Crysis Warhead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem nem fingatja a 8800GT-met<#wow3>

te mivel játszol?

Prince23
Optimalizálatlan kupac az egész. Há nem igaz, h mit igértek...
viszont a hangulat továbbra is meg van, de hogy így hogy szaggatt...há ne hogy már egy 8800 Gt-t fingasson ez a warhed.

Shep
Na most nekem is feltûnt, hogy ilyen apró levélcsomókat, gallyakat gyakorlatilag a szemünk elõtt pakol le a gép, pedig csúcsra van állítva minden, ha meg gamerre veszem még a kerítés textúra is elõttem kerül fel a kerítéselemekre, hát ez így elég gáz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nagyon nagy hangulata van a játéknak egyébként 😛

kovecses
ejha

még nem találkoztam ilyennel

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

kovecses
grat

ha minden jól megy holnap megvásárolom pesten, mert megéri megvenni

Ha minden jól megy, holnap vagy vasárnap itt lesz az origi nálam😊

Snexi
granátot dobj oda nekik,az meghibásítja a ruhájukat és akkor könnyen lelehet õket lõni

zzeN
kéne egy ilyen nanosuit😄

elég durva hiba jött elõ nálam...fel kéne mennem a toronyba, de áttudok menni a falakon, és elsõnek amikor felértem fogta magát azt lezuhant, enyhén szörnyet haltam:S lehet h egy game resi megoldja a problémát, majd megpróbálom...ja és az ellen lazán lõ a falon át, mintha ott se lenne a ház...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Fehercsoki
Elején vagyok ahol a tengeralattjáró után minden havas és ott jön sok nanoruhás ellenség.Nekik honnan van nanoruhájuk és hogy lehet megölni õket?

Snexi
de csak a szájába kell?amúgy meg már nem nagyon találok rakétavetõt

Shep
A nyelvet hol tudom átállítani, mert feltelepítettem az angolt, meg a csehet is és kiváncsi lennék pl. a csehre 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bertino
sok kell bele.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Köszi
bordy
r_displayinfo 1

wesker24
1280x1024 NO AA Gamer grafikai beállitás és az FPS kb 30-40 FPS !

Habár a 4-dik képen az FPS 30 alá ment kb ott 25 FPS volt !

Jah lehet hogy a procinak is köze van hozzá !

De nálam a proci húzva van 3 Ghz-re !
Szasztok, mit is kell beírni, hogy kiírja az FPS-t?
artschi
A steam-rõl most töltöm a cuccot 😊

Ennél van magyar szinkron?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Snexi
kb tizet löttem bele raksival de nem akar megdögölni a gecije

Sziasztok, kicsit elakadtam, kéne egy kis help ha valaki tud. 😊
Ott tartok hogy egy nagy jégbe fagyott hordozo hajón bolyongok,be van fagyva minden átjáro és csak 1 ut van, egy helyen le kell ugrani egy szintel lejjebb, de onnan nicsn semerre kivezetö ut, minden ajto piros és zárva van, és a koreai vezért se találom, a zöld pont igy elérhetetlen, semerre nicns kiut innen.
mit kell lehet ott csinálni?

inter94
fps mennyi?ugyanolyan gépünk van majdnem csak a procim gyengébb és nekem csak medium,high grafon megy egy proci ennyit tud tenni?

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

wesker24
Ime itt van egy két kép !

Sziasztok!

Biztos én vagyok nagyon béna, de a látótávolságot lehet állítani? És ha igen hol/hogyan? Mert elég zavaró hogy elõttem nõnek ki a bokrok, a graf beállítás a gamer-en van.
Prince23
Ugy látszik, h minden gép újraindításnál, és a játék elinditásával változik át gagyi hanggá a hang. de ha kilépek, és beállítom a hangot a norm szintre, és úgy indítom a játékot, már nem romlik a hang minõség.

Viszont a játék pofátlanul beszaggat, érthetelen okokból is. És még ere mondták, h jobban fog futni? A crysis patch nélkül simán ment 1280-ban AA off-al. és ez meg nem hajlandó.
Viszont hangulatos játék, jó szinkronnal. Kell ennél több?! (ja igen: az optimailzáció)

Jövök én is egy képpel: 1280*1024/AA off/vsync off. Speciális beállítások: csúcs

wesker24
Akkor kell lönni a száját amikor nyitva van vagy épp támadni készül !
Én EMP gránátvetõvel nyirtam ki !
kovecses
igen

elvileg ki szokta nyitni a száját mikor elkap valakit vagy valami sugarat lõ ki
na akkor löttem bele a szájába rakétavetõvel azt hiszem 3x és elpusztult

lalakov
Találkozott valaki azzal a jelenséggel, hogy elindítja a játékot, de a képernyõ fekete lesz és csak egy "?Hertz" ablakocska táncol? A tv-n betölt a játék. Máskor ilyenkor kilövöm a klónt, de itt akkor sincs kép a monitoron.<#rinya>
Snexi
megpróbáltam vagy 5 percig löttem de semmi
(ugye arra gondolsz ami a barlangnál van?)

bordy
csak? én folyamatosan checkpont menéseknél és pályaváltásoknál. hehe.

amúgy feltettem ezt az új drivert és kipróbáltam a leggázosabb részen nálam ami a vonatos rész volt mikor át kellet váltani a sínt vagy mit kellet csinálni. ott kb alig bírtam átjutni úgy akadozott de most mondjuk hogy jó, de még mindig van akadozás de kisebb és kevesebb.
poénos volt hogy betöltöttem és volt 2 koreai akit nem tudtam se lelõni sem megütni mert átment rajtuk minden. õk persze lõttek engem.

szép az a sziklafal :|

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

kovecses
jól látod

inter94
nekem csak 1024/768 medium/high beálitásokon viszi:S muszaj lessz karácsonyra beujitanom egy új procit

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Snexi
ok,thx megpróbálom

csak azért nem tudtam mert nem magyar nekem

kovecses
száját kell lõni

kovecses
nem azt mondtam hogy elromlott a hangkarid

ahnem hogy nem jó fajta, nincs benne megfelelõ eax támogatás amit ajáték használ satöbbi

effekteket kapcsold ki alapból a hangkártyán teljesen

Snexi
a nagy dögöt hogy lehet kinyirni?csak lõni kell sokáig vagy van valami speciális módja a kinyírásának (esetleg nem is kell/lehet megölni)?

Prince23
Nekem jó hangkarim van... csak le kell altabozzam, h beállítsam normálra az effekteknél. Csak az a gond, h minden warhead indításnál rossz khzben jönnek a hangok. És úgy tûnik ezt meg kell ismételjem. ugyanez volt a heroes 5 játékoknál is. elállította a hangokat.

Shep
Ja viszont érdekes grafikai bugok vannak, úgy tûnik nem jó a mostani betadriverem megnézem a lentebb ajánlott legújabbal.

Shep
Na felraktam megnéztem, a szinkron eddig korrekt, a grafikát VH-ban néztem, mert lekapcsoltam Highra, de ég és föld a 2. Az alap Cryban nekem minden pályabetöltésnél 1x körbe kell fordulnom ,hogy utána folyamatos legyen a dolog, ezt betudom annak, hogy csak 800-as ramjaim vannak, na itt ilyen nem volt, simán körbefordult akadás nélkül, ez az elõttem rajzolódik a táj dolgot sem tapasztaltam, viszont szerintem VH-ban kevesebb fps-t kapok mint az alapban, sõt Highban is, és szerintem korántsem olyan szép mint az alap játék. Na majd lesz ehhez is cfg aztán jó lesz ez is 😊

kovecses
a hangaj teljesen jó

5.1 geniust használok és creative x-fi elite pro hangkártsát

lehet szar a hangkártyád vagy ahangreendszered

ugye a játékokhoz kéne a megfelelõ verziójú eax támogatás anélkül persze hogy gagyin visszhangzik

vegyétek már észre végre nem a játék a szar hanem kellenek hozzá a hardware elemek amin megy úgy ahogy kell ha nincs akkor nem megy akad visszhangzik

Prince23
Mikor elíndítom a Warheadet, a hangrendszert (effekt) teljesen szétb@ssza, gagyi visszhangzik minden😞
mit tegyek ez ellen?

amúgy meg a szinkron jó, nem értem mi a bajotok vele.
viszont lehetne sokkal optimalizáltabb.
1280*1024, csúcs graf beállítás all, AA és VSync oFF.

kovecses
örülök hogy nem csak nekem tetszik

Na mostanra toltam ki a game-et. Összességében nagyot alkottak a fiúk, és igenis kicsit gyorsabban fut. Igaz ami igazán számított volna(nagyobb flbontás, magaabb shaderek) azt nem lehetett feljebb rakni az alapjátékhoz képest, de ugyanolyan grafikán éerzhetõen több fps-em volt. Sajnos a gépem már nem mai darab, X2 5000+-ra húzott procim van, ezzel nem is volt gond, 8600gt húzva picit GTS szint fölé, ez mediumhoz volt elég 30<fps-el(átlag inkább 40) 1120*700-ban(wide), de a memóriahasználata sajnos nagyon gáz lett. 1gb ddr ramom van(azért nem is akarok venni, mert majd az új géphez ddr2-3-at), ezzel az alapjáték xp alatt tökéletesen ment mediumon, itt viszont szinte végig akadozott, az átvezetõ videóknál 10-15x akadt meg 2-3 mp-re, szinte vicc. 2gb ram alatt még xp-vel sem lehet akadás nélkül játszani közepes grafon. Max-on vista alatt szerintem még a 3gb is kevés lenne. Ez az egyetlen komolyabb negatívum, amit fel tudok hozni. Delta nehézségen olyan 5-6 óra alatt toltam ki, de volt 3 vagy 4 olyan helyzet, hogy akármit csináltam vagy 30x kellett visszatölteni, mert hiába tudtam honnan jön az ellen, elsõre adott olyan fejest,hogy lõni nem volt idõm, pedig nem vagyok már kezdõ. Összességében kiváló játék lett..
zzeN
ja, utána le kell szállni,aztán vissza, van egy erõs fegyver azzal még pár lövés mindenbe azt robban😊

gyárival eddig 2xer kaptam Crysis.exe hibát:S

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

bertino
vonatról kell lõni ?
az a rész eléggé kedvencem lesz <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kovecses
jók!

zzeN
pár csodaszép tájkép😊

Fehercsoki
Értem köszi próbálkozok még akkor.

kovecses
ha továbbra is kékhalál akkor hardverhiba

tesztelgetned kell hogy mi rosszz

kell csere alkatrészekt kölcsönkérned