4825
Crysis Warhead
  • grebber
    Ha drágák akkor még tovább várok hogy lemenjen számomra elfogadhatóra.Várakozásban jó vagyok.
  • Neoncsoves
    meg ki tudja mennyiért lesznek az nvidia kártyák
  • grebber
    2010Q1-ben jönnek elvileg az nvidiák bár ki tudja mi lesz valójában!Addig elvagyok a 8800GT-vel!
  • Jaffa 2843
    ha jól értem akkorra tervezed az uj vga vásárlását kb mint az euro bevezetése magyarországon :D
  • Neoncsoves
    Ja én is így vagyok vele, bár nekem 2 éves a kártyám :)
  • grebber
    Tavaly januárban vettem ha jól emlékszem!
    És addig nem is szándékozom lecserélni amíg ki nem jönnek a DX11-es Nvidiák!
  • Neoncsoves
    Neked mióta muzsikál a gépben a 8800GT? :)
  • grebber
    Új DX-hez nem kell service pack simán kiadnak új DX-et rá ami a 11-es ennyi szerintem.
  • Bence94
    service pack formájában vagy hogyan?
    off:leszedtem 64 bit-es xp-t...érdemes kiprószálni?
  • grebber
    Nem is kell Vistára is lesz DX11:D
  • Prince23
    Sztem abba alap hogy bekerül a dx11. bár még win7-em sincs...:S
  • grebber
    Még dx10.1-es se tud az nvidia.Csak jövőre jön tőle a DX11-es széria.
    Örülnék ha a Crysis 2be bekerülne a dx11.
  • Neoncsoves
    Nem lehet trial kulcsokat kérni. deszar
  • Prince23
    Pedig valahol azt olvastam hoyg a GTX 290 vagy 295 mintha tudna dx11-et. de ok most már világos.

pixxel: anyira nem érint a hardwer téma, hogy tudjak is a témában gondolkodni.
  • Bence94
    jelenleg semmilyen kártya nem tud dx 11-et.szeptember közepe, végétől az új ati kártyákban lesz.én egy hd 5850-nek örülnék :)
  • Prince23
    A GTX karik nem tudják a dx11-et?
  • fery02
    Értelmezd amit írok! Lehet, hogy kapnék egy kiváló egyjátékos részt...amit talán az első pályáig tudnék csak játszani technikai gondok miatt. Csak a Wars-ért meg nem adnék ennyi pénzt, mikor az alap Crysis multi is eszméletlen fun.
  • pxxl
    hogy tudna már? pff még dx 11-es kártyák sincseken, de a játék már tudja... gondolkodjál már...
  • fery02
    DX 11... minek? Amúgy nem tud, annál régebbi játék ez azért, de DX 9-be is gyönyörű.
  • Prince23
    Érdemes megvenned, hisz kapsz két játékot. Egy kiváló egyjátékos részt, és egy viszonylag jó multis játékot, a warst...
  • fery02
    Nem tudom. Még mikor Vista-m volt, akkor néztem rajta utoljára még régebben, de úgy emlékszem fel volt rakva minden patch. Most nem tudom megnézni a játékot, mert warez-be nincs már meg, de ha valakinek Windows 7-en már végigjátszható, akinél Vista-n nem volt az, akkor valószínűleg megveszem.
  • Prince23
    dx 11-et tud a gamma? ha tud, akkor sokkal jobban néz ki?
  • Bence94
    1.1 patch fent van ? mert belerakták a 64-bitet és ahogy látom neked 64 van.
  • fery02
    Próbálta már Windows 7-en is a játékot, akinek Vista-n pálya betöltési gondjai voltak?
  • pxxl
    thx! volt ott egy rakéta vető :) 2 lövés elég volt
  • bertino
    ne aggódj, sokan voltunk így ezzel...

szedjél fel bár robbanóanyagot az épületből, amit zöld ponttal jelez a térkép (egy ládában lesz valahol) és tedd az utra, ahol a tank közlekedik.

lényegében ki kell csinálni a tankot, én pedig ezen a módon tettem.
  • pxxl
    hali!

na eljutottam odáig hogy megnéztem a híres játékot. és WOW nagyon komoly a grafika maxon

1 kérdés :D az elején a tankkal mit kell csinálni mert nem jöttem rá. lehet fáradok már 2 óra felé
  • davidka003
    Milyen DVD olvasód van?
  • dronkZero
    És az szerintetek miért van, hogy a DVD olvasóm baszik beolvasni a Warhead DVD-t? Most próbáltam egyéb DVD-kkel, írttal, eredeti játékkal, üressel, azokkal semmi gond. Ezt meg nem pörgeti fel, csak így szüttyög rajta. Valami tipp? Lemez nem koszos, semmi baja. Egyszer már sikerült feltelepítenem, de akkor is szívtam vele sokat...
  • Gabe19
    Köszönöm szépen a segítséget! Sikerült megoldanom méghozzá úgy, hogy átállítottam játékos beállításokról átlagosra! És így már nem lépett ki és sikerült is végigvinnem a játékot:) Mégegyszer köszönöm!
  • Csak77
    Frissiteni kellene a drivert... gondolom valamilyen géééforce cuccod van.
  • Jaffa 2843
    a hibát a s7zakzsargon ugy hivja hogy vista :D
    egyébként tegyed fel a legujabb nvidia drivert, meg a játék peccset. vagy esetleg windows 7-et :)
  • Gabe19
    Sziasztok! Egy oriási nagy gondom akadt a játékkal remélem hogy tudtok segíteni! Amikor elkezdek játszani a játékkal 5 perc sem telik el és megáll az egész és egy olyan hibaüzenetet ír ki hogy a "az nvlddmkm képernyőillesztő leállt majd sikeresen helyreállt" már kezd nagyon idegesíteni! Az alap Crysis-nél nem csinálta ezt de ennél folyamatosan! Ha valakinek hasonló gondja volt és tudja a megoldást azt nagyon megköszönném! Ja és Vistám van 32 bites!
  • Jaffa 2843
    ha arra gondolsz ahol van egy emelkedő a végén egy gépágyuval, akkor ott elmész balra, felugrasz erő módban egy szinttel feljebb, ott jön egy katona, elmész jobbra, ott lesz még 3 másik, aztán a gépeknél balra.. innen már nemnagyon lehet eltéveszteni :S
  • tiburon26
    sziasztok.elakadtam a barlangban nem talalok kijaratot.egy idö utan visszakerülök a gepagyus reszhez es nem jön ellenseg sem.merre tovabb?vagy mit kell csinalni?
  • grebber
    Mivel abban nincs dx10 kamu!
  • CroftManor
    de, scak pl a sima crysisban ha dx9be toltad akkor nem volt very high, ha dx10be akkor megvolt.
    Ezért kérdeztem h itt mi a legmagasabb beállítás, mert ennekk csak egy sima exe-je van...
  • fery02
    Nem elég egyértelmű?
  • grebber
    Igen!
  • CroftManor
    Crysis warheadban a max beállítási lehetőség az a csúcs?