4825
Crysis Warhead
  • CroftManor
    És az mitől van hogy előveszem a C4et, felrobbantanám egy kocsin, de ez a majom nem robbantja fel, hanem egyből veszi elő a következő C4et és csak azután veszi elő a távirányítót, miután az összeset eldobálta :S
    Ez is csak nálam van?
  • Cat 02 #2453
    Single-ben is elég gyengék, odasprintelek, rárakom c4-et és visszasprint :)
  • killecske
    Van 1-2 üdítő automata arra kell felugrani és onnan megint fel!
  • davidka003
    Csak nálad.
  • CroftManor
    Másnál is ilyen ez a rész, vagy csak nálam?
  • Dante73
    Nem zabálja a memót. Betáraz, így gyorsabban indulnak a cuccok. Mikor kell, pl játéknál, törli, és felszabadítja a helyet. Amúgy nekem most 5-600Mb-t eszik, de ha sok játék, progi van fenn, megeszi a Gigát is, 2-ből...
    Na persze, első hónapban tanul, úgyhogy nézed a mutatót, hova kúszik még...
  • Cat 02 #2448
    A hav csak nekem gány ? Olyan mintha pixelek hullanának az égből :D
  • Bircsike
    Nektek is csúnyább a grafika max beállításoknál mint az alapjátékban? Távolról elmosott az összes textúra csak ha nagyon közel megyek akkor lesz éles.
  • Hellsing47
    mért ne lehetne átugrani?
    ne legyél már béna -.-
  • bordy
    én pedig eltudom lőni a space gombbal.
  • BIZ0906
    Nana próbáltam már csak az még SP1 elött volt és akkor zabálta a memót msot alapjáraton mennyit eszik? sry az offért
  • KILLER2
    Kapod a Warhead mellé egy másik lemezen.
    #2440: a Game/localised mappából ki kell törölni a megfelelő cuccokat. Most fejből nem vágom, hogy miket, de nem nehéz megtalni. Pl amiknek a nevében van intel, nvidia vagy crytek, azok mehetnek.
  • KILLER2
    XPvel is sok probléma van, csak azt már megszokták az emberek, a Vista meg új és az emberek félnek az újdonságoktól, meg aztán nem tökéletes, MS, új és még nagy reklámot is kapott, hát akkor gondolkodás nélkül fikázni kell. Nem rosszabb, mint az XP, de van benne néhány kis apróság, ami miatt én már nem váltanék vissza XPre. De mindenkinek más tetszik és más jön be. A Vista is valakinek tetszik, valakinek nem. Nekem pl tetszik és utálom, ha valaki nekilát szidni úgy, hogy még nem is látta, csak hallotta, hogy mindenki szidja, azt akkor úgy gondolja, hogy neki is kell.
    Na ON.
  • Jocex
    De a Warst le kell tölteni, vagy azt is kapod az eredetivel?
  • Neoncsoves
    nem lehet kikapcsolni a Wars introját valahogy? :\ nem lehet átugrani és zavar h minden inditáskor végig kell nézni-.-
  • BIZ0906
    Oké de sok problémát is hallottam másokrol jó valaki dicséri is, bár majd egyszer felteszem és próbálgatom.
  • Jocex
    Melyik verzió a jó? Csinálnál szobát?:D
  • bordy
    amúgy nekem a kocsik nem jönnek be itt viszont a multiban, azt viszont sztem elszarták. sávot váltok és nyikorog a kerék, meg lassan is indulnak el. 5x kilőnek mire megindul.
  • kabel15
    Hát nekem sikerült!
    Nem tom merre menyek! vissza felé nem tudok mivel ide be kellet ugrani mindenkit megöltem úgyhogy az sem lehet a gond!
    Még mindig nem tom merre menyek
  • Tommy093
    ebben a játékban nem lehet elakadni, sztem nagyon eggyértelmű.
  • kabel15
    Következő kérdés!
    Bent vagyok 1 hajóban! Valószínüleg az ebédlőben mivel sok asztal van az oszlopokon tévék volt ben pár NANO-ruhás KOREAI de azok lekaptam a kérdés hogy merre tovább? nem látok ajtót se semmit!
  • gabesz752
    Sziasztok. Találkozott már valaki olyannal, hogy az utolsó pályán ahol védeni kell a konténert megölök mindenkit, de a térképen jelez még egy ellenséget a repülő szárnyánál, de nincs sehol sem. Emiatt nem enged tovább, pedig sztem már csak ennyi lenne. Próbáltam korábbi töltést is ugyanezt csinálja. Esetleg valakinek van egy mentése ezután?
  • reaper4
    hát ja :)
  • Jocex
    Hamachin nem lehet multizni?
  • Hellsing47
    nálam semmi baja
    én ma multiztam is egy jót :)

valaki akinek gyors a nete nem akar egy szervert csinálni? :)
  • KILLER2
    Tűzfalad nem blokkolja?
  • Tommy093
    Csináltam pár képet
    Legjobb:)
    piff
    pyro:)
    warhead
    yeti:)
  • Neoncsoves
    nem tom én Crysis Wars-ban nem látok 1etlen 1 szervert se... mi van itt?
  • grebber
    Timber kollégát nem igen látni a megjelenés óta.Lehet hadrendbe hívták és azzonnali patcheket készítenek.

Elsődlegesen a 3 méterre megjelenő textúrákat tegyék rendbe mert így okádék.
  • balee4
    Vista alatt nálam nem játszhatatlan, hanem pár perc game után kifagy, XP-n viszont gamer és csúcs szint között (fele-fele arányban, de max shader-rel) szépen futott 25-40 között
  • balee4
    több járat van, néhány zsákutca, keresgélj :D
  • kabel15
    Közben én is rájöttem kösz!
    Na megyek is vissza írtom a lényeket :D
  • fixpont
    Azt a reszt 10x kellett visszatoltenem, mire rajottem, hogy ott nem a legparnassal kell tovabb menni, egyszeruen kiszallsz, es nem foglalkozol senkivel, felmesz ott a lepcsokon es tovabb gyalog. Mivel ott a csaj azt mondja a fuledre te csak a szant kovesd, ezert hiszik sokan (koztuk en is), hogy tovabb kell uldozni, pedig nem.
  • CroftManor
    én ott, mikor felrobbant az a nagy dög "szörny", utána kiszáltam a légpárnásból és gyalog mentem tovább, felugrálva a sziklákon.
  • mindegy
    Segítsetek!!!! bányajáratban vagyok valami rakodóhelyhez kellene eljutni hogyan lehet vége a járatnak??
  • kabel15
    Hello!

Tud nekem valaki segíteni?
    Ott járok hogy be van fagyva a táj lágpárnáson üldözök 1 KOREAIT aki egy ládát húz maga után!
    Átugrasztot 1 felborult hajón de utána eltünik!
    Nem tudom hogy merre menyek! Valaki el tudná mondani hogy merre ment?
  • davidka003
    Ha be van kapcsolva akkor a monitor képfrissítése szinkronban lesz az FPS-el. Tehát ha a monitorod 60Hz-es akkor a max FPS a játékban 60FPS lesz.
  • PhantomAss
    nem a vista a rossz
    érdekes, hogy az első rész full grafikán futott vista alatt, pedig állítólag ez jobban optimalizált
    ez gyakorlatilag játszhatatlan vista alatt...
    nem lassabb, hanem játszhatatlan
    ez nem a vista hibája sztem, hanem a készítőké
    ugyanis tőlük függ, hogy egy adott opredszeren hogyan fut a játék
    kénytelen vagyok xp alatt nyomni...
  • CroftManor
    Nekem 1280x1024be 2x élsimítás, játékos módba átlagba 25-30 fps
  • BiG G
    a vége után meg ne nézzétek a stáblistát :D végignéztem, hátha lesz még vmi easter egg a végén, persze nem volt... viszont sikeresen pályázhatna a leghosszabb és legunalmasabb stáblista cimre, több mint 30 perc volt -.-