4825
Crysis Warhead
-
Jocex #2092 Nem immunis, csak vagy 10 kell bele:D. Amúgy rakétavető. vagy gránátvető. -
#2091 tankot hogy tudom kinyirni? gránátra immunis -
Jocex #2090 Na, ott akadtam el én is:D. -
#2089 békananoruci -
#2088 A bányában elakadtam :D
Nem tudom hova tovább, csak bolyongok... -
#2087 easter egg
nem tudom merre van, ne kérdezzétek.
-
#2086 olyasmit találtam, hogy a Crysis 2 várható megjelenés 2010 ... tényleg ilyen későn jöhet? -
#2085 ott van a dokuja. -
mikiking #2084 ja és hova kell amugy másolni ? -
#2083 jo kérdés és egyébként jo ötlet, támogatom. -
mikiking #2082 egyéként ez az autoexec ,ez mit csinal ?? azon kivül,hogy látom neked fps növekedést okozott,de mégis mit csinal ? -
#2081 Ez az utolsó plazma fegyver nagyon fasza volt!! Mikor lesz Crysis 2??? -
#2080 Na én is végigvittem ! Szerintem nagyon jó játék lett ! Sokkal akciódusabb volt mint az alap crysis ! Csak rövid. Még 1-2 pályát elviseltem volna ha már ilyen jól belejöttem az alien irtásba.
Ime egy-két kép ! Az utolsó 2 kép SPOILERES !
-
#2079 éreztem hogy valaki befogja beböfögi a cs-t :)
képzeld, meg is van. :) mondjuk sourcos. -
#2078 igen, meg a barlangban se eleg valtozatos a hatterzorej stb.
De most probaltam joreszt a jatek pozitiv tulajdonsagaira koncentralni kivetelesen :) -
#2077 megha nem lenne a falra oriasi feher nyil festve merre menj, akkor megertenem a problemad de igy nem igazan, tan kapcsold be a monitort, most ki a csipat a szemedbol stb :) -
#2076 OFF:
Nem! Ha a te gépedre rakod, akkor 4GB-1GB (VGA memória)= 3GB RAMod lesz ;) -
#2075 Counter Strikeról hallottál már? Több mint 10 éve gyűri a nép és nem csak 1-2 elvakult fanatikusról van szó. :) -
priluki #2074 Bocsi,nem ide tertozik a kérdés de itt sok a vista-s emberke :D 32 bites Vista látja a 4 gb ramot? -
Borg #2073 Dedikált szerver részéről mit tudni? Vagy hol van info hozzá?
Csak mert csinálnék egy SG szervert akkor, ami állandóan futhat. Legalábbis amíg kiderül mennyi az érdeklődés iránta. -
Jocex #2072 De milyen kijáratot? Nincs is. Mindig egy ilyen szar zárja el az utat(amivel viszik a bányába a dolgokat). Meg ha nem is zárja el, akkor az is csak fal. Volt már amikor azt hittem kijutottam, deugyan oda jutottam vissza:S. -
#2071 nem tudom van egyáltalán bármilyen játék aminek van esélye népszerűbbnek lenni a cod4-nél. amúgy nekem se jött be. -
#2070 keresd a kijáratot. -
#2069 Bahh, október óta nyomom a crysis multit :D (COD4 nem nagyon tetszett...) -
Jocex #2068 A bányában mit kell csinálni. Mert ugye beúszok, felugrom, leugrom, úszok. Lesznek katonák, akik az Alieneket ölik. Hagyom őket. Aztán lesz egy kanyar, ahol van géppityu az lő, meg sok katona. A katonákat nagynehezen legyaktam, a géppityu elől elfutok egyenest. Megint lesz egy géppityu, meg egy kanyar, befordulok, leölöm a katonákat, és föludrok arra a magas helyre, és ott is legyakom a katonákat.
És onnan hova tovább?:D -
Neoncsoves #2067 de érdekel. minnyá felrakom :) -
cseneles #2066 Szevasztok!
Hogy kell használni a több FPS érdekében az autoexec.cfg-t??
köszönöm -
#2065 nah végigtoltam én is.
összességében nem volt rossz, sőt.
eksön az volt ezerrel.
de ráfér egy kis foltozás majd... -
#2064 Hmm. Highesten, 1920x1200-ban, AA és AF nélkül kemény 15-25 FPS közt szaggat a játék. Bár V-syncel még egész tűrhető volt mikor 20 felett járt, de végig azért nem játszanám így.
Viszont sokkal szarabbul kezeli a LOD-ot mint a sima Crysis. Sokszor már 1-2 méterre áltam egy tárgytól, mire hajlandó volt kicsit nagyobb felbontású textúrát húzni rá, és már fél centiről bámultam mire teljes valójába került elém rendes poligonszámmal és highres textúrával. Ez azért gáz... Ha ezzel akatak FPS-t nyerni, hát az sincs így rendben, mert mi az hogy egyik modell kurva szép, mellette a másik olyan mintha 2001-es játékból kopizták volna át, aztán mikor már melléérsz átvillan az is szebbre. Inkább homogénebben legyen minden kicsit kevésbé részletes, vagy legyen finomabb az átmenet, ne villódzásszerű. Nameg nem is nagyon sikerült FPS-t nyerni.
Ehhez van már DX9 highest mod, vagy nem is kell? Mert akkor Vista alól is elindítom -dx9 módban és megnézem, hátha úgy tényleg gyorsult. -
#2063 Azért sztem közepessel próbáld meg... 1024*768-ba. AA off, vsync off
A hangulata nagyon jó, és talán még jobb is a története mint az alapnak. Csak hát ugyebár az optimalizáció:( -
strebacom #2062 Cak egy tanács akinek több magos procija van, nézze meg hogy használja a játék, töltsétek le a CpuControl progit és több fps leszaban be kell állítani 2 v 3 v 4 magos procit....Nekem ha bekapcsolom kb 15 fpst jelen pluszban a 4 maggal... -
#2061 Köszi az infót, akkor nem próbálkozok vele feleslegesen, mert min. graf-on nem szeretek játszani. -
#2060 Ne is álmodj róla:D
Max közepes, rosszabb esetben minimum beállítással eldöcög. A procid még az enyémtől is gyengébb -
Hellsing47 #2059 senki nem mondta hogy lesz olyan sikere mint a cod4-nek..ráadásul egyáltalán nem lehet a kettőt összehasonlítani, teljesen más -
#2058 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy az én gépemen élvezhető grafikával elfut a játék?
Processzor: AMD Athlon 64 3800+
Videokártya: Nvidia GeForce 8600 GT 256MB
Memória: 2GB -
#2057 Nem hiszem, h lenne olyan sikere mint a cod4-nek :D max 2-3 hónap, utána... -
#2056 az átvezető animokban viszont nem odaillő a zene sztem::/ -
hapi #2055 Némi infót írhatnál arról hogyan kell használni ezt az autoexecet. Bocs a tudatlanságért. -
#2054 hm, megint sikerult egy ket emlekezetes reszt krealniuk a grafikusoknak, foleg a jeges palyareszeken, anyahajo huh, es egy ket zart helyen. Grat !
Egyedul az a felperces jegbarlang sikerult szerintem csunyacskara.
Nem is bannam, ha a kovetkezo resz, mar nelkulozne a dzsungelt :)
- Remelem a kovetkezo reszben, mar mindenfele fa pusztithato lesz, nem csak egy-ketto. Bar ha nem lesz dzsungel akkor minden mast :)
- A szakado esos reszben semmi esocsepp a foldon
- a dzsip gumi megcsuszasanak hangja nem igazan jo talajon, jo idoben jo idotartalomig szol
- a vonat nekem egyszer athajott egy oriasi kidolt fan, mintha ott se lenne
- az uj fa szekek, asztalok a tengerparton szinten nem hullanak reszekre
- a jeges palyan az emberek targyak szettoresen azert meg lenne mit szepiteni, valtozatossabba tenni
- a repteren nagyon jo az alafesto zene
9/10 szep munka
-
Hellsing47 #2053 valaki nem akar multizni? :|
vagy az már nem érdekel senkit? :|