4825
Crysis Warhead
-
#2212 ha xp-ed van akkor EZ kell neked. telepites utan restart -
#2211 nah megvok vele en is.nekem bejott.az nem tetszett h tul rovid de egyebkent hangulat,efektek,szinkron nagyon ott van,az is lehet ha meg nyuztak volna unalmas lett volna,szal jo volt ez igy ahogy volt -
#2210 ertem.koszonom szepen !!!!!!!!!!!!!! -
DerStauner #2209 én is feltettem, beállítottam 2xAA-ra és csúcsra mindent, és akadásmentesen fut (hd47850, [email protected], 4gb ram), viszont kb 10 perc után kékhalállal kidobott (video memory management internal). utánanéztem az msdn-en, és azt írták, hogy ez a hiba akkor lép fel leggyakrabban, ha a video driver nem megfelelően működik.
nos, tudni kell, hogy a config friss, legelőször catalyst 8.7 volt fenn, majd rátettem a 8.8-at (reg meg stb rendesen pucolva), majd vissza a 8.7-et (3. próbálkozásra felment). és most tartok itt.
elképzelhető, hogy emiatt van a kékhalál? vagy lehet, hogy már kell neki a cat 8.9? -
#2208 Lődd őket Kocka :D:D
Menj arra az mg-re, amelyik a vonattal egyirányban van (ne arra, amelyek 2 oldaliak!!!), és onnantól menni fog
Már a végén vagy -
#2207 ki kell nyírni mindet. -
#2206 amikor a vonat megall es allienek jonnek.mit kell csinalni?lovom oket de mindig jonnek ujjak :S -
#2205 enis vegigvittem
ami eloszor eszembe jut az a szinkron. szerintem rohadt jo lett, elvezetes, nem sablonos, korrekt munka. latvanyvilag jo volt, bar az elso palyakat nagyon untam. a story szamomra elcsepelt es nem izgalmas, biztos az en hibam. hangok jok voltak, effektek is, bar mediumon tudtam jatszani, de teljesen elvezheto volt. maga a jatekmenet nagyon rovid sajnos.
osszegezve 7/10
u.i: crysis ota szerintem is optimalizaltak, bar van meg mit csiszolni rajta (pl. talaj)
szepvolt jovolt koszonom ennyi -
genory #2204 Hi all!
Nekem az a problémám, mikor elindítom a játékot akkor van hang egészen a menűig. Miután beállítók mindent és elkezdenék játszani az intron van hang de utána csak nagy feketség és a játék nem indul! Valaki help, hogy miért? -
#2203 r_displayinfo 1 -
#2202 hogy kell kiíratni az fps-t,most nem frapsra hanem a játék sajátjára gondolok? -
#2201 Vass Gábor általában nagydumás négereknek szokta odaadni a hangját... pl Larry Fishburne, fehér embernek nem szokta...
amúgy igaz -
#2200 Szerintem Vass Gábor nem volt a legjobb választás psycho-nak. Ja és nem úgy volt hogy Seszták Szabolcs(Dándog) lesz a nanoruha hangja? -
#2199 Na végigvittem emberek Vigyázat: SPOILERES!
A grafika természetesen szép meg minden, csak hát az optimalizáció egy nagy raklap kaki:D A végén mikor a monstrummal küzdöttem az új fegyóval, annyira szaggatott, h ezt az üzit kaptam kinlódások sorozata után: Warhead exe leállt blabla a szokásos hibaüzi. Újra beléptem, mindent átlagoltam, kivéve a hangok, effektek és fizikát hagytam csúcson, s a felbontás 1024*768-ba lőttem. Gondolom így már végig lehet vinni. szerencsére
A történet -melléksztori- sztem jobb mint magának a Crysis-nek. Tetszett, h vannak ezek a 4 ével ezelőtti visszaemlékezések, Psycho-Nomad-O'Neill kapcsolataira is fény derül. O'Neal pl nem bírja Nomadot meg stb stb. Mikor a vasuti hidat felrobbantottam utána olyan hosszű bevezető volt, h már azt hittem "bugzik" a játék :D
A befejzés pedig tök korrekt, már azt hittem, h Krump Lee-vel is meg kell küzdjek, de azon behaltam mikor Pszihó lelőkte az ezredest egy szál elektrosokkal a "fenevad" közé :lol:
A hangok is korrektek, a SZINKRON pedig FENOMENÁLIS! Az év legjobb "szinkronjátéka", ha szabad így kijelenteni:)
Összesítés:
Grafika: 8.5
Hangok: 9
Hangulat: 10
Irányíthatóság: 10
Küldetés felépítés: 9
Fasza lett!
Negatívum:
OPTIMALIZÁLATLAN olvastam, h még a GX legujabb nvidia kártyáját is szopatta
-
#2198 Lámáknak biztos szar a driver. Érdekes nekem se és jó pár ATI-snak is nincsenek gondok a driverekkel.
Crysis/ Warhead kivételével minden megy játék megy maxon hiba nélkül 1280x1024-ben. -
#2197 Végre megvan a játék, épp most teszem fel.
Viszont az eladó mondott egy olyat, hogy aktiválni kell neten és ezt csak 3x lehet megcsinálni, után fel kell hívni az EAt, hogy aktiválják újra a kódot, mert ilyen az új másolásvédelem. Na most ez igaz vagy sem és ha igen, akkor a warheadra vagy a warsra vagy mind2re? -
#2196 Skacok van már valami kiegészítés arra,hogy a tárgyak pár méterre előttünk jelennek csak meg? -
#2195 ráerőszakoltam dx9et+ccc2.21 lvl5 és 32 min fps, max 48 körül, átlag 36 körül mozog és kurva szép, csak kidobott ... most először :( -
#2194 gpu benchmark amúgy csak véletlenül is, de kimaradt ebből ? ^^ -
Hellsing47 #2193 24fps alatt pedig már nem folyamatos a kép
én nem mondom hogy nem játszható 20-25fps-el, de inkább játszok gameren, 35-40fps-el -
#2192 sziasztok!
kis segítség kéne! valamiért a játék csak 60 hertzen hajlandó furtni. semmilyen opció nincs erre vonatkozólag és refresh lock sem segít. ötlet?
köszi -
#2191 a mai emberek nem tudnak csak nagyon lineáris, gondolkodás mentes játékot játszani?
lopakodjá át a jégfalon lol xD -
Neoncsoves #2190 sztem itt nem szaggat egyáltalán... 15fps alatt kezd el szaggatni, nekem meg annyira nem is ment le az fpsem o_o -
strebacom #2189 Ezt elhiszem, max 25...igy irjad... -
#2188 íme az oldalam http://enbseries.mindenkilapja.hu/ -
strebacom #2187 Jaja szemérmetlenül hazudik.....ez az csákó.. -
sleepyhead #2186 hülyeségeket ne beszéljél már.
a fejlesztésbe segített bele az nvidia, nem a kiadásban, ergo semmi köze az eahoz. amúgy az hogy atin kifagy fullscreenre váltás közben NEM normális, mivel nekem 4850en jól megy. -
Neoncsoves #2185 1280x1024 2xAA
és igen a 20-25 fpst faszának tartom mert nem szaggat semmi komolyat... -
strebacom #2184 Isten öriz atit még egyszer örültem hogy megszabadultam a 4870OC-töl....Hangsúlyozom nem a kari volt gondom(mert nagyon jó a 4870) de driverek azok iszonyat milyen szarok..Ennyi vita NINCS.... -
Hellsing47 #2183 csúcs grafon nem hiszem, kivéve ha nem 1024be játszol vagy számodra az átlag 22fps körüli érték "faszának" számit -
#2182 jég fail -.- -
Gascan #2181 Zoli.. ha egy lehetőséged van add el a 8500gtét és vegyél olyan Sapphire VGÁt mint az enyém... feleslegesen van drága procid ha gagyi a VGA.. valszeg azért nem megy a játék sem!! -
Neoncsoves #2180 nekem kajak ugyanaz a gépem mint neked, kivéve a HDD,Monitor,8800GT márkája + procim más de egy frekvencián fut asszem (2.8GHz) és XP-n faszán vagy CSÚCS grafon -
Gascan #2179 A magyar szinkronos verzio minden penzt meger :) -
#2178 Még egy anti vistás itt más a baj érdekes a szarabbul optimalizált Crysissal miért nem voltak akadási gondjaim??
Warhead is jól fut mert 30 fps megvan de aztán akad hogy lemegy fps 0-ra meg ilyenek ezen a légpárnás részen játszhatatlan.
Holnap majd megnézem XP-n is ha ott sem jó akkor nemtudom miven. -
High end PC #2177 még nem vettem meg.
Szerintetek jobb a grafikája, mint a sima Crysisnak?? -
#2176 noh végigvittem
szerintem fasza pörgős lett, akció dús na szal nekem tetszett
egyetlen hibája hogy rövid volt:\ -
mikiking #2175 vistátólne varj semmit.... az én gépemen is 20 felé nem ment sose,csak aláá..... vista az felejtős ezen a gépen . és vistán 3-4 giga kell neki -
#2174 miért kéri az indításnál is a kódot a warhead?
-
#2173 moar a neve asszem.