4825
Crysis Warhead
  • barmi
    jajj... sry! Ezt nem ide akartam...
  • barmi
    tdm infójában jópofa ez a szöveg (főleg a zárójeles rész :) )
    "Many thnks goes to my friend Co. and to darkc0der
    (this guy is amasing, took 15 min to crack it)"
  • Prince23
    De akkor minek igérgetnek ilyet, h jobban fog futni. akkor tegyék hozzá h GX-en basszák meg az anyjukat hülye faszok, tisztelet a szinkronnak!
  • kovecses
    csodát nem lehet tenni gépet viszont lehet venni

egy ilyen játék ennyi számítást igényel ennyi
  • Prince23
    A Crysis sokkal jobbban futott 8800 gt-n pl.
    valamit elcsösztek a magyar fejlesztők. Amit igértek, az nem vállt be.
  • kovecses
    hát dehogynem 8800 közép kategóriás karti most a 200as széri a felső kat

tehát ha maxon akarsz játszani akkor azon a kártyán menni fog
  • Haversrác
    Hát srácok én azt modom,aki azt állítja hogy a warhead jobban fut nála mint az alap, az vagy kamuzik saját magának, vagy azóta már kétszer vett azóta jobb gépet.
    Nálam Vistan fut Full beállításon úgy a Crysis, mint Xp-n GAMER beállításon a warhead. Van ez a "Enthusiast" beállítás- már majdnem a diavetítés kategóriába tartozik.:(
  • Neoncsoves

• Lord Zax
    3x kezdtem ujra a pályát és nincs kiut abbol a veremböl, nem hiszem el...
    Ez valami bug vagy mi?
    aki végigvitte mondja már el mit kell ott csinálni?
  • bertino
    nem tudom mennyi kell, de 3 rakéta még kevés... gondolj bele, ha így menne milyen hamar le tudnátok küzdeni... :)
    aprítsátok ezerrel.
  • Neoncsoves
    nekem nem fingatja a 8800GT-met

te mivel játszol?
  • Neoncsoves

• Prince23
    Optimalizálatlan kupac az egész. Há nem igaz, h mit igértek...
    viszont a hangulat továbbra is meg van, de hogy így hogy szaggatt...há ne hogy már egy 8800 Gt-t fingasson ez a warhed.
  • Shep
    Na most nekem is feltűnt, hogy ilyen apró levélcsomókat, gallyakat gyakorlatilag a szemünk előtt pakol le a gép, pedig csúcsra van állítva minden, ha meg gamerre veszem még a kerítés textúra is előttem kerül fel a kerítéselemekre, hát ez így elég gáz.
  • Neoncsoves
    nagyon nagy hangulata van a játéknak egyébként :P
  • kovecses
    ejha

még nem találkoztam ilyennel
  • kovecses
    grat

ha minden jól megy holnap megvásárolom pesten, mert megéri megvenni
  • Neoncsoves
    Ha minden jól megy, holnap vagy vasárnap itt lesz az origi nálam:)
  • Snexi
    granátot dobj oda nekik,az meghibásítja a ruhájukat és akkor könnyen lelehet őket lőni
  • zzeN
    kéne egy ilyen nanosuit:D

elég durva hiba jött elő nálam...fel kéne mennem a toronyba, de áttudok menni a falakon, és elsőnek amikor felértem fogta magát azt lezuhant, enyhén szörnyet haltam:S lehet h egy game resi megoldja a problémát, majd megpróbálom...ja és az ellen lazán lő a falon át, mintha ott se lenne a ház...
  • Fehercsoki
    Elején vagyok ahol a tengeralattjáró után minden havas és ott jön sok nanoruhás ellenség.Nekik honnan van nanoruhájuk és hogy lehet megölni őket?
  • Snexi
    de csak a szájába kell?amúgy meg már nem nagyon találok rakétavetőt
  • Shep
    A nyelvet hol tudom átállítani, mert feltelepítettem az angolt, meg a csehet is és kiváncsi lennék pl. a csehre :)
  • bertino
    sok kell bele.
  • Haversrác
    Köszi
  • bordy
    r_displayinfo 1
  • wesker24
    1280x1024 NO AA Gamer grafikai beállitás és az FPS kb 30-40 FPS !

Habár a 4-dik képen az FPS 30 alá ment kb ott 25 FPS volt !

Jah lehet hogy a procinak is köze van hozzá !

De nálam a proci húzva van 3 Ghz-re !
  • Haversrác
    Szasztok, mit is kell beírni, hogy kiírja az FPS-t?
  • artschi
    A steam-ről most töltöm a cuccot :)

Ennél van magyar szinkron?
  • Snexi
    kb tizet löttem bele raksival de nem akar megdögölni a gecije
  • Lord Zax
    Sziasztok, kicsit elakadtam, kéne egy kis help ha valaki tud. :)
    Ott tartok hogy egy nagy jégbe fagyott hordozo hajón bolyongok,be van fagyva minden átjáro és csak 1 ut van, egy helyen le kell ugrani egy szintel lejjebb, de onnan nicsn semerre kivezetö ut, minden ajto piros és zárva van, és a koreai vezért se találom, a zöld pont igy elérhetetlen, semerre nicns kiut innen.
    mit kell lehet ott csinálni?
  • inter94
    fps mennyi?ugyanolyan gépünk van majdnem csak a procim gyengébb és nekem csak medium,high grafon megy egy proci ennyit tud tenni?
  • wesker24
    Ime itt van egy két kép !

• Vincentcloud
    Sziasztok!

Biztos én vagyok nagyon béna, de a látótávolságot lehet állítani? És ha igen hol/hogyan? Mert elég zavaró hogy előttem nőnek ki a bokrok, a graf beállítás a gamer-en van.
  • Prince23
    Ugy látszik, h minden gép újraindításnál, és a játék elinditásával változik át gagyi hanggá a hang. de ha kilépek, és beállítom a hangot a norm szintre, és úgy indítom a játékot, már nem romlik a hang minőség.

Viszont a játék pofátlanul beszaggat, érthetelen okokból is. És még ere mondták, h jobban fog futni? A crysis patch nélkül simán ment 1280-ban AA off-al. és ez meg nem hajlandó.
    Viszont hangulatos játék, jó szinkronnal. Kell ennél több?! (ja igen: az optimailzáció)

Jövök én is egy képpel: 1280*1024/AA off/vsync off. Speciális beállítások: csúcs
  • wesker24
    Akkor kell lönni a száját amikor nyitva van vagy épp támadni készül !
    Én EMP gránátvetővel nyirtam ki !
  • kovecses
    igen

elvileg ki szokta nyitni a száját mikor elkap valakit vagy valami sugarat lő ki
    na akkor löttem bele a szájába rakétavetővel azt hiszem 3x és elpusztult
  • lalakov
    Találkozott valaki azzal a jelenséggel, hogy elindítja a játékot, de a képernyő fekete lesz és csak egy "?Hertz" ablakocska táncol? A tv-n betölt a játék. Máskor ilyenkor kilövöm a klónt, de itt akkor sincs kép a monitoron.
  • Snexi
    megpróbáltam vagy 5 percig löttem de semmi
    (ugye arra gondolsz ami a barlangnál van?)
  • bordy
    csak? én folyamatosan checkpont menéseknél és pályaváltásoknál. hehe.

amúgy feltettem ezt az új drivert és kipróbáltam a leggázosabb részen nálam ami a vonatos rész volt mikor át kellet váltani a sínt vagy mit kellet csinálni. ott kb alig bírtam átjutni úgy akadozott de most mondjuk hogy jó, de még mindig van akadozás de kisebb és kevesebb.
    poénos volt hogy betöltöttem és volt 2 koreai akit nem tudtam se lelőni sem megütni mert átment rajtuk minden. ők persze lőttek engem.