4825
Crysis Warhead
-
#2374 akinek kell, feldobtam:
CPU Control panel 2.0 beta -
#2373 Hát megint kifagyott, a fene pedig már kezdett érdekesen alakulni a dolog. Remélem ehhez is lesz patch és javít jónéhány hibát. -
totya4 #2372 Lássunk valami screenshotot arról hogy betöltessz egy állást és a progi előtt, majd utána mennyi az fps. A gond persze az hogy úgy általában fingod sincs róla hogy mit is csinál ez a program... -
#2371 nem néztem FPS -t, de az már nagy különbség, hogy repeszt csúcs beállitásokkal, azelött, meg játszhatatlan volt csúcson 1680*1050 -en, így brutál grafika lett, ránézek az FPS -re, beírom mindjárt. -
mikiking #2370 hát azoknál améknél nincs 2 mag támogatás ,vagy 4 mag támogatás.... esetedben.. mennyi külömbség lett ? -
#2369 igazad volt, leszedtem a CPU Control panel 2.0 beta -t és beállitottam CPU 4 - CPU 1+2+3+4, CSÚCS szinten repeszt a játék 1680*1050 -en, köszi. Gondolom mindne játéknál el lehet játszani, látszik, hogy rendesen kihasználja a gépezet tudását ezzel a kis progival -
mikiking #2368 ja,nalam is igy volt. -
Cat 02 #2367 Gondolom Normálnál nehezebb fokozaton játszol. -
#2366 A harmadik pályán, amikor tankkal kell menni az úton és közbe lőni, mért nem tok lőni?
Csak ugy hajlandó ha átváltok a 2es gombbal a fegyverhez, de akkor megáll a kocsi.
Másnak is így van? -
#2365 pedig finoman szólva se alkalmas játékra a pista,...lehet, hogy "egyéb funkcióra" jó, de aki jót akar játszani, vagy csak egyszerűen dolgozni, az a jó öreg XP-SP2 tolja maga alá :/ -
#2364 nekem is vista ultimate x64 van fent -
#2363 hello!
alt+enter-t nyomj és rögtön átvált teljes képernyőre. -
#2362 Használd és megtudod. Utálom a divatfikázókat. Az mondjon róla bármilyen véleményt is aki legalább 2 hétig használta.
Nem mondom, hogy jobb, de nem is rosszabb, mint az XP. Kijött ám hozzá az SP1 is. Kegyetlen sok hiba javítva lett.
Én csak azért használom, mert jobban tetszik a kinézet is pl.
De fájlkezelés is gyorsabb, meg kisebb dolgokban is jobb, mint az XP. -
mikiking #2361 végén tul sok az objekt .... tul sok az ellenfél.tul kevés az fps :D -
#2360 Hát pont robbanás volt, úgyhogy lehet, de attól még hülyére röhögöm magam ezeken a beszólásokon, nagyon sokat dob a hangulaton, meg amit a repülőnél is levágtak, hát beszarás volt :) -
Cat 02 #2359 Néha nekem is akad 2 gigával :D Volt olyan h átvezető felét nem láttam o.O -
#2358 nekem 4giga van,vége szaggat mint állat!
szerintem vmit nagyin elkúrtak! -
Cat 02 #2357 Szebb :D -
BIZ0906 #2356 Na mondj valamit amiért jobb mint az XP! -
Jocex #2355 nem. -
#2354 Te is. -
Cat 02 #2353 Nem a fénylik a fehér sas nem ? :D -
Jocex #2352 a Vista egyébként is egy nagy kaki. -
mikiking #2351 32 bites is szarul megy 2 gigával.... szoval 3giga oda is kell -
#2350 Hát nekem ez ki-kifagyogat sajnos, crysis.exe hibát észlelt, főleg visszatöltéseknél van, pedig mi jó ki harcot kentem a tengeralatjárónál a kikötőben, még jó, hogy mentegetek közben. -
strebacom #2349 Persze a 64biteshez, a 32bites nem kezeli, csak látja hogy 4gigája van... -
mikiking #2348 hat nemtom,de vistához 4 giga kell neki az biztos -
#2347 csodás... Xp-re lett tervezve vagymi? -
mikiking #2346 jo odairtam,hogy 2 magosnal van igy..kombinalja ki.gondolom annyira nem amatőr -
strebacom #2345 Ja CPU CONTROL 2.0 -
strebacom #2344 Ez a CPU1 és CPU2 csak a két magosakra vonatkozik....akinek 4magos van, az pipálja be az opciók alatt a quadcore-t és a lényeg hogy jobb oldalon automatic-ra kell tenni nem CPU1 vagy CPU2-re ez fontos....utánna a futó Crysis.exén már a lent leirtak a jók :"majd minden(all) CPU, 4 CPU, majd "1+2+3+4",majd minimalizáld" -
mikiking #2343 a vistát nem szereti.... főleg 2 giga rammal -
vilmos1988 #2342 de rohadt rövid volt.
Tegnap du szedtem le és már vége is. -
#2341 nekem annyira szaggat, hogy játszhatatlan
a crysis full grafikán ment, ez viszont nagyon akad
remélem csak bug
levettemm mindent minimumra (kb olyan mint a half life 1:O) de így is ugyanúgy szaggat
lehet a vistát nem szereti
ja és nekem is ablakban futtatja -
#2340 Hello
A bányának van egy rakódóhelye,amit meg kell keresni.Merre van?Hogyan tudok kijutni a barlangból? -
#2339 Nem értem, nekem is Vistám van, de gond nélkül futtatja teljes képernyőn. Először kicsiben indította, de aztán beállítottam és azóta gond nélkül megy. -
#2338 Vistád van, mi? -
midian #2337 Valaki segítsen h mért nem teljes képernyőn fut a játék ,a gyorsindító tálca is látszódik .nagyon gáz -
mikiking #2336 bocs leirtam.... Cpu Control
"CPU Control 2.0 nevű programot kell leszedni, majd az alábbi módon beállítani:
1. installálás
2. indíts stalkert, majd ugorj ki a windowsba alttabbal
3. indítsd el a cpu controlt
4. jobbra fent a programnál CPU1re állítani (ford megj: valszeg ez egy cput/első cput jelent/egy magon futó processeket, fene se tudja...)
5. jobb oldalon látni fogjátok a futó folyamatokat
6. jobbklikk az xrEngine.exe
7a. 2 magosnál Minden CPU, majd 2 CPUs, majd "1+2", majd minimalizáld (jobbalsó sarokban ott fog maradni)
7b: négymagosnál jobb alul opciókra klikkelj, és pipáld be a négymagost... majd minden CPU, 4 CPU, majd "1+2+3+4",majd minimalizáld (ebben az esetben is maradjon bent jobbalsó sarokban).
A probléma az, hogy ezt minden indításkor el kell játszani, viszont pár kattintásért cserébe némi gyorsulás mindig jól jön (+15-20Fps - gépfüggő."
na most ez egy 2 magoshoz,kikombinálod hogy kell 4 magosnál -
ocsi007 #2335 Kikapcsoltam minden tűzfalat vírusirtot még netem se volt(Tárcsázós).
Így se megy át a Securumos védelmen:(
Valaki tud megoldást?