Crysis Warhead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ellenben mekkora ték...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Bocsánat, de én tegnap tudtam meg hogy ilyen is van,szétröhögöm az agyam miket irkáltok ti....
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ezen is javítottak most , elég jó kis mapok vannak! (Ezzel nagyon sokat nõtt az akció a mp ben !)
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Ja, nem peccs, tényleg. Annál is inkább nem peccs, mert az eredetit hagyják úgy, ahogy van, ami hatványozottan geciség.
Meg egyébként is, minek peccselni, ha évente új rész jön? Ez az a hozzáállás, amiért annyira szeretjük az EA-t...
A "külön multi játék"-dolgot ugye csak viccnek szántad? TDM kutyának se kell, a DM és PS pályák nagy része meg benne van az alapjátékban is, csak épp nem kompatibilisak egymással.
Egyébként meg két külön telepíthetõ játék-darabról beszélünk a kiegészítõ kapcsán, és a multis DVD nagy része megegyezik az eredeti játékkal. Gyakorlatilag döntés kérdése, hogy 4G-nyi megvásárolandó új játék, vagy 4-500M letölthetõ peccs. Navajon miért nem peccs?
És akit tényleg nem érdekel a single? Az is bújjon el?
Mindegy, ha tényleg lesznek szerverek is, játékosok is, akkor megveszem, mert akarok vele multizni, de ezek miatt a problémák miatt kétlem, hogy rendes játékosbázis fog kialakulni...
Nem egy olyan véleményt hallottam, hogy bassza meg a krájtek, hogy pénzért adják a peccset. (Gondolom leszarják a single részét)
DM, TDM szerintem olyan tíz éve ment ki a divatból, azzal engem aztán nem fognak meg, és szerintem ezzel sokan vannak így.
Legyen igazad, de én úgy látom, hogy sajnos nem ez az általános tapasztalat... Inkább várok egy picit, nehogy ablakon kiszórt pénz legyen...
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Negatívum : Néhány szinttõl több linearitást remáltünk a Crysis után, nem kielégítõ történet, néhány bug, multiplayer kompatibilitási gondok.
Ennyi.
THX!
Ellenben akkor lesz _négy_ féle szerver? Alapjáték, Warhead, mindkettõnek DX9 és DX10 változata, és nincs köztük átjárás? Elég halálosnak tartom multi szempontjából, szétforgácsolja a közösséget...
BF2-bõl is hetek alatt haltak ki a SpecForces, EuroForce, ArmoredFury szerverek... (Jó, van néhány, de elnyészõ. Játékosok száma is.)
1UP: 85%
Gamespy: 70% (3,5/5)
Eurogamer: 90%
PC Zone UK: 92%
Gamepro: 90%
Avarage: 87%
Gamepsy:
Pozitívum:
Stunning graphics with even more detail than before; emphasis on action with more enemies; inexpensive.
Negatívum:
Several levels are more linear than we'd hope out of a Crysis game; unsatisfying story; some bugs; multiplayer compatibility issues.
Next PC upgrade: 2022
De az a legszörnyûbb, hogy még visszaszámlálót se raktak ki, pedig Steam-nél szoktak.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
UI:
Jáccik má a kínai, s a fricc jani,
Csak szegény magyar nem tud jáccani!
Itt írták a kódot édes kis hazánkban,
De csak rudit kapni TESCO áruházban!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de megvárom a magyart inkább.....
(6 197 920)
Megnezem pill
egyszerûen buta<#kocsog>#kocsog>
Most szeptember közepe van, és itt a játék.
Így kellene ezt, nem úgy hogy bejelentik még akkor amikor kurvára semmi sincs a játékból és várni kell éveket.
Szerintem nagyobb és jobb reklám ha már akkor jelentik be amikor félig kész és már csak hónapok vannak hátra.