1403
-
#603 jaja, joypad bekkattintja -
#602 húzd ki a a joy-t!!! -
#601 Na sikerült letölteni és feltelepíteni.
Elindul rendesen, ám a menüben a menüpontok között folyamatosan "pörög" a cucc.
Érdekes mód, véletlenszerűen leütöm az Enter-t, akkor még működik a billentyűzet, és bejutok a menübe, de utána már semmit sem tudok tenni!!!
Ja, és a Logitech Dual Shock-omat sem tudom használni!
Mi az isten van ezzel?
-
#600 TÉK ! -
#599 kedves Shep, nem azt mondtam, hogy a TE géped szar, hanem általánosságban ez tény... ha félreértettél akkor ÉN kérek elnézést.
szutyok port tény és való, de szerencsémre (meg a gépemnek hála) én nem a gépigénnyel foglalkozom, hanem a játékkal magával.
a gta szebb, ez is igaz, de nem kötött le annyi időre mint az sr.
egy szó, mint száz : Nekem a GTA4 száraz és steril lett, míg az SR2 pörgősebb és a valóságtól távolabb álló. (de elkázelhető, hogy csak azért tetszik, mert luvnyát irányíthatok benne)
akit nem érdekel a véleményem, lapozzon... -
#598 olvass vissza.Több embernek volt ilyen baja már és megoldották. -
#597 sziasztok nem tudja valaki miért lép ki a gamespy-s video után??senkinek nem volt ilyen?"hibát észlelt ezért leált" -
#596 de azért köszi h szóltál.rendes srác vagy te. -
#595 ezt már régóta tudjuk. -
fbd195 #594 Hali..
Nos, elvileg kijött a patch, Steamen keresztül lehet letölteni(hivatalos oldalról van)
*UPDATE* The patch is now live on Steam. Please remember to log out and then reconnect to Steam in order to download the patch. -
SewerRat #593 Nem rossz gém. Új és sok dolog van amit hiányoltam a GTA-kból...bár ugyanolyan igénytelen ez is, de el lehet vele ökörködni:)
AZt nem tudja valaki, hogy miért dob ki folyton? És egy idő után miért szaggat úgy mint az állat? (Újraindítás megoldja) -
#592 Ezt aláírom.Nem vmi jó a garfika és szarabbul van optimalizálva mint pl a GTA4.De a játék nagyon jó.De én pl nem tudok vele játszani. -
#591 Nem mondta senki, hogy ne játszon vele aki akar, nem is szidtam senkit, csak azt mondtam, hogy a graf gyenge optimalizáltság 0, és számomra a játék sem egy nagy valami, csak volt egy illető aki azt mondta, hogy szerintem azért szar a graf, mert szar a gépem és különben is. -
#590 Kidolgozott és klafa a maga módján.Aki erre vágyik az játszik vele.Aki nem az játszon mással és nem kell lefikázni. -
#589 Hát elmondanám neked, hogy nincs szar gépem. A grafika meg a karaktereket leszámítva igenis kidolgozatlan összecsapott valami,. Tehetnék be összehasonlító képeket GTA IV vs SR2, de felesleges. -
#588 Azt tudom h nem a legjobb.Hamarosan veszek vidókártyát újat.De nekem annyira le van épülve a win h a régebbi játékaim amiket végigtoltam full grafon,ezzel a géppel.Most mediumon is szaggatnak.A Mass Efectet highon vittem végig.Mostmeg mediumon is akadozott.Sajna ha a bátyám eléül minden t szétbasz. -
#587 Hát nem csak azért van sajnos. Optimalizálatlan is(még), de a géped sem tűnik a legjobbnak hozzá. Szerintem várd meg a patchet. -
#586 Na persze. a winyóm akkor mikor kijött még egy hetes sem volt. szal szar az egész port. -
#585 Kurvajó játék.Csak nekem játszhatatlanul megy.Annak a számlájára írom h ráférne egy win reinstall a gépre. -
#584 Mondjuk Shepnek annyiban igaza van hogy a GTA tényleg jobban fut(amin remélhetőleg a patch segít ha kijön steamtelen verzióban) és szebb is. Mondjuk nálam annyival szarabb a SR hogy bár rendesen megy max beállításokkal végre az új gépnek köszönhetően, de beakad amikor tölti az új városrészeket.
A játékélmény meg nekem nem erről szól amit te leírtál, hanem inkább az agyatlan mellékküldetésekről, és az alap őrületről amit lehet művelni a játékban, de ha nem jön be a játék valakinek, nem kell erőltetni.
De ettől függetlenül SR2 FTW :) -
#583 szar gépen, szar grafikával, persze, hogy szar...
nálam a GTA és SR kb. ugyanúgy megy.
ha nem szeretsz JÁTSZANI, (értsd: csinálsz csinibabát, adsz rá göncöt, fogsz pár komát, tuningolsz egy 4személyes kabriót és elmész vele krúzolni, bandát gyilkolni, stb.) akkor nem lesz a Te játékod... -
#582 rip :( -
#581 Hát tök igénytelen az egész, üres utcák 1 textúrával lehúzva aztán annyi, házak is hogy néznek már ki, járművekről nem is beszélve. Egyedül a karakterek néznek ki normálisan. Ami tetszett, hogy a légkalapácsos brigádot simán ledarálta egy furgonos :) Egyébként letöröltem, mert nem találtam benne semmi olyat ami megfogott volna. Ráadásul szarabbul megy, mint a GTA és ez azért már nem semmi. Régi időket idéz mikor 486-oson nyomtam a Blood-ot :) -
#580 Szerintem az ég világon semmi gond nincs a grafikával... (Xboxon, de gondolom PC-n High-on ugyanaz) -
#579 Igen eleinte én is úgy voltam, hogy ekkora 1 sz@rt, le is töröltem (delgomb xD) de adtam neki még 1 esélyt, mostmeg nemtom abbahagyni :DD -
#578 Arról nem is beszélve, hogy a GTA, GTA: London 1969, GTA 2, GTA 3, GTA: Vice City is okádékul néztek ki a koruk játékaihoz képest, és mégis milyen jól elvoltunk, elvagyunk velük!
A San Andreas próbált keménykedni grafikailag is, de inkább felejtős volt ezen a téren...
-
#577 A grafika nem "irtó gyenge", csak olyan érdekes. Irányítás meg kinek milyen. Nekem pölö jobban fekszik mint a GTA4-é. Optimalizálás tényleg szar, de már van patch ami talán javít rajta, csak egyenlőre steam only.
Amúgy szerintem adj neki esélyt, mert a kis dolgok azok amik hatalmas pluszt adnak a játéknak, azokat meg 1-2-3 óra játék után fogod igazán megtapasztalni. -
#576 Miért vártok tőle világmegváltást?
Nem szimulátor? Nem.
Nem FPS? Nem.
Akkor mi a fütyinek keresítek benne mindezen kategóriák hype-olt képességeit?
A Moorhun-ban sem azt nézitek ugye, hogy végtelen az ellenfelek száma?!
-
haxoror #575 Csak a cruise controll nélkül szar a kocsik irányítása ("C" gomb) -
#574 Ay elejen szinten igy voltam, adj neki egy eselyt, szvsz megeri... -
#573 Hát kipróbáltam eme "csodát". A grafika irtó gyenge, a kocsik irányítása elég érdekes leginkább a szar jelzővel tudnám illetni. Azt már meg sem említem, hogy olyan szarul fut, hogy a GTA ehhez képest egy agyon optimalizált programozói csoda. Van benne pár jópofa ötlet pl.: beugró ütés, letérdelés, eldobás de összességében nagyon gyenge eresztés, azért adok még majd neki egy esélyt hátha. -
#572 Ez csak 1 komolytalan GTA klón, a GTA IV 1 másik kategória. -
#571 ok. -
#570 nem kell tudnod, elég ha csak rákattintasz a jobb felső sarokban a szürke csillagra, és vissza mész Bowlingozni Romannal....ha már a való életben nincs kivel -
#569 Na azt én se tudom :D -
#568 Azt nem tudom te mit keresel itt. Egy értelmes, normális hangnemű hozzászólásodat nem láttam még itt... -
#567 akkor mit keresel itt?:D -
Isti005 #566 ok kösz, akkor kipróbálom! -
DarknessX #565 Nem itt nincsen jelen semmi ilyesféle szenvedés.
Kicsomagolod,felteszed,crack és ennyi az egész.
Viszont a razoros verzió nem mutatja a telepítőkockákat szóval majd automatikusan bezáródik. -
#564 sokan érzünk így :).