Crysis Warhead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#1411 elsö reszben énis elszorakoztam midnenhol sokorát nem rohantam át mindenen 😄
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
A képeken látszó feliratok egészen korrektnek tûnnek egyébként, de ezt már írtam is, hogy _ennek_ a szinkronja szimpatikus...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ha fordító lennék, és olyan minõségû munkát adnék ki a kezem közül, mint az átlag játékszinkron, égne a pofám rendesen.
Ezt még nem láttam, félreértés ne essék, nem a Warhead szinkronjáról beszélek.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
mellesleg volt benne egy rész ahol eléggé bedaráztam, nem tudom kinek az ötlete volt de hatalmas XD nem igen számítottam ilyenre.
a poén nem lövöm le, úgyhogy nem írom le. 😛
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Timber: Nagyon jó lett, gratula és köszönet mindenkinek a csapatból<#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
te öcsém nem vagy magyar az tuti..
valami bevándorolt kutya lehetsz!
Miért baj az valakinek is,hogy szinkronos?van angol verzió is belõle neeem??
Meg magyarországon vagyunk legyen magyar!!!!!!
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Akik pedig ennyire nem szeretik a magyar nyelvet magyar származásuk ellenére, azok nyugodtan kiköltözhetnek USA-ba, Angliába stb...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
szal ha 7gigás akkor tuti benne lesz.
Akiket zavar a dolog, 2 tanács.
1; Játsszon angolul.
2; Játsszon, ne a szinkron hibáit lesse. Ha beleéli magát a játékba, nagy része a hibáknak fel sem tûnik, ami mégis, az pedig maximum mosolyt csal az arcára.....
http://www.freetvmaci.info/
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Jó a szinkron, sztem nagyon jó.
(Stohl András ?<#vigyor3>#vigyor3><#nyes>#nyes>)
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
i7 azt szevasztok :P
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
És a warez letöltésbõl lévõ telepítést is simán elfogadta és indította az EAStore progi, a serialommal...
Szal ez sajna megint valami gubanc (miért nem vagyok meglepve) az EAStorenál 😞 A pénzemet meg augusztus 4.-én vették le a számlámról 😄
Ha sokan vannak(Deltán: kettõnél többen), át kell menni Splinter Cell üzemmódba. A ruhámon elkopott a láthatatlanság gomb a végére... 😊
Nyilvánvaló, hogy egyszerre fogják megnyitni az utat, csak ki kell várni.
Csak az a szörnyû, hogy a pénzedet leveszik már napokkal elõtte.
hajnal 2 óra, holnap !!!!<#nemtudom>#nemtudom><#rinya>#rinya>
Mind1 kipróbálom.
Starcraft2 e-mail: [email protected]
A fél játékot one-shot-one-kill módban nyomtam végig, Delta nehézségen...
Meg kéne tanulni fejre (sisak esetében:arcra) lõni...
A KÉPEK ISZONYAT RANDÁK, A JÁTÉKBAN SOKKAL JOBBAN NÉZ KI!!!
Nagyon jó, hogy bal-jobb egérgombbal külön is mûködtethetõ a két fegyver 😉

na majd holnap megnézem a wars-t is, ahhoz már nincs erõm. de már nyomják a srácok rendesen.
Van értelme kipróbálnom, ha az elsõ rész már egyáltalán nem tetszett 4 vagy 5 pálya után? :-) Tehát van benne újítás?