Crysis Warhead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Törttel, hamachin? Úgy nem.

Egyébként nem a neted nem bírná, hanem a géped szarná magát össze.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

aki akar jönni, az vegyen fel msn-en: [email protected]

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

embörök... nem akartok multizni? 34 mbites feltöltésem van, elbirok magyarországrol 30 embert is... csinálnék egy 20 fõset mondjuk, és mehetne a gyilok... na?

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

mar ujratelepitettem. meghajtoprogram frissites is megvolt. de ha megmozditom az egeret allandoan elojon ez a kurva szurkeseg
Mr Bishop
UNINSTALL !

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

szar bugos tetu jatek ez is. ez mi a picsatol van?:

kirol
Lófütyit pörög!

Prince23
Hát ja, ha AA offon van, pörög a gém... mint a crysis sima.

Mr Bishop
Jah, egyébként mindent maxra állítottam, 1440 x 900, mert ilyen Philpips monitorom van, viszont Antialiasing off.
Rohadtul megy.

Mr Bishop
Top 3 Mr.Bishop

1. Half Life 2 + kiegészítõk
2. Crysis + kiegészítõ(Warhead)
3. Dark Messiah

No Comment.
És nem vitatkozom senkivel.
Punktum.

bertino
szereztem monitort, szal 22h után go haza és éjjel végig is tolom <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Magiszter
Ezt majd megtudjuk ez EA évvégi összesítésébõl, de van rá esély. Fõleg ami a magyar eladásokat illeti.

grebber
Van egy olyan érzésem hogy ebbõl sokkal több fog elfogyni a boltokban mint a sima Crysisból!

Next PC upgrade: 2022

Balumann
Hát, nem lesz kedvencem, mert én inkább a taktikai FPS, vagy háború kedvelõ vagyok. De ezt talán 1x végigjátszom :-)

ha neked is tetszik, akkor ott má vmi gáz van kedves Balu :D

Magiszter
Érdekes. Nekem az elõzõ rész jobban futott NO AA mellett ilyen felbontáson. Volt az 30-40 FPS 25 alá sose esett (csak a végén kellett levennem med-re hogy játszható legyen). Bár akkoriban én legujabb driverrel és csontfriss oprendszerrel mentem neki XP alatt (a konfigom a proci kivételével ugyanaz mint a tied. Nekem egy 3600+@2Ghz X2 AMD-m van.).

kirol
Csak hülyéskedtem!

Amúgy ennek a játéknak az a baja, hogy a VGA a gyenge pontja, nem érdekes a CPU, hogy 3, vagy 4 Ghz-es, csak a VGA legyen GeForce 9, vagy 10. :(

Balumann
Én is kipróbáltam a játékot. Meg kell mondjam, kellemesen csalódtam. Tényleg szebben fut, nem akadozik be (még távcsõ elévetelekor sem), filmszerûbb, több minden történik, akciódúsabb, és az elõzõ rész után szinte meglepõdtem, hogy nem kell ezer lövés az ellenségekbe (az volt a legfõbb ok, ami miatt hamar elegem lett).

zooleeh
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

zooleeh
le az oszes kalappal a magyar fejlesztocsapat elott, meg az en szar gepemen is jol megy

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

wesker24
Rájöttem honnét volt olyan ismerõs Psycho szinkronhangja !

Õ volt a Resident Evil filmek narrátora !

Amugy nekem 1280x1024 NO AA minden Gamer beállitáson van és megy kb 25-30 FPS-sel 1x-szer 2x-szer beakad néha de csak néhány Mp-re !

Megnéztem csúcs grafikán is na az már kb csak min 15 max 20 Fps volt!

Amugy eddig nekem se volt semmi baj a játékkal meg aztán már én is a jeges pályán vagyok !
zomgzerg
hol lehet ebben a magyar szarban a refresh ratet állítani dx10ben?

grebber
Felhívtam õket már van ja!Akkor holnap dzsanázok érte.

Shep
Hát egy szarrá ázást nem ér meg(akkor inkább várok még), de most úgy fest el áll lassan, úgyhogy nyeregbe :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kirol
Ennyit se teszel meg a Crysis-ért? XD

Shep
Kapható, már náluk vidéken is, csak az esõ miatt én még nem indultam neki bringával a 20km-es útnak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bordy
helyedben én már utána néztem volna. nem várnék a hívásukra. itthon magadnak kell utánajárni a dolgoknak általában. nem hinném hogy ne lenne nekik már. azt lehet ott is elfogyott. <#idiota>

grebber
576-ban már kapható a game??
Mert engem azóta sem hívtak.

dronkZero
Nekem ezt az Assassin's Creed csinálta, amikor még szar volt a procim.
Ezzel mondjuk nem vagy elõrébb, nem hinném, hogy a C2Q kevés lenne... :P
Virtuális memória nem túl kicsi/nagy, nem swappel a vinyó túl sokat?

minden rednben van, pont ezért aggasztó :S

gduck
Azt mondtad friss telepítés a winfos...

- Vista vagy XP ?
- Minden driver felment rendben? (Intel Chipset Driver, +Alaplapi eszközök driverei, +8.9 Catalist, stb.)
- Ha XP, a DX9 frissítve a legújabbra?
- BIOS beállítások rendben?

UI: többb ötlet egyenlõre nincs :(

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

bordy
hát nem tudom, ha rájössz szólj. nekem is akadozik néha, de nem 2mp-ként szerencsére, de közben meg 30 fps-t ír ki. :/

dronkZero
Inkább azt mondjátok meg, lesz-e valami TS, vagy valami hangkommunikáció, meg valami szervezõdés?
Ahogy nézem a belsõ VOIPot nem nagyon merik rárakni a szerverekre, gondolom örülnek, ha a játékot bírja...

De azért kéne menni csapatostul fritzeket alázni neten...

Most akkor térjünk vissza ahoz a problémához, hogy mi a pöcsömet csináljak, hogy tudjak játszani ezzel a fossal? :S

dronkZero
(Nem. Nem akarom. Nem kéne. De jaaaj, olyan magas labda. Már megint...)

Ja, a fiad lehetnék, végülis nálatok 8-10 évesen már teljesen általános az apaság...

Szerintem ne erõltesd, nem megy ez most neked. Bár én jól szórakozom... :D

Kölyök??fiam lehetnél...
de mindegy..
te Csoli bácsi unokája
amugy akinek 9600 gt-je van hogy fut???

dronkZero
Összeveszni? Ugyan, csak a helyére raktam a kölyköt, kicsit ráfért. :P

gduck
LOL! Igazad van ;) DE össze ne vesszetek ezen!

bordy
amúgy ha jól vettem észre a vége felé itt meg megnõ a fps. az eleján 25-35 között szaladgált a vége fele meg 35-50 gamerben nálam. annyira nem figyeltem azért.

:D

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

dronkZero
Nem épp csak próbáltál leugatni.
Örülök, hogy megismerhettelek, cigánygyerek.
Zero

Azt és úgy kritizálok, amit és ahogyan kedvem tartja.
És ki mondta hogy nem????
cigánygyerek

dronkZero
1. Ja, az az õ véleménye, ez meg az enyém.

2. Aki ezt a projektet csinálta, nem a két szép szemünkért tette, hanem pénzért.

3. Azt és úgy kritizálok, amit és ahogyan kedvem tartja. Ehhez nem kell szakmabelinek sem lennem. Gondolom te viszont jóízûen bemajszolnál egy szarral töltött kalácsot, mert ugye nem vagy pék.

4. Nem hinném, hogy a Cryteknek pont a te védelmedre lenne szüksége.

játékos beállítással 1280*1024-be 2x éllel akadásmentesen fut és szép.
9600gt-vel 2gb rammal

kill3r21
hát fiuk furcsa a szinkron, de ez jáékba nem rossz csak filmbe...a game meg egész korrekt...gépigény ugyanugy megvan mint az alap játéknál de talán nekem nem ingadozik annyira...jó játékot mindenkinek! :)
szerintem neki tetszik
és az õ véleménye...
egyébként én mint magyar, örülök minden ilyenirányú dolognak.
mert aki ezt az egész projektet csinálta nem azért szenvedett,hogy sok okos tudálékos sehonnai lehordja úton-útfélen, mert õk perfekt angolosok.
Ja és õk majd megoldották volna a kappan hangjukkal...
szokásos:magyar szinkron sajnos játékokba nem szokásos mert ritka és támogatni kellene.
De te biztos szakmabeli vagy te tudod.

dronkZero
"UI: Szinkron iszonyú jó lett!"

A hangulata megvan, de a szokásos. Helyenként félrefordítások, helyenként bénán tükörfordított kifejezések, és Pszihó hangja irtózatosan túl van játszva...
Mondjuk a kereskedelmi tévé-szintet eléri.

gduck
1. Rossz topic!
2. Warhead igen, de a Wars is?
3. Nem kellene megvenni?

UI: Szinkron iszonyú jó lett!