Saints Row 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gfreak
<#eljen> egyetértek...ez az autóirányítás röhej(meg a hozzá tartozó kamera is 😊 )

Racism is a weapon of mass destruction!

Fido4life
kiegészítelek:

ami jó:
- karaktergenerálás
- és ehhez kapcsolódóan a karakterformáláshoz tartozó elemek
- szintén a figurák 1-2 jópofa megnyilvánulása
- Story
- Zenék
- Szinkronhangok
- Nagy részletes város
ami rossz:
- néhány túlságosan is debil activity (szar locsolás, trail blazing)
- a futás anim és a ragdoll ami egy GTA 4 után röhej
- az autók irányítása

rotator
No én már le is töröltem, a képfájllal együtt. Béke poraira...

Szerintem az egész játék jó.Legalább is nekem,mert amig a GTA 4 hibával mindig kilépett (fatal error) ezel legalább tudok játszani.Ugyhogy nekem ez a favorit.Nincs tökéletes játék.Egyszer nagyon megharagudtam erre a csapatra mert kiadták a Punisher nevü játékot,de ezzel a játékkal
megbocsájtottam nekik.Nekem nagyon bejön.
ami jó:
- karaktergenerálás
- és ehhez kapcsolódóan a karakterformáláshoz tartozó elemek
- szintén a figurák 1-2 jópofa megnyilvánulása
ami rossz:
- minden más

számomra valami embertelenül nagy csalódás volt a játék.

Solid Snake
<#eljen>
Egyetértek...ez a játék...most komolyan azért hogy a hamradik küldetést meg csináljam mennyek el, és locsojlak szarral...vagy végtelen lõszerrel mészároljak le 1000000000 embert...na bazd meg de komolyan..ez jutott eszembe közbe... <#idiota>

radeer
Számomra nem humorosak a activity feladatok. Morbid és szánalmas, hogy ilyenek valakinek eszébe jutnak. Fekáliával lelocsolni házakat, embereket elégetni lángoló quaddal, másokat neki hajítani mindenféle tárgyaknak.

Mesterséges intelligencia nulla, autók mozgása nulla.Ehhez társul egy iszonyú optimalizálatlan gépigény. 8-20 FPS-el nem lehetne élvezni még egy jobb játékot sem, nemhogy ezt. Ha a fõszálat és történetet jobban kidolgozták volna, ahogy kezdõdött a szökés akkor sokkal jobb lehetett volna.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Prince23
2009 legjobbjai közül tuti kilõve.

játék egy nagy füst

243-as kommentben ott a megoldás

Hello! Valaki megtudná mondani hogy lehet beállítani a felbontást 1680x1050 re? Ugyanis nem tudom beállítani a menüben.
IMYke2.0.0.0
Én nekem van egy Logitech Dual-om, évek óta, de azt simán lehet(ett) billentyûzet + egér-rel is irányítani. Akárcsak a GTA-kat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gfreak
na igen...bár az irányítás ott is tragikus volt (igaz, akkoriban nem volt gamepadem, és billentyûzettel+egérrel próbálkoztam)

IMYke2.0.0.0
Küzdõsport: True Crime: L.A. - ott bizony nagyon frankó.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gfreak
a karaktegenerálás pl...a küzdõstílusok is jók emellett, meg a szerók amiket lehet venni meg ilyenek...kicsit részletgazdagabbnak találom

Melyik ötlet a frankó? Szarral locsolni a házakat?

Fido4life
ennyi

gfreak
hoyg a mozgás meg az autók irányítása béna azt aláírom, de a játék hemzseg a frankó ötletektõl, amiket egy kis fantáziával akár a GTAba is be lehetett volna rakni...

rotator
Hát, gyerekek, mikor megláttam a csávó mozgását, ahogy fut, majdnem hangosan felvonyítottam. Az autók irányítására nincs jó szó, annyira ratyi. Mindamellett el lehetne vele lenni, ha nem volnának az alapok ennyire elcseszerintve. :/ Most látszik igazán, mennyire robusztus a GTA IV.

Ez a játék egy vicc, olyan mintha a GTA IV paródiája lenne. Szörnyû!

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Balumann
Az irányítás és a mozgás valami szörnyû ebben a játékban, a többivel nem is lenne gondom. Az autó egyszerûen iányíthatatlan billentyûzettel, ha a gamepadot vagy kormányt bedugom akkor meg folyamatosan megy valamerre a kamera (utóbbi idõben szeretik ezt csinálni a játékok, erre miért nem tudnak figyelni). A sprintelésen meg hangosan felnevettem, mintha meglökni valami hátulról (vagy nitróval gyorsít? 😄), aztán valamivel elkapná hogy hamar megtudjon állni. Ilyen rossz mozgás utoljára nem tudom már milyen játékban láttam.

Balumann
Ilyenek majdnem mindig attól vannak, ha a videókártya driverben olyan gyorsítás van bekapcsolva, amit a játék nem támogat megfelelõen. Vegyél le mindent a Catalyst 3D-s gyorsításánál, és jó lesz. (nekem is ugyan ez volt egyébként).

csáó
nem tudjátok hogy mért van ez:

ha bent vagyok egy épületben átlátok a falakon nemtom mért. kint rendesen megy minden de az épületekben ilyen
radeon 4850em van a legujabb driverrel kiprobáltam egyel régebbit is de azzal is ugyan ilyen
Fido4life
automatikusan felmegy az életed, viszont ha nagyon sokan vannak akkor meglehet halni nagyritkán. (fõleg activitiknél)

Ebben a játékban automatikusan van cheat kód? Mert nem tudok meghalni...igaz...nem a legnehezebb szinten nyomom...de hogy fél órán át folyamatosan lövöm a rendõröket...és meg csak közel se kerülök ahhoz hogy le lõjjenek...

BlueMaster
Sziasztok!

Nekem nem indul el... A Razor telepítõje felrakja, majd crack, indítom, lemegy egy kis bevezetõ majd mikor a GameSpy reklámja jön kilép...
Volt esetleg valakinek hasonló? Ha igen tudtok rá megoldást?

Köszönöm szépen elõre is!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

HoReSz1975
meglesem, köszi <#worship>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

tweaker

egy kis progit kaptam itt pár napja,ezzel olyan felbontásra lövöd külsõleg,amilyenre akarod..megtartja,bár játékon belül 640*480-at fog mutatni,ne ilyedj meg
Prince23
Igen

nah:
megy neten a coop?<#fejvakaras>

megy neten a coop:<#fejvakaras>

HoReSz1975
miért nem lehet 1680*1050 -re állitani, minden maxon, de nem enged felbontáson változtatni, visszadob 1280*1024 -re <#confused>

az 1600*1200 -at sem engedi <#fejvakaras><#falbav>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Prince23
Ja coopba legalább lehet hülyülni. Legutõbb egy thai emberrel játszottam coopot.
Érdekes, h vmelyik negyedet jakuzák uralják. Szal eléggé meglepõdtem mikor japcsi motoros szamurájok rohantak nekem szamurájkarddal.

csak nem jelzi ki..azért telepíti közben,nyugi😊
gfreak
inkább SA+25 to Life+meg az a szar Bulletproof (büdösfifty)

kifli
na csak sikerült csak nem mutatta a kis sáv hogy halad 😊
kocsikáztam is egy jót egy hamburgerel üdítõvel meg sültkrumplival

1280x1024-be játszok és mindent max-ra raktam ill bekapcsoltam amit csak lehetett
kifli
bazz én telepíteni sem tudom 😊
elindul a razor telepítõ de nem csinál semmit...
vagy nem jelzi ki ilyen kis sávban hogy mennyit haladt elõre?
nem, tört játékkal nem megy semmilyen multiplayer ill. coop dolog ha be vagy jelentkezve gamespyra.

1.) Elindítod a játékot
2.) Coop > LANPLAY vagy valami ilyesmi innentõl már menni fog úgy érzem

lényeg h nem szabad bejelentkezni gamespyra! HAMACHI IS KELL!!!

coop-hoz kell egy gamespy account,igaz?
Szerintem is jól el lehet benne szórakozni =)

egészen tetszik ez a game, néha-néha beröccenéseket leszámítva, jól összerakták a játékot... tetkószalon, ékszeres, stb 😄 szerintem jó lett, coopba hatalmasakat szoktam játszani haverral 😊

Na rájöttem miként lehet szerválni új fighting style-t.
Végig kell vinni a különbözõ bandák misszióit és akkor megkkapod õket:
samedi- samedi style
ronin- ninja style
brotherhood- wreslter style

Én ha teljesen leveszem a grafikát is szaggat a kocsiban 😊
Meg lowon olyan mintha egy 2001-es játékkal játszanék kb

anélkül lehet nem akadna kocsiban,az a kettõ tud zabálni erõforrást,nem?
Én csak a HDR-t szoktam bekapcsolni meg a Dynamic Lightin-got.
De ha beszálok a kocsiba akkor iszonyatosan szaggat
Esetleg valaki nem tudja hogy Combo Style-t hol tudok tanulni/szerezzni?
Mert Fight Cluba végig mentem mind a 6 levelen de semmi

hú,hû...na custom grafika felraktam mindent maxra és a gatyámat is leszaggatta rólam..marad high-on..még úgy is poénos a kinézete😊
Fido4life
ha kifejezetten a GTA 3 tetszett, akkor ez is befog jönni.. leginkább arra hajaz..

Érdekes amikor gyalog megyek akkor simán tök jól fut, viszont amikor beülök valami jármûbe elkezd szaggatni

gfreak
off: a patch is fent van? off vége 😉

rendben van ez a saint's row 2, nah 😊 elbaromkodni jó, szarabbul sem megy mint a gta, jópofa lehetõségek, és a prototype-ig elleszek vele 😄

persze, trágya port ez is, bár ha jól belövöd, ANNYIRA szarul azért nem néz ki, és persze nem is veszi komolyan magát a játék annyira hogy most a GTAhoz hasonlítgassuk...jobban élvezem mint a Mercenaries 2-t, kicsit több benne a lehetõség (ha innen is lop egy kicsit a R* és végre rendesen portolnak, akkor fasza lesz xD )