Crysis Warhead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Azt a proteinnel hizlalt kurva anyját,ez is olyan Alien mint a többi?
-A fasz tudja ,zúzzuk le oszt jóvan!
Next PC upgrade: 2022
Amúgy meg a szinkronon kívül a játék is király, pörgõs, akciódús. Majd ha 1x jobb gépem lesz, tuti még1x végigjátszom én is magasabb beállítással.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Majd valamelyik eredeti játékos megírja a tutit. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
Az egyik pálya betöltésénél folyamatosan kidob exe hibával.Mi a gond?köszi szépen.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
tudtommal telepítésnél lehet csak magyar nyelvet választani.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
De ha találsz valami használható ötletet, szólj légyszi! 😛
Az a gondom, h a 2. pályát nem tölti be. 82%nál lefagy. Adna vki mentést a pálya elejérõl?
Köszi
Namost az a gondom, hogy uninstallálni sem hagyta magát, ezért letöröltem, de így meg nem hagyja magát megint installálni. Nézegettem a Registryben, de ezek szerint nem találtam meg a titok nyitját. Szóval mit is kellene törölnöm, hogy fel tudjam megint installálni a játékot? Egyébként úgy emlékszem, hogy a játékhoz tartozó cuccokat kitöröltem onnan, de ezek szerint nem voltam elég alapos.
Amúgy az NV driver gondra a megoldás az volt hogy a 169.21-es omega drivert tettem fel. Hasít mint akinek az a golga. <#eljen>#eljen>
Apropó tudtok valami jó kis multi modot hozzá? Jövõ hét végén lesz haverokkal LAN party és jó lenne 1-2. Nem kihívásos, hanem hülyülõs mod. <#vigyor>#vigyor>
Töltsük le az internetet!
Nekem két kérdésem lenne a játékkal kapcsoaltban:
Feltettem a 185.85-ös nVidia drivert és az hagyjám hogy rosszabbúl fut mint eddig (High helyett Medium-on), de még csak a felbontást se tudom állítani 1680x1050-re, mert nincs ilyen opció. Szóval szerintetek melyik nVidia driverrel lenne érdemes lecserélnem?
A másik kérdés: Van valamilyen opció arra hogy a ruha adta képességeket egy idõben lehessen használni? Értem ez alatt hogy mondjuk álcában gyors futás, vagy futás+ugrás... Bár igazából az álca+erõ lenne az ami érdekelne.
A válaszokat elõre is köszönöm!
Am nincs mit. Szívesen segítek máskor is. <#gonosz1>#gonosz1>
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
letöltöttem a játékot külföldi warezrõl , és szeretnék hozzá magyar feliratot. Nem tudjátok, lehet valahonnan letölteni hozzá?
köszi