4825
Crysis Warhead
  • Shep
    Na hát nálam valami ilyesmi

• Gunner
    srácok, ki próbálta már CCC-vel ????
  • lac coo
    Hát kajakra lejebb vették a grafikát :D
  • pirosBoci
    ki is toltam
  • Snexi
    ehez nincs editor?megpróbáltam a sima editorjával de nem müködik a warheaddel
  • Hellsing47
    igy
  • Nwis86
    és lehagyom a képet :)

• Nwis86
    Ennek így kéne kinéznie? 1280x1024 minden maxba + 2x AA +driverbe 16x AF
  • Dave0092
    hogy lehet kikapcsolni hogy ne dx10 be jáccak? mert 9600gt-vel nemigazán fogom a crysis dx9bese kihajtani nemmég dx10be, ezmeg alapbol dx10be nyomatja aztán allig van fpsem
  • MerlinW
    Vedd le a refresh rate-et 60Hz-re, és ott lesz.
  • BIZ0906
    Monitorodnak van drivere?
  • janos666 #1921
    Nálam nem jelenik meg 1920x1080-tól nagyobb, pedig 1920x1200-as a monitorom, és eddig minden játékot be tudtam állítani ilyenre mióta megvan. Ha mást nem cfg-ből kézileg...

De mindegy, végül is cfg-ből sikerült beálítani az 1920x1200-at is, ellenben mindenféle felbontáson lefagy a játék már a menüben, csak néha hamarabb, néha később.

8.9 WHQL Catalyst van most fent, módszeres takarítás után frissítve 8.8-ról.
  • davidka003
    Ilyen volt a beállítás:

kép

Átlag 30-40FPS megvolt, de ritkán lecsökkent 10 FPS alá.
  • strebacom
    Ezt honnan veszed, nálam van ilyen beállítás, mert azon is tolom...
  • Prince of Máté
    Hogyan futott a kártyáddal? Tudsz mondani egy átlag fps-t?
  • davidka003
    Végigvittem. Maga a játék jó volt csak az optimizálás elég szarul sikerült ATI-ra sajnos.
    A magyar szinkron pedig nagyon hangulatos:

"ezek megbasznak fasszal bassza meg"
    "az a proteinen hizlalt kurva anyját"
    "azbesztmegbassza"
    "böszme"

Jó, hogy nem volt cenzúrázva a szöveg.
  • janos666 #1916
    A menüben most 1920x1080 a legmagasabb választható felbontás, ha kézileg átállítom a CFG-ben 1920x1200-ra akkor elindul, és rendes a kép, csak fél perc után kifagy a gép már a menüből. Geforceokkal is ez a max felbontás?
  • Shep
    A crysisos cfgk a warheadban is működenk, legalábbis amit én próbáltam működött.
  • Nwis86
    agyon buherált ez igaz :) de ép arról volt szó hogy warhead alapból dx9 en tudni fogja a ultra beállításokat ehez képest nem néz úgy ki, igaz a fák között erősen átszűrődő fényt azt megkapta de mást nem nagyon látok ami jobb lenne, na mind1 majd lesz ehez is cfg módosítás :) igaz így is akad 1600 ba nem is kicsit:) 17-29fps
  • bordy
    de itt már buherált, nem de?
  • Neoncsoves
    amúgy a sima Crysisban hányás volt a növényzet. itt bejövősebb:)
  • Nwis86
    sima Crysis képeim képeim

aztán lehet csak drivert kéne frissítenem:) ami van az már vagy fél éves ha nem régebbi...
  • pirosBoci
    Crysis

Warhead

szerintem nincs ezekkel semmi baj..nekem teszenek
  • Neoncsoves
    nekem meg pont az alap crysis nem jön be annyira, ez meg qrvára...
  • Nwis86
    légpárnás pályán tartok, írnék 1 gyors véleményt, csalódás idáig... bővebben
    a Crysis 1ik kedvenc játékom, nekem rohadtul bejött 2x végigvittem, letöltöttem hozzá vagy 30 pályát, vagy 20 féle cfg variációt készítetem és le is töltöttem 1 rakatot, hónapokig játszottam vele, megfogott hihetetlen grafikája és a játékmenet is bejött, és anno rengeteget írtam a fórumba, talán Grebber emlékszik is nevemre:) (ha jól emlékszem te csináltál akkor ilyen táblázatot, hogy kinek hogy megy...) na de szóval csak azt akarom mondani, hogy én tényleg szeretem a crysist meg minden de ez a warhead elég fura így első nekifutásra... aztán lehet később megváltozik a véleményem, na de a fő problémám a játékkal, hogy néhol iszonyat RONDA hihetetlenül lebutították a grafikát... igaz ezt már az előzetes képekből is gondoltam de reménykedtem, hogy képek nem max bealításba készültek azért csúnyák, de sajnos nem... a sima crysis kb mediumba nézet ki úgy ahogy ez hightbe és ami abban a magas beállítás volt az ebben a max ezért is hiszi mindenki hogy optimalizálták pedig rohadtul nem, csak butítottak rajta :( aztán azon túl hogy szerintem alap kinézet is csúnyább lett, még ez is hogy: (lehet csak nálam ilyen) de pl a távolabbi dolgok már zavaróan homályosak , aztán pl bizonyos dolgokat csak akkor textúráz fel ha már elég közel vagyok, vagy oda fordulok, iszonyat illúzió romboló mikor fordulok 1et ott a tenger 2d-s lap és 1 fél másodperc és már rendes víz.. de látom átmenetet még frissít és zavar, aztán pl ingame videóba volt hogy csávóka ment 1 láda felé amin fegyverek voltak és a láda kb úgy nézet ki mint egy 96os játékba aztán mikor már 2 métere volt tőle hirtelen beugrott a szép grafika ... lehet csak nálam ilyen de nagyon zavar. na meg régen nagyon szép arcok voltak a játékba, főleg videókba, most meg semmi nyoma:( egyedül a karakterünk van szépen kidolgozva.

1600x1200 ba nyomom 16x AF 2x AA minden maxon és így se éri el azt a grafikát amilyen a sima volt kisebb felbontásba... és 1es elemek mint pl utak vagy sziklák (látni a pixeleket rajta) olyan rondák hogy rendesen zavar:( kár érte, nem tudom mi értelme volt ennek, főleg mikor bagóért lehet kapni felsőkategóriás VGA-kat

maga a játék nem lenne rossz, tetszik hogy rögtön ilyen pörgősen indul na és a magyar szinkron:) az 101% os:) iszonyat hangulatos és nagy elismerés érte hogy szinkront is csináltak, azt hittem csak felírat lesz .
  • The Protector
    Nagyon jó képek.
  • pirosBoci

és bug a végére, ezt ugy sikerült, hogy magamra robbantottam egy tornyot..:)
  • crazyclone
    Nekem beb***ak a grafikus bugok ...
    Volt már valakinek hasonló problémája?
    Lehet elkellne egy szeptemberi driver ?
  • bertino
    egyszer mindenképp megéri kipróbálni.
  • mustang93
    Hálaistenek magyarok fejleszteték így letöltöttem és kipróbáltam a vélemény ugyanaz:
    -grafika nagyon sirály de még mindig nagy gépigény kell hozzá hogy maxon elvihesd.

-Játékélmény változott egy ici picit már nem unalmas hálaistenek és egy kicsit könnyebb mint az előző része.

-magyar szikronos ami bazi nagyon jóra sikeredet,már ezért felkellnéznünk a magyar programozokra hogy végre jó játékot csináltak csak így tovább és az Ubisoftot is lemossuk.

-A multi az a Crysis Wars ami nagyon de nagyon jó lett.Többjátékos mód amelyen nincs túlterhelt szrever különbözö pályaválasztékkal,lehetőségekkel teli mp.

-Csak a gépigény nem változott semmit talán a grafika mert Turbo Pascalról átírták gépi kódra,de akkor is jó játéknak tartom hisz magyarok fejlesztették és büszkék lehetünk magunka!!!!

Én büszke vagyok hisz egy szép grafikáju FPS MŰVELTEK AMI NAGYON JÓRA SIKERDETT MINT AZ ELŐZŐ RÉSZE,ha valakinek csak minimum konfin indul el az sem rossz hisz ugy is szép grafikája volt.

Ha valaki kíváncsi a magyar játékra vegye meg vagy töltse le nem fogtok benne csalódni ez megígérem nektek!!!!!!!!

KIRÁLY JÁTÉK!!!!!!!!!!!!!!!!
  • bertino
    hozzászólásokbol megítélni egy játékot elég meredek dolog.
  • lac coo
    Sokak szerint a Rambo5 is kurva jó film.... ! ;)
  • Hellsing47
    mert azzal kevesen játszanak warez miatt
    én ma kipróbáltam...nekem bejön a multi is :)
    eléggé pörgős ha sokan vannak a pályán
    valaki délelött emlitette hogy csinált szervert de nem találtam
  • bordy
    ...

előrébb le lettek írva. meg a warezosban is van némi info...
  • Neoncsoves
    hát... omg... szerintem kurva hangulatos az egész játék... pörgős, stb... a magyar szinkron meg JÓ!
  • lac coo
    Hát... ezt már le sem töltöm !
    egy árva szó nem esett (legalábbis én nem találtam ) magáról a játékról, továbbra is csak az fps, grafika alényeg ....
    gondoltam, talán, hátha olvasok valami olyant, hogy de nagy akció van, hú de ötletes valami történés, de ezekszerint semmi ! :)
  • Neoncsoves
    Multiról mért nem ír senki?
  • Neoncsoves
    Mondjuk lehet több VRAM kéne (VideoRAM) magyarul ami a videokártyán található ram... nekem spec 1Gb és nincs ilyen gondom
  • Fehercsoki
    De komolyan sima 15 fps ez meg 30+.
  • Shep
    Hát akkor ez a kirajzolás téma úgy tűnik egy rejtély. Hátha majd Timber tud mondani valami okosat ha felnéz.