4825
Crysis Warhead
-
#2132 Hát ha eszemet vesztettem volna, akkor akarnám a warheados enginnel futtatni az alap játékot :) -
ManoNegra #2131 Volt még egy filmes beszólás. Amikor a behemótnak kellett a száját lőni.
Mikor odaértünk aztmondja a span "azt hittem, csak makett" a gyalog galoppba volt hasonló :) -
#2130 ha valakit érdekelne...
OK, here is how you can run Crysis single player with the new engine of Warhead:
- make a backup of your Warhead installation, and read again, the warning above.
- create ~WarheadInstallDir/Mods/Crysis/Game/
- copy ~CrysisInstallDir/Game/** to ~WarheadInstallDir/Mods/Crysis/Game/**
- remove ~WarheadInstallDir/Game/Localized
- move ~WarheadInstallDir/Mods/Crysis/Game/Localized to ~WarheadInstallDir/Game/Localized
- start Warhead with the command line option: -mod Crysis
- when the main menu shows use the console command: map island
- enjoy the campaign. -
Hellsing47 #2129 baszki télleg..kösz :) -
#2128 Bocs, de honnan tudod, hogy gány a motor? Nem értem, hogy hogyan tudsz te ilyeneket. Az még okés, hogy azt mondod, hogy nem optimizált, de hogy azt is ránézésre megmondod, hogy nem lehet, mert nem jó a motor, az kicsit olyan, mintha te írtad volna az egészet. -
#2127 Die Hard 4
-
#2126 die hard. -
Hellsing47 #2125 omg én erre mért nem emlékszem? :|
amugy volt a vonatos rész amikor o'neil mondta hogy "Jippiájé, te szarházi" ez melyik filmben volt még? (mert tuti hogy hallottam már egy filmben) -
ManoNegra #2124 A végén leküldtem a bigbosst és akkor mondja Psycho, hogy bumcsika vá vá
Azt hittem rosszul hallok -
Hellsing47 #2123 a mit? :| -
#2122 Pár frappáns mondat:
-A halál faszát.
-Bassza meg.
-A kurva életbe,tudtam.
-Végre nem csak a seggemet vakarom.
-Annyi itt a koreai mint szaron a légy.
-Pattogjatok mint kecskeszar a deszkán.
-
ManoNegra #2121 Nagyon fasza volt a játék, szinkron, minden!! Max riszpekt!!
Csak halkan jegyzem meg, a bumcsika vá vát kihagyhattátok volna -
#2120 remélem támogatni is fogják rendesen... nem úgy mint az előzőt hogy 2 patch azt csókolom. mondjuk gondlom nem poénból tettek bele automatikus patchelődést. tdm-még nem néztem, majd este megnézem azt is most már.
szerintem jobban fut mint a játék amúgy, de lehet én vagyok a hülye :D -
The Best #2119 Elinditom a játékot bejön a menű, de nincs hang. rányomok a játék inditásra utána bead egy introt és utána vége nem reagál semmire de ha megnyomom az alt+f4 kilép egyböl. -
Neoncsoves #2118 Srácok! Véleményem a Warsról:
Pozítivum:
-Nem olyan elbaszott a netkód mint az alapé.
-Észrevenni hogy optimalizálva lett az egész játékmotor, pl egy atombomba közelről nem robbantja fel a tápodat
-Nagyon jó játékmodok
-Korrekt társaság, nincs TK, csíterrel se találkoztam még
-Egyre több szerver
-Fasza hangulat
Igazából úgy jó ha kommunikálnak egymásasl az emberek... pl nem 1edül viszed el a VTOL-t meg a Támadó helit...
Negatívum:
-Magasról a textúra töltögetős hülyeség miatt fekete foltnak néz ki a lent szaladgáló emberke, ha kicsit közelebb mész kezd kirajzolódni.
Ennyi a negatívum igazából sokkal jobb mint az alap crysis...
ja és a TDM mapok! KURVA JÓK! van 1 pisztolyod, vehetsz fel FY-t,SCAR-t, géppisztolyt, AY89, minden van! minigun is :D
Akinek lesz fölösben 7000Ft-ja az feltétlen vegye meg mert NAGYON FASZA! -
#2117 akkor mi lép ki intro után? -
The Best #2116 Nem vettem meg. -
Neoncsoves #2115 következő rész szerintem olyan lesz mint a Warhead, csak Profétával :D -
#2114 -
#2113 Ez az amit régóta szajkózok : nem lehet ezt optimalizálni mert egy rakat gány a motor, butitani viszont igen :))))) -
The Best #2112 Mit lehet ellene tenni? -
#2111 megvetted ? -
#2110 hát ja, ez ilyen... -
dav1d #2109 istenem ahelyett h örülnétek elindul... b+ -
The Best #2108 Sziasztok mit lehet tenni az intro után leáll az egész tudtok segiteni? Elöre is köszi -
#2107 Remélem ilyeneket nem fogunk tapasztalni a jővőben érkező Crysisokban.
Nem értem miért kellett ezt így megcsinálni.
Az első képek mindig kicsit távolabbról készültek:
Csináltam frapsal benchmarkot és abban is látni hogy fut a game Highon átlag 30fps-el és csomoszor belassul 0-1-3-7 fps-ekre.
Nem tudom miért csinálja.
-
#2106 szep cselekedet.sajna nekem masra kell a penz, igy nem veszem meg:( -
#2105 Megvettem mert támogatom a Crysis-t eddig is azt tettem.
-
#2104 Akit érdekel: feldobtam CCC 2.21, és eddig volt már 2x h elakadt pályabetöltésnél, de utána újraindítva a játékot működik :)
btw... kurva sok még mindig a beakadás... nemtom még mitévő lehetnék :( -
#2103 amikor a tarsunkat kell vedeni alienek ellen amikor falat kirobbantja, onnan meg mennyire van a vege?
-
#2102 azt az autoexec-et h is kell használni?a menüben mindent maxra húzok és utána másolom be az autoexec-et a mék könyvtárba is?:) -
#2101 lehet, alapvetően mindegyik kiadásban benne van a magyar felirat, a nyelv az már nem annyira :) -
#2100 Az létezik, hogy a cseheknél csak a felirat magyar a hang angol maradt, vagy én állítottam rosszul? -
#2099 oda ugorj fel, strength módba -
#2098 át kell menni a hajón
mama2: ami megy fel és le
amúgy meg bányában mikor felérsz, akkor meglátod -
#2097 a nézz körül bazdmeg lift -
Jocex #2096 Milyen lift?
-
#2095 nem értem hogy lehet eltévedni egy bányában :)
bementek, felmentek, aztán lifttel fölmentek, itt nem emlékszem, át kell menni jobb oldalról a baloldalra a vezérlőbe ahol van 2 sín középen és sok enemy, és jön a filmecske majd a vonatos pálya. -
S8DJ #2094 re. Megint elakadtam, de most a havas mapon itt. Nem tudjátok itt merre kell menni? -
#2093 és az elején ilyeneket lehet is szerezni?:D