4825
Crysis Warhead
  • Shep
    "Azbesztmegbasz lőnek ránk!! Húzzunk innen itt nem félik a fehér sast!" Ez a szinkron haláli. (kiváncsi leszek angolul ezeken a helyeken mit mond, de ha jól sejtem korántsem ilyen poénosat)
  • HoReSz1975
    "cpu cintrolt érdemes feltenni,beállitani hogy 4 magot hasznalojn...hidd el lesz ott sok fps"

linket tudnál adni, ez milyen progi
  • HoReSz1975
    Most kiprobáltam, úgy ahogyan a kolléga leírta, a főmenűben minden minimumra, a játékban visszaállitottam, 1680*1050, élsímitás levéve és játékos szinten megy rendesen, de 1680*1050 -en csúcson szaggat.

játékos szint (Magas beálli.)
  • Jocex
    Nem tiltja le a játékot a tűzfal? Nézd meg, és ha nem is tiltsa le, de attól engedélyezd neki. Nekem is ez volt a gondom.
  • Prince23
    Nem tudom kinek esett le, de egyszer egyszer beugranak a játék során visszaemlékezések 4 évvel ezelőtti fejleményekre, Pszichó, Nomád és O'Neill közös akcióikra, mikor bombár hatástalanítanak...
    sztem ezzel a fejlesztők egy újabb Crysis-kitérő járékot akarnak csinálni, 4 évvel ezelőtt az Alien invázió előtti Nomád-Pszicho hadműveleteinek feldolgozásán fáradoznak a Crytek?
    Sztem jó lenne, végre alien mentes fps lenne...
    ?
  • MORO67
    köszi na az lehetett a gond hogy én a kamionokat meg a dzsippeket kihagytam.Köszi megnézem
  • ocsi007
    Sziasztok!
    A Paul.dll miért nem müxik?
    Nem igazán megy át a Securumos védelmen:(
    Help!
  • Jocex
    Felrobbantod az adó tornyot, a tankot, leölsz minden ellenséget, felrobbantasz minden kamiont, meg minden dzsippet, azt kész.
  • bertino
    mivel a 2 játék gyakorlatilag egy időben játszódik, érdekes lenne, ha különböző végeik lennének :)
  • Prince23
    Szerezd meg a kisérleti fegyvert, és gó az alien főellenség :D
  • MORO67
    hát neharagudj de én nemtalálom azt az adot amit fel kéne robbantani egy adotorony van amit már vagy ötször be c4-eztem meg a szobába egy fehér rádiodoboz de az se reagál a robbanoanyagra megtudnátok pontosabban mondani hogy hol van az az ado amit fel kéne robbantanom mert már körbejártam vagy husszor a házat de nem találom elöre is köszi
  • Zinaj
    iranyito toronyba vagyok fent.gondolom az mar a vege lehet.sok allien jon.meg ott a foellenseg is.mit kell csinalni?
  • strebacom
  • strebacom
    GX2-vel hihetetlen....valami lehet hogy van...
  • Jagumo
    4.5 óra alatt toltam ki :D kicsit hosszabra számíttotam :DDDDDD
  • mikiking
    nekemd hd 4850 eé,és egy 2,6 ghzes dupla magos procival maxon tudtam nyomni, AA nélkül 1280 x 1024 ben.... akkor nem létezik ,hogy te neked ne menjen... cpu cintrolt érdemes feltenni,beállitani hogy 4 magot hasznalojn...hidd el lesz ott sok fps
  • Tommy093
    az lehtetlen 9800gx2 vel? én kártyámmal tok faszán megy maxon és az 2,5 éves lassan
  • HoReSz1975
    nálam szaggat, mint állat 1680*1050 -en átlagoson is, pedig elég erős a gépem
  • Jocex
    Szívesen:).
  • grebber
    Ez csak úgy beraktam kint a havas pályán mondom mert ott tartottam pedig ott volt az a baszottnagy behemot lény is ott is szinte stabil volt a 27-30 fps.De ez azért érdekes mert tegnap itt max 8-9 fps-em volt.
    Érdekesség még az is orosz stalker clear sky minden maxon ment tettem is be képeket stb.Mostmeg feltettem angolt és akad mint az állat :D
    Szal nemértem x-aktás rész kb szellem a gépben.
  • lac coo
    Alig van valami a képen, 0 ellenfél, 0 akció .... :)))))
  • grebber
    Nemtudom mi lett vele de mostmár átalgban 22-35 fps között fut 1280*1024 Highon.Szal faszán játszható.

• Tufa
    próbáltam de sajnos így is kifagy a játékban. driverben próbálgattam állítgatni, valamit ki, valamit be kapcsolva, de így sem jutottam sokkal előrébb
  • midian
    Hali
    A Game nálam úgy indul,hogy nem teljes képernyővel bármit csinálok nem áll full képernyőre,a keret mindíg ottmarad
  • Gideon Wieth
    próbáld meg úgy hogy leveszed a beállításokat minimumra és amikor betöltött akkor visszaállítod ahogy tetszik. Nekem a Crysisnál meg a Bioshocknál is anno nagyon sokat segített :)
  • Tommy093
    Hali:)
    Végigtoltam a játékot össz-vissz pár óra alatt.Szerintem jó kis game lett gratulálok a magyar fejlesztőknek:).1280x1024 és max beállitásokon toltam,csak néhol röccent meg egy kicsit.Ami viszont nem jött be hogy nagyon sokszor homályossak voltak a sziklák,és a tárgyak egy része kevésbé volt kidolgozott.Az uj fegyok sztem rohadt jók :D ez a kis uzi nagyon oda**sz
  • ChuckyHUN
    BANNHAMMERRRR
  • Gideon Wieth
    Nos össszegezve. A sima Crysis-t nem rég játszottam, most nyomom a Warhead-et... A játék maga nagyon tetszik a szinkron valami eszméletlenül kiráj. Psycho magyarhangját meg tudom hogy ismerem és imádom de megnem mondom honnan ismerős :D De nagyon jóóóóó.

A játékkal öszvissz egy bajom van. A crysisnál még viszonylag kevés alien-es harc volt. Itt már jóval több. Nem akarom a játékot bántani de ezért lesz jobb a Far Cry 2 ///számomra legalább is/// mert ott megmaradnak az emberi ellenfelek :) De nem szabad és nem is akarom a két játékot összevetni... mindkettő nagyon jó/lesz majd a maga nemében...Egyenlőre viszont csak Crysis van és az nagyon is jó kis elfoglaltság tanulás helyett :)
  • Tufa
    van valakinek esetleg valami tippje hogy az aláírásomban lévő configon miért fagy ki betöltésnél a játék? 80-99% között szokott általában. vista 32bit van fent, legújabb catalyst és hangkártya driver.
  • Szasza20
    Crytek/Crysis Warhead
    ide a bin32, game, support; tools könyvtárak mellé
  • Gideon Wieth
    működik köszönöm
  • kill3r21
    és játékon belül hova? mert sehol nincs ilyen file
  • kill3r21
    énis ittvok pont...:) messze van még a vége?
  • gduck
    Ezt kell csinálni:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Keressed meg a C4-et és robbantsad fel az adót! (ott van a ház előtt a ládákon!)
  • Szasza20
    Hi all
    Bemásoltam a játékba ezta cfg fájl és nagyon jól néz ki vele, sokkal jobb mint a Csúcs beállítás! Próbáljátok ki!
  • Viktorr
    Hello
    Itt mit kell csinálnom:Egy barlangban vagyok,de nem tudok kijutni.
  • peti71
    Sejtem hol vagy, ne az antennával foglalokoz hanem, a hátad mögött az úton van egy tank az vágd haza.
  • MORO67
    tettem c4 et de nemcsinált semmit azonkivül hogy felrobbant egy ijen nádfedeles köralaku üsülőrész biztos nem sok van belöle ez az elején van még lehet hogy az első pálya
  • woy
    Ehhez is van pályaszerkesztő program ? Köszi a választ !
  • Prince23
    Meg