Crysis Warhead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Egy újszülöttnek... Kb 15 éves a dolog, ha nem régebbi.

Ellenben mekkora ték...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Gyerekek, ez kurvajó hát én ezen beszarok...
Bocsánat, de én tegnap tudtam meg hogy ilyen is van,szétröhögöm az agyam miket irkáltok ti....
<#worship><#worship><#worship>

Shep
ÁÁ most válaszoltak az 576-tól, azt írták csak akkor lesz játék itt vidéken péntekre, ha még holnapig megkapják az árut, na mindegy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bordy
jaja, nagyon nagyok voltak. remélem több kisebb van. shore mérettû.

NeBby
Szerintem pedig az volt a baj , hogy túl nagyok voltak!
Ezen is javítottak most , elég jó kis mapok vannak! (Ezzel nagyon sokat nõtt az akció a mp ben !)

Starcraft2 e-mail: [email protected]

és ha valaki szeret TDMezni? nekem spec tetszett a Crysis multija, csak kevsé map volt

dronkZero
"peccset? nem adják pénzért.. 😊 akinek az patch, hogy lényegében ugyanannyi játékidõt kap, optimalizáltabban, külön multi játékkal... "

Ja, nem peccs, tényleg. Annál is inkább nem peccs, mert az eredetit hagyják úgy, ahogy van, ami hatványozottan geciség.
Meg egyébként is, minek peccselni, ha évente új rész jön? Ez az a hozzáállás, amiért annyira szeretjük az EA-t...

A "külön multi játék"-dolgot ugye csak viccnek szántad? TDM kutyának se kell, a DM és PS pályák nagy része meg benne van az alapjátékban is, csak épp nem kompatibilisak egymással.

Egyébként meg két külön telepíthetõ játék-darabról beszélünk a kiegészítõ kapcsán, és a multis DVD nagy része megegyezik az eredeti játékkal. Gyakorlatilag döntés kérdése, hogy 4G-nyi megvásárolandó új játék, vagy 4-500M letölthetõ peccs. Navajon miért nem peccs?

És akit tényleg nem érdekel a single? Az is bújjon el?

Mindegy, ha tényleg lesznek szerverek is, játékosok is, akkor megveszem, mert akarok vele multizni, de ezek miatt a problémák miatt kétlem, hogy rendes játékosbázis fog kialakulni...

peccset? nem adják pénzért.. 😊 akinek az patch, hogy lényegében ugyanannyi játékidõt kap, optimalizáltabban, külön multi játékkal... az sztem elbujhat

dronkZero
Aha, vagy épp nem.

Nem egy olyan véleményt hallottam, hogy bassza meg a krájtek, hogy pénzért adják a peccset. (Gondolom leszarják a single részét)

DM, TDM szerintem olyan tíz éve ment ki a divatból, azzal engem aztán nem fognak meg, és szerintem ezzel sokan vannak így.

Legyen igazad, de én úgy látom, hogy sajnos nem ez az általános tapasztalat... Inkább várok egy picit, nehogy ablakon kiszórt pénz legyen...

dronkZero
Szar az SG, nekem kb 50-50%, hogy egy topic linkje végül bejön-e, vagy nem. Nem újdonság, évek óta ilyen. A keresõ is ilyen csuda profi...

Prince23
Biztos mert magyar fejlesztés 😄

a gamespy egy rakás f*s. sokszor instabil a rendszerük meg minden... gagyi az egész.

Mr Bishop
A gamespy viszont mocskosul lehúzta.

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

nem igaz. pont hogy a Crysis WARS miatt lesz fellendült a WARHEAD vásárlás. Rendes multi, vannak nagy pályák, olyan mint kb a BF, van kicsi TDMre, stb... Kurva jó lett, szal. 1 helyre fogja tömöríteni az egész internetes közösséget, mivel az alap crysishoz elég bika gép kell, fõleg multiban... Ez optimalizáltabb ezért azok körében akiknek szarul ment a játék, valószinü h népszerû lesz a játék

Mr Bishop
Pozitívum : Kábulatbaejtõ grafika, még több részlet, mint azelõtt, több hangsúly az ellenség elleni akcióban, olcsó..
Negatívum : Néhány szinttõl több linearitást remáltünk a Crysis után, nem kielégítõ történet, néhány bug, multiplayer kompatibilitási gondok.
Ennyi.

Árulja már el nekem valaki, hogy mé' nem tölt be semmit, ha az OFF/SPAM/WAREZ topic linkre kattintok? <#idiota>
THX!
dronkZero
Na, ettõl eléggé tartok... Asszem megvárom, mi lesz ezzel, úgyis csak a multija miatt venném meg.

Ellenben akkor lesz _négy_ féle szerver? Alapjáték, Warhead, mindkettõnek DX9 és DX10 változata, és nincs köztük átjárás? Elég halálosnak tartom multi szempontjából, szétforgácsolja a közösséget...
BF2-bõl is hetek alatt haltak ki a SpecForces, EuroForce, ArmoredFury szerverek... (Jó, van néhány, de elnyészõ. Játékosok száma is.)

grebber
IGN: 94%
1UP: 85%
Gamespy: 70% (3,5/5)
Eurogamer: 90%
PC Zone UK: 92%
Gamepro: 90%

Avarage: 87%

Gamepsy:

Pozitívum:
Stunning graphics with even more detail than before; emphasis on action with more enemies; inexpensive.

Negatívum:

Several levels are more linear than we'd hope out of a Crysis game; unsatisfying story; some bugs; multiplayer compatibility issues.

Next PC upgrade: 2022

artschiatwork
helyes, jó bulit <#pias>

Prince23
<#eljen>

Estére tevezek egy kis bulit,meg ivást...<#pias><#pias><#eljen><#worship>

Mr Bishop
Aha..
De az a legszörnyûbb, hogy még visszaszámlálót se raktak ki, pedig Steam-nél szoktak.

gduck
EAStorenál már elérhetõ, de a letöltés még nem indul el (az EA e-mailje szerint már mennie kellene...) lásd: #1037

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Mr Bishop
Steam az még meg van halva, már ami a Warhead-et illeti<#nemtudom>

ááá fékek vannak<#gun><#bohoc>

artschi
mivan? mindenki ebédel? vagy isztok? <#pias> <#ticking>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Snexi
fake acc

bertino
csak egy alreg.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

artschiatwork
még az általánosban kellett volna megtanulni a helyesírást...
ON

Fõiskolán nincs nyelvtan..
artschiatwork
elõször tanulj meg helyesen írni -.-

ok már megvan nemkell😄
oszt hogy jön be az offtopic, ha nemjönbe semmi?
gduck
VIP fórumozóknak TUTI MENÕ, LÁNYOKKAL TELI, VIP topik elérését biztosítjuk: LINK <#idiota>

UI:
Jáccik má a kínai, s a fricc jani,
Csak szegény magyar nem tud jáccani!
Itt írták a kódot édes kis hazánkban,
De csak rudit kapni TESCO áruházban!

Szia.

macskássy
hi, végigkaszabólóm a ,ferdeszemüket gép pityuval.<#rinya><#phone><#gun>

macskássy
hi,<#fogmosas>

gduck
Valaki írhatna már a játékról! Senkinek se sikerült még megvenni valahol? <#wave>

Shep
Volt mostanában egy olyan furcsa hiányérzetem, de nem tudtam miért, most már rájöttem, hogy a te értelmes beírásaid hiányoztak :S

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na azt elkuldhetned nekem 😊 Letesztelem mukodik e 😄

gduck
Nekem serial van, játék még nincs! Ez van <#wave>

Aha neked mar tavaly meg volt a crysis.. ebben enis biztos vagyok..

az fasza én már el is adtam az enyém mert végigvittem

ja én látok 7 gigást 4 gigást google-ba kerestem rá

macskássy
hi,nekemár rég lejöt 60fpés megyen csucsgépel <#violent><#schmoll2><#hawaii>

kösz!
de megvárom a magyart inkább.....

Hat meg este szedtem le de ebben csak english meg china van 5.91 GB
(6 197 920)

Megnezem pill

ja már tudom....
egyszerûen buta<#kocsog>

Törölt felhasználó
Ezt szeretem amúgy. Megnyílt a topik 2008. jún. 05. 09:18-én, akkor volt friss hír a bejelentés.
Most szeptember közepe van, és itt a játék.

Így kellene ezt, nem úgy hogy bejelentik még akkor amikor kurvára semmi sincs a játékból és várni kell éveket.
Szerintem nagyobb és jobb reklám ha már akkor jelentik be amikor félig kész és már csak hónapok vannak hátra.