Crysis Warhead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kakaoskalacs
egy alapjabaveve "keiegszitö jellegü" jatektol nem értem mit varsz
#1411 elsö reszben énis elszorakoztam midnenhol sokorát nem rohantam át mindenen 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Shep
Hát én az elsõ részben legalább 4 órát csak az elsõ pályán elszórakoztam 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Mikor volt az a hogy nkészült a szinkron video, akkor írtam ide, hogy a csaj hangja szar, namármost a játékban a lenti video alapján viszont majdnem olyan mint az eredeti, na majd holnap mikor én is elslattyogok a boltba.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az(szerintem) rövid...

kakaoskalacs
4 ora teljesen realis 😊

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

dronkZero
Á, asszem ma megyek, megveszem. Aztán ha nem tetszik a szinkron, játszom angolul. Hogy hívják a Blahán a bó'tot?

A képeken látszó feliratok egészen korrektnek tûnnek egyébként, de ezt már írtam is, hogy _ennek_ a szinkronja szimpatikus...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Egyik fórumon írták, hogy 4 óra alatt kiakasztotta valaki Delta fokozaton a Warhead-et.
Solid Snake
#1285 minta
dronkZero
Nem a magyar nyelvet utálom, hanem ha szarul mûvelik, fõleg ha ez a munkájuk.
Ha fordító lennék, és olyan minõségû munkát adnék ki a kezem közül, mint az átlag játékszinkron, égne a pofám rendesen.

Ezt még nem láttam, félreértés ne essék, nem a Warhead szinkronjáról beszélek.

BiG G
ne tartson vissza semmi, bannold ki nyugodtan. warezra ott a másik topik.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

bordy
igen. most büszke vagyok magunkra. jól összepakolták a srácok.

mellesleg volt benne egy rész ahol eléggé bedaráztam, nem tudom kinek az ötlete volt de hatalmas XD nem igen számítottam ilyenre.
a poén nem lövöm le, úgyhogy nem írom le. 😛

Kandurex
nem tudom mi tart vissza tõle, hogy el ne távolítsalak a fórumról...ekkora pofátlanságot egy alapvetõen magyar munka után

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

BiG G
aha, hiszi a piszi 😊 megték 😊

gduck
Sokkal jobban indul a játékmenet, gyorsabban is fut 😊

Timber: Nagyon jó lett, gratula és köszönet mindenkinek a csapatból<#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

most meg az a baj,hogy szinkronos??
te öcsém nem vagy magyar az tuti..
valami bevándorolt kutya lehetsz!
Miért baj az valakinek is,hogy szinkronos?van angol verzió is belõle neeem??
Meg magyarországon vagyunk legyen magyar!!!!!!

Rage47
sztem nem a magyar nyelvet nem szeretik, hanem a szinkront, a hanglejtéseket, effekteket stb.
BiG G
ez miben is jobb mint a sima crysis? ennek talán már van normális sztorija is? vagy csak felújították a grafikát, hogy a mai csúcsgépeken se menjen, tehát írtak egy újabb gyönyörû (fos) techdemót a srácok?! 😊

Én örülök a szinkronnak, csak Sohl hangjától a falra tudnék mászni! Minden "macsó" szinkront vele csináltatnak és szvsz szörnyû.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Tigristank
<#eljen>
Akik pedig ennyire nem szeretik a magyar nyelvet magyar származásuk ellenére, azok nyugodtan kiköltözhetnek USA-ba, Angliába stb...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

bordy
jaja, 7 gigás az anyag, maga a lemez. kb 5.7 úgy hogy angolt meg magyart tettem fel. de ott van a több is az installban. a wars meg 5.2 ugyan így.
szal ha 7gigás akkor tuti benne lesz.

Dante73
Nekem Buci nagy ellenérv lenne a szinkron ellen, valahogy nem csipázom a buráját. Olyan tenyérbemászó feje van... Egyébként, jó hogy szinkronos, én örülök neki. Witcherrel sem volt bajom, pedig akadt benne 1-2 nyilvánvaló hiba. Engem az nem zavar, hogy a you sperm!-et takonynak fordítják. Jó szinkron sosem tükörfordítás. Tudom, Romhányi, és a többi nagy elkényeztetett minket, de még így is a legjobbak közt vagyunk szinkron terén. Csak valahogy magyar szokás mindent fikázni... Csehek, Lengyelek a seggüket verik a földhöz, Románok még nem is halottak szinkront. Mi fanyalgunk..... Ha valaki nem beszél kiválóan angolul, akkor nagyon is jó, hogy van szinkron. Márpedig a többség nem angol, Magyarországon....
Akiket zavar a dolog, 2 tanács.
1; Játsszon angolul.
2; Játsszon, ne a szinkron hibáit lesse. Ha beleéli magát a játékba, nagy része a hibáknak fel sem tûnik, ami mégis, az pedig maximum mosolyt csal az arcára.....

http://www.freetvmaci.info/

Shep
Szerintem nem Bandi a hangja, legalábbis a video alapján.

Sthol András a szinkronhangja Psychonak? Neeee <#csodalk><#kuss>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Mr Bishop
Szuper, megmondom õszintén, le vagyok nyûgözve.
Jó a szinkron, sztem nagyon jó.
(Stohl András ?<#vigyor3><#nyes>)

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Solid Snake
#1285 <#fejvakaras>
Zinaj

i7 azt szevasztok :P

gduck
Ezt nem tudom, de azt látom hogy az EU-s verzió mérete 7.2 GB (ebbe biztos benne van minden nyelv, mert a kínai/angol verzió mérete csak 5.2GB és egy nyelv olyan 250MB körül van) A manuálok között nincs román verzió, szal sztem ott is az EU verzió kerül a boltokba 😉

zeus89
Romániába is az EU-s magyar szinkronos cuccot adják?

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

gduck
Sztem meg érdemes megvenni 😊 Ott van mellette a Wars is 😉

zeus89
Nem csinálna valaki egy ISO-t a megvett DVD-rõl? és elkezdené terjeszteni a nagyobb torrent oldalakon??? :-p

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

gduck
Khmmm. EAStore-nál ez nem biznisz, mert már tegnap reggel kijött a játék náluk (NEM PRELOAD!!!). Letölteni viszont még mindig nem tudom, pedig e-mailben is írták tegnap reggel hét után 😞

És a warez letöltésbõl lévõ telepítést is simán elfogadta és indította az EAStore progi, a serialommal...

Szal ez sajna megint valami gubanc (miért nem vagyok meglepve) az EAStorenál 😞 A pénzemet meg augusztus 4.-én vették le a számlámról 😄

artschiatwork
a problémám az, hogy 18-ra ígérték és holnap hajnal 2 az már 19-e... na mindegy, ennyi várakozás után már lexarom... 😊

dronkZero
Ha már húszan lõnek körülötted, akkor "your doin it rong"... 😊
Ha sokan vannak(Deltán: kettõnél többen), át kell menni Splinter Cell üzemmódba. A ruhámon elkopott a láthatatlanság gomb a végére... 😊

Mr Bishop
Ez biznisz, gyerekek.
Nyilvánvaló, hogy egyszerre fogják megnyitni az utat, csak ki kell várni.
Csak az a szörnyû, hogy a pénzedet leveszik már napokkal elõtte.

artschiatwork
akkor részemrõl marad a holnap este, illetve hétvége 😞

gduck
EAStore szintén semmi 😞

Mr Bishop
Semmi, illetve van visszaszámláló, ami embertelen idõpontot mutat :
hajnal 2 óra, holnap !!!!<#nemtudom><#rinya>

artschiatwork
steam-en még semmi 😞

nekem az elsõ résznél az volt a problémám, hogy a lézer nem kicsit lõtt fölé😄 ... nagyon pontatlan volt, inkább idegesítõ :\
gduck
Na szóval: megérte megvenni! Pörgõs játékmenet, jóval gyorsabb grafikai motor, inteligensebb AI. Egyszóval: sztem senki sem fog csalódni a játékban <#wave>

Balumann
Nem vagyok olyan vérpro, hogy mikor 20-an lõnek körülöttem mindenkit fejbe lõjjek. De az 1-be mikor fejbe lõttem valakit futás közben legtöbbször futott tovább. Nem tudom, hogy lett -e javítva ilyesmi a patchekben, én még patch nélkül játszottam. De igazából ha nem fejre lövök akkor se kellene, hogy 1 tár elmennyen pár méterrõl 1, vagy 2-3 ellenségre...
Mind1 kipróbálom.

bordy
egyetlen egyszer volt ilyenem, mikor betöltöttem a mentést, de utána nem volt ilyen.

gduck
Semennyire! Ott vmi gubanc lehetett 😊

NeBby
Eddig még egyik vieóba se láttam semmi olyat , se gameren , se enthusiaston!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Shep
Az mennyire igaz, amit korábban írt itt valaki, hogy elõtted pakolja rá a textúrákat a hajórorncsr,am eg a sziklákat elõtted pakolja stb.?

dronkZero
Mi van?
A fél játékot one-shot-one-kill módban nyomtam végig, Delta nehézségen...
Meg kéne tanulni fejre (sisak esetében:arcra) lõni...

gduck
Hát jóval gyorsabb 2xAA-val mint 4xAA-val 😄 FULL ENTHUSIAST 😉
A KÉPEK ISZONYAT RANDÁK, A JÁTÉKBAN SOKKAL JOBBAN NÉZ KI!!!

Nagyon jó, hogy bal-jobb egérgombbal külön is mûködtethetõ a két fegyver 😉

bordy
természetes hogy jobb az angol. még a sorozatoknak is szar már újabban a szinkronja. majd pont a játéké lesz pöpec. jha, egy 10 fps-el lasabb aa-val, nálam legalább is.
na majd holnap megnézem a wars-t is, ahhoz már nincs erõm. de már nyomják a srácok rendesen.

Balumann
Most látom, hogy kijött a játék, eddig nem foglalkoztam ezzel (az elsõ részt is abbahagytam 4-5 pálya után). Érdeklõdnék, hogy lett valami változtatás a játékmenettel kapcsolatban, tehát gondolok itt a ruhára, élet rendszerre, akkor ugyan olyan sok lövedék kell az ellenségekbe?
Van értelme kipróbálnom, ha az elsõ rész már egyáltalán nem tetszett 4 vagy 5 pálya után? :-) Tehát van benne újítás?

Rage47
hát hogy fejbenyomta a farönkkel....😄