4825
Crysis Warhead
-
#2293 De uyge meg lehet érteni a sima crysis végigvitele nélkül? -
#2292 Nem tudom pontosan mire célzol... de menj oda és egy F-et nyomj, vagy tegyél c4-et és robbantsd... esetleg tegyél ide egy képet be... -
#2291 Mivel ez egy melléktörténet... senki sem várt 10 óra játékidőt... -
MORO67 #2290 Sziasztok ha tudnátok segiteni nagyon megköszönném.Arrol van szo hogy a játékban van egy olyan rész hogy a tengerparton vagyok egy üdülő részen mindenkit kinyirtam odamegyek ahol a tájoló jelöli ott egy antenna van de nemtudom mit tegyek vele mert egyszerüen tanácstalan vagyok segitenétek hogy ott mi a megoldás hogy tovább tudjak menni. -
erikn #2289 hello
Nekem a Crysis jobban tetszett,meg lehet hogy csak nekem de szerintem rövid a játék.De a szinkron nagyon király:D
-
#2288 mondjak valamit? nekem is eltűnt miután kipróbáltam 1-2 cfg-t, de most a gyári van és semmi. -
#2287 Ott ér véget a történet, amikor Nomaddal az anyahajóra érkezünk az alapjátékban, és Pszicho dicsekszik nekünk, h mit fogott ki. Ami a konténerben volt! Csak ezt már nem mutatták.
Pszihó O'Neiilel az anyahajóra vitte a dögöt. -
#2286 SZóval ugyanott van vége, ehh :( -
#2285 Mondom én hogy ez a Warhead egy talány.Mint írtam tegnap meg előtte is akad mint az álatt.Mondom nem baj tolom akadva.
Erre most a havas pályán szinte nincs is olyan akadás ami eddig volt szinte semmi.LOL na akkor az akadás mi a tököm végett volt. -
#2284 a WH vége után megy Psycho az anyahajóra, Nomád meg megöli azt az alien anyahajót, oszt go vissza a szigetre:) -
S8DJ #2283 jó rövid ez a játék :/ -
Jocex #2282 De aztán rájöttem(úgy hogy még nem írták le hogy hogy kell). -
#2281 De ügyes vagy, a warez fórumban még sírtál tegnap, hogy nem tudsz kiugrani a kocsiból.....
-
#2280 Na én tegnap értem a Crysis végére, a kérdésem, hogy ez hol veszi fel a fonalat és hol fejeződik be? Tovább megy mint az eredeti sztorija(szakadjanak meg pont a legjobb résznél hagyják abba XD)? -
Hellsing47 #2279 ha a létrán nem megy, menj fel a lépcsőn -
#2278 Pedig 7 pályás -
Jocex #2277 Őőő... az még nem a vége. Akkor nem 7 pálya van. Mert a vonatos után, be kell jutni a reptérre, stb. -
rolika43 #2276 hali skacok!
Na ott járok, hogy amikor azon a repülőtéren vagyok, egyszer felmentem az irányítótoronyban, és utána meghaltam, de nemtöltötte vissza a régi mentést, hanem kirakott alulra, na mind1, lelőttem mindenkit, tankokat, mindent kilőttem, vettem fel fegyvert is, és még mindig azt mondja menjek az iránítótoronyba, de nemtudok felmászni mert átmegy a falon!!!! nemtudom, lehet valamit még szét kéne lőni, vagy nemtom
segítsetek mit csinálja? -
Gabee667 #2275 Akkor az a all in akármi ahol vagyok az a vége? Az 7-dik köldi a vonatos után. -
Jocex #2274 Én már hamarabb találtam, már az első havas pályán, de nem volt hozzá töltény az egész játék alatt, csak az, amit alapból megkaptam a fegyverrel. -
Jocex #2273 Hát, küldetést nem számoltam, de asszem 7 pálya van összesen. -
Gabee667 #2272 Hello
Hány küldi van a játékba? -
mikiking #2271 Egyébként valakibeirta nem rég,de nem tudom ki,hogy nincs Minigun a játkban.... Hát érdekes,utolso pályán,amikor sok tank van, én leltem,volt hozzá 500 / 500 töltény is -
tmisi #2270 Ja akkor off félre, jó a game bár az elmosott sziklával a hegyoldalon én is találkoztam. Szal az optimalizálás nem egyenlő a butítással, de nem menjünk bele. Szinkron fasza, nem tom ki a csávó aki Psycho hangja, de Samuel L Jacksonnal is ez mostanában asszem.
Már az elején látszik hogy lesz action ezerrel, mert egyből a sűrűbe dobott. -
tmisi #2269 Tudom, bár ezt nem én fedeztem fel (hardware fórumban többször volt), de találtam már én is. DE tényleg jó az ilyen lámáknak benyomni. :D
Egyébként beírod a Gugliba: FACEPALM... -
#2268 -
#2267 A Star Trek tele van ilyen jelenetekkel, érdekes sorozat :) (mondjuk mikor még T.J. Hooker volt benne én is néztem :)) -
tmisi #2266 -
#2265 mindjárt nlézem csak kivácsni vagyok a Hihetetlen Hulk Végére :)
Winampot meg nem használok :)
-
#2264 Nah, Nálam most jött el a +fav ideje, ugyanis "megrendeltem" a játékot, hogy kipróbálhjam milyen.. nem szeretem a parás horrr gamekat, de mivel itt csapat van ez tetszeni fog ugy érze,... simát első pálya végéig toltam kb:)
De már nagyon kiváncsi vagyok rá! -
#2263 Ne reklámozz -
madmanic #2262 ritka nagy gyökér vagy öcsém... nem mintha sértegetni akarnálak, csak tényeket közlök..
aláfutsz pár ilyennek.. -
Jocex #2261 Menj te a ***** anyádba! -
Jocex #2259 Na, működik?:) -
Jocex #2258 Hát állítólag a winamp nem szereti, szóval ha zenét akarsz hallgatni állítsd vissza. Bár ez nem biztos... -
#2257 átállítottam mindjárt megnézem... Ez amúgy nem fog semmi másba bekavarni ugyE ? :) mondjuk akkor meg visszaállítom :) -
Jocex #2256 Start Menü > Futtatás:
Beírod: dxdiag
Hang -> A hangok hardveres gyorsítási szintje -> alapgyorsítás.
Elvileg így jó kéne hogy legyen. -
#2255 jajh nagyon szépen köszönöm:) csak utána írd le mit csináljak pontosan mert ilyenekhez nem értek :)
Örök hála -
Jocex #2254 Erre van megoldás. Valamit a futtatásban be kell írni, ott kijön egy képernyő, és valamit állítani kell, és jó lesz. De már nem tudom mit:D. Utánna nézek. -
#2253 és nagyon játszanék vele mert iszonyatosan bejön...de egyszerűen a hangok teljesen hazavágják.