Saints Row 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én komplett idióta vagyok. Ha nem mondod, TÉNYLEG hülyén halok meg. Köszi, kipróbálom.<#eljen>#eljen>
http://www.freetvmaci.info/
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
/OFF;
N3whous3!
"De amúgy kb tényleg több van cryban, mint gta-ban."
-Akkor mirõl beszélünk?
"Csak annyit hozzá, hogy tényleg nem kéne, de a cryal ellentétben elõre be lehet azt a sok hulldék szar textúrát tölteni, mert olyan sok ott nincs. Sajnos"
-Ezért írtam kompromisszumot. Ugyanis nem csak nekünk játékosoknak, de a fejlesztõknek is kellene tudni kompromisszumot kötni. Az egyszerûen vicc, hogy egy GTA 1,5 giga videómemóriát igényel, mikor konzolon 512MB-on elszaladgál. Ott ez az összes rendelkezésre álló memória, míg PC-n 10x annyi kell. (Ugyanis KELL még 4 csiga rendszer memó is a normális futáshoz.)
A Cry legalább techdemó, felvállaltan. Ennek ellenére TUDTAK kompromisszumot kötni. (lásd a talaj textúrák pl) GTA-sok nem...
Engem a sok techno blabla nem izgat. A Crysisra öröm volt ránézni, a GTA4-re nem. Bármilyen felbontáson. (árnyékok, ugye, de sorolhatnám) Ennek ellenére a gépigénye teljesen elrugaszkodott. Már maga az is vicc, hogy egy GTA-t a Crysisal hasonlítgatunk.
A GTA4 optimalizálása érdeklõdés hiányában elmaradt. Errõl ennyit. Lehet magyarázni a bizonyítványt, az a játék egy szégyen. Nekem leégne a képemrõl a bõr, ha ilyen munkát adnék ki a kezembõl.
Na off OFF!
On!
GTA V (*.*)
Az az igazság, hogy vágyom egy GTA3-szintû "ganxtás" játékra, de a GTA4 megvásárlása nem dob fel - net otthon nincs is -, így ezért kezdtem ezzel a játékkal szemezgetni, a topikját olvasgatni. Fogom is.
Mert, ha lassan is, de szokható lesz, azért valamikor beszerzem - hiányzik az ilyesfajta szórakozás.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Racism is a weapon of mass destruction!
" Másolásvédelmi botrányoktól áztatott hónapok után a Saints Row 2 fejlesztõi tiszteletteljesen belátták, nem kötelezõ gyermekük és rajongóik torkán lenyomni a DRM rendszerét, úgy döntöttek alkotásukat a Steam-re bízzák, ennek fényében mindössze egyetlen alkalommal szükséges aktiválni és onnantól kezdve bármikor hozzáférhetünk. Ezenfelül elvetették a Microsoft világhatalomra törekvõ Games for Windows szolgáltatásának használatát..."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
programok telepítése és törlése
😊
Low/Medium/High/Custom
Szóval High után kikéne hoznia hogy Custom és akkor már engedélyezi állítani.
mondjuk az elején nem értettem mitõl is nem akar 23-25 föléá menni
xido nekem ez a tool ami ide volt belinkelve ezt megoldotta tök okosban 😊
<#idiota>#idiota>
...a vezetés kb hasonló élmény volt nekem mint a godfatherben (a különbség csak annyi, hogy ott controllerel egész jól ment 😊 )
folyamatosan scarface érzésem van a grafikát nézve, de ez a karaktergenerálósdi jópofa cucc 😄
mondjuk nálam gyorsabb mint a gta 4, de azt is sikerüölt belõni rendesen...majd ma este megpróbálom ezt is kicsit configloni, még csak egszer indítottam és baromkodtam egy kicsit..arra jó lesz mire megunom a gta-t 😊
Minden ,más sajnos rosszabb mint a GTA-ban.
És a kocsi azért repül el mert a fizika a játékban egy szar
Röviden tömören.<#idiota>#idiota>
De ettõl függetlenül ha ezeket megoldották volna akkor egy nagyon jó játék lenne,nekem így is tetszik mert el lehet benne szórakozni.
Na de kérem szépen beszállok egy kocsiba,és elkezd iszonyatosan szaggatni
Viszont ha meg gyalogolok akkor simán 20 fps...
Most néztem pár videót, hát hányingeres, néha van pár jó pillanat, de ha ennyire szar a történet, mint ahogy írják meg idióta, akkor engem nem fog lekötni (nem mintha leszedném 😄)
púúúúú
Csak annyit hozzá, hogy tényleg nem kéne, de a cryal ellentétben elõre be lehet azt a sok hulldék szar textúrát tölteni, mert olyan sok ott nincs. Sajnos
GTA-ban meg mész ahova akarsz, semmi rendszer abban, hogy hogyan prefetcheld a textúrákat, amikbõl van kb 6-7 giga legalább. És akkor nem beszéltem arról, hogy mehetsz 200-al kocsival meg helivel és egybõl meg kéne mindent jeleníteni, a cryban meg ... Valamit valamiért, ha high textúrákkal akarsz játszani, akkor legyen elég vga memória.
És ez még logikával/józan paraszti ésszel is kikövetkeztethetted volna.
púúúúú
Az hogy lehet...neki megyek egy kocsinak...és az elrepül...fizika?
Meg mivel PROCIIGÉNYES az a szerencsétlen játék, ezért valószínûleg nem eszi a gpu-t. Hanem a procit. Egy fasza gpu pedig lazán leveri a mai procikat bizonyos szempontból. Következik mindebbõl, hogy az A.I.-t szinte nélkülözõ full idióta cry jól fut, mert a fizikát leszámítva csak grafikus igénye van (ha nagyban nézzük a dolgokat).
GTA-ban meg ott az euphoria engine, összekötve a fizikai enginnel, ott van pár extra stuff a hangokat is illetõen, ami miatt ugyancsak terhelt a proci.
Ja és szarul optimalizált, de még mindig van igazságalapja annak, amit fentebb írtam.
púúúúú
Olvasd el a nevét a ruhának pl:
Woman Skirt akkor az szoknya nõi szoknya meg stb...amihez nincs oda írva hogy woman az általában mind férfi ruha szokott lenni..
Nekem például az impression bolt a kedvencem mert ott strici ruha van és most full stricinek nézek ki fuxokkal
Elmentem másik boltba és ott voltak férfi ruhák is,szóval szerintem mindkét nem felvehet akármilyen ruhát...
Meg a férfinak lehet nõi hangja is szóval..<#banplz>#banplz>
Keressgélj boltokat és találni fogsz férfi ruhát is,a játék elején fedezz fel boltokat azt kész. 😊
Ha direkt van...ez egy faszság. Az egész egy faszság
Számold meg a GTA4 poligonjait, és a Crysis-ét, amit mozgatni kell. Ugyanis, nem az objektum, hanem a poligon mennyisége számít. Abban pedig a GTA4 nagyon alulmarad a Crysis-hoz képest. Bocsi.
Textúráknál pedig létezik a kompromisszum fogalma. Nehogy már 1,5 gigányi videómemória kelljen, mikor 1 giga a jelenlegi maximum, ráadásul a több videókártyás rendszerek memóriáját nem egyesíti a játék.... VICC az a játék. Egy rossz vicc, nem több. A Crysis legalább bevallottan egy "tech-demó".
Tod mennyivel nagyobb igénye van a gta-nak proci szempontjából, mint a mocsok crynak? Nem beszélve a textúra igény, sokkal több van gta-ban, mint cryban.
Cry az csak effektek tömkelege, itt meg egy halom extra technológia volt, némelyik eget rengetõ dolog (Euphoria)
ok befejeztem offot meg megyek is a topikból 😄
púúúúú
A szökés az jó volt, csak egy a bökkenõ, ameddig toltam elég bugyuta sztorija van, a valóságban kész katasztrófa lenne, ha pl betörnünk a csajszival a tárgyalás közepébe, s mentenük ki bajtársainkat. A sztori idióta eddig 😄
A vezetési stilus a valaha létezett leegrosszabb, magyarán minden idõk legrosszabb vezetési modulja található a játékban. Ez sajnos hazavágja a játékot. Az optimalizálás gyenge, ettõl még a GTA 4 is jobban futott nálam. De legalább itt van max felbontás is, nem úgy mint vetélytárs játékánál. Akörnyezet bejövõs. Megér egy misét a játék.
a gazdag gyerekes dolog meg: lehet irigykedni más vasára tök nyugodtan, spec. én az enyémet a fizetésembõl raktam össze, nem két nap alatt könyörögtem össze a rokonoktól...szóval ahelyett hogy gazdaggyerekezel, inkább gyûjtsd össze a pénzedet, menj el dolgozni vagy valami (ha tanulsz, az sem kifogás, elvégre van diákmeló is)...
különben meg: nem kell ide járni, van ezer fórum ahol játékokkal foglalkoznak
szép napot
GTA-k közül a VICE City volt az isten, (fõleg egy real 80'-s mod-al) az SA nagyon "feka" volt, ez a 4 pedig egyszerûen szánalmas.... Mint játék, nem lenne rossz, de a port kritikán aluli.
Persze, ízlések és pofonok...
Hogy on is legyek, kíváncsi vagyok erre a cuccra, ma megnézem, de azok a hangok, miszerint vacakabb, mint a GTA4, sok jót nem ígérnek.Azért a karakter generálásával elleszek, az tuti, de hogy utána mi jön.... Meglátjuk...