak lézeres gaussok vannak rajta. Jól el lehet rajta lenni és a hanghatások sem utolsóak, pláne amikor egyszerre 2 ember lõ meg gaussal és közben melletted is lõnek vele mindenfelé.
Bar en inkabb full lowon jatszottam multit, mivel waroztunk es ott szamitott ha tobb az fps (bar a publikot is sokan igy toljak persze) es az ellenfel is levette a beallitast egyertelmuen az eredmeny erdekeben.
A fo kulonbseg a gepeink kozott az op rendszer, XP.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Egy XP-vel mindenkeppen kiprobalnam a helyedben a dolgot.
Amúgy csak 1 6os ága volt, de adtak hozzá gyárilag egy cuccot, amivel lehet csinálni még1et, szóval most mind2 be van dugva. Eddig úgy tûnik, hogy jól megy.
KILLER2: Ha van legalább 2db 12V-os ága a tápodnak és ezek egyenként 15A vagy többet tudnak, akkor jó kell hogy legyen ;) (Nézzed meg a matricát a táp oldalán)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Egyéb:
Megvan a kártya. Elég faszán megy. 1680x1050ben AA nélkül highon is hoz átlag 30-60 FPSt, bár ez tûzharcoknál sajna kicsit lecsökken, de medium-high között asszem menni fog ez. Betennék valami barkács cfg-t is, de amit most kipróbáltam, azzal mindenhonnan kirugdosnak, nem tudom miért.
Eléggé belassult már a Vistam, szóval gyorsan feldobom a Windows 7 RC-r, azt meglátom, azzal mit tud a cucc.
Az amúgy honnan derül ki, ha esetleg áramhiányos lenne a kártya? Mert az nvidia min 530W-os tápot javasol, az XFX 600-630Wost, az enyém meg csak 500as.
ráadásul a technikai adatoknál is összevissza írkálnak, egyszer azt írják hogy shader clock 750 ott meg azt hogy 800 közben meg 780...
Viszont ha pont a crysist nezed az jobban szereti az nvidiat tesztekben mint az atit.
260 / 4870
Ez most csak egy teszt amit eppen talaltam es belinkeltem es 100%-osan nem mervado, hadver kornyezettol, driverektol stbtol is fugg sokminden, de 10-15 tesztbol mar lehet atlagot nezni hogy melyik kartya jobb neked.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN