4825
Crysis Warhead
  • Jocex
    Én is ezen a véleményen vagyok:D. Mikor is lesz Crysis 2?:D
  • Gideon Wieth
    teljesen jól.

800*600ba van minden mediumon kivéve a víz és a sebesség elmosódás azok high-on. És nem akadozik nem is lassul be...még ami a crysisnél volt amikor tömegesen jöttek és beszagatott itt az sincs...
  • Dante73
    Tegnap este én is a végére értem. Komótosan haladtam, de így sem volt valami hosszú. Viszont ezzel talán az össz hibát ki is fejtettem.
    Grafikailag érződik az optimalizáció, hiszen azonos gépen szebb, mint az alapjáték, viszont ad egy keserű szájízt, hogy az elnevezések változtak, mi több, a mostani játékos, inkább a Crysis Very High opciója, mint a sima High. Így nem tudtam még játékos-ra sem tenni mindent... Mert míg egyenesen előre mentem, megvolt a 30-40 FPS, de fordulásnál leesett 1-2 re... Hiába, kevés neki a 320Mb videó memória... (Gondolkodom egy 4870-en, mert a 9600 az csak 600-as, viszont ATI üdvöskéjéhez meg nincs egy épkézláb driver... Varrjak rá gombot....)
    Játékmenet pörgős, folyamatos harc, történet egy FPS-hez képest nem rossz.
    Szinkron... ISTENI! Hatalmas hangulatot ad neki a magyar káromkodás, nem 200x hallom azt hogy FÁKK! Hanem igazi, ízes magyar nyelven előadott káromkodásokat hallok, és ha jól emléxem, 2x ugyanazt SOHA!
    A hangokat eltalálták, a szereplők, ill Pszihó végre egy "szerethető" főhös, akivel könnyű azonosulni.
    A Hangulata az egészet tekintve szintén kiváló, ezen nincs mit cifrázni.
    Hangok ütnek, 5.1 végre úgy szól, ahogy kell, nemegyszer megmentette a bőröm, az, hogy rendesen hallom, mi van mögöttem. Az elején, ahogy a madárcsicsergés körbevesz, a remek grafikával párosulva... Hatalmas élmény!

Lehet ezt a játékot is szidni, lehet le-techdemózni, de az csak fikázás. Nagyot alkottak a Magyar Crytek-es arcok, gratula nekik!
  • cumfu
    amúgy a játék hogy fut?
  • Tatyla
    na végigtoltam én is vége kicsit kevés volt de ellentétben az alapjátékkal ami szerintem elég szar volt,ez teljesen az ellentéte volt,le a kalappal a magyar crytech-es arcok előtt
    értékelésem 90%
  • Gideon Wieth
    sziasztok!
    A gépem amd 3100+ 1,5 giga ram geforce 7600 gs XP service pack 2 és egy integrált hangkártya. A gondom az hogy a játékban a hangok késnek. És itt nem a lövés tbire. Hanem csak példának átváltok sebességre futok majd gyorsan átváltok álcára. Már rég álcában vagyok mire kinyögi hogy max speed... De a legzavaróbb, hogy a karakterek belebeszélnek egymásba. Egyszerre beszélnek vagy késnek sietnek stb...Ezek miért vannak és hogyan lehet orvosolni ? :)
  • pZsepi
    A Deleron valami új proci?
    Nekem volt celeronom,a quake 3 talán nem akadt alatta.
    3Ghz volt.
    Hiába pakolsz alá bármit,egy rakás sz*r az egész.
    Cseréld le,én 4 évig szívtam vele...
  • Mr Bishop
    köszönöm szépen
  • vilmos1988
    Ott elakadtam én is
  • GCsab
    ahol látod az ital autómatákat és előtte vannak a fegyverek... ott felugrassz az egyik automatása és ott van fölötte beszakadva a padló és ott csak simán kiugrassz...
  • mikiking
    pedig könnyü.csak meg kell lelni az utat.... és nem nehéz meglelni sem
  • zomgzerg
    Ki tudsz ugrani, ha maximális erőre kapcsolsz, akkor simán kiugrik, persze előtte fel kell egy kicsit magasabbra jutnod a ládákon, vagy mik vannak ott..
  • Mr Bishop
    Ki tudsz ugrani, ha maximális erőre kapcsolsz, akkor simán kiugrik, persze előtte fel kell egy kicsit magasabbra jutnod a ládákon, vagy mik vannak ott..
  • Mr Bishop
    Hellótok !
    Már két órája bolyongunk a hajón, ahol Li ezredes után kellene menni, állítólag a túloldalon van, de egyszerűen nem találjuk az utat.
    Ez van...
    Leugrottunk egy helyre, ott volt 4-5 srác, akit levadásztunk, de onnét sehová nincs tovább, minden ajtó zárva.
    Lámák vagyunk , nem tagadjuk, de segítsetek légyszíves !
    Kösz előre is.
  • Zs0lt1
    Sziasztok!
    Srácok segitsen vki plz.
    Elakadtam a fagyos résznél amikor ki kellene jönni a megfagyott tengeralattjáróból, de kiugrani nem tudok, és más utat sem találok.
    Mit kell ott csinálni?
    Kösz!
  • Prince23
    Szerintem annál a résznél Pszihó jellemére akartak utalni... ő sem tökéletes, érző, szabályokat betartó (genfi egyezményt pl), szavatartó, becsületes, hazafis... ez mind az ő jelleme. Karakteres lett, legalábbis karakteres lett Nomadhoz képest meg pláne!
  • sylars
    Akinek vistája van ez a update fent van: KB940105.
  • Maxtreme
    powerpoint prezentáció sebességgel.
  • martin1992
    csá nem vok nagy gépigényösszehasonlító ezért megkérdezném
    hogy futna e a gépemen
    Intel Deleron D 3.33GHZ
    ATI X1600Pro 256MB
    1GB Ram
    Windows Xp Sp2
    Köszi a segítséget
  • genory
    Csaó

Nekem az a problémám, mikor elindítom a játékot akkor van hang egészen a menűig. Miután beállítók mindent és elkezdenék játszani az intron van hang de utána csak nagy feketség és a játék nem indul! Valaki help, hogy miért?
  • BiG G
    igen, főleg az amikor 5 percig nem hangzik el egy kurva szó sem, és csak bambulja a vizet meg nyöszörög miután leomlott a híd :DDD
  • balee4
    Az átvezetők szokatlanul ütősre sikeredtek sztem.
  • balee4
    Végigtoltam én is. Annak ellenére, hogy nem vártam sokat a game-től, baromira bejött, mondjuk az alapjáték is tetszett. Úgy érzem viszont, hogy ez a kiegészítő jobb lett mint az alapgame. A pályák egytől egyig folyamatosan fenntartják az akciót, tényleg mindegyik nagyon jó lett, a magyar szinkronra sztem egy szavunk sem lehet, a gépigény csökkent a gamer és a csúcs szint között toltam és 25-45 között ingadozott a sebesség, teljesen játszható volt és a látvány elképesztő. (leginkább a befagyott óceán nyújt pazar látványt a méteres hullámokkal) Az átvezetők pedig sztem nagyon ütősre sikeredtek, ez is újdonság az alapjátékhoz képest. Egyébként mintha az MI is javult volna. Szóval nekem nagyon bejött a magyar fejlesztők első tényleg jó FPS-e. smile.gif Sztem végigviszem még majd párszor. biggrin.gif Vannak persze hibái: a sztori nem egy nagy szám, bugok is el-elő fordulnak, de soha rosszabb FPS-t.

Értékelésem: 92%
  • KILLER2
    Spoiler veszély!
    Hát én is végigtoltam a játékot, méghozzá egyhuzamban. Hát ha anno a Crysis ilyen jó lett volna és ha a Crysis 2 lesz ilyen jó (és 3x ilyen hosszú), akkor szeretettel várom.
    Nagyon ott van ez a játék. A szinkron elsőre szokatlan, de 1-2 pálya után már a nanoruha hangja sem zavaró, nemhogy a többi, összességében a játéknak ez a része nagyon jó lett. A grafikához nem fűznék hozzá sokat. Én mediumon toltam. Amire felfigyeltem, az az, hogy míg a Crysis az optimális beállításoknál mindent high-ra tett, ez átlagosra. Amúgy ez az új név a beállításoknak szerintem nagy hülyeség volt. Először úgy toltam, hogy minden átlagoson és játékoson az objektumok, a textúrák és a víz, de a jeges pályáknál a 17 FPS (érdekes, hogy a Crysist ilyen beállításokon tolom neten és az ad 30-40 FPSt, bár nincs is jég) lekényszerített a minden átlagosra, de úgy szépen ment, 25 FPS alá szinte sose ment, de nálam is volt néhány alkalom, amikor valami miatt fogta magát és lement 1-2 FPSre pár másodpercig. A fegyverek új hangjai és a színesebb textúrái nagyon jók lettek. A jeges részek jók és hangulatosak lettek így, nem úgy, mint az első részben. Így csapatosan jól felfegyverezve és nem lopakodva, hanem keményen lövöldözve sokkal jobb az egész és a hosszúsága is jó. Az új fegyverek is jók lettek, a gránátvető és a kis géppisztoly is fasza. Megjegyzem, nekem a minigun hiányzott kicsit, mert azzal nem találkoztam egyszer sem, csak tölténnyel hozzá, de azt is csak 1x. De nem baj, végül is nem hiányzott, mindig volt valami helyette. Most végre nem végig FY71el mentem, mint anno a Crysisban. A történet szerintem jó és izgalmasabb is volt, mint a Crysisé, tökéletes egy FPShez. Végre több volt az animáció benne és nem is akármilyenek. A zenék is nagyon jók lettek, sokszor nagyon hozzátettek a hangulathoz (pl a végén). Ami zavart a végén, az az volt, hogy a végén nem voltak képesek modellezni egy új fegyvert a PAXnak, hanem megkapta a TAC modelljét csak lézercélzóval, ez szerintem igénytelen megoldás volt. Végre az éjjellátónak is hasznát vettem, mert a Crysisban azt egyszer sem használtam, itt viszont a bányában végig ment. Taktikai szart a fegyvereken most sem használtam, annak nem sok értelme van, főleg itt. Az első részben még valami volt, mert az lopakodósabb, de itt aztén tényleg tömény akció van, a legkevésbé sem kell osongatni. Az új jármű is meglehetősen jó lett, a helyszínek pedig látványosak, elismerésem a designereknek. Az AI is jobb lett, bár még mindig lenne mit javítani, mert láttam olyat, hogy valaki áll a csatatér szélén és nézi a falat, szarva rá a társaira, akiket épp tőle 10 méterre pakolok tele ólommal, valamint volt olyan is, hogy lőtt rám tank meg néhány ember, az egyikük meg szépen kiállt a csatatér szélére "telefonálni". A beszólások hatalmasak lettek a játékban. Ilyen nyelvezet mellett igazán kaphatott volna egy 18+ot és akkor meg bele is tehették volna a hullák mozgását.
    Nálam a Warhead új arcot adott a Crysisnak. Nem tökéletes a játék, de nagyon jó, kár, hogy ilyen rövid. Nálam összességében 9/10.
    Megyek is, asszem kipróbálom a Crysis Warst is.
  • bordy
    na kilődöztem magam a neten. még régebbi mapokba is belenyúltak kicsit, ami mondjuk nem rossz szerintem.
  • Prince23
    De minden maxon volt, az a 4aa az nagyon kevés...
  • Gunner
    cloak engaged
  • Gunner
    ha már easter egg, akkor nézzetek be a 2. pályán a bár konyhájának pultjába, van egy magazin :P
  • Gunner
    azért budapest alap xD
  • szabod
    Easter Egg? (Budapest miatt, bocs ha már volt)
  • Shodan
    Szerintem nem is kell ott lenni semilyen videonak.
    A vége szétakadt nálam is. Az óriási optimalizáltságból nem sokat láttam, max annyit hogy a textúrákat és objektumokat akkor töltötte be ha már két lépésre voltam tőle. A szinkron pocsék lett, félrefordítások, rossz hangsúlyozás, rossz szinkronhang választások. Átvezetők, vontatott és elnyújtottak, semmi vágás, látszik hogy nem tudták mit akarnak, csak a játék időt nyújtották meg vele. Továbbra is sok bug. Számomra a crysisnál is nagyobb csalódás!
  • lac coo
    Ahoz képest , hogy 7XXX kártyárol indult a full grafika, elég messzire jutott az engine a GTX280-al ! :))
  • priluki
    Bár mondjuk az igaz,hogy azárt az elég gáz hogy csucs kártya kell,hogy normálisan fusson szoval mégiscsak van benne igazság amit mondtál,hogy optimalizálásilag nem jött össze...
  • priluki
    "OPTIMALIZÁLATLAN olvastam, h még a GX legujabb nvidia kártyáját is szopatta" Nemtudom hol olvastad de saját tapasztalatbol mondom megse reccen dx 10 minden full, 4*AA!!
  • czky
    Jó kis játék volt.
    (Bár a méretéhez képest picit rövid sztem.)
  • bordy
    mégis megvan. game info - faq. drm-es részek.
  • 0blueman
    nekem is
  • bordy
    nem tudom, mint ha olvastam volna valami ilyesmi féleséget a mycrysis.com-on, de nem találom a topikot. szal pasz.
  • Gunner
    az ilyen visszaemlékezéseknél kellene lennie valami videónak v vmi képnek? v csak hang elég? mert nekem csak sötétség és hang van xD
  • Zaicev
    Sziasztok!
    Tanácsot szeretnék kérni.A crysisnál amikor irányítom az emberemet, jobbra, balra, előre, hátra, akkor ha hosszan nyomom a billentyűt, nem akar megállni, olyan mintha beragadna, de a billentyű jó, szétszedtem.
    A netet is kikapcsoltam közben, és a grafikát, felbontást is le vettem de mégis csinálja.Ati x1950-es kártyám van 512 rammal, a rendszer 2 giga ramos, és 3200-as amd proci van, szerintem ezen menni kéne, mivel az előző crysis ment rajta.Más játéknál is észleltem ezt.Ha valaki tud okosságot legyen szíves ossza meg velem.Köszönöm.