Crysis Warhead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Szinkron a legjobb benne:

-Azt a proteinnel hizlalt kurva anyját,ez is olyan Alien mint a többi?
-A fasz tudja ,zúzzuk le oszt jóvan!

Next PC upgrade: 2022

Lacee86
Nem azt mondom, h milyen hibátlan a szinkron, de sztem ettõl függetlenül színesebbé teszi a játékot. Eleve tetszik nekem, ha egy játékban van magyar szinkron, jó lenne, ha egyre többször készítenének.
Amúgy meg a szinkronon kívül a játék is király, pörgõs, akciódús. Majd ha 1x jobb gépem lesz, tuti még1x végigjátszom én is magasabb beállítással.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

kifli
azbesztmegbaszta XD
Jaffa 2843
nekem a szinkron ami kicsit szinesíti a játékot. a sok választékos szentségelés nagyon tetszik 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Nagyon nagy élmény a játék! Sajnos, én nem tudtam rájönni, hogyan lehet angol hang-magyar felirat, mert a szinkron szerintem gagyi... Ha lesz majd jobb gépem tuti újra végigjátszom, mert most csak közepesen nyomtam.

Smithwarden
Eredeti es warez verzioban is kulon dvd-n van a single (Warhead) es a multi (Wars) is.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Bolti verzióban benne van a Wars is, 2 külön DVD-n van a Warhead meg a Wars

fery02
A warez Crysis Warhead-et telepítve nekem nem települt a Wars. Tehát ebbõl következtetve (gondolom én) a bolti verzióhoz jár csak egyszerre mind a kettõ. De ott is gondolom külön lemezen vannak, vagy legalábbis ha egy lemezen, akkor a Wars egy külön mappában.
Majd valamelyik eredeti játékos megírja a tutit. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Sziasztok! Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy a Warhead-en belül van ez a Crysis wars multiplayer? Tehát ha felteszem a warheadet akkor ez is automatikusan fent lesz? vagy ez egy teljesen különálló játék amit külön kell leszedni?

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

Hi!
Az egyik pálya betöltésénél folyamatosan kidob exe hibával.Mi a gond?köszi szépen.
Jaffa 2843
ugyértem hogy elöször leszeded az 1.4-et aztán megpróbálod feltenni, ha nemmegy akkor a többit is lekapod 😊

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

vénfarok
tudom, hogy sorba kell, de nem elég csak az 1.4? 😄

Jaffa 2843
ha jól tudom sorba kell peccselni. de próbáld meg hogy 1.4-tõl visszafele töltöd le 😄

vénfarok
elég letöltenem az 1.4es patchet, vagy lekell tölteni az 1.1 1.2 1.3at is?

vénfarok
ja, telepitésnél kellet kiválasztani, köszi<#wave>

vénfarok
lol O.o nemtom, akkor letörlöm és ujratelepitem

bertino
hát ha eredeti, akkor sry.
tudtommal telepítésnél lehet csak magyar nyelvet választani.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

KILLER2
Telepítésnél volt magyar nyelv?

Töltsük le az internetet!

vénfarok
eredetibe van meg nekem, de angol változat...nincs kedvem még1szer megvenni

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

vénfarok
magyar szinkront honnan lehet letölteni?

fery02
Várni, Win7-ig :/
De ha találsz valami használható ötletet, szólj légyszi! 😛

Jaja, vistám van. Most felraktam a januári patch-et, de így se jó. Vmi ötlet?
kifli
-.-"
tnm
ték 😊

Jaffa 2843
igen

Lenne még egy kérdésem.Az elsõben ugye lehetett két profilt létrehozni,így két ember is játszhatott egymástól függetlenül.Ugye ebben is így van?
köszi szépen.
KILLER2
Nem kell fent lennie.

Hi!Most szándékozom majd letölteni a játékot.Az lenne a kérdésem,hogy szükséges,hogy fent legyen az alap Crysis?Vagy megy anélkül is?KÖszi
fery02
Ez nem mentés gond. Olvass vissza, gyakori ez a probléma és tulképp megoldás nagyon nincs is rá. Akiknek ilyen gondjuk van többnyir Vista-juk van, ez a közös.

csá!

Az a gondom, h a 2. pályát nem tölti be. 82%nál lefagy. Adna vki mentést a pálya elejérõl?

Köszi
blackcalibra
Asszem az is megvolt, bár nem is emlékszem, hogy melyikkel. De nem változtak a dolgok sajnos.
kifli
tune up vagy cccleanerel pucold ki a registryt
blackcalibra
Történt velem, hogy fel akartam rakni a játékot, de kicsivel a vége elõtt beadta a kulcsot a telepítõ, hibaüzenet stb., tehát nem rakta fel. Nem is indult el, azt hiszem csak az EA logóig, aztán csõ.
Namost az a gondom, hogy uninstallálni sem hagyta magát, ezért letöröltem, de így meg nem hagyja magát megint installálni. Nézegettem a Registryben, de ezek szerint nem találtam meg a titok nyitját. Szóval mit is kellene törölnöm, hogy fel tudjam megint installálni a játékot? Egyébként úgy emlékszem, hogy a játékhoz tartozó cuccokat kitöröltem onnan, de ezek szerint nem voltam elég alapos.
Fehercsoki
A Warsal sokan játszanak,sok szerver van?

kifli
gamecopyworld.com-on nézz szét, ott szokott lenni minden játékhoz többfajta trainer 😊
Magiszter
Én nem kihívást keresek benne, mivel minden fokozaton már végigvittem. Most csak hülyülni van kedvem. Ahhoz meg jó lett volna egy ilyen mod, vagy cheat. No de ha nincs hát nincs. Köszi a választ minden esetre.

Amúgy az NV driver gondra a megoldás az volt hogy a 169.21-es omega drivert tettem fel. Hasít mint akinek az a golga. <#eljen>

Apropó tudtok valami jó kis multi modot hozzá? Jövõ hét végén lesz haverokkal LAN party és jó lenne 1-2. Nem kihívásos, hanem hülyülõs mod. <#vigyor>

Lacee86
Szted mi lenne a kihívás akkor a játékban? 😊

Pretorian
Köszi Mindenki!

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

KILLER2
Nem lehet egyszerre használni a képességeket, kb pont ez a lényeg, hogy jól válogasd meg. Meg az energiád is nagyon kevés. Ha megnézed, hogy futás közben mennyi erõt vesz el a cloak és mennyit ha csak állsz és akkor ez alapján, hogy gyors futás közben mennyit, plusz a futás is 12- mp alatt leveszi az egészet, szóval egy ilyen ód max 1 mp-ig mûködne-

Lacee86
Gránátvetõvel le lehet zúzni. Találsz ott vhol jobb oldalt. De légy kitartó, kell neki jó pár lövés.

Magiszter
Sziasztok!

Nekem két kérdésem lenne a játékkal kapcsoaltban:

Feltettem a 185.85-ös nVidia drivert és az hagyjám hogy rosszabbúl fut mint eddig (High helyett Medium-on), de még csak a felbontást se tudom állítani 1680x1050-re, mert nincs ilyen opció. Szóval szerintetek melyik nVidia driverrel lenne érdemes lecserélnem?

A másik kérdés: Van valamilyen opció arra hogy a ruha adta képességeket egy idõben lehessen használni? Értem ez alatt hogy mondjuk álcában gyors futás, vagy futás+ugrás... Bár igazából az álca+erõ lenne az ami érdekelne.

A válaszokat elõre is köszönöm!

Rudee
Az kemény rész 😊

Szar Bayern, szar Bayern :)

fery02
Nem tudom, de nekem felhõtlen lenne az örömöm, ha legalább visszatöltené a mentéseket.
Am nincs mit. Szívesen segítek máskor is. <#gonosz1>

Pretorian
Mi ez a szopatás ott a reptéren, amikor az óriás Exobõrt kell lezúzni? Állandóan hazavág azokkal a szemét plazmaköpeteivel, ráadásul ha visszatöltöm az állást, már háromszor annyi robbanásra kész plazmalófasz figyel körülöttem a földön, mint amennyi felém jött a levegõben, mielõtt meghaltam. Ez meg mi a franc?

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Lacee86
Bizony töltsd le ... akarom mondani, vedd meg! Ehhez magyar szinkron is van ráadásul.

kuzco007
töltsd le magyar warezról😄

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

kifli
banner
sziasztok!
letöltöttem a játékot külföldi warezrõl , és szeretnék hozzá magyar feliratot. Nem tudjátok, lehet valahonnan letölteni hozzá?
köszi