4825
Crysis Warhead
  • Jocex
    Hát ne nekem mondjad:D.
  • reaper4
    a játékok 90% már régóta ilyen...
  • Jocex
    Egyéni telepítésre állítod, rányomod a továbbra, és ott kell átírni(nagybátyám pont ezért hívott fel)xD!
  • chooselee
    Akkor lehet mégsem a 8600 a nem játékos kártya.
  • ClassicArmy
    Hogyan tudom átállítani a telepítésrt, hogy a D:-re tegye?
  • Prince23
    A távoli tárgyak -és közeli tárgyak- részletes szinkronizálására van elvileg.
  • mikiking
    Egyéként VSYNC azz mire van ?
  • Prince23
    8800 GT dd3-asom van, és még is szopatja, max felbontás és játékos beállítással, AA, vsync OFF.
    Most az előbb ki is lépett exe hibára hivatkozván. (és 2 giga memóm van)
  • chooselee
    Ez a #2400-re ment.
  • Cat 02 #2405
    Ha azokra az idegenekre gondolsz, akkor gépfegyverrel fél tár bele, vagy ha van már Gauss fegyód azzal max 2 lövés.
  • chooselee
    MSI 8600GT-m van, pöpecül fut vele a játék 1024-ben "játékos" grafon V-sync-kel.Persze 0x élsimítás,de én nem látok benne semmi csúnyát! :)
  • Jocex
    Erő mód, átvált kézre, és püfölxD. Komolyan, ez a leghatásosabb.
  • fixpont
    Nem kell azokba sok, csak pontosan kell celozni, Gaussbol 1 loves, SCAR-bol is egy rovid sorozat leviszi, SMG es FY71 felejtosek ellenuk, azokbol tobb kell es mivel azok pontatlan szarok, nem hasznalnam oket azon a reszen.
  • DerStauner
    a 2. pályán (jeges), amikor a légpárnás üldözés után csatlakozok a csapathoz, azokat a kis lebegő szarokat hogyan kell megölni? sima fegyverrel belelőhetem az egész tárat, és nem purcan ki.
  • Dante73
    Geeforce 600-asoktól semmi jót ne várj. Inkább 8800... (9600-at nem ismerem, azt nem tudom, de a 8600 nem játékos-kártya)
  • tmisi
    Az igazság az h én már megtanultam a minimum gépigényt soha nem szabad nézni. Annál jobb kell legyen, hogy normálisan fusson /kivételek vannak azért/.
  • Dante73
    Én majd akkor veszem meg, ha 4 körül hozzájutok. Azon kívül, hogy rövid, semmi baja, sőt, Ha így van optimalizálva, minimum ilyen szintű a sztori, a Crysis-t is többen szeretnék, és nem 3, hanem 5 millió fogy belőle egy év alatt. (Kíváncsi vagyok, ebből mennyi fog fogyni...)
    Csak azért nem most, mert a multis FPS-eket nem játszom, (Profik mindig lekapnak, így inkább idegel, mint szórakoztat) ennek meg a fele tulképp a multi... Addig, míg nem látok valahol egy eladó példányt ennyiért, kibírom a dll cserével....
  • Prince23
    Egy nfo alapján
    geforce 7100-8600 sorozatoknál nem jól mükodik a játék!
    Csak gef 8600+
    az számíthat jó fps-re...

khm-khm... mi igaz?
  • rumkola
    ez butaság, ugyanis vga limites a játék....
  • timantes
    Végignéztem vagy 200 hozzászólást , annak 90% a grafikáról meg a gépigényről szól. Mi az már mindenki a grafikára veri a f@szát , inkább játszatok minthogy a grafikára veritek. Akinek nem megy hát nem megy , akinek szaggat szaggat , akinek nem szaggat , az meg örül. Ez van , ha rinyáltok akkor se lesz jobb.

Végigtoltam...rövid...pénzt nem adnék a játékért.
  • Dante73
    Egy fél-egy éves XP-hez képest, egy fél-egy éves Vista villámgyors. XP-hez képest atomstabil. Nincs az az .exe hiba, ami magával rántaná... Egy 2 magos procival, dx10-es karival, 2G rammal megáldott gépen a játékok sem lassabbak.
    Aki ma "pistázik" az szimplán nem vette a fáradtságot, hogy utánanézzen...
  • Hellsing47
    ez már a 2. bruce willis film amiből "idéztek" a játékban :|
  • chooselee
    Vagy is használják az tuti.De lehet csak a film miatt! :D
  • chooselee
    Ezek szerint van:

Googli
  • zzeN
    de ez a szó tényleg létezik vagy csak átvették a filmből?
  • chooselee
    Talált süllyedt :)
    Milyen filmes szövegek vannak még benne?Van még benne ilyesmi?
  • madmanic
    utolsó cserkész..
  • chooselee
    Én inkább cirkumveniálnám! :) Ez a szó miben volt a Warheaden kívül?? :)
  • Tommy093
    horesz nemértem miért lehet azzal a kártyával repülnie kéne, alap crysis vagy más game hogy megy?
  • HoReSz1975
    nincs élsímitás, de visszaraktam játékos -ra, mert nagy akciónál lagol, akad...
  • Tommy093
    sztetek vegyek meg ramot :)?
  • totya4
    Te is bedőlsz ennek az ökörségnek? Nem akad össze... mert nincs mivel.
  • Tommy093
    meg talan kicsitt jobban is fog menni:) sztem
  • totya4
    Nem. Persze van akinek a 15 fps sem szaggat :) A ram nagyon kevés.
  • Neoncsoves
    el
  • Kongy
    Azt ígérték optimalizáltabb lesz mint az alap. Nekem a Crysis közepesen ment,szaggatás nélkül néha elég gyorsan. Volt viszont,hogy szaggatott...
    Na,most,szerintetek a Warhead elmenne közepes részletességen nálam,viszonylag gyorsan,vagyis szaggatás nélkül?

CONFIG:

XP
    Intel Pentium 4 3.0 GHz
    ATi HD2600 XT
    1 GB RAM
  • Madmano
    Pici OFF:AMD X2 6000+-os procira használnám a CPU Controlt.Érdemes?A másik:ha már fenn van az AMD Dual Core Optimizer progi,nem akadhatnak össze?ON
  • davidka003
    "de aki jót akar játszani"

Nálam Crysis kivételével minden maxon megy Vistán is. XP-n csak pár FPS-el lenne több, de azt úgysem lehet észrevenni.

"egyszerűen dolgozni"

Vistán is lehet dolgozni. 2 GB RAM-al már villámgyors. Minden program fut rajta ami XP-n.

"XP-SP2 tolja maga alá"

Akkor már inkább SP3.
  • mikiking
    élsimitás nincs rajta gondolom
  • HoReSz1975
    így fullon 1680*1050 -en 15-29 fps -ig megy, de állat a grafika.