Saints Row 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Racism is a weapon of mass destruction!
ami jó:
- karaktergenerálás
- és ehhez kapcsolódóan a karakterformáláshoz tartozó elemek
- szintén a figurák 1-2 jópofa megnyilvánulása
- Story
- Zenék
- Szinkronhangok
- Nagy részletes város
ami rossz:
- néhány túlságosan is debil activity (szar locsolás, trail blazing)
- a futás anim és a ragdoll ami egy GTA 4 után röhej
- az autók irányítása
megbocsájtottam nekik.Nekem nagyon bejön.
- karaktergenerálás
- és ehhez kapcsolódóan a karakterformáláshoz tartozó elemek
- szintén a figurák 1-2 jópofa megnyilvánulása
ami rossz:
- minden más
számomra valami embertelenül nagy csalódás volt a játék.
Mesterséges intelligencia nulla, autók mozgása nulla.Ehhez társul egy iszonyú optimalizálatlan gépigény. 8-20 FPS-el nem lehetne élvezni még egy jobb játékot sem, nemhogy ezt. Ha a fõszálat és történetet jobban kidolgozták volna, ahogy kezdõdött a szökés akkor sokkal jobb lehetett volna.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
nem tudjátok hogy mért van ez:
ha bent vagyok egy épületben átlátok a falakon nemtom mért. kint rendesen megy minden de az épületekben ilyen
radeon 4850em van a legujabb driverrel kiprobáltam egyel régebbit is de azzal is ugyan ilyen
Nekem nem indul el... A Razor telepítõje felrakja, majd crack, indítom, lemegy egy kis bevezetõ majd mikor a GameSpy reklámja jön kilép...
Volt esetleg valakinek hasonló? Ha igen tudtok rá megoldást?
Köszönöm szépen elõre is!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
egy kis progit kaptam itt pár napja,ezzel olyan felbontásra lövöd külsõleg,amilyenre akarod..megtartja,bár játékon belül 640*480-at fog mutatni,ne ilyedj meg
megy neten a coop?<#fejvakaras>#fejvakaras>
az 1600*1200 -at sem engedi <#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Érdekes, h vmelyik negyedet jakuzák uralják. Szal eléggé meglepõdtem mikor japcsi motoros szamurájok rohantak nekem szamurájkarddal.
kocsikáztam is egy jót egy hamburgerel üdítõvel meg sültkrumplival
1280x1024-be játszok és mindent max-ra raktam ill bekapcsoltam amit csak lehetett
elindul a razor telepítõ de nem csinál semmit...
vagy nem jelzi ki ilyen kis sávban hogy mennyit haladt elõre?
1.) Elindítod a játékot
2.) Coop > LANPLAY vagy valami ilyesmi innentõl már menni fog úgy érzem
lényeg h nem szabad bejelentkezni gamespyra! HAMACHI IS KELL!!!
Végig kell vinni a különbözõ bandák misszióit és akkor megkkapod õket:
samedi- samedi style
ronin- ninja style
brotherhood- wreslter style
Meg lowon olyan mintha egy 2001-es játékkal játszanék kb
De ha beszálok a kocsiba akkor iszonyatosan szaggat
Esetleg valaki nem tudja hogy Combo Style-t hol tudok tanulni/szerezzni?
Mert Fight Cluba végig mentem mind a 6 levelen de semmi
rendben van ez a saint's row 2, nah 😊 elbaromkodni jó, szarabbul sem megy mint a gta, jópofa lehetõségek, és a prototype-ig elleszek vele 😄
persze, trágya port ez is, bár ha jól belövöd, ANNYIRA szarul azért nem néz ki, és persze nem is veszi komolyan magát a játék annyira hogy most a GTAhoz hasonlítgassuk...jobban élvezem mint a Mercenaries 2-t, kicsit több benne a lehetõség (ha innen is lop egy kicsit a R* és végre rendesen portolnak, akkor fasza lesz xD )