Ennyi volt a Crysis
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- fejlett grafikai és fizikai motor
- a grafikán és a teljesítményen látszik, hogy a DX10-et a kiadása elõtti utolsó 3 hónapban csapták össze
- történet lassú vontatott rövid, Sci-Fi jellegû
- túl rövid játék idõ (~11 óra)
- szinte csak kizárólag dzsungelben játszódik, 3 pályát leszámítva
- nincs változatos fordulata
- alapvetõen 4 ellenfél típus (síma kóreai katona, tengerész gyalogos kóreai katona, nanóruhás kóreai katona, UFO-k)"
Szerintem a hangulat inkabb hullamzott. Voltak rendkivul hangulatos reszek es voltak kivetelesen idegesito es lehangolo reszek benne. A vegen erzodott, hogy az EA-nal azt talaltak ki, hogy inkabb csinaljunk hozza majd meg egy-ket kiegeszitot, mert hat megis minden jatekuk igy keszul es abban van a nagy penz.
Jatekido nekem azert jonehany este volt es inkabb kozelitette a 20 orat. (termeszetesen a legnehezebb fokozaton)
Hat azert a "kizarolag dzsungel" mellett volt egy tankos hatalmas nyilt terepen jatszodo, elotte a kikoto. Meg volt egy banya melletti ipari resz, egy barlang, egy idegen zero gravity kornyezet, egy jegge fagyott dzsungel, egy dzsungel folott ropkodos es a vegen egy anyahajon jatszodo resz. hm....
Ellensegbol azert szerintem volt boven, mert ugye a koreaiak nem csak gyalog kozlekedtek, volt tank, helikopter, auto, teher auto, szemely auto, tankelharito agyu, bazookas gyalogos. Az idegenekbol is volt a lebego valamik, a kis ropkodo, a nagyobb ropkodo a hatalmas es a vegen az igen nagy.
Szerintem igazabol nem volt semmi baj a crysis-szal, egy mai jatek gepen XP-vel siman fut minden high-on, csak hat az EA, ugye sikeresen ebbol is sikerult a lelket kivennie.<#levele>#levele>
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
A másik meg tényleg el kéne kezdeni jó játékokat gyártani.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Ezek a fogalmak függetlenek a hardvertõl, grafikától és a játék típusától, és számomra ezektõl lesz jó vagy rossz valami. Fel kéne nõni, fiúk és lányok!
A Crysys erõs közepes.
Nagyon szereti a sok vérpistike hangoztatni ,hogy nem lesz PC-re GTA4,de tévednek (GS-en is van egy-két pihentagyú).
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
forza motorsport nagyon nem érdekel, ahogy PGR sem
dead or alive online jön PC-re, de nem érdekel
fable2 jönni fog PC-re siker esetén 70% eséllyel
gta4 jönni fog PC-re 80% eséllyel
SW force unleashed, na ez akkora xbox360 exkluzív, hogy PC-n kívül midenre jön😄 egyedül ezt bánom, hogy nem lesz PC-n, bár van PSP-m
wii játékok mind prevgenek, mint oylanok nem érdekelnek
inkább egy 56. NFS mint grand turismo😛
MGS4 ígéretes, csak az a baj, hogy elõzõ 3 résszel nem játszottam, a portable ops meg nem tudott PSP-n lekötni
tekken csak játékgépen fíling, a dark resurrection-tõl egyáltalán nem voltam elszállva, akkor inkább dragon ball😛
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A másik dolog amit emlitettél, hogy a program fõ része fusson netrõl. A védelmek egy következõ generációja lehetne a netes aktiválás, melyhez az infrastruktúra jelenleg is adott, de ha megnézed a játékok elenyészõ része használja. Szóval a kiadók sem mernek túl sok mindent tenni a warez ellen, mert mindez vissza is üthet. Még több hibaforrását jelentheti a boltban vásárolt termékeknél is.
És szerinted ki venne olyan programot, ami eredetiben nem biztos hogy mûködik, de törtben igen? Pont ez volt a gond anno a starforce-szal is. Nem biztos hogy megalapozott volt, de a pletyka felröppenéséhez elegendõ. Nézd meg, hogy hány kiadó mondta vissza a szerzõdését a starforce céggel.
A netes dolognak van még egy szépséghibája. Még nem mindenhol elérhetõ az internet. Bevallom õszintén én se szivesen adnék pénzt olyan játékért, aminek a telepitése nethez kötött.
De ott a Tomb Raider, ami konzolra is kijött (Anniversary) és én hatalmas fan vagyok! Meg is vettem melegében. Nem mellesleg kitoltam az összes TRt, mindegyik jó volt, de a legjobb Anniversary! De most Lego Indít nézem, ha jól tudom konzolra is van és tetszik nekem.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
tehát akkor x360on szar pl a halo3, a forza motorsport, a dead or alive, a fable2, a gta4, a star wars force unleashed stb (tudom némelyik van másra is de pl nincs pcre).
wiin szerinted szar pl a zelda tp, a metroid 3, a mario galaxy
ps3mon szerinted szar/szar lesz pl a gran turismo 5, a metal gear solid 4, tekken stb
De amint bejelentenek valamit pcre, mindjárt jó lesz XD...
Egyébként meg pl a multiplatform cuccok konzolon is jók, sok esetben jobbak mint pcn (pl az ea játékok pcn szarok).
A
Lehetõségek:
- célproci nyelvények a megismerése, cél proci emuláció
- a programból kinyírni a cél procis részt, mivel külsõ cucc fontos dolgot nem bízhatunkrá
Szóval tényleg kár naívnak lenni.
Aki ezt feltöri, az tényleg ott van a szeren, de Hudini meghalt, másnak pedig nem nagyon fog menni...
Lehetne rá telepíteni több programot is egyszerre (határ a belsõ flash memória mérete...)
A nagy védelmet meg tiltja törvény, mivel egy biztonsági másolat engedélyezett! Illetve akkor újságok se tudnák mellékelni stb.
- volt egy közép kategóriás horror film története
- volt egy elég rendesen kidolgozott háttértörténete (PDA-kon, esetenként számítógépek kiejzõin, természetesen csak azoknak volt ez elérhetõ akik: 1 nem csak a számkombináció kinézese az e-mail-bõl, vagy a hang felvételbõl, 2 értenek angolul)
- újra játszható volt (még harmadszorra is tudott ilyesztõ lenni)
- viszonylag változatos terep (két azonos szobát nem találsz benne) és ellenfelek
- elsõre elég nehéz volt
- a normális végig vitele 28-32 óra volt (szemben a CrySis jó indulattal is csak 11 óra, de úgy hogy az elsõ pályán 2,5 órát tölt az ember)
- igazi horror hangulata volt
FarCry:
- egész jó történet, várható és kitalálható fordulattal a végefelé
- szép grafika, kicsit látszik rajta, hogy nem DX9 volt a cél platform eredetileg
- érdekes újszerû terep
- elenfél típusokat nem vitték túlzásba, de még mindig bõvebb, mint a CrySisé
- kicsit hiteltelen, hogy a "gyár telepeiben" nem látunk semmi komoly berendezést, vagy hogy tényleg készítenének valamit
- nagyon nehéz
- többszõr újra játszható, de a története könnyen megunható
- normális végig játszási idõ ~20 óra
HL2:
- az elõzõ 2-höz képest kicsit technológialag gyengébb
- változatos terep, viszont egy terep típust sokáig lát az ember
- grafikailag szép, de ez inkább a textúra készítõk érdeme, mint sem a programozóké
- történet nukú (tudom, hogy elvileg van, de a játék során nem kötik az órrodra, szerencsére ez Ep.1-2-ben már tanúltak ebbõl és javították)
- túl könnyû (színtén Ep1-2 változtat ezen)
- rendes végiog viteli idõ 30-40 óra
- fentiek ellenére nem unalmas
CrySis:
- fejlett grafikai és fizikai motor
- a grafikán és a teljesítményen látszik, hogy a DX10-et a kiadása elõtti utolsó 3 hónapban csapták össze
- történet lassú vontatott rövid, Sci-Fi jellegû
- túl rövid játék idõ (~11 óra)
- szinte csak kizárólag dzsungelben játszódik, 3 pályát leszámítva
- nincs változatos fordulata
- alapvetõen 4 ellenfél típus (síma kóreai katona, tengerész gyalogos kóreai katona, nanóruhás kóreai katona, UFO-k)
erõmû kell neki? ja..
unalmas? az..
és a diablo 1-2? ugyanaz .. halál unalom.. szal sztem azok biztos élvezétk akik egy kattintgatóversennyel játszanak😄 én nem..😞
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
Le kéne szokni a techdemok játékként kiadásáról, akkor talán nem lenne rinya, hogy nem fogy. Doom3 hogy teljesített? Az volt hasonló kategória, szép grafika, 0 tartalom...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Pl AutoCADhez van kieg, amin úgy van megoldva a védelem, hogy a program bizonyos részei a hardverkulcson vannak. Az milyen lenne már játékban? Ha nincs USB kulcsod, akkor nem kezeli le az egeret. Vagy nincs AI. 😛
A gondot jelen esetben is a hardveres és szoftveres rész kapcsolódási pontja adja, amit megtalálva kiiktatható a védelem. (Olyan részleteket nem említve, mint a lemez fizikai adottságainak felhasználása a fõprogram dekódolásához)
Jól látszik, hogy teljesen mindegy, hogy mi az adathordozó, CD/DVD vagy ahogy te mondtad egy USB-s háttértár, ami tartalmaz vmilyen azonositót, a védelem törhetõ, mivel a dekódoláshoz (jelen esetben futtatáshoz) szükséges kulcsot is a kezedbe adják.
Röviden: amit te emlitettél, az a technológia már régóta használatban van, csak éppen ugyan azt a hardvert használják fel az azonositáshoz és az adatok tárolásához. Igy értelmetlenné válik egy hardver csomagolása a játékokhoz vagy egyéb programokhoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Fákjúal!
tiszta pszichológia:
ha meg is van a játék, és ha láttad az elõzeteseket, hogy hogyan néz ki max grafikán, akkor is nagyon savanyú pofával veszi le az ember a beállításokat.
sajnos ma már állítólag nem divat (nem éri meg) demókat kiadni, bár a crysis-nak pont volt. nekem a demo is többszöri próbálkozásra, egyszeri leszedés utáni újrainstallálás után "sikerült" végigvinnem, és õszintén mondom, nem tudott beindítani. repetitívnek, hagyományosnak és unalmasnak találtam. a második falu vagy helyõrség kiírtása után hagytam abba és szedtem le elõször a demot...aztán csak nem hagyott nyudodni, hogy "kell lennie valaminek, amitõl ez egy nagy durranás, eltekintve a grafikától", de még a hatásos demo befejezés sem indított be.
ahogy néztem, a legtöbben is legjobb esetben úgy fejezték be a játékot, "elég jó kis gamma volt ez...". de elõvenné-e mégegyszer? kérdem én...
azért az is mutat valamit, hogy nemigen hallunk crysis-motoros játékok bejelentésérõl...ellentétben pl. az unreal motorosokkal, amibõl már rengeteg van és lesz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Hát, ja. Vagy 20 percig.
Általában az összes nagyobb ezt csinálja. A HL2 volt annó kivétel a nagyobak közül, de õk se nagyon. DX9 csak az akori ATI kártyákon akart menni, amikor kijött, NV-ken szaggatottt, ha manuálisan feljebb állította valaki, de ha egy progi segítségével mondjuk ATI 9800-nak hazudta magát egy FX akkor már természetesen sokkal jobb volt a helyzete. <#ravasz1>#ravasz1>
Na ez marhaság volt, de nagyon. Nem egy hardwares védelemmel ellátott softwaret láttam feltörve.
NEm értem. Attól boldogabb lennél ha nem lehetne ilyen részletesre feltenni a grafikát? Kisebb grafon teljesen jól játszható, nagyobban meg az az 1% örül neki.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Most az én hibám az, hogy két évvel késõbbi hardverre fejlesztenek játékot? Majd 2009 végén, 6magos processzorral, meg geforce 10000-rel, jól fog menni, majd akkor meg is veszem a teszkóban 2000Ft-ért...
De tényleg, mi a fasznak írnak olyan grafikai motort, ami kiadásakor a gépek 1%-án fut csak max grafikán?
Nem tudom, kinek, hogyan éri ez meg? Még ha szarrá licenszelnék, mint az U3-at, de ha jól tudom, a CryEngine 1-et is csak egyetlen nyomorult MMO licenszelte le, és gondolom több nem is lesz, mert már elég öregecske az a motor. Na persze, nyilván, kinek kell olyan motor, amivel jó eséllyel csak szarakodni fognak a júzerek, mert olyan gép kell alá?
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
az Unreal Engineek hála meg egy darabig biztos lesz még PC gaming...
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.