Crysis Warhead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te mivel játszol?

viszont a hangulat továbbra is meg van, de hogy így hogy szaggatt...há ne hogy már egy 8800 Gt-t fingasson ez a warhed.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
még nem találkoztam ilyennel
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
ha minden jól megy holnap megvásárolom pesten, mert megéri megvenni
elég durva hiba jött elõ nálam...fel kéne mennem a toronyba, de áttudok menni a falakon, és elsõnek amikor felértem fogta magát azt lezuhant, enyhén szörnyet haltam:S lehet h egy game resi megoldja a problémát, majd megpróbálom...ja és az ellen lazán lõ a falon át, mintha ott se lenne a ház...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Habár a 4-dik képen az FPS 30 alá ment kb ott 25 FPS volt !
Jah lehet hogy a procinak is köze van hozzá !
De nálam a proci húzva van 3 Ghz-re !
Ennél van magyar szinkron?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ott tartok hogy egy nagy jégbe fagyott hordozo hajón bolyongok,be van fagyva minden átjáro és csak 1 ut van, egy helyen le kell ugrani egy szintel lejjebb, de onnan nicsn semerre kivezetö ut, minden ajto piros és zárva van, és a koreai vezért se találom, a zöld pont igy elérhetetlen, semerre nicns kiut innen.
mit kell lehet ott csinálni?
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Biztos én vagyok nagyon béna, de a látótávolságot lehet állítani? És ha igen hol/hogyan? Mert elég zavaró hogy elõttem nõnek ki a bokrok, a graf beállítás a gamer-en van.
Viszont a játék pofátlanul beszaggat, érthetelen okokból is. És még ere mondták, h jobban fog futni? A crysis patch nélkül simán ment 1280-ban AA off-al. és ez meg nem hajlandó.
Viszont hangulatos játék, jó szinkronnal. Kell ennél több?! (ja igen: az optimailzáció)
Jövök én is egy képpel: 1280*1024/AA off/vsync off. Speciális beállítások: csúcs
Én EMP gránátvetõvel nyirtam ki !
elvileg ki szokta nyitni a száját mikor elkap valakit vagy valami sugarat lõ ki
na akkor löttem bele a szájába rakétavetõvel azt hiszem 3x és elpusztult
amúgy feltettem ezt az új drivert és kipróbáltam a leggázosabb részen nálam ami a vonatos rész volt mikor át kellet váltani a sínt vagy mit kellet csinálni. ott kb alig bírtam átjutni úgy akadozott de most mondjuk hogy jó, de még mindig van akadozás de kisebb és kevesebb.
poénos volt hogy betöltöttem és volt 2 koreai akit nem tudtam se lelõni sem megütni mert átment rajtuk minden. õk persze lõttek engem.

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
ahnem hogy nem jó fajta, nincs benne megfelelõ eax támogatás amit ajáték használ satöbbi
effekteket kapcsold ki alapból a hangkártyán teljesen
5.1 geniust használok és creative x-fi elite pro hangkártsát
lehet szar a hangkártyád vagy ahangreendszered
ugye a játékokhoz kéne a megfelelõ verziójú eax támogatás anélkül persze hogy gagyin visszhangzik
vegyétek már észre végre nem a játék a szar hanem kellenek hozzá a hardware elemek amin megy úgy ahogy kell ha nincs akkor nem megy akad visszhangzik
mit tegyek ez ellen?
amúgy meg a szinkron jó, nem értem mi a bajotok vele.
viszont lehetne sokkal optimalizáltabb.
1280*1024, csúcs graf beállítás all, AA és VSync oFF.
gyárival eddig 2xer kaptam Crysis.exe hibát:S
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
az a rész eléggé kedvencem lesz <#eljen>#eljen>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!