Saints Row 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
lélek? az inkább volt cukros szar

elkeserítõen olyan érzésem volt abban mindig, hogy cask poligonokat hajszolok, fõleg látva a bugokat.

púúúúú

IMYke2.0.0.0
S a GTA4-re dettó igaz ugyanez... a GTA3-ban több lélek van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

n3whous3
GTA IV-ben neked mi a nem szép? Részletesen kidolgozott világ, + a nyomorék gépeken nem megy max felbontású textúra, szal amíg azon nem láttad, addig ne fikázd.

Crysist meg többit felejtsétek el, szarkupac cukormázzal kb. Cukormáz az isteni rajta, de a szart ugye nem szeressük.

púúúúú

nem rossz... jó nagy fekát lehet csinálni, lehet fuxot venni, tetoválást csinálni, füvet venni/szivni, bebaszni, fülbevalót venni, gyûrût, fegyvert, tehát azért sok mindent lehet😄

n3whous3
hát olvasva, hogy mi ez meg nézve a képeket, mocskos szar lehet 😄

púúúúú

Sziasztok!
Windows XP SP2 van a gépemen és indítás után "az exe hibát okozott" felirattal kidob a játék! Mi lehet a gond? Friss driverek vannak és a DirectX-et is felraktam.
hát mi max 2en tudtunk játszani, a multi meg max 16os vagy 32es asszem

Prince23
Valahol írták, hogy 2-12 között a létszám a coopban

sajna csak 2...

vista 64 biten kilép hibaüzenettel
másnak is van ilyen?

Maxtreme
Áruld el már nekem mivel sértettem meg a piciny lelkivilágodat? Én úgy gondolom az elõzõ postomban nem volt semmi olyan amiért a "paraszt stílust" rá lehetne sütni.
Az meg hogy baromságokat kérdezel.. Nos arról nem én tehetek. (lehet sok esetben ezért nem válaszolnak a kérdéseidre?)

tutituti
Na hát kipróbáltam,és fura,mert igazából nem megy rosszul, de az autóba beülök és elkezde eszeveszett sebességgel menni,mintha utól akarná érni az fps-t ami amúgy is alacsony😄 7600gst-vel próbáltam,sok reményt füztem hozzá de hát ez van.Lehet hogy az 1-et kellett volna átportolni.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Férreértés ne essék én ehhez már hozzászoktam vagy basznak a kérdésemre/kérésemre vagy lehurrognak szóval ez nem újdonság ilyen ez az SG-s közösség
de sok bunkó ember van itt 2 nap alatt volt vagy 5hszem/kérdésem szinte mindig olyan paraszt stílusba kaptam választ hogy az hihetetlen:S de hát ilyenek a gazdag gyerekek
Maxtreme
Mégis mi lenne más ?

De a te videokártyádhoz szvsz tök fölös..

ez valami újj driver?
Jobban fut egyébként mint a GTA4, az meg se mozdul a X1550-es VGA-n. Ez megy.

De ami a f@szért nem találok férfi ruhákat?

grebber
Azt veszem meg ami nekem tetszik.Tomb Raiderek mint a topikjában is leirtam nekem nem jön be.Abból semelyiket se vittem végig soha.
Nyugodj meg ami tetszik megveszem majd ahogy tettem a már meglévõ eredeti játékaimmal is.

Next PC upgrade: 2022

És ez érne valamit?

<#taps><#worship>
Prince23
Na...kapjon tõlem is kritikát...délelõtt még felületesen néztem bele csak,most láttam,mennyire komplex a karakter generálás..azzal jót elröhögcséltem,cuki kiscsajt csináltam,akin még a sittes ruha is jól áll,megkapta az ausztrál/ír pasi hangját,ijedt arckifejezést,Hollós sminket,igazi psziho😊..Aztán az elsõ küldetést megcsináltam..nem tudom mennyivel megy,de még a rendõrkocsiban a szigeten kanyarogva se volt vészes,20 körül biztosan tartotta az fps-t...fegyverek tetszenek,grafika is tetszik..AI segghüje,kikötõben megdobáltam pár embert ládákkal,többi meg se rezzent..szóval az NPC nem a legrealisztikusabb,de majd felfogom amolyan karikatúraként,mint anno a Just cause-t...felbontás a kis tweak-progival 1680*1050..semmit nem engedett állítani,azt még mindig nem tudom hogy lehet feloldani,hogy AA meg antizotróp...de számomra megér egy misét...
Carloska
betonfail b+++ <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Na ez szánalmas...
Full low grafikán egy 2003-as játékot közelít meg és szaggat
Minden kikapcsolva felbontás legalacsonyabb és mégis...

Carloska
hányinger magam löném fejbe ha felteném ezt a játékot azta kurva élet......

Gyalogosan még megy is de amint autóba ülök és elkezdek száguldani szaggatni kezd mint rosseb! Ilyen ratyi dolgot!

Prince23
Mennyien lehet tolni coopba?

Noha még jobban szétszedné az fps-t,de valaki rájött már,hogy AA-t és pár beállítást hogy lehet skálázhatóvá tenni,vagy ennyire durván gépfüggõ,hogy nem enged hozzányúlni a menüben?
ez a coop nagy cucc lett!

Addig nem nyugszom amíg nem jövök rá ,miért csak nõi ruhák vannak benne...vagy én vagyok túl hülye hozzá.

eightmiles
Úgyvan, hagyd a fenébe.. Játssz GTA-t, sokkal jobb 😊

Nem...ahhoz most nincs kedvem. De lehet én nem értek valamit...de ahoghy láttam minden boltban csak rózsa szín pólók...nõi kalapok...kis kivágott top-ok...vagy mik...

Mindegy fura az egész...

eightmiles
Nemtom, nem játszottam 😊 Csinálj nõi karit, ha már ilyen finnyás vagy 😊

Hát...én mér csak konzervatív vagyok...vess meg érte...de egy férfi férfi ruhát hordjon<#smile>

De tényleg én vagyok hülye...vagy tényleg csak nõi ruhák vannak benne?

eightmiles
Mibajod a nõi ruhákkal? <#idiota>

Izé. Ez a játék egy izé....akad...csúnya...ház...õk sem tudták át írni akárcsak a GTA4-et

Más.
Vannak ruha boltok.
De miért csak nõi ruha van a boltokban? Én férfi karaktert indítottam...érti ezt valaki, néztétek már a ruhákat?

hamachin probálta valaki?
Bence94
hali! rossz látni, hogy ez is szar lett pedig én reménykedtem itt nem lesz semmi gond.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

eightmiles
Oké, your choice ^^

Arra viszont, hogy Saints Row 2 ilyen ratyi lett, nemtok mit mondani 😊 SR1 nekem nagyon bejött anno, kár ezért a 2-esért.

Jóhogy még nincs olyan hogy:
Sajnáljuk de a hangokat,és a textúrákat nem tudtuk idõben elkésziteni de a játék még ígyis játszható állapotban van<#idiota>

Jah mért nem írják a nevük mellé.
GTA IV ALPHA vagy Saints Row 2 ALPHA 😄

Maxtreme
Mellesleg ez a fos állítólag konzolon is szaggat helyenként, nem kicsit.

Maxtreme
Az iylen "munkát" pár éve még alfa verziónak hívtuk...
Eszméletlen hogy hova süllyedt a játékfejlesztõ ipar.

Még akkor se ha továbbra is ilyen portolásokat adnak ki 😛

Mért hazudnék? 😊
Sose volt konzolom,és sose lesz.

eightmiles
Értem én 😊

(úgyis hazucc' 😛)

Nem...<#idiota>
Sokkal jobban szeretem a PC-t<#vigyor>
Nosztalgiázni jó dolog =)

készül a játékhoz magyarítás?
eightmiles
Nem konzolt vettél addig amig nem jött össze a lé új konfigra? 😛

Én amikor így voltam akkor elõvettem pár régi játékot,és azokkal játszottam addig amíg össze nem gyûlt elég pénzem új konfigra