ARCA Sim Racing 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy van telepíto is de én inkább ezt a manuálist próbáltam nehogy bekavarjon valamit 😊)
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Persze az új gép attól még nem ártana.
Kéne egy új gép...
"Incompatible Game Version..." - ezt írja ki.
Kell külön regisztrálni valahova?
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Telepítettem a játékot, meg letöltöttem az oldalról két patch-et is...
1.128A
1.128B
...mindkettõt telepítettem, de ha online csatiznék azt írja ki, hogy nem korrekt játékverzió. Azt látom, hogy a szerverek 1.128-cal futnak, de ez azt jelenti, hogy a 1.128A és B sem jó?
Még valami. Ha leteszem tálcára a progit, akkor az v1.100 ként azonosítja, holott bent van már Rock is a pályák között, az meg már nem az 1.128-cal jött???
Van ötletetek?
Köcce...
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Lehet hogy elobb is,ha vagy legyen bekapcsolva MSN,én is így teszek oszt meglátjuk 😊
Ismét Milwaukee, bár most nem nyertem, csak egy 6-ik hely jött össze, de asszem az eddigi legjobb ARCA futamom volt! Amikor elindultam a szerverre már csak 50mp volt a kvaliból, szóval mire beléptem vége is lett...utolsó hely. Ez jelen esetben a 20-ik pozíciót jelentette.
Normál gumikopás, normál üzemanyag fogyás, 80 kör, 20 versenyzõ.😊
Az elején persze volt még 4wide is, igaz azt csak néztem hátulról.
Talán egy versenyzõ volt aki nem túl korrektül védte a pozícióját, de végülis õt is sikerült csõbe húzni.😊
Még az elején megcsúszott valaki és nekem jött, így a pitelésnél javítás is volt, szóval az addig megszerzett 6-7-ik helyemnek (azt hagyjuk, hogy én piteltem utoljára, így vezettem vagy 2-3 kört) annyi lett, visszacsúsztam vagy 3-at, de sikerült megint feljönni. Az eleje viszont már messze volt. Aki a pitelésig mögöttem jött (õ rajtolt a 19-ik helyrõl) az végülis 4-ik lett. Talán ha nem állok plusz 5-6 mp-et a pitben a javítás miatt akkor én vagyok a 4-ik.😊)
A gép bírta a 20 autót, igaz, hogy amikor a végén kiléptem megfagyott. Meg is ilyedtem, hogy annyi a replaynek, de az megvan.😊
Visszanéztem. Így 20 autóval már egészen hasonlít egy igazi futamhoz. Képzelem mekkora móka lehet harmincvalamennyi emberrel egy DMP futam.😊
Persze mindez csak akkor igaz, ha van minimum 30 kör.
100% versenytáv mellett meg mégjobban kijönne, hogy ki mennyire használja a gumit.
Mentem mégegyet ugyancsak Milwaukee-ben, de most nem nyomtam kvalit. Utolsó helyrõl is nyertem, igaz mások ellen, mint a korábbi futamon. Amikor feljöttem a második helyre még volt vagy 15 kör, és 3 mp-cel vezetett az elsõ. Eleinte lassan közeledtem, viszont utána egyre jobban. Gondolom látta a srác, hogy közeledek, megpróbálta kicsit jobban eröltetni, és annál jobban fogyott a gumi. A végén nyertem több mint 5mp-cel.😊) Aztán írta is, hogy elfogyott a jobb elsõ gumija, én meg beírtam a DOT-ban megfogalmazott nagy igazságot, miszerint a gumi nyeri a versenyt.😄
Itt is pont errol van szó és úgy látszik az eddig tapasztaltak se véletlenek voltak hogy az ilyen extra gyors koroket produkálók pár kor után mennek a levesbe 😊)
Ezek szerint mindenki csak nézelõdik, és ha lát egy jó szervert belép... vagyis senki sem szeret elsõnek belépni valahova.
A másik ami érdekes volt az a futam. Megszereztem a pole-t, de páran késõbb jöttek, és azok közül ketten jobb idõt mentek nálam a warm up-on.
Aztán a 30 körös futam kb 3-ik körében a leggyorsabb már ott is volt mögöttem, és meg is elõzött 1 kanyaron belül, majd jött a másik és szintén megelõzött. Majd csatáztak pár körön át, aztán utolértem õket.
Sõt, meg is elõztem. Láthatóan gondjaik voltak a gumival.
Aztán az egyik kilépett a játékból, majd úgy a 20-ik kör környékén a másik gratulált nekem, és kilépett, ekkor már vezettem elõtte vagy 5 mp-cel.
Meg is nyertem a futamot 12mp-cel a második elõtt.
A tanulság, hogy itt szerencsére nem elég egy körön jónak lenni, többet ér, ha folyamatosan gyors az ember, még akkor is, ah nem a leggyorsabb.😊
Lehet én is,ha jovok MSN-en leszek,jó lenne ha te is,kb. mikortól és meddig?
Gondoltam amúgy, csak mondom annyi mindent csinál, hogy nem sok ideje marad.😊
"Jr. is now 3 of 4 in the last two weeks of racing. He won at Nashville in DMP Pro Series, won at Michigan in the Nascar Sprint Cup race, and lookout, he's grabbed a third win here tonight in the DMP Pro Series at Kansas."
Nem semmi. Nem elég neki, hogy élõben versenyezhet, sõt csapata van, még online is nyomja. Mikor alszik?😄
Mellesleg megfigyeltem már a Junior setupnál, hogy meglehet, hogy van nálam gyorsabb online (sõt, biztos), de kb 25-30 kör alatt kijönnek a dolgok, vagyis ha valaki sokkal gyorsabb annak elfogy a gumija.
Baromi jó setup...mondjuk nem meglepõ. Ráadásul verseny setup, szóval nem egykörös.
Persze lehet, hogy lehet ezzel is pole-os idõt futni, csak én vagyok láma, de a futamon nagyon jó.
Úgy látszik a továbbiakban ezen keresztul lehet csak leszedni az újításokat.
De amúgy kabbe.<#mf2>#mf2>
Ha nem tolti be az USA Speedwayt akkor erre szukséged lesz
http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=321805
Najó, asszem alvás.😊
Mellesleg tényleg nem bánnám, ha elmenne Montoya a JGR-hez... Azt hittem a tavalyi után elõrelépnek, de a többiekhez képest ez az autó még talán gyengébb mint tavaly volt.😞
A legalsó linket próbáld, azon jön rendesen...5-6 perc.😊 Az elsõ nem mûködik, a második meg lassú.
Írtam neked msn-en, de semmi reakció.😄