Crysis Warhead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Amúgy ilyen bajom régebben nekem is volt, csak nekem nem csak crysisnál. Még 8800GTSem volt. Volt, hogy sokáig nem csinálta, aztán utána egy este használhatatlan volt, másnap megint nem szarakodott, nem sikerült rájönnöm, hogy mi a baja. A képernyõs dolgot, hogy nem teljesben indul meg nekem csak DX10ben szokta csinálni.

Töltsük le az internetet!

fery02
Csak annyit tudok hozzáfûzni, hogy az normális, hogy nem indul sokszor teljes képernyõben.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

KILLER2
Drivert tedd újra, talán segít. A nem teljes képernyõs indulás meg DX10 miatt van, azt ajánlom, hogy kapcsold ki (játék parancsikonjában a cél után ídor, hogy -DX9)

Sziasztok..

Kéne 1 kis segítség. A helyzet az, hogy megvettem eredetibe a játékot, és 15 - 20 percnyi játék után megáll a game, és lefagy. Eredeti disccel játszom.
Crackel próbáltam, szintúgy. Nemrég vettem egy 9600 GT-t, de igazából azóta volt rendszertelepítés stb...szoal ez nem gond. Nvidia driver, és direct X rendben. Nem tudom mit csináljak, mert sztem nem a DVD-vel van a gond.
Igazából már ott gyanús a dolog, h amikor elindítom, nem teljes képernyõvel indul, max nagyritkán. Szoal nekem kell mindig beállítani h teljes képernyõ. Egyszer kitett alulra 1 ikont egy háromszögalakú sárga ikont benne egy felkiáltójellel a közepén, hogy vmi képernyõ-illesztési probléma.
De azóta azt sem láttam, és egyszerûen nem tudom mi lehet a probléma.
Most leszedtem a Reloaded tört verziót, kipróbálom azzal...
Ötlet ? Esetleg volt vkinek már ilyen nemû problémája ?
Elõre is köszönöm, HELP PLS,

Üdv, Levi
Lacee86
Annyira nem érdekel, de azért kösz.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

grebber
Prohardveren megkérdezhetem a GTX 295 topikba hogy ilyen beállítások mellett hogy fut a valóságban a game! Persze csak ha érdekel még.

Next PC upgrade: 2022

Lacee86
Azért én kipróbálnám úgy igazából. :) Na mind1, vissza a földre. Én most szerzem be a játékot, örülök ha egyáltalán eldöcög a gépemen.

Jaffa 2843
a második mondat kijelentõ verziója :)

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Lacee86
Na, azért egy GTX 295 csak megbirkózik vele, ha már olyan qva drága. Vagy nem?

Jaffa 2843
ilyen beállítások mellett bármilyen gépen játszhatatlan :D

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Lacee86
Naccerû, sikerült bebizonyítanod, h ezzel a géppel DX10 alatt ilyen beállításokkal már totál játszhatatlan.<#idiota>

gduck
Mit vétett? <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

grebber
Megkínoztam a 8800GT-met:

Next PC upgrade: 2022

fery02
Igen, régebbi Creative hangkártyám van. :)
Am végülis igazad van, így már nem is annyira haragszok a Vista-ra. :D

davidka003
"Pl Vista nem támogatja a hangkártyámat,"

Rossz a megközelítés. Nem a Vista nem támogatja, hanem a balfasz hangkártya gyártó nem csinált hozzá normális Vista drivert. Creative-nál van az, hogy régebbi hangkártyákhoz nem adtak ki drivert.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

fery02
Nekem jó gépem van mégis fel tudnék sorolni csomó hibát. Pl Vista nem támogatja a hangkártyámat, meg még pár apróbb probléma.

kifli
én krájziszoztam szar géppel is :/
(intel p4+1,5gb ram+ati 9600 256mb minden low-on 1024x768.ba)
Ability
Ami ugyan az, mint a Vista, max régebbi gépen is jól fut. De azért õszintén... aki Crysis-szal játszik, annak annyira szar gépe nem lehet. Akinek meg nincs szar gépe annak a Vistával sincs gondja.
kuzco007
jó de a vista amugy is szar:D jön majd a windows 7 nah az lesz király:P

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

davidka003
Nem szar csak hülye a user. <#idiota>
Haverom 64 bites Vistán vitte végig és semmi gondja nem volt vele.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

kuzco007
hát igen ez a vista...sz@r:D

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Jani21
Nekem a DX9 mód segített.

fery02
Ugyanez van nálam is. Win 7-tel kell majd próbálkozni. Mert akiknek ilyen problémája van, mindenkinek 64 bites Vista-ja volt.

Arnold12
Bocs nincs idõm végigolvasni a fórumot. Van egy poblémám a játékkal: A Frozen Paradiseban miután bementnem a barlangba,a következõ pálya beolvasásánál 82%-nál befagy a játék. Miután a külföldi oldalakon sokan az 1.1-es patchet ajánlották felinstalláltam azt is. Megpróbáltam beinditani a sima Crysis.exe-vel, de minden a régiben, a Crysis64.exe-vel annyit értem el, hogy alapból nem windowed módban indul el, ellenben az említett pálya beolvasásánál szintén befagy, csak most nem 82, hanem 69%-nál. Valakinek volt hasonló problémája, ötlet?
Ja és Vista Ultimate 64 bitest használok.

J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate

KILLER2
Win7 már elég jól viszi a játékokat. De most csináltam egy cfg-t , amivel nem kötekszenek a szerverek, jól néz ki és nem megy 40 FPS alá, szóval fasza midnen. Véletlenül még napsugarakat is tettem be :)
Ezzel a CCC configizével csináltam meg gyorsban, aztán átírtam ami nagyon ronda volt vagy kötekedtek vele a szerverek.
Amúgy az imént játszottam egy nagyon fasza pályán. Az egész egy fehér terem, tele fedezékekkel és csak lézeres gaussok vannak rajta. Jól el lehet rajta lenni és a hanghatások sem utolsóak, pláne amikor egyszerre 2 ember lõ meg gaussal és közben melletted is lõnek vele mindenfelé.

Smithwarden
Nekem is hasonlo a gepem 9800gtx-el, es gyorsabb.
Bar en inkabb full lowon jatszottam multit, mivel waroztunk es ott szamitott ha tobb az fps (bar a publikot is sokan igy toljak persze) es az ellenfel is levette a beallitast egyertelmuen az eredmeny erdekeben.
A fo kulonbseg a gepeink kozott az op rendszer, XP.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

KILLER2
Mos tépp cfg-vel szórakozok, amint látom csak bizonyos értékekre allergiás a PB és egész jót össze lehet vele hozni. Igazából cska az a bajom, hogy nagyon meglepett, hogy ilyen CPU limites a Wars, hogy egy 3,2 Ghz-s C2D nem elég neki egy ilyen kártya mellett. Amúgy nem csak a Steel Millen lassul, átlag, hogy ahol sokan vagyunk a szerveren, ott belassul. A legrosszabb a Ruins, ott az épületben belül van, hogy 15-20 az FPS, de az eddig is ilyen volt, szimplán el van kicsit cseszve a pálya ilyen szempontból.

Smithwarden
Steel Mill bizonyos helyeken kavar, leesik az fps akarmilyen gepen. (pl a kozepes hazak tetejen.)
Egy XP-vel mindenkeppen kiprobalnam a helyedben a dolgot.

KILLER2
Fõképp az árnyékokkal van baja.

KILLER2
Próbálkozok. Nem tudom mi lehet vele.

Prince of Máté
Akkor nem tudom, a fizikát vedd kisebbre, meg a Sound Qualityt, ha alaplapi hangkártyád van.

KILLER2
Windows 7 RC 64bit

Prince of Máté
Vista forever?

KILLER2
Melyik effektek használják a processzort és melyikek inkább a videokártyát? Megpróbálom úgy beállítani, hogy a videokártyán legyen a nagyobb terhelés és a proci kímélve legyen.

KILLER2
Lemaradt, hogy mellette egy 3,2Ghzre húzott C2D E6600 van.

KILLER2
Csak mert szopok, mert most vettem meg a GTX260at, azt mediumon AA nélkül 1680x1050ben 20-30 fõ mellett a Steel Millen 30 FPSt megy csak, de tûzharcoknál lejjebb megyk 20-25 köré is, pedig akkor pont kéne :(

kifli
hát szerintem proci, de alapjába véve játék :/
KILLER2
A processzor vagy a videokártya hibája lehet vajon, hogy a gépem kb fele vagy harmad annyi FPSt tud a népesebb szervereken, mint mondjuk 16 játékosnál?

Smithwarden
Uj Casus Belli hir!

KILLER2
Most nem fogom még1x szétszedni :)
Amúgy csak 1 6os ága volt, de adtak hozzá gyárilag egy cuccot, amivel lehet csinálni még1et, szóval most mind2 be van dugva. Eddig úgy tûnik, hogy jól megy.

gduck
Nem látom a tesztben hogy milyen volt a grafikai beállítás... Nekem "CÚCS", angolul "ENTHUSIAST" volt ;)

KILLER2: Ha van legalább 2db 12V-os ága a tápodnak és ezek egyenként 15A vagy többet tudnak, akkor jó kell hogy legyen ;) (Nézzed meg a matricát a táp oldalán)

KILLER2
Alt+Enter-el kiteszed teljesre és kész.
Egyéb:
Megvan a kártya. Elég faszán megy. 1680x1050ben AA nélkül highon is hoz átlag 30-60 FPSt, bár ez tûzharcoknál sajna kicsit lecsökken, de medium-high között asszem menni fog ez. Betennék valami barkács cfg-t is, de amit most kipróbáltam, azzal mindenhonnan kirugdosnak, nem tudom miért.
Eléggé belassult már a Vistam, szóval gyorsan feldobom a Windows 7 RC-r, azt meglátom, azzal mit tud a cucc.
Az amúgy honnan derül ki, ha esetleg áramhiányos lenne a kártya? Mert az nvidia min 530W-os tápot javasol, az XFX 600-630Wost, az enyém meg csak 500as.

sziasztok, játék miért nem vált át teljes képernyöre?(vista 64bit.)uj driverek vannak fent,
kifli
nameg gduck-nak 20-30 fps a csúcs nekik meg az átlag 40 -.-"
ráadásul a technikai adatoknál is összevissza írkálnak, egyszer azt írják hogy shader clock 750 ott meg azt hogy 800 közben meg 780...
kifli
itt a táblázat szerint ati referencia órajeleken megy nvidia meg tuningolva <#zavart1>
Smithwarden
En is nvidia parti vagyok tobb szempontbol is (nem fanatikusan), de amugy mostanaban ar/ertek aranyban jobbak valamivel az atik ezt el kell ismerni.
Viszont ha pont a crysist nezed az jobban szereti az nvidiat tesztekben mint az atit.

260 / 4870

Ez most csak egy teszt amit eppen talaltam es belinkeltem es 100%-osan nem mervado, hadver kornyezettol, driverektol stbtol is fugg sokminden, de 10-15 tesztbol mar lehet atlagot nezni hogy melyik kartya jobb neked.

KILLER2
Már mindegy, nvidia függõ vagyok, ma délután megyek az XFX GTX260 Black Editionomért. Meglátjuk mit tud ez a tuningos állat. Szerintem nem lesz gondom, mert csak az 1680x1050et kell bírnia, nem nagyon szoktam AAt vagy AFet használni. 8800GTSel is csak az a bajom, hogy csak minimumon tudja jól futtatni és azért az árnyékok, meg sok effekt nagyon hiányzik.

gduck
Épp tegnap néztem 1600x1200-ban 20-30 FPS volt "CSÚCS"-on a WARHEAD :) Ha gondolod, este meg tudom nézni a WARS-t is mediumon ;)

fery02
4870-bõl Gainward-od (Goldem sample hûtés), nekem is ilyenem van és szeretem ezt az állatot. :)

kifli
igen az xxx az tuningolt, az is jó választás