4825
Crysis Warhead
  • buko20
    Nekem is akad elég jol,sőt játszhatatlan(vista)! 8800GT-m van
  • grebber
    Előbb írtam driverbe nincs állítva semmi csak a régiben volt de azóta újratettem most ebbe nem nyúltam bele semmibe.

De ha ilyen 3 aktiválásos a cucc akkor a rendszert sem rakom újra pedig lehet aztkéne.
  • Prince23
    A driverbe NE legyen bekapcsolba semmi!
    ezért akad neked, mert bele piszkálsz a driver beállításába.
  • grebber
    A VGA hőfokával nincsen semmi baj.Crysis sokkal jobban fut mint ez.
    Kibaszom ezt a fos gépet a picsába.
  • Hellsing47
    hmm..látom húztad a vga-d, rendesen megemelted a venti fordulatszámát is hogy jobban hűtsön?
  • balee4
    Hasonló gépem van mint Neked és nekem a vonatos pályán 30-35 körül futott csak az árnyékokat és a textúrákat vettem le gamer szintre, többi maxon volt. (illetve az elmosást kikapcsoltam mert gépigényes és nem tetszik)
  • Bagoly81
    vazze végig vittem vazze

vazze jovolt és a szikronis vazze

vége is jovolt de kell a 3.rész is vazze.

• grebber
    Most néztem be sem volt kapcsolva :( Mert újratettem a drivert csak a réginél volt belőve ki is ment a fejemből.
    Szal továbbra is rejtély miért nem fut úgy a game ahogy annak kéne :(
  • Hellsing47
    és esetleg nem lehet hogy pont ez a baja? :|
    vagy próbáltad úgyis ha kikapcsolod?
  • grebber
    LOL igen miért ne lehetne!
  • CroftManor
    Driverben? Mármint az nvidia vezérlőpultban?
    Belehet kapcsolni? :D
  • grebber
    1280*1024 HIGH no aa és driverben be van kapcsolva a 16xAF.
  • CroftManor
    JA. a havas páylán kcisit akadt nekem is, lement az fps kb 15-20 közöttire, de többi pályán 25-30
  • CroftManor
    Milyen beállításokon játszol? Nekem is 88gtm van és nem akad sehol.
    Én játékos módba, 1280x1024be, 2XAA módba játszok.
  • grebber
    Hát ez mekkora lol má amit művel a gépem most hogy túlvagyok a havas pályán jött a vonatos ott megint játszhatatlanul elkezdett akadni :(
  • CroftManor
    Vki írta itt, hogy 7 pálya van össz vissz. Én nem számoltam a pályákat, most a vonatos rész után járok, sztem már 5 pálya tuti volt.
  • marinda
    Amugy a Warsnál is full ugyan az a hiba.
  • KILLER2
    Tudom :)
  • marinda
    Na most már végképp megnyugtattál:P
  • KILLER2
    Eladó mondta, amikor vettem. Állítólag ez az új másolásvédelem. 3x lehet aktiválni a játékot, utána annyi. ha többször is akarod, akkor fel ekll hívni őket, hogy aktiválják újra. Szerintük az átlag felhasználó 3 telepítésig nem jut el. Az eladó is teljesen egyetértett velem, hogy rohadtul eljut, mert windowst kell újrahúzni időnként, így, hogy olyan, amilyen, azt meg nem elég egy életben 3x, de még olykor egy évben 3x sem.
    Reméltem, hogy ez csak valami hülyeség, de utánanéztem és bizony láttam néhány külföldi fórumon ilyesmiket.
  • Neoncsoves
    3x lehet?????? MIVAN???

Crysis Wars élménybeszámoló:
    Map: Mesa
    Játékmód: Hatalmi Harc
    Történet:
    Kezdődik a pálya... 90perc van hátra... Mindenki bepattan a jeepbe, ki balra ki jobbra megy az útelágazásnál. Én jobbra tartottam 3 másik társammal együtt, elfoglaltuk a spawn pontot. Onnan továbbmentünk a prototipusgyárhoz, a többiek akik még jöttek elfoglalták a tankgyárat. Bent a prototípus gyárban lelőttem kb 7-8 embert... Ezután bejöttek gránátvetővel és szétszedtek. Éledtem a főbázison. Rendeltem egy VTOL-t, vettem javítókészletet is. Felszálltam majd felülről szemléltem a mapot és azt kerestem, hol van a legnagyobb szükség rám. Felszállás után kb 1 perccel kiszúrtam 2 VTOL-t ahogy a társaimat szórják az égből rakétával... én egyedül ültem a VTOLban. Rárepültem arra amelyikre épp nem látott rá a másik... bumm bumm 2 rakétát rálőttem 1ik eltalálta a hegyoldalba beleküldtem... a másik rámfordul, 1x eltalál... 86%os sebzés... alig birok a levegőben maradni, majd utolsó rakétámat rálőttem a VTOL-ra és PONT BELEREPÜLT! ojesz, felrobbant... Leszálltam egy dombra, gyorsan javitottam 1et. Felszállásom után láttam egy tankkonvojt ahogy közelített, és közelített... Úgy gondoltam leszednek AA-val illetve másik VTOL-lal úgyhogy a gyár közelében levő társaimra koncentráltam. Benyomtam az utánégetőt, hogy előbb odaérjek mint a konvoj. Utolsó pillanatban berobbantam a társaim közé, akik előszeretettel pattogtak befele a VTOLomba. Elvittem őket a főbázison lévő járműgyárhoz. 2-3 emberke felszerelkezett tankkal, 2 vett VTOL-t. Elfoglalta az ellenség a gyárat, de visszavágtunk. Uraltok a légteret, lent is minden oké volt. Innentől már csak a 3 VTOLra a TAC Tank fedezése várt... Javítottunk, felszálltunk majd kisértük a TAC Tankot. Sikerült szétszedni a Kóreai bázist, a küldetés sikerrel járt.

Bennem ez a csata maradt meg legjobban pedig tegnap óta multizok... Hatalmas volt, éppenhogy megmentettem jópár ember életét ott... Azon kivül 3-4 másik ember ott maradt a gyárnál raksivetővel meg gépfegyverrel... áhh hatalmas ez a játék! főleg ha egymással (magyarok) tudnánk kommunikálni
  • skygt90
    hi! van már a warhead-hez jófajta működő config ? vagy ami a sima crysis-hoz volt csinálva az jó ehez is ?
  • KILLER2
    Ezt így elég szar :S
    Nem értem, hogy mi lehet a baja. A Wars sem megy fel?
  • marinda
    Csak a Vistás tűzfal van de azt is lelőttem.
    Hát 3x már biztos feltettem de én nem tudok ilyen limitről de lehet igazad van de mondjuk az elejétől ezt csinálja.
    Na ige az ügyfélszolgálatot hívtam már de hétvégén nincs,majd holnap újra hívom.
    Csak elég bosszantó hogy péntek óta nézhetem a dobozt max:P
  • KILLER2
    Ja. de figyu, hányadszorra teszed fel? Mert tudtommal 3x lehet. De ha nem megy sehogy, hívd fel az ügyfélszolgálatukat.
  • Cat 02 #2469
    Itt tartok =)
  • marinda
    Igen végig van NET a telepítés elejétől fogva,leszedtem újra feltettem semmi ma már a vistát is újra raktam de így is ugyan az.
    Elképzelésem se lehet mi a gondja:O
    Neked regisztrált elsőre?
  • Jocex
    Tűzfal nem blokkolja le?
  • Neoncsoves
    jaja énis multi miatt vettem meg
  • KILLER2
    Netkapcsolat van közben? Elvileg kell neki, szóval ha eredeti a játék, akkor mennie kell.
  • Hellsing47
    már csak emiatt érdemes megvenni
    szerintem nagyon hangulatos lett a multi, főleg ha sokan vannak egy szerón :)
  • marinda
    Valaki PLS akinek eredeti verziója van árulja már el hogy miért nem tudja magát hitelesíteni ez a nyomorék SecuROM 30% mindig ezt írja ki:

"Hiba történt a megjelenési dátum ellenőrzése során.Kattints az Újra gombra, hogy ismét próbálkozhass."

Már mindent megpróbáltam és semmi változás.
    Vista 64 bit van fent.
    Előre is köszi a helpet.
  • Neoncsoves
    Aki a megvétel határán áll, annak figyelmébe ajánlom a majd megjelenő Crysis Wars Demo-t :)
  • KILLER2
    Árnyékot minek ennyire felhúzni? Én pont azt vettem le közepesre, hogy azért még ne kapcsolja ki. Zabálja az FPSt. Igaz, hogy nagyot dob az összképen, de játék közben a kutya se nézi, hogy recés vagy nem.
  • grebber

Megfagytál wazee?

Itt nem kis csata volt

A yeti nyomában a barlangban!

Yeti sajna nem volt ellenben koreaiak annál inkább

Kínáltam őket ólommal de ezek szerint nem szerették
  • Jocex

Ilyen beállítások mellett, úgy hogy nincs AA, a havas pályán néha-néha beröccen. A dzsungeles pályákon, asszem csak kettő dolog nem volt csúcs beállításon, 4x AA-val, nem szaggatott be:D!
  • fixpont
    En deltan toltam vegig a jatekot, soha granatot, robbanoanyagot, tavcsoves puskat, pisztolyt, meg azt a masik uj fegyvert ami a pisztoly helyett van, granatvetot egyetlen egyszer sem hasznaltam, olyan kibaszott sok loszer van minden palyan minden fele, nem voltam rakenyszerulve. Lenyegeben egesz vegig a SCARral mentem mivel ahhoz is vannak toltenyek, neha fogyott csak ki amikor kellett az FY71 es a vegen a Gauss, semmi mast nem hasznaltam soha.
  • Cat 02 #2457
    Jobb egérgombot nyomj :D
  • HoReSz1975
    Minden játék fullon megy, csak a crysis & Crysis warhead megy játék(max) beállitással 1680*1050 -en, vista ultimate x64 -en.
  • Neoncsoves
    végignyomtam minden gombot a billentyűzetemen de baszta átugrani