Crysis Warhead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amúgy a sima Crysisban hányás volt a növényzet. itt bejövõsebb😊

sima Crysis képeim képeim

aztán lehet csak drivert kéne frissítenem😊 ami van az már vagy fél éves ha nem régebbi...

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

Crysis

Warhead

szerintem nincs ezekkel semmi baj..nekem teszenek
nekem meg pont az alap crysis nem jön be annyira, ez meg qrvára...

légpárnás pályán tartok, írnék 1 gyors véleményt, csalódás idáig... bõvebben
a Crysis 1ik kedvenc játékom, nekem rohadtul bejött 2x végigvittem, letöltöttem hozzá vagy 30 pályát, vagy 20 féle cfg variációt készítetem és le is töltöttem 1 rakatot, hónapokig játszottam vele, megfogott hihetetlen grafikája és a játékmenet is bejött, és anno rengeteget írtam a fórumba, talán Grebber emlékszik is nevemre😊 (ha jól emlékszem te csináltál akkor ilyen táblázatot, hogy kinek hogy megy...) na de szóval csak azt akarom mondani, hogy én tényleg szeretem a crysist meg minden de ez a warhead elég fura így elsõ nekifutásra... aztán lehet késõbb megváltozik a véleményem, na de a fõ problémám a játékkal, hogy néhol iszonyat RONDA hihetetlenül lebutították a grafikát... igaz ezt már az elõzetes képekbõl is gondoltam de reménykedtem, hogy képek nem max bealításba készültek azért csúnyák, de sajnos nem... a sima crysis kb mediumba nézet ki úgy ahogy ez hightbe és ami abban a magas beállítás volt az ebben a max ezért is hiszi mindenki hogy optimalizálták pedig rohadtul nem, csak butítottak rajta 😞 aztán azon túl hogy szerintem alap kinézet is csúnyább lett, még ez is hogy: (lehet csak nálam ilyen) de pl a távolabbi dolgok már zavaróan homályosak , aztán pl bizonyos dolgokat csak akkor textúráz fel ha már elég közel vagyok, vagy oda fordulok, iszonyat illúzió romboló mikor fordulok 1et ott a tenger 2d-s lap és 1 fél másodperc és már rendes víz.. de látom átmenetet még frissít és zavar, aztán pl ingame videóba volt hogy csávóka ment 1 láda felé amin fegyverek voltak és a láda kb úgy nézet ki mint egy 96os játékba aztán mikor már 2 métere volt tõle hirtelen beugrott a szép grafika ... lehet csak nálam ilyen de nagyon zavar. na meg régen nagyon szép arcok voltak a játékba, fõleg videókba, most meg semmi nyoma😞 egyedül a karakterünk van szépen kidolgozva.

1600x1200 ba nyomom 16x AF 2x AA minden maxon és így se éri el azt a grafikát amilyen a sima volt kisebb felbontásba... és 1es elemek mint pl utak vagy sziklák (látni a pixeleket rajta) olyan rondák hogy rendesen zavar😞 kár érte, nem tudom mi értelme volt ennek, fõleg mikor bagóért lehet kapni felsõkategóriás VGA-kat

maga a játék nem lenne rossz, tetszik hogy rögtön ilyen pörgõsen indul na és a magyar szinkron😊 az 101% os😊 iszonyat hangulatos és nagy elismerés érte hogy szinkront is csináltak, azt hittem csak felírat lesz .

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

The Protector
Nagyon jó képek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

és bug a végére, ezt ugy sikerült, hogy magamra robbantottam egy tornyot..😊
crazyclone
Nekem beb***ak a grafikus bugok ...
Volt már valakinek hasonló problémája?
Lehet elkellne egy szeptemberi driver ?

bertino
egyszer mindenképp megéri kipróbálni.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mustang93
Hálaistenek magyarok fejleszteték így letöltöttem és kipróbáltam a vélemény ugyanaz:
-grafika nagyon sirály de még mindig nagy gépigény kell hozzá hogy maxon elvihesd.

-Játékélmény változott egy ici picit már nem unalmas hálaistenek és egy kicsit könnyebb mint az elõzõ része.

-magyar szikronos ami bazi nagyon jóra sikeredet,már ezért felkellnéznünk a magyar programozokra hogy végre jó játékot csináltak csak így tovább és az Ubisoftot is lemossuk.

-A multi az a Crysis Wars ami nagyon de nagyon jó lett.Többjátékos mód amelyen nincs túlterhelt szrever különbözö pályaválasztékkal,lehetõségekkel teli mp.

-Csak a gépigény nem változott semmit talán a grafika mert Turbo Pascalról átírták gépi kódra,de akkor is jó játéknak tartom hisz magyarok fejlesztették és büszkék lehetünk magunka!!!!

Én büszke vagyok hisz egy szép grafikáju FPS MÛVELTEK AMI NAGYON JÓRA SIKERDETT MINT AZ ELÕZÕ RÉSZE,ha valakinek csak minimum konfin indul el az sem rossz hisz ugy is szép grafikája volt.

Ha valaki kíváncsi a magyar játékra vegye meg vagy töltse le nem fogtok benne csalódni ez megígérem nektek!!!!!!!!

KIRÁLY JÁTÉK!!!!!!!!!!!!!!!!

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

bertino
hozzászólásokbol megítélni egy játékot elég meredek dolog.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

lac coo
Sokak szerint a Rambo5 is kurva jó film.... ! 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

mert azzal kevesen játszanak warez miatt
én ma kipróbáltam...nekem bejön a multi is 😊
eléggé pörgõs ha sokan vannak a pályán
valaki délelött emlitette hogy csinált szervert de nem találtam

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

bordy
...

elõrébb le lettek írva. meg a warezosban is van némi info...

hát... omg... szerintem kurva hangulatos az egész játék... pörgõs, stb... a magyar szinkron meg JÓ!

lac coo
Hát... ezt már le sem töltöm !
egy árva szó nem esett (legalábbis én nem találtam ) magáról a játékról, továbbra is csak az fps, grafika alényeg ....
gondoltam, talán, hátha olvasok valami olyant, hogy de nagy akció van, hú de ötletes valami történés, de ezekszerint semmi ! 😊 <#levele>

Multiról mért nem ír senki?

Mondjuk lehet több VRAM kéne (VideoRAM) magyarul ami a videokártyán található ram... nekem spec 1Gb és nincs ilyen gondom

Fehercsoki
De komolyan sima 15 fps ez meg 30+.

Shep
Hát akkor ez a kirajzolás téma úgy tûnik egy rejtély. Hátha majd Timber tud mondani valami okosat ha felnéz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Balumann
Nekem is 2 gigám van. Teljesen elég hozzá.

Balumann
Jah, nekem is jobban fut mint az elsõ rész (persze átlagos-on minden, 2x élsimítás, futáselmosódás ki. A kirajzolódás sajnos nálam is van, de ilyen 30-40 méterre változnak meg, ez az 1-ben is így volt nálam (bár ott egész sziklák jelentek meg 30 méterre).
Mindenesetre az elsõ rész nálam a 2x élsimítástól very low-on is 15 fps alá ment...

ez persze csak a vistára vonatkozik, xp alatt ok.
azért mert 2gb nem elég, simához sem volt az, a warhead meg picit még ramigényesebb is.
gduck
Neki! Nekem meg nem! Szebb, gyorsabb, simábban fut (nincs ez a 3 méteres rajzolgatós micsoda se) 😉

driver: 177.79

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

NeBby
Nekem pedig elég szépen ment 8800GT vel... (25-30 fps maxon)

Starcraft2 e-mail: [email protected]

grebber
Az év rejtélye miért akad nálam ennyire nemértem 😞

Next PC upgrade: 2022

NeBby
Honnan szerváltál te olyan drivert? <#vigyor>

Mr Bishop
Mondom, aki Steam-en keresztül vette meg :
Steam átállítva magyar nyelvre.
Játék elindít, kb 15 perc frissítés után a Crysis Warhead teljesen magyar szinkronnal és választható magyar felirattal indul<#worship><#worship><#worship>.
Amúgy teljesen tökélete a magyar szinkron.
Grat, fiúk, ez szép munka volt.
<#eljen><#eljen><#eljen>

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Chocho
Hááát... azért ez így erõs. Hiába a grafikai tuning, ha a játék még mindig egy elavult koncepción alapszik. Nem lett rossz, a maga kategóriájában pláne király, de akkor is. Nekem ma ez már ötlettelen. Túl sok elemét láttam máshol.

Gaming is believing.

janos666
Naneeee. Nemhogy a 64-bites exe nincs sehol, még 1920x1200-as felbontást sem tudok beállítani, csak 1920x1080-ast. Aztán mikor alkalmaztam a beállításokat lefagyott az egész gép, bár reboot elõtt elmentõdtek, mert most újraindítva már a fagyás elõtt alkalmazott beállításokkal indult.
zomgzerg
177.99.3 kell a warheadhez amiben van részecskekutatás is

Shep
Azon van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Akkor most melyik driver van fennt neked?
nekem a 177.83, ami támogatja az nvidia fizikáját, az a verzió.

zomgzerg
jobbklikk a játékra a steam menüben, és nézz körül a beállításoknál

grebber
177.98-at feltettem agyonfagyott tõle állandóan a Warhead meg 2x lassabb is volt errõl ennyit.

Ez azért kemény túlzás.Én még nem találkoztam konzolon ilyennel

Prince of Máté
Akkor szar vagy, mert nekem 3x

ezt nevezik pop upnak, konzolon ez alap dolog

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

NeBby
Nagyon buták vagytok.... Már bocs...
Magamat idézem:
"Optimalizálták ezt szépen ! Azt is vegyétek figyelembe , hogy grafikai tuning is történt!
Szvsz a Játékos grafika a volt very high (kb) és a Csúcs pedig a tuningolt graf.
Ugyanis a régi high sokkal rondább volt a mostaninál (játékos) és kb ugyanígy futott."

Bence94
mivel a crysisnak saját fizikai motorja van nincs szükség ageia-ra viszont gow 1,2, cellfactor plusz van jópár ue 3-as játék ami használja .

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Maxtreme
r_TexturesStreaming 0

😊

Fehercsoki
Am nekem ugyanolyan beállításokon 2x annyi fps mint a sima.

Shep
Hát igen, mondjuk így is lehet optimalizálni 😊 Remélem legalább a játékmenet kárpótol. Ez is mind Timber hibája. 😄DDDD

Prince23
Tedd fel a 177.83-as alpha drivert bagy a 177.98 béta drivert.
175.09-el jóhogy lassú.

Viktorr
A Warhedban fognak segíteni is a társak vagy olyan lesz mint a sima Crysis ban,hogy csak követnek egy darabig,aztán amikor hacra kerül sor,eltûnnek?

lac coo
Akkor jól sikerült ! 😄
Rondább de legalább lassab ! 😄DDD

grebber
Ez a nagy hibája ennek a Warheadnek nem értem mi a rákért kellett ez.
3 méterre rajzolja ki a dolgokat meg ezerszer lasabb mint a sima Crysis.

Shep
Mi nem tetszik?

Prince23
Sztem semmi változás nem figyelhetõ meg vele. Egy kicsit játszottam vele, ezzela driverrel, és ugyanaz mint nélküle a fizikai realitás. Szal nem tudom mi értelme van akkor...