1403
  • Isti005
    Hello!
    találtam egy Razor1911 verziót, amit szeretnék letölteni.
    az lenne a kérdésem, hogyha letöltöm csak kicsomagolás, telepítés, crackelés vár rám, vagy kell vele szenvedni mint pl a gta iv-el, hogy regisztrálni Live-ra hasonlók? (az az igazság h kicsit tartok ettől a tört verziótól)
  • Stefibaba

Höhö fát másztam xD
  • Lobsterman
    Na ez a trailer elég jól összefoglalja amit érzek :)
  • Fido4life
    Xbox verzió -.-
  • Stefibaba
    Nekem ilyen a karakterem:

Sztem jó :D
  • Benny04
    screenshot mester
  • Fido4life

My Char :D
  • Lobsterman
    Ez a plasztikai sebész, olyan mint egy sima bolt, ugyanúgy fel is kell fedezni. Annyi a különbség hogy ott azokat a dolgokat lehet újrakeverni amiket karaktergenerálásnál(karakternkinézet, mozgás, és harci stílus is). Harci stílus nagyjából annyi hogy pusztakézzel hogyan harcolsz.
  • vikingharcos
    Sziasztok!
    Nagyon tetszik a játék, nem is hittem volna hogy ilyen lesz de kellemes csalódás. Lenne egy olyan kérdésem viszont, amivel nem tudok mit kezdeni, egy-két győztes küldetés után kiírta, hogy new combat style go to PLASTIC SURGON. (bocs a hülye kérdést, de ez hol van börtön? hogy kell combat stílust váltani? légyszi ha tudjátok mi ez és mire szolgál osszátok meg velem:) előre is kösz
  • Lobsterman
    Ez így van. Nem is értem miért tolja olyan rengeteg ember a GTA4 topicba, ide meg alig jár valaki. Mondjuk lehet aki elkezdett vele játszani abba sem tudja hagyni xD
  • Lobsterman
    Nem kilőni kell a felső szintet csak oda kell lebegni.
  • Lobsterman
    És? Nem is titkolja a játék a felmenőit. Mégis jobb lett mint a GTA4. Bár a logódból ítélve erről a büdös életben nem foglak meggyőzni :D
  • Benny04
    gta copy
  • DarknessX
    Elnézést a karaktert ujra átalakitani,Plastic Surgeonnál lehet csak félre olvastam.
    Egyébként nekem csak a brotherhoodos fight style van meg de biztos a többi is jó.
    A Fight Club activity a kedvencem,jól el lehet gyepálni az embereket
  • Stefibaba
    Jaja, valahogy engem sokkal jobban leköt mint a GTA IV, azzal max 2 órát tudtam játszani, ezzel meg 2 óra óta játszok most hagytam abba :D Most ott tartok hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Brotherhoodos résznél, amikor a karakterem megégeti a tetkós pasinak a kezét a tüzijátékkal, és utána hogy megtámadnak. Na ott hagytam abba hogy maradjon holnapra is vmi :D
    De ezt a játékot tényleg csak ajánlani tudom :D
    Én azzal szoktam hülyülni, hogy elkezdem azt a surgeys küldit amikor össze kell törd magad, hogy fogok 1 kabriót és beleborulok meg ilyenek
  • Calver
    NINJA! ...ööö izé, én a Ronin stílusát jobban szeretem

dobálás aranyos, nálam a rekord asszem dupla arany csillag volt, autópályáról Józsika le pár métert, kamionra rá, ahonnan még egy autón pattant... viccesen nézett ki, na
  • Konaboy
    Annál a küldinél ahol ki kell lőni a toronyház 4 rakétaállását közben a harci heliket kell leszedni-ezek után mit akar ,a felső szintet kellene kilőni,ha jól értelmezem?
  • DarknessX
    Valóban jó játék :)
    Az biztos hogy elborult az egész de pont ez a jó benne
    Folyamatosan azzal szórakozom hogy az embereket a kocsi elé dobom,és hát enyhén felkenődnek a szélvédőre.
    Mondjatok bármit de engem jobban leköt mint a GTA IV,és szerintem nem csak én vagyok így ezzel :).
    Egyébként aki nem tudja annak szólok hogy a bandás küldetések felénél megkapod a harc stílusukat,és azokat lehet használni amikor mondjuk újból kipofozod a karaktered a Surgerynél.
    Nekem a Brotherhoodos harc stílus nagyon bejön
  • Stefibaba
    Hát, most hogy belemélyültem a játékba, azt kell mondjam, hogy ehhez a játékhoz hasonlót nagyon rég (szinte soha) nem láttam. a grafika nagyon jó, irányítás néha lol, de ami a hab a tortán az nem más mint a történet! Ennyire részletesen kidolgozott, jó ötletekkel telezsúfolt játékot rég láttam. Tök jó lenne ha soha nem lenne vége :) Jó munkát végzett a THQ, bár az optimalizálás az hát ő :D (bár higon megy 25 fpssel, de néha lemegy 10 alá, de barnyval ellentétbe één nem 1024en játszom, hanem 1600-on :D)
  • DarknessX
    Na a patchel kapcsolatosan semmi hír?
  • haxoror
    Mi bugos a kocsik irányításában?
  • Lobsterman
    Meg lehet enni őket, és kapsz hp-t. Nincs sok értelme a regenerációnak köszönhetően, de néha jól jön(pl Fight Club activitynél). Használni meg úgy lehet hogy lenyomva tartod a q-betűt, jobb alsó sarokban ott lesznek a kaják meg ilyesmik, és az egyik nyíl gombbal kiválasztod melyiket szeretnéd és a kari megeszi.
  • Warton
    Na, végigvittem, viszont arra még mindig nem tudtam rájönni, hogy a játékban szereplő étteremnek és kocsmáknak mi a szerepük, illetve a felvett hamburger meg különböző kajáknak mi értelmük van?
  • DarknessX
    Az egyik ismerősöm azt ajánlotta hogy a játékot ne úgy telepítsd fel hogy ,valami autorunnal hanem a cd-n lévő razoros telepítőt használd.
    És addig ne zárd be a telepítőt amíg nem fejezi be.(mivel a telepítőkockákat nem mutatja)
  • danny94
    5%-nál megáll a töltés,nah még mindig nem jött senki rá, h mi lehet a baj???
  • DarknessX
    Megkell verni a nőt,és amikor eltűnik a nyíl a feje felett akkor mehetsz a következőhöz.
    A lényeg csak hogy megkell félemlíteni.
    Üssed! :D
  • mans
    Valaki nem tudja hogy mit kell csinálni amikor 4 helyen kell szétlőni az asztalokat meg székeket?mert miután szétlőttem egy helyen akkor kijön a shopból a tulajdonoscsaj és elkezd ölni,ha meg kinyírom akkor failed,valami olyat ír hogy osonjak be a shopos nőhöz de hogyan amikor lőnek rám és kijön a nő a boltból?utána meg nem ölhetem meg.
  • Warton
    Ha kinyírod Maerot akkor megkapod. Még mielőtt valaki megkérdezné: a Pimp sticket pedig az egyik Ultoros küldi után kaptam.
  • balee4
    de mekkora már, hogy a női karaktereknek is lehet adni bajuszt, szakállt stb. xD
  • mans
    Ezt a kocsit honnan szedted? :)Én voltam már fent a hegyen,rohadt jól néz ki az egész,mindenkinek ajánlom.Raknák fel képet de csak 20kb-osat tudok:(
    Akinek qvad procja van az megnézte már hogy mind a négy mag dolgozik játék közben?
  • Warton

• Maxtreme
    /verz :/ :D
  • ricsa008
    lehet :S de ha pont egy ilyen fos nem megy nem fogok belehalni eddig ugyanis minden más megy ami most jöt ki (az ugyancsak fos gta-n kivül) bár a Mirror-ra is ezt mondtátok anno és tesség mediumon vittem végig :D
  • grebber
    Boratos karaktert kéne csinálni fasza bajusszal meg azzal a ruhával amivel a strandon volt
  • Bence94
    üdv akkor én is megmutatom a karakterem :)

• reaper4
    jó neked...
  • Fido4life
    ja akkor tudom, az boxon is benne volt :D
  • Barny
    en csak kb mondtam xD..nemmertem meg...de tuti,h 20 ala nemmegy:)
  • Maxtreme
    45 fps? Az jó mert patch nélkül 30 fps korlát van bent. (max 34-ig megy fel)
  • Barny
    jaja..FPS meg javitva lesz:)....de nemhiszem,h sokat tudnak csinalni az iranyitassal:(>>>kar erte...de egyebkent osszssegeben 10/8 nalam a game:)