4825
Crysis Warhead
  • Lacee86
    Naccerű, sikerült bebizonyítanod, h ezzel a géppel DX10 alatt ilyen beállításokkal már totál játszhatatlan.
  • gduck
    Mit vétett?
  • grebber
    Megkínoztam a 8800GT-met:

• fery02
    Igen, régebbi Creative hangkártyám van. :)
    Am végülis igazad van, így már nem is annyira haragszok a Vista-ra. :D
  • davidka003
    "Pl Vista nem támogatja a hangkártyámat,"

Rossz a megközelítés. Nem a Vista nem támogatja, hanem a balfasz hangkártya gyártó nem csinált hozzá normális Vista drivert. Creative-nál van az, hogy régebbi hangkártyákhoz nem adtak ki drivert.
  • fery02
    Nekem jó gépem van mégis fel tudnék sorolni csomó hibát. Pl Vista nem támogatja a hangkártyámat, meg még pár apróbb probléma.
  • kifli
    én krájziszoztam szar géppel is :/
    (intel p4+1,5gb ram+ati 9600 256mb minden low-on 1024x768.ba)
  • Ability
    Ami ugyan az, mint a Vista, max régebbi gépen is jól fut. De azért őszintén... aki Crysis-szal játszik, annak annyira szar gépe nem lehet. Akinek meg nincs szar gépe annak a Vistával sincs gondja.
  • kuzco007
    jó de a vista amugy is szar:D jön majd a windows 7 nah az lesz király:P
  • davidka003
    Nem szar csak hülye a user.
    Haverom 64 bites Vistán vitte végig és semmi gondja nem volt vele.
  • kuzco007
    hát igen ez a vista...sz@r:D
  • Jani21
    Nekem a DX9 mód segített.
  • fery02
    Ugyanez van nálam is. Win 7-tel kell majd próbálkozni. Mert akiknek ilyen problémája van, mindenkinek 64 bites Vista-ja volt.
  • Arnold12
    Bocs nincs időm végigolvasni a fórumot. Van egy poblémám a játékkal: A Frozen Paradiseban miután bementnem a barlangba,a következő pálya beolvasásánál 82%-nál befagy a játék. Miután a külföldi oldalakon sokan az 1.1-es patchet ajánlották felinstalláltam azt is. Megpróbáltam beinditani a sima Crysis.exe-vel, de minden a régiben, a Crysis64.exe-vel annyit értem el, hogy alapból nem windowed módban indul el, ellenben az említett pálya beolvasásánál szintén befagy, csak most nem 82, hanem 69%-nál. Valakinek volt hasonló problémája, ötlet?
    Ja és Vista Ultimate 64 bitest használok.
  • KILLER2
    Win7 már elég jól viszi a játékokat. De most csináltam egy cfg-t , amivel nem kötekszenek a szerverek, jól néz ki és nem megy 40 FPS alá, szóval fasza midnen. Véletlenül még napsugarakat is tettem be :)
    Ezzel a CCC configizével csináltam meg gyorsban, aztán átírtam ami nagyon ronda volt vagy kötekedtek vele a szerverek.
    Amúgy az imént játszottam egy nagyon fasza pályán. Az egész egy fehér terem, tele fedezékekkel és csak lézeres gaussok vannak rajta. Jól el lehet rajta lenni és a hanghatások sem utolsóak, pláne amikor egyszerre 2 ember lő meg gaussal és közben melletted is lőnek vele mindenfelé.
  • Smithwarden
    Nekem is hasonlo a gepem 9800gtx-el, es gyorsabb.
    Bar en inkabb full lowon jatszottam multit, mivel waroztunk es ott szamitott ha tobb az fps (bar a publikot is sokan igy toljak persze) es az ellenfel is levette a beallitast egyertelmuen az eredmeny erdekeben.
    A fo kulonbseg a gepeink kozott az op rendszer, XP.
  • KILLER2
    Mos tépp cfg-vel szórakozok, amint látom csak bizonyos értékekre allergiás a PB és egész jót össze lehet vele hozni. Igazából cska az a bajom, hogy nagyon meglepett, hogy ilyen CPU limites a Wars, hogy egy 3,2 Ghz-s C2D nem elég neki egy ilyen kártya mellett. Amúgy nem csak a Steel Millen lassul, átlag, hogy ahol sokan vagyunk a szerveren, ott belassul. A legrosszabb a Ruins, ott az épületben belül van, hogy 15-20 az FPS, de az eddig is ilyen volt, szimplán el van kicsit cseszve a pálya ilyen szempontból.
  • Smithwarden
    Steel Mill bizonyos helyeken kavar, leesik az fps akarmilyen gepen. (pl a kozepes hazak tetejen.)
    Egy XP-vel mindenkeppen kiprobalnam a helyedben a dolgot.
  • KILLER2
    Főképp az árnyékokkal van baja.
  • KILLER2
    Próbálkozok. Nem tudom mi lehet vele.
  • Prince of Máté
    Akkor nem tudom, a fizikát vedd kisebbre, meg a Sound Qualityt, ha alaplapi hangkártyád van.
  • KILLER2
    Windows 7 RC 64bit
  • Prince of Máté
    Vista forever?
  • KILLER2
    Melyik effektek használják a processzort és melyikek inkább a videokártyát? Megpróbálom úgy beállítani, hogy a videokártyán legyen a nagyobb terhelés és a proci kímélve legyen.
  • KILLER2
    Lemaradt, hogy mellette egy 3,2Ghzre húzott C2D E6600 van.
  • KILLER2
    Csak mert szopok, mert most vettem meg a GTX260at, azt mediumon AA nélkül 1680x1050ben 20-30 fő mellett a Steel Millen 30 FPSt megy csak, de tűzharcoknál lejjebb megyk 20-25 köré is, pedig akkor pont kéne :(
  • kifli
    hát szerintem proci, de alapjába véve játék :/
  • KILLER2
    A processzor vagy a videokártya hibája lehet vajon, hogy a gépem kb fele vagy harmad annyi FPSt tud a népesebb szervereken, mint mondjuk 16 játékosnál?
  • Smithwarden
    Uj Casus Belli hir!

• KILLER2
    Most nem fogom még1x szétszedni :)
    Amúgy csak 1 6os ága volt, de adtak hozzá gyárilag egy cuccot, amivel lehet csinálni még1et, szóval most mind2 be van dugva. Eddig úgy tűnik, hogy jól megy.
  • gduck
    Nem látom a tesztben hogy milyen volt a grafikai beállítás... Nekem "CÚCS", angolul "ENTHUSIAST" volt ;)

KILLER2: Ha van legalább 2db 12V-os ága a tápodnak és ezek egyenként 15A vagy többet tudnak, akkor jó kell hogy legyen ;) (Nézzed meg a matricát a táp oldalán)
  • KILLER2
    Alt+Enter-el kiteszed teljesre és kész.
    Egyéb:
    Megvan a kártya. Elég faszán megy. 1680x1050ben AA nélkül highon is hoz átlag 30-60 FPSt, bár ez tűzharcoknál sajna kicsit lecsökken, de medium-high között asszem menni fog ez. Betennék valami barkács cfg-t is, de amit most kipróbáltam, azzal mindenhonnan kirugdosnak, nem tudom miért.
    Eléggé belassult már a Vistam, szóval gyorsan feldobom a Windows 7 RC-r, azt meglátom, azzal mit tud a cucc.
    Az amúgy honnan derül ki, ha esetleg áramhiányos lenne a kártya? Mert az nvidia min 530W-os tápot javasol, az XFX 600-630Wost, az enyém meg csak 500as.
  • urbi
    sziasztok, játék miért nem vált át teljes képernyöre?(vista 64bit.)uj driverek vannak fent,
  • kifli
    nameg gduck-nak 20-30 fps a csúcs nekik meg az átlag 40 -.-"
    ráadásul a technikai adatoknál is összevissza írkálnak, egyszer azt írják hogy shader clock 750 ott meg azt hogy 800 közben meg 780...
  • kifli
    itt a táblázat szerint ati referencia órajeleken megy nvidia meg tuningolva
  • Smithwarden
    En is nvidia parti vagyok tobb szempontbol is (nem fanatikusan), de amugy mostanaban ar/ertek aranyban jobbak valamivel az atik ezt el kell ismerni.
    Viszont ha pont a crysist nezed az jobban szereti az nvidiat tesztekben mint az atit.

260 / 4870

Ez most csak egy teszt amit eppen talaltam es belinkeltem es 100%-osan nem mervado, hadver kornyezettol, driverektol stbtol is fugg sokminden, de 10-15 tesztbol mar lehet atlagot nezni hogy melyik kartya jobb neked.
  • KILLER2
    Már mindegy, nvidia függő vagyok, ma délután megyek az XFX GTX260 Black Editionomért. Meglátjuk mit tud ez a tuningos állat. Szerintem nem lesz gondom, mert csak az 1680x1050et kell bírnia, nem nagyon szoktam AAt vagy AFet használni. 8800GTSel is csak az a bajom, hogy csak minimumon tudja jól futtatni és azért az árnyékok, meg sok effekt nagyon hiányzik.
  • gduck
    Épp tegnap néztem 1600x1200-ban 20-30 FPS volt "CSÚCS"-on a WARHEAD :) Ha gondolod, este meg tudom nézni a WARS-t is mediumon ;)
  • fery02
    4870-ből Gainward-od (Goldem sample hűtés), nekem is ilyenem van és szeretem ezt az állatot. :)
  • kifli
    igen az xxx az tuningolt, az is jó választás