Crysis Warhead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
btw, i believe the 179.98 driver suck in crysis so im gonna roll back to 179.92 drivers and check FPS again later tonight."
Hehe mégsem sikerült az az átütõ erejü optimalizáció?
Next PC upgrade: 2022
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
azaz 20 és 39 között :|
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
valamit nagyon elkurt...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ASUS P5K-Pro
E8400 3.0GHz oc 4.05GHz(450x9)
1G DDR1066 x2 @ 1028Mhz
XFX 8800GTS-512 Alpha Dog Edition
320G+320G+250G
Pioneer DVR-212
performance 1440x900,2x-3xfps no AA no AF VH
Szal a csáko csinál belöle képfájlt!
:-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
na jó, mondjuk elfogultan jani (ha emlékeim nem csalnak <#vigyor2>#vigyor2> )
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Nemrég kaptam egy privát üzit Bertinotól, amiben megkért, hogy legyek házigazda, mert én felügyeltem a Crysis topikban is. Igazából szívesen elvállalnám, közel áll hozzám a játék, szerintem a többség ismer is engem a másik topikból, de gondoltam beírok elõtte ide, hogy nektek megfelelne-e? Egyébként nem olvastam ezt a topikot eddig, nem tudom felvetõdött-e már ez a kérdés, de ha valaki más szeretne házigazda lenni, akkor nem nyúlom le tõle a lehetõséged...
szoba: Crysis Warhead
jelszó: warhead
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow3>#wow3><#zavart2>#zavart2><#nezze>#nezze>
fotográfik kolomp edisön :D
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én is elõrendeltem náluk.Aztmonták hogy náluk csak egy magyar zászló van ott nemtudják hogy feliratos vagy szinkronos 😄
7500ft nem pénz érte.Ha már sima Crysis is megvan eredetibe ne legyen már egymagába<#idiota>#idiota>