Crysis Warhead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van tipp h miért?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Töltsük le az internetet!
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Grolko: És a többi beszéd milyen? Tényleg kéne valami kis ízelítõ, hogy milyen is lett.
szinkron is egész jó, 2. pályára egész hozzászoktam. rosszabbra számítottam. de azért nem teljesen vagyok kibékülve psy hangjával.
optimalizálás hááát. nem igazán érzem. játékos szinten nyomom ami high gondolom, mert van még egy a csúcs is. na, hát 1280x1024, semmi él simi és 30-40 között dx9-ben, dx10-ben 20-30 fps. meg valamiért akadozik néha, mármint meg akad a game, nem az fps miatt. pl távcsõbe(nem a puskánlévõ) bele akarok nézni akkor felemelés közben meg akad. na de ez valszeg nálam problémás valamiért, nem hinném hogy ilyen lenne. most is csak azért írok mert magától kilépet valamiért.
de nagyon jó eddig a játék menet. ja meg könnyebb leszedni az ellent, mármint nincs hogy egy tárat lövök a seggébe és szaladgál tovább. legalábbis nem észleltem. ja meg van jó pár kis rövid ingame filmecske is. na szal pörgõsebb az egész eddig.
én alapból angolul akartam játszani, utálom a szinkront filmeken is, viszont annyira nem vágom az angolt, h ne kelljen felirat.
pl: GAME OVER Hang hozzá: ööö a ööö a játéknak ööö vége
Nagyon kiwi vagyok rá mien...
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
nem lehet nyelvek között választani ?!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
gondolhatod.
most éppen azon dolgozom, h legyen angol hang alatt magyar felirat. merthogy választani nem lehet!
De nem úgy volt, hogy csak 19én jön?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Ezt akartad?😊
aki akarta, megnézte. mind1
viszont az elsõ benyomás a játékról nem túl meggyõzõ!
fullra nem is mertem rakni elsõre4, a gamer módot próbáltam ki,
hát nem sokkal jobb a helyzetmint a crysis-nél!
Grebber. Erre jön majd a fájlátírkálós megoldás, mikor az Energy regeneráció idejét 0-ra veszed és nem fogy. Na akkor az már felér egy GOD- moddal. <#nyes>#nyes>
Amúgy az EA-nak ez a szlogenja hogy Maximum Game jól illik a játékhoz. Errõl jut eszembe. Már 100 éve linkelt valaki egy videót a magyar szinkron munkálatokról. Abban volt egy ilyen szöveg "Maximum Minden" Ezek szerint egyszerre lehet majd nyomni a Powert, Shieldet, Speed-et?<#wow1>#wow1>
Mi a manó?
nekem is hozhatná már a futár 😞
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬