4825
Crysis Warhead
-
#1892 Nekem is 2 gigám van. Teljesen elég hozzá. -
#1891 Jah, nekem is jobban fut mint az első rész (persze átlagos-on minden, 2x élsimítás, futáselmosódás ki. A kirajzolódás sajnos nálam is van, de ilyen 30-40 méterre változnak meg, ez az 1-ben is így volt nálam (bár ott egész sziklák jelentek meg 30 méterre).
Mindenesetre az első rész nálam a 2x élsimítástól very low-on is 15 fps alá ment... -
sleepyhead #1890 ez persze csak a vistára vonatkozik, xp alatt ok. -
sleepyhead #1889 azért mert 2gb nem elég, simához sem volt az, a warhead meg picit még ramigényesebb is. -
#1888 Neki! Nekem meg nem! Szebb, gyorsabb, simábban fut (nincs ez a 3 méteres rajzolgatós micsoda se) ;)
driver: 177.79 -
#1887 Nekem pedig elég szépen ment 8800GT vel... (25-30 fps maxon) -
#1886 Az év rejtélye miért akad nálam ennyire nemértem :( -
#1885 Honnan szerváltál te olyan drivert? -
#1884 Mondom, aki Steam-en keresztül vette meg :
Steam átállítva magyar nyelvre.
Játék elindít, kb 15 perc frissítés után a Crysis Warhead teljesen magyar szinkronnal és választható magyar felirattal indul.
Amúgy teljesen tökélete a magyar szinkron.
Grat, fiúk, ez szép munka volt.
-
#1883 Hááát... azért ez így erős. Hiába a grafikai tuning, ha a játék még mindig egy elavult koncepción alapszik. Nem lett rossz, a maga kategóriájában pláne király, de akkor is. Nekem ma ez már ötlettelen. Túl sok elemét láttam máshol. -
#1882 Naneeee. Nemhogy a 64-bites exe nincs sehol, még 1920x1200-as felbontást sem tudok beállítani, csak 1920x1080-ast. Aztán mikor alkalmaztam a beállításokat lefagyott az egész gép, bár reboot előtt elmentődtek, mert most újraindítva már a fagyás előtt alkalmazott beállításokkal indult. -
#1881 177.99.3 kell a warheadhez amiben van részecskekutatás is -
#1880 Azon van. -
#1879 Akkor most melyik driver van fennt neked?
nekem a 177.83, ami támogatja az nvidia fizikáját, az a verzió. -
#1878 jobbklikk a játékra a steam menüben, és nézz körül a beállításoknál -
#1877 177.98-at feltettem agyonfagyott tőle állandóan a Warhead meg 2x lassabb is volt erről ennyit. -
Dévids #1876 Ez azért kemény túlzás.Én még nem találkoztam konzolon ilyennel -
#1875 Akkor szar vagy, mert nekem 3x -
Micsu #1874 ezt nevezik pop upnak, konzolon ez alap dolog -
#1873 Nagyon buták vagytok.... Már bocs...
Magamat idézem:
"Optimalizálták ezt szépen ! Azt is vegyétek figyelembe , hogy grafikai tuning is történt!
Szvsz a Játékos grafika a volt very high (kb) és a Csúcs pedig a tuningolt graf.
Ugyanis a régi high sokkal rondább volt a mostaninál (játékos) és kb ugyanígy futott." -
#1872 mivel a crysisnak saját fizikai motorja van nincs szükség ageia-ra viszont gow 1,2, cellfactor plusz van jópár ue 3-as játék ami használja . -
#1871 r_TexturesStreaming 0
:) -
#1870 Am nekem ugyanolyan beállításokon 2x annyi fps mint a sima. -
#1869 Hát igen, mondjuk így is lehet optimalizálni :) Remélem legalább a játékmenet kárpótol. Ez is mind Timber hibája. :DDDDD -
#1868 Tedd fel a 177.83-as alpha drivert bagy a 177.98 béta drivert.
175.09-el jóhogy lassú. -
#1867 A Warhedban fognak segíteni is a társak vagy olyan lesz mint a sima Crysis ban,hogy csak követnek egy darabig,aztán amikor hacra kerül sor,eltűnnek? -
#1866 Akkor jól sikerült ! :D
Rondább de legalább lassab ! :DDDD -
#1865 Ez a nagy hibája ennek a Warheadnek nem értem mi a rákért kellett ez.
3 méterre rajzolja ki a dolgokat meg ezerszer lasabb mint a sima Crysis.
-
#1864 Mi nem tetszik? -
#1863 Sztem semmi változás nem figyelhető meg vele. Egy kicsit játszottam vele, ezzela driverrel, és ugyanaz mint nélküle a fizikai realitás. Szal nem tudom mi értelme van akkor... -
#1862 -
#1861 Lejjebb vették a LOD-okat ... Ezt szánták optimalizálásnak :DDDD -
#1860 Ez max graf? Szemre sokkal egyszerűbb mint CS volt.... -
Hellsing47 #1859 fizikai gyorsító
pl a robbanások élethűbbek lesznek tőle -
#1858 én se láttam. na ilyenekért nem veszem meg :DD hihetetlen :) -
#1857 Héé. Normális az ha nincs Bin64 mappám? Az előző részben volt 64-bit támogatás, a kiegészítőben meg nincs? (csak mert a sima crysis be is kajált bőven 3Gb-ot is 64-bites windows alól 64-es exevel és kevesebbet spwnolt mint 2Gb-al) -
#1856 Ne mond már, hogy nem látod, hogy 1m-el előtte rakja oda a homokkupac tetejét. -
#1855 Amúgy mire jó ez a nvidia phsyc driver?
már letöröltem amúgy -
#1854 nem akarlak megbántani, de ebből semmi részletes dolog nem látszik, nem tudom mit vártál... :) -
#1853 Mit kell nézni?:)