Ennyi volt a Crysis
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bicajosblogom.blog.hu
A
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Ha végig emberi ellenségek lettek volna, akkor a játék meghalt volna, ezért jöhettek az UFOk, grat... -.-
Azt is csodálom, hogy egyáltalán 1 ember is megvette ezt a játékot.
Ha ezt a játékot úgy csinálták volna meg, hogy grafika kb. far cry szintü, és a fizikát meg AI-t meg ezeket fejlesztették volna, egy mindent ütõ fantasztikus játék is lehetett volna. Sajnálom.
Konzolon többen megveszik (nem kell gép fejlesztésre költeni, meg pc-n tényleg körülményesebb és akinek pénze van nyilván konzolt is vesz, nem kell félni hogy akadni fog, stb.), de ott is van nagyon sok warez, aki szokta figyelni torrenteken az láthatja milyen sokan töltik le. Na igen, PC-n több a warez? Mert egyszerûbb letölteni, ki lehet próbálni, és amilyen gyengék most a játékok (és ráadásul rosszul optimalizáltak), nem fogják megvenni.
Azért kiakadtam például az Iron Mannél, ultra gyenge grafikával képes megakadni a gépemen...
Ha így haladunk akkor tényleg meg fog szûnni a PC piac, amit én nagyon sajnálnék, mert soha nem fogok konzolt venni, maximum WII-t. Konzol játékokat meg végképp nem fogok tudni venni, nem hiszem hogy saját fizetést ilyenre fogok költeni, bár ez nyilván sok mindentõl függ.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Mindamellett én sose láttam a játékot, se egy trailert se egy in-game videót...semmit...Tényleg a grafika az egyetlen pozítivum amivel bír?
Ha FPS-jut az eszembe mindig szívesen gondolok vissza egy iszonyú régi darabra..
DEUS EX 1. Emlékszik még rá valaki?:-DD
bicajosblogom.blog.hu
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Már egymás után adogatják ki a barátságtalan nyilatkozatokat, mintha õk tennének szívességet nekünk.
Üzletpolitikailag egy kétéves szintjén állnak.
Tök fölöslegessen ide is berángatod a konzol-PC flémet.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Én olyan szektorban dolgozom, ahol esetenként akkor is eladnak egy komplett céget, ha nyereséges és mindig is az volt, de van vele szemben egy támasztott elvárás miszerint: mennyi idõ alatt termeljen ki mekkora nyereséget.
Ha az adott idõ alatt ezt nem termeli ki, akkor az anyacége szerint nem elég jó, adjunk túl rajta...
bicajosblogom.blog.hu
anno a Dreamcastra mondták hogy nagy szívás a kalózkodás, mivel SEMMILYEN védelemmel nem volt ellátva ilyen téren.
bicajosblogom.blog.hu
Nyilván azt szerettem volna írni, hogy üzleti szempontból az elsõ éri meg....
bocsánat
:-PP
bicajosblogom.blog.hu
Vajon mennyibe kerülhetett a fejlesztés? Mennyit költöttek marketingre? Fedezte-e ezeknek a költségét az eladott példányok utáni bevétel? És az még csak az alap elvárás, hogy fedezze, nyilván nyereséget is szeretnének látni...
bicajosblogom.blog.hu
A lényeg szerintem az, hogy abba kellenne belegondolni, hogy a játékgyártás egy üzlet. Azért csinálnak új és új darabokat, hogy azzal pénzt keressenek. Egyáltalán nem az vezérli õket elsõdlegesen söt sokadlagosan sem, "hogy de jó, örömet okoztam" Nyílván ezt fogják kommunikálni, nem pedig azt, hogy de jó már eladtam 10millió példányt...
A PC-n a premium címeknek nagy eséllyel leáldozott, vagy legalább is nagyon leáldozó félben van. Két okból kifolyólag:
1. Messze nem adnak el annyit PC-re mint konzolra. (Nem okoznak akkora örömet:-))
2. Sokkal körülményebb PC-re kiadni bármit is - optimalizálás. Szemben a konzollal, ahol mindegyik konzol ugyanolyan.
Szóval, te játékfejlesztõ vagy melyiket választod:
1. Alig lopnak, alig van warez, standard a vas amelyiken futni fog (minden konzolban kb ugyanaz a vas van?), elõre jelezhetõ az eladott darabszám?
2. Nagyon lopnak, sok a warez, költséges a fejlesztés a kismillió féle vas miatti optimalizálás miatt.
Üzleti szempontból nyilván a második éri meg, ez természetes. Egyre kevesebb cég van/lesz olyan aki a mi sírásunk (PC-sek) miatt ugy gondolja, hogy "na sajnálom õket egye-fene beleteszek a fejlesztésbe még 25millió dollárt meg 10milliót a marketingbe és kiadom PC-re is. Nem baj, hogy ha végére majd talán elérem a nullszaldót az már elég. Hiszen én olyan rendes abszolult nem profit orientált cég vagyok." Ez van.
Pc-re maradnak az mmo-k Egy darabig...
bicajosblogom.blog.hu
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
Gigabyte GA-X58A-UD9, Core™ i7-970, 12GB Kingston HyperX H2O DDR3, 2x1TB Western Digital HDD, GeForce GTX 570, Windows 7 Ultimate x64, Ubuntu 10, Samsung SyncMaster 225BW 22\"
majd megveszem a játékokat, ha nem 10percesek,jól futatthatók, nem kell 1milliós gép hozzájuk és nem kérnek ennyit értük?!addig meg sírjanak csak és nyilatkozzanak ilyen magukat sajnáltató módon...
Majd amikor így hangzik, akkor lesz hiteles:
majd letöltöm a játékokat, ha nem 10percesek,jól futatthatók, nem kell 1milliós gép hozzájuk és nem kérnek ennyit értük?!addig meg sírjanak csak és nyilatkozzanak ilyen magukat sajnáltató módon...
Addig viszont csak a standard warezpistike kifogás.
Mert érdekes, végigvinni végigvitted a játékot, akkor hogy nem volt szempont az, hogy idézem: jól futatthatók, nem kell 1milliós gép hozzájuk?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Én megvettem a CrySis-t nem rossz játék, csak túl rövid, meg tényleg lehetne változatosabb (szerintem még valami sorozat gyílkos is megunná 2-3 óra alatt <#idiota>#idiota>). Nem lehet vele naponta sokat játszani. Far Cry jobb volt. <#szomoru1>#szomoru1>
Szerintem kár volt lepaktálniuk az EA-val. Valószínûbb hogy a CrySis "hossza" valamint "minõsége" fõleg ennek tudható be, na meg az EA nyavajgása az eladásokkal.
Ezt meg így nem mondták. csak hogy az 1.3-as patch nem fog jönni.
arról nem is beszélve, hogy mekkora a gépigénye. 1 hónapja vettem a gépet, de a full maxot kapásból el is felejthettem. tanuljanak már meg optimalizálni :/
illetve ne panaszkodjanak hogy nem veszik a szoftvert, ha egrészt gyenge minõségû, másrészt meg szarrá tömik õket pénzzel a hardvergyártók.
Na most aki pár óra szorakozásért kidob 10ezret az ablakon, az vagy megteheti...
Bõven 2 millió felett járnak az eladásokkal.
shaken, not stirred
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s