Crysis Warhead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Q6600
9800GX2
2Gb RAM
de még neki is néha töltöget a játék, úgy tünik 4giga nem árt neki
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Esetleg Core 2 Duo-nak kéne lennie
de az biztos, hogy nagy áltozás nem történt, szal ne erre alapozz, hogy "jobban optimalizálták"
a géped kevés, tény.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ezek az én észrevételeim 2 végigjátszás után.
Next PC upgrade: 2022
Fel / 1 even belul kijon par normalisabb mod sztem.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
aha 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Tegnap megvettem a Crysis Warheadet,de baj van vele. Amikor beindítom a játékot,bejön az EA logó,de iszonyatosan szaggat és akadozik a hang is a kép is!!! Mit csináljak?? Egyszerûen nem találok rá értelmes magyarázatot! A configom simán megfelel a játék elvárásainak! Dual Core P4 meg HD2600 XT VGA kari. Mi lehet a megoldás???
Konfigom:
3GHz-es P4
Sapphire HD2600XT
1 GB RAM
ATI kártyához való Omega driver van fenn. Lehet,h az a baja,hogy nem ismeri fel ezt a drivert?
Mitõl lehet az, hogy játék közben a könnyû páncélos használatakor, menet közben nem tudok tüzelni?
Csak ha átülök a "2 -es" ülésbe, álló helyzetben tudom használni a gépfegyvert.
Eredeti játék, pár cfg. módoítással....
Köszönöm
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
"Casus Belli"
Crysis engine + realisztikus jatek (bf2/cod4/cs -szeru) + uj jatek mod (egyszerubb mint a PS) + uj mapok.
40%-on all a mod, de aranylag osszeszedettnek tunik a csapat es a terveik, szerintem ebbol lesz valami...majd meglatjuk.
(Masik hasonlo mod az Obsidian Edge 2 mod, de ez talan igeretesebb.)
Pixs
Casus Belli info
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
de azért valószínû én is ott leszek
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
nem fatality szint 😊
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
warheadhez kaptam kettöt ingyé xD
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Erre a Crysis sejeljtezõre viszont be kéne jutni. Nem vagyok egy profi játékos, de hátha. Remélem, hogy a CrC (Crysis Core) nem lesz ott, mert akkor asszem semmi esélye nincs a jónépnek.
Töltsük le az internetet!
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
Hogy lehet azt megcsinálni, hogy angol hang legyen, de magyar felirat? Ha magyar nyelven telepítem, a játkon belül sehol nem lehet átállítani a szinkron nyelvét!
Elõre is köszönöm! 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A Spore tarol az USA-ban, és a TOP20-ban a Sims-ek között más játékokra is bukkanhatunk.
Az elsõ helyet tekintve mit sem változott a felállás, mivel ismét a Spore nyerte a USA szeptemberi PC-s eladásainak versenyét, közvetlenül a Warhammer Online: Age of Reckoning és a The Sims 2: The Apartment Life elõtt. Összehasonlításképp itt van a korábbi ranglista. Szomorú, hogy hazánk fiainak Crysis Warhead-je visszaesõben van, nem is beszélve a szintén sokak kedvencének számító S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky-ról. Egy két sims mellett olyan különlegességekre is bukkanhatunk, mint a Diablo és a Starcraft összes részeit és kiegészítõjét tartalmazó Battle Chest. Öreg játék, nem vén játék, és a Dio3-SC2 hype is hajta õket fölfelé. Íme!
1. Spore
2. Warhammer Online: Age of Reckoning
3. The Sims 2 Apartment Life
4. Warhammer Online: Age of Reckoning Collector's Edition
5. Spore Galactic Edition
6. World Of Warcraft: Battle Chest
7. Crysis Warhead
8. The Sims 2 Double Deluxe
9. World Of Warcraft
10. Spore Creature Creator
11. World Of Warcraft: Burning Crusade
12. Civilization IV: Colonization
13. Warcraft III Battle Chest
14. Civilization IV / Firaxis
15. The Sims 2 IKEA Home Stuff
16. Diablo Battle Chest
17. StarCraft Battle Chest
18. Hot Wheels: Beat That
19. Crysis
20. S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
info: Gamestar
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Szabó Péter: A nanoruha gyorsmenübõl válaszd ki az erõmódot (maximum strength) és a láda tetejérõl rugaszkodj el. Már kint is vagy a hajóból.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Szal sajnos az "ami simán jó kell hogy legyen neki" az a 4850 felett kezdõdik <#shakehead>#shakehead>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Lehet az kavarna be?
Kösz a segítséget elölre is!
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Azt vettem észre, hogy Direct X 9-bõl bármelyik játék / program levizsgáztatja ezt a HD 4850-est, a Direct X 10 viszont nem kegyes, bár a sima Crysis (most lehet gúnyolódni, hogy "Miért, van rücskös is?" 😄) és a S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky nem akart megijeszteni, de ez... A Brothers in Arms: Hells Highway viszont tökéletesen futott, de nem vagyok biztos a DX 10-es mivoltában..., pedig az? :-)
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W