4825
Crysis Warhead
  • ChuckyHUN
    De uyge meg lehet érteni a sima crysis végigvitele nélkül?
  • Prince23
    Nem tudom pontosan mire célzol... de menj oda és egy F-et nyomj, vagy tegyél c4-et és robbantsd... esetleg tegyél ide egy képet be...
  • Prince23
    Mivel ez egy melléktörténet... senki sem várt 10 óra játékidőt...
  • MORO67
    Sziasztok ha tudnátok segiteni nagyon megköszönném.Arrol van szo hogy a játékban van egy olyan rész hogy a tengerparton vagyok egy üdülő részen mindenkit kinyirtam odamegyek ahol a tájoló jelöli ott egy antenna van de nemtudom mit tegyek vele mert egyszerüen tanácstalan vagyok segitenétek hogy ott mi a megoldás hogy tovább tudjak menni.
  • erikn
    hello
    Nekem a Crysis jobban tetszett,meg lehet hogy csak nekem de szerintem rövid a játék.De a szinkron nagyon király:D
  • bordy
    mondjak valamit? nekem is eltűnt miután kipróbáltam 1-2 cfg-t, de most a gyári van és semmi.
  • Prince23
    Ott ér véget a történet, amikor Nomaddal az anyahajóra érkezünk az alapjátékban, és Pszicho dicsekszik nekünk, h mit fogott ki. Ami a konténerben volt! Csak ezt már nem mutatták.
    Pszihó O'Neiilel az anyahajóra vitte a dögöt.
  • Seth
    SZóval ugyanott van vége, ehh :(
  • grebber
    Mondom én hogy ez a Warhead egy talány.Mint írtam tegnap meg előtte is akad mint az álatt.Mondom nem baj tolom akadva.
    Erre most a havas pályán szinte nincs is olyan akadás ami eddig volt szinte semmi.LOL na akkor az akadás mi a tököm végett volt.
  • zzeN
    a WH vége után megy Psycho az anyahajóra, Nomád meg megöli azt az alien anyahajót, oszt go vissza a szigetre:)
  • S8DJ
    jó rövid ez a játék :/
  • Jocex
    De aztán rájöttem(úgy hogy még nem írták le hogy hogy kell).
  • Frank99
    De ügyes vagy, a warez fórumban még sírtál tegnap, hogy nem tudsz kiugrani a kocsiból.....
  • Seth
    Na én tegnap értem a Crysis végére, a kérdésem, hogy ez hol veszi fel a fonalat és hol fejeződik be? Tovább megy mint az eredeti sztorija(szakadjanak meg pont a legjobb résznél hagyják abba XD)?
  • Hellsing47
    ha a létrán nem megy, menj fel a lépcsőn
  • Prince23
    Pedig 7 pályás
  • Jocex
    Őőő... az még nem a vége. Akkor nem 7 pálya van. Mert a vonatos után, be kell jutni a reptérre, stb.
  • rolika43
    hali skacok!
    Na ott járok, hogy amikor azon a repülőtéren vagyok, egyszer felmentem az irányítótoronyban, és utána meghaltam, de nemtöltötte vissza a régi mentést, hanem kirakott alulra, na mind1, lelőttem mindenkit, tankokat, mindent kilőttem, vettem fel fegyvert is, és még mindig azt mondja menjek az iránítótoronyba, de nemtudok felmászni mert átmegy a falon!!!! nemtudom, lehet valamit még szét kéne lőni, vagy nemtom
    segítsetek mit csinálja?
  • Gabee667
    Akkor az a all in akármi ahol vagyok az a vége? Az 7-dik köldi a vonatos után.
  • Jocex
    Én már hamarabb találtam, már az első havas pályán, de nem volt hozzá töltény az egész játék alatt, csak az, amit alapból megkaptam a fegyverrel.
  • Jocex
    Hát, küldetést nem számoltam, de asszem 7 pálya van összesen.
  • Gabee667
    Hello
    Hány küldi van a játékba?
  • mikiking
    Egyébként valakibeirta nem rég,de nem tudom ki,hogy nincs Minigun a játkban.... Hát érdekes,utolso pályán,amikor sok tank van, én leltem,volt hozzá 500 / 500 töltény is
  • tmisi
    Ja akkor off félre, jó a game bár az elmosott sziklával a hegyoldalon én is találkoztam. Szal az optimalizálás nem egyenlő a butítással, de nem menjünk bele. Szinkron fasza, nem tom ki a csávó aki Psycho hangja, de Samuel L Jacksonnal is ez mostanában asszem.
    Már az elején látszik hogy lesz action ezerrel, mert egyből a sűrűbe dobott.
  • tmisi
    Tudom, bár ezt nem én fedeztem fel (hardware fórumban többször volt), de találtam már én is. DE tényleg jó az ilyen lámáknak benyomni. :D
    Egyébként beírod a Gugliba: FACEPALM...
  • gduck
  • Shep
    A Star Trek tele van ilyen jelenetekkel, érdekes sorozat :) (mondjuk mikor még T.J. Hooker volt benne én is néztem :))
  • tmisi
  • Gideon Wieth
    mindjárt nlézem csak kivácsni vagyok a Hihetetlen Hulk Végére :)

Winampot meg nem használok :)
  • ChuckyHUN
    Nah, Nálam most jött el a +fav ideje, ugyanis "megrendeltem" a játékot, hogy kipróbálhjam milyen.. nem szeretem a parás horrr gamekat, de mivel itt csapat van ez tetszeni fog ugy érze,... simát első pálya végéig toltam kb:)
    De már nagyon kiváncsi vagyok rá!
  • Prince23
    Ne reklámozz
  • madmanic
    ritka nagy gyökér vagy öcsém... nem mintha sértegetni akarnálak, csak tényeket közlök..

aláfutsz pár ilyennek..
  • Jocex
    Menj te a ***** anyádba!
  • Jocex
    Na, működik?:)
  • Jocex
    Hát állítólag a winamp nem szereti, szóval ha zenét akarsz hallgatni állítsd vissza. Bár ez nem biztos...
  • Gideon Wieth
    átállítottam mindjárt megnézem... Ez amúgy nem fog semmi másba bekavarni ugyE ? :) mondjuk akkor meg visszaállítom :)
  • Jocex
    Start Menü > Futtatás:
    Beírod: dxdiag
    Hang -> A hangok hardveres gyorsítási szintje -> alapgyorsítás.
    Elvileg így jó kéne hogy legyen.
  • Gideon Wieth
    jajh nagyon szépen köszönöm:) csak utána írd le mit csináljak pontosan mert ilyenekhez nem értek :)

Örök hála
  • Jocex
    Erre van megoldás. Valamit a futtatásban be kell írni, ott kijön egy képernyő, és valamit állítani kell, és jó lesz. De már nem tudom mit:D. Utánna nézek.
  • Gideon Wieth
    és nagyon játszanék vele mert iszonyatosan bejön...de egyszerűen a hangok teljesen hazavágják.