4825
Crysis Warhead
  • Sil3nt
    ha xp-ed van akkor EZ kell neked. telepites utan restart
  • setuh
    nah megvok vele en is.nekem bejott.az nem tetszett h tul rovid de egyebkent hangulat,efektek,szinkron nagyon ott van,az is lehet ha meg nyuztak volna unalmas lett volna,szal jo volt ez igy ahogy volt
  • Zinaj
    ertem.koszonom szepen !!!!!!!!!!!!!!
  • DerStauner
    én is feltettem, beállítottam 2xAA-ra és csúcsra mindent, és akadásmentesen fut (hd47850, [email protected], 4gb ram), viszont kb 10 perc után kékhalállal kidobott (video memory management internal). utánanéztem az msdn-en, és azt írták, hogy ez a hiba akkor lép fel leggyakrabban, ha a video driver nem megfelelően működik.

nos, tudni kell, hogy a config friss, legelőször catalyst 8.7 volt fenn, majd rátettem a 8.8-at (reg meg stb rendesen pucolva), majd vissza a 8.7-et (3. próbálkozásra felment). és most tartok itt.

elképzelhető, hogy emiatt van a kékhalál? vagy lehet, hogy már kell neki a cat 8.9?
  • Prince23
    Lődd őket Kocka :D:D

Menj arra az mg-re, amelyik a vonattal egyirányban van (ne arra, amelyek 2 oldaliak!!!), és onnantól menni fog
    Már a végén vagy
  • bertino
    ki kell nyírni mindet.
  • Zinaj
    amikor a vonat megall es allienek jonnek.mit kell csinalni?lovom oket de mindig jonnek ujjak :S
  • Sil3nt
    enis vegigvittem

ami eloszor eszembe jut az a szinkron. szerintem rohadt jo lett, elvezetes, nem sablonos, korrekt munka. latvanyvilag jo volt, bar az elso palyakat nagyon untam. a story szamomra elcsepelt es nem izgalmas, biztos az en hibam. hangok jok voltak, effektek is, bar mediumon tudtam jatszani, de teljesen elvezheto volt. maga a jatekmenet nagyon rovid sajnos.

osszegezve 7/10

u.i: crysis ota szerintem is optimalizaltak, bar van meg mit csiszolni rajta (pl. talaj)

szepvolt jovolt koszonom ennyi
  • genory
    Hi all!

Nekem az a problémám, mikor elindítom a játékot akkor van hang egészen a menűig. Miután beállítók mindent és elkezdenék játszani az intron van hang de utána csak nagy feketség és a játék nem indul! Valaki help, hogy miért?
  • bertino
    r_displayinfo 1
  • Tatyla
    hogy kell kiíratni az fps-t,most nem frapsra hanem a játék sajátjára gondolok?
  • Prince23
    Vass Gábor általában nagydumás négereknek szokta odaadni a hangját... pl Larry Fishburne, fehér embernek nem szokta...
    amúgy igaz
  • 0blueman
    Szerintem Vass Gábor nem volt a legjobb választás psycho-nak. Ja és nem úgy volt hogy Seszták Szabolcs(Dándog) lesz a nanoruha hangja?
  • Prince23
    Na végigvittem emberek Vigyázat: SPOILERES!
    A grafika természetesen szép meg minden, csak hát az optimalizáció egy nagy raklap kaki:D A végén mikor a monstrummal küzdöttem az új fegyóval, annyira szaggatott, h ezt az üzit kaptam kinlódások sorozata után: Warhead exe leállt blabla a szokásos hibaüzi. Újra beléptem, mindent átlagoltam, kivéve a hangok, effektek és fizikát hagytam csúcson, s a felbontás 1024*768-ba lőttem. Gondolom így már végig lehet vinni. szerencsére
    A történet -melléksztori- sztem jobb mint magának a Crysis-nek. Tetszett, h vannak ezek a 4 ével ezelőtti visszaemlékezések, Psycho-Nomad-O'Neill kapcsolataira is fény derül. O'Neal pl nem bírja Nomadot meg stb stb. Mikor a vasuti hidat felrobbantottam utána olyan hosszű bevezető volt, h már azt hittem "bugzik" a játék :D
    A befejzés pedig tök korrekt, már azt hittem, h Krump Lee-vel is meg kell küzdjek, de azon behaltam mikor Pszihó lelőkte az ezredest egy szál elektrosokkal a "fenevad" közé :lol:
    A hangok is korrektek, a SZINKRON pedig FENOMENÁLIS! Az év legjobb "szinkronjátéka", ha szabad így kijelenteni:)
    Összesítés:
    Grafika: 8.5
    Hangok: 9
    Hangulat: 10
    Irányíthatóság: 10
    Küldetés felépítés: 9
    Fasza lett!

Negatívum:
    OPTIMALIZÁLATLAN olvastam, h még a GX legujabb nvidia kártyáját is szopatta
  • davidka003
    Lámáknak biztos szar a driver. Érdekes nekem se és jó pár ATI-snak is nincsenek gondok a driverekkel.
    Crysis/ Warhead kivételével minden megy játék megy maxon hiba nélkül 1280x1024-ben.
  • KILLER2
    Végre megvan a játék, épp most teszem fel.
    Viszont az eladó mondott egy olyat, hogy aktiválni kell neten és ezt csak 3x lehet megcsinálni, után fel kell hívni az EAt, hogy aktiválják újra a kódot, mert ilyen az új másolásvédelem. Na most ez igaz vagy sem és ha igen, akkor a warheadra vagy a warsra vagy mind2re?
  • Viktorr
    Skacok van már valami kiegészítés arra,hogy a tárgyak pár méterre előttünk jelennek csak meg?
  • Gunner
    ráerőszakoltam dx9et+ccc2.21 lvl5 és 32 min fps, max 48 körül, átlag 36 körül mozog és kurva szép, csak kidobott ... most először :(
  • Gunner
    gpu benchmark amúgy csak véletlenül is, de kimaradt ebből ? ^^
  • Hellsing47
    24fps alatt pedig már nem folyamatos a kép
    én nem mondom hogy nem játszható 20-25fps-el, de inkább játszok gameren, 35-40fps-el
  • PTW
    sziasztok!

kis segítség kéne! valamiért a játék csak 60 hertzen hajlandó furtni. semmilyen opció nincs erre vonatkozólag és refresh lock sem segít. ötlet?

köszi
  • Gunner
    a mai emberek nem tudnak csak nagyon lineáris, gondolkodás mentes játékot játszani?
    lopakodjá át a jégfalon lol xD
  • Neoncsoves
    sztem itt nem szaggat egyáltalán... 15fps alatt kezd el szaggatni, nekem meg annyira nem is ment le az fpsem o_o
  • strebacom
    Ezt elhiszem, max 25...igy irjad...
  • KaszaN
    íme az oldalam http://enbseries.mindenkilapja.hu/
  • strebacom
    Jaja szemérmetlenül hazudik.....ez az csákó..
  • sleepyhead
    hülyeségeket ne beszéljél már.

a fejlesztésbe segített bele az nvidia, nem a kiadásban, ergo semmi köze az eahoz. amúgy az hogy atin kifagy fullscreenre váltás közben NEM normális, mivel nekem 4850en jól megy.
  • Neoncsoves
    1280x1024 2xAA

és igen a 20-25 fpst faszának tartom mert nem szaggat semmi komolyat...
  • strebacom
    Isten öriz atit még egyszer örültem hogy megszabadultam a 4870OC-töl....Hangsúlyozom nem a kari volt gondom(mert nagyon jó a 4870) de driverek azok iszonyat milyen szarok..Ennyi vita NINCS....
  • Hellsing47
    csúcs grafon nem hiszem, kivéve ha nem 1024be játszol vagy számodra az átlag 22fps körüli érték "faszának" számit
  • Énvagyokazapád
    jég fail -.-
  • Gascan #2181
    Zoli.. ha egy lehetőséged van add el a 8500gtét és vegyél olyan Sapphire VGÁt mint az enyém... feleslegesen van drága procid ha gagyi a VGA.. valszeg azért nem megy a játék sem!!
  • Neoncsoves
    nekem kajak ugyanaz a gépem mint neked, kivéve a HDD,Monitor,8800GT márkája + procim más de egy frekvencián fut asszem (2.8GHz) és XP-n faszán vagy CSÚCS grafon
  • Gascan #2179
    A magyar szinkronos verzio minden penzt meger :)
  • grebber
    Még egy anti vistás itt más a baj érdekes a szarabbul optimalizált Crysissal miért nem voltak akadási gondjaim??
    Warhead is jól fut mert 30 fps megvan de aztán akad hogy lemegy fps 0-ra meg ilyenek ezen a légpárnás részen játszhatatlan.
    Holnap majd megnézem XP-n is ha ott sem jó akkor nemtudom miven.
  • High end PC #2177
    még nem vettem meg.
    Szerintetek jobb a grafikája, mint a sima Crysisnak??
  • Brolly28
    noh végigvittem
    szerintem fasza pörgős lett, akció dús na szal nekem tetszett
    egyetlen hibája hogy rövid volt:\
  • mikiking
    vistátólne varj semmit.... az én gépemen is 20 felé nem ment sose,csak aláá..... vista az felejtős ezen a gépen . és vistán 3-4 giga kell neki
  • BBeno2
    miért kéri az indításnál is a kódot a warhead?
  • bordy
    moar a neve asszem.