4825
Crysis Warhead
-
Jocex #2414 Hát ne nekem mondjad:D. -
#2413 a játékok 90% már régóta ilyen... -
Jocex #2412 Egyéni telepítésre állítod, rányomod a továbbra, és ott kell átírni(nagybátyám pont ezért hívott fel)xD! -
chooselee #2411 Akkor lehet mégsem a 8600 a nem játékos kártya. -
#2410 Hogyan tudom átállítani a telepítésrt, hogy a D:-re tegye? -
#2409 A távoli tárgyak -és közeli tárgyak- részletes szinkronizálására van elvileg. -
mikiking #2408 Egyéként VSYNC azz mire van ? -
#2407 8800 GT dd3-asom van, és még is szopatja, max felbontás és játékos beállítással, AA, vsync OFF.
Most az előbb ki is lépett exe hibára hivatkozván. (és 2 giga memóm van) -
chooselee #2406 Ez a #2400-re ment. -
Cat 02 #2405 Ha azokra az idegenekre gondolsz, akkor gépfegyverrel fél tár bele, vagy ha van már Gauss fegyód azzal max 2 lövés. -
chooselee #2404 MSI 8600GT-m van, pöpecül fut vele a játék 1024-ben "játékos" grafon V-sync-kel.Persze 0x élsimítás,de én nem látok benne semmi csúnyát! :) -
Jocex #2403 Erő mód, átvált kézre, és püfölxD. Komolyan, ez a leghatásosabb. -
fixpont #2402 Nem kell azokba sok, csak pontosan kell celozni, Gaussbol 1 loves, SCAR-bol is egy rovid sorozat leviszi, SMG es FY71 felejtosek ellenuk, azokbol tobb kell es mivel azok pontatlan szarok, nem hasznalnam oket azon a reszen. -
DerStauner #2401 a 2. pályán (jeges), amikor a légpárnás üldözés után csatlakozok a csapathoz, azokat a kis lebegő szarokat hogyan kell megölni? sima fegyverrel belelőhetem az egész tárat, és nem purcan ki. -
#2400 Geeforce 600-asoktól semmi jót ne várj. Inkább 8800... (9600-at nem ismerem, azt nem tudom, de a 8600 nem játékos-kártya) -
tmisi #2399 Az igazság az h én már megtanultam a minimum gépigényt soha nem szabad nézni. Annál jobb kell legyen, hogy normálisan fusson /kivételek vannak azért/. -
#2398 Én majd akkor veszem meg, ha 4 körül hozzájutok. Azon kívül, hogy rövid, semmi baja, sőt, Ha így van optimalizálva, minimum ilyen szintű a sztori, a Crysis-t is többen szeretnék, és nem 3, hanem 5 millió fogy belőle egy év alatt. (Kíváncsi vagyok, ebből mennyi fog fogyni...)
Csak azért nem most, mert a multis FPS-eket nem játszom, (Profik mindig lekapnak, így inkább idegel, mint szórakoztat) ennek meg a fele tulképp a multi... Addig, míg nem látok valahol egy eladó példányt ennyiért, kibírom a dll cserével.... -
#2397 Egy nfo alapján
geforce 7100-8600 sorozatoknál nem jól mükodik a játék!
Csak gef 8600+
az számíthat jó fps-re...
khm-khm... mi igaz? -
rumkola #2396 ez butaság, ugyanis vga limites a játék.... -
timantes #2395 Végignéztem vagy 200 hozzászólást , annak 90% a grafikáról meg a gépigényről szól. Mi az már mindenki a grafikára veri a f@szát , inkább játszatok minthogy a grafikára veritek. Akinek nem megy hát nem megy , akinek szaggat szaggat , akinek nem szaggat , az meg örül. Ez van , ha rinyáltok akkor se lesz jobb.
Végigtoltam...rövid...pénzt nem adnék a játékért. -
#2394 Egy fél-egy éves XP-hez képest, egy fél-egy éves Vista villámgyors. XP-hez képest atomstabil. Nincs az az .exe hiba, ami magával rántaná... Egy 2 magos procival, dx10-es karival, 2G rammal megáldott gépen a játékok sem lassabbak.
Aki ma "pistázik" az szimplán nem vette a fáradtságot, hogy utánanézzen... -
Hellsing47 #2393 ez már a 2. bruce willis film amiből "idéztek" a játékban :| -
chooselee #2392 Vagy is használják az tuti.De lehet csak a film miatt! :D -
chooselee #2391 Ezek szerint van:
Googli -
#2390 de ez a szó tényleg létezik vagy csak átvették a filmből? -
chooselee #2389 Talált süllyedt :)
Milyen filmes szövegek vannak még benne?Van még benne ilyesmi? -
madmanic #2388 utolsó cserkész.. -
chooselee #2387 Én inkább cirkumveniálnám! :) Ez a szó miben volt a Warheaden kívül?? :) -
#2386 horesz nemértem miért lehet azzal a kártyával repülnie kéne, alap crysis vagy más game hogy megy? -
#2385 nincs élsímitás, de visszaraktam játékos -ra, mert nagy akciónál lagol, akad... -
#2384 sztetek vegyek meg ramot :)? -
totya4 #2383 Te is bedőlsz ennek az ökörségnek? Nem akad össze... mert nincs mivel. -
#2382 meg talan kicsitt jobban is fog menni:) sztem -
totya4 #2381 Nem. Persze van akinek a 15 fps sem szaggat :) A ram nagyon kevés. -
Neoncsoves #2380 el -
#2379 Azt ígérték optimalizáltabb lesz mint az alap. Nekem a Crysis közepesen ment,szaggatás nélkül néha elég gyorsan. Volt viszont,hogy szaggatott...
Na,most,szerintetek a Warhead elmenne közepes részletességen nálam,viszonylag gyorsan,vagyis szaggatás nélkül?
CONFIG:
XP
Intel Pentium 4 3.0 GHz
ATi HD2600 XT
1 GB RAM -
Madmano #2378 Pici OFF:AMD X2 6000+-os procira használnám a CPU Controlt.Érdemes?A másik:ha már fenn van az AMD Dual Core Optimizer progi,nem akadhatnak össze?ON -
#2377 "de aki jót akar játszani"
Nálam Crysis kivételével minden maxon megy Vistán is. XP-n csak pár FPS-el lenne több, de azt úgysem lehet észrevenni.
"egyszerűen dolgozni"
Vistán is lehet dolgozni. 2 GB RAM-al már villámgyors. Minden program fut rajta ami XP-n.
"XP-SP2 tolja maga alá"
Akkor már inkább SP3. -
mikiking #2376 élsimitás nincs rajta gondolom -
#2375 így fullon 1680*1050 -en 15-29 fps -ig megy, de állat a grafika.