Crysis Warhead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként nem a neted nem bírná, hanem a géped szarná magát össze.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Rohadtul megy.
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
1. Half Life 2 + kiegészítõk
2. Crysis + kiegészítõ(Warhead)
3. Dark Messiah
No Comment.
És nem vitatkozom senkivel.
Punktum.
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Next PC upgrade: 2022
Amúgy ennek a játéknak az a baja, hogy a VGA a gyenge pontja, nem érdekes a CPU, hogy 3, vagy 4 Ghz-es, csak a VGA legyen GeForce 9, vagy 10. :(
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Õ volt a Resident Evil filmek narrátora !
Amugy nekem 1280x1024 NO AA minden Gamer beállitáson van és megy kb 25-30 FPS-sel 1x-szer 2x-szer beakad néha de csak néhány Mp-re !
Megnéztem csúcs grafikán is na az már kb csak min 15 max 20 Fps volt!
Amugy eddig nekem se volt semmi baj a játékkal meg aztán már én is a jeges pályán vagyok !
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ezzel mondjuk nem vagy elõrébb, nem hinném, hogy a C2Q kevés lenne... :P
Virtuális memória nem túl kicsi/nagy, nem swappel a vinyó túl sokat?
- Vista vagy XP ?
- Minden driver felment rendben? (Intel Chipset Driver, +Alaplapi eszközök driverei, +8.9 Catalist, stb.)
- Ha XP, a DX9 frissítve a legújabbra?
- BIOS beállítások rendben?
UI: többb ötlet egyenlõre nincs :(
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Ahogy nézem a belsõ VOIPot nem nagyon merik rárakni a szerverekre, gondolom örülnek, ha a játékot bírja...
De azért kéne menni csapatostul fritzeket alázni neten...
Ja, a fiad lehetnék, végülis nálatok 8-10 évesen már teljesen általános az apaság...
Szerintem ne erõltesd, nem megy ez most neked. Bár én jól szórakozom... :D
de mindegy..
te Csoli bácsi unokája
amugy akinek 9600 gt-je van hogy fut???
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Örülök, hogy megismerhettelek, cigánygyerek.
Zero
És ki mondta hogy nem????
cigánygyerek
2. Aki ezt a projektet csinálta, nem a két szép szemünkért tette, hanem pénzért.
3. Azt és úgy kritizálok, amit és ahogyan kedvem tartja. Ehhez nem kell szakmabelinek sem lennem. Gondolom te viszont jóízûen bemajszolnál egy szarral töltött kalácsot, mert ugye nem vagy pék.
4. Nem hinném, hogy a Cryteknek pont a te védelmedre lenne szüksége.
játékos beállítással 1280*1024-be 2x éllel akadásmentesen fut és szép.
9600gt-vel 2gb rammal
és az õ véleménye...
egyébként én mint magyar, örülök minden ilyenirányú dolognak.
mert aki ezt az egész projektet csinálta nem azért szenvedett,hogy sok okos tudálékos sehonnai lehordja úton-útfélen, mert õk perfekt angolosok.
Ja és õk majd megoldották volna a kappan hangjukkal...
szokásos:magyar szinkron sajnos játékokba nem szokásos mert ritka és támogatni kellene.
De te biztos szakmabeli vagy te tudod.
A hangulata megvan, de a szokásos. Helyenként félrefordítások, helyenként bénán tükörfordított kifejezések, és Pszihó hangja irtózatosan túl van játszva...
Mondjuk a kereskedelmi tévé-szintet eléri.
2. Warhead igen, de a Wars is?
3. Nem kellene megvenni?
UI: Szinkron iszonyú jó lett!