573
ARCA Sim Racing 2008 (rFactor) Simulator
  • B Lori
    Tegnap még egy darabig próbáltam Milwaukee-t,hát nem holnap lesz mire ezt megszokom :D
  • zolee145
    Nos igen. Az álmoskönyv nem sok jót ír arról, ha a futamra beraksz magadnak egy olyan setupot amivel még egy kört sem mentél azelőtt.:))

Próbálgattad azóta a fékezést?
  • B Lori
    Megnézem,amúgy én is marha jót csatáztam magammal
  • zolee145
    Lori, majd nézd meg a Milwaukee replay-t, marha jó csaták voltak 1-5-ig.:)
  • zolee145
    Á, még nem volt erőm nekivágni.:)
  • B Lori
    Igen,a DMP versenyen is nagyon egyutt volt a mezony,ez tetszik,leszedted már?
  • B Lori
    Lehet róla szó,egyébként a memoriákkal szarakodok mert a gép továbbra is szarakodik :D
  • zolee145
    Tegnap volt egy futam, Milwaukee. A practice végén harmadik voltam (asszem 20-an voltunk) 13 ezreddel. A második csak 1 századot kapott, és a negyedik is csak 27 ezredet. Azért 27 ezreden belül az első 4 az nem olyan rossz.:))
  • zolee145
    Este Daytona előtt lehetne keresni valami szervert.:)
  • zolee145
    Á, 30kb/s-el jön..vagyis nem jön. Ennek most nem futok neki.:(
  • B Lori
    http://www.onlineracin.com/olrtv/archives.asp

DMP Pro/Milwaukee - 6/30/08
  • zolee145
    Ilyen ez a betárcsázós net.:D

Amúgy honnan lehet leszedni? Nem találtam.
  • B Lori
    Hú,hát ezt a versenyt érdemes megnézni,Junior a pitbol kijovet megforgott a hideg gumikon,a befutó is hatalmas volt,ha jól értettem Jr. meg AJ a netkapcsolat miatt esett ki,biztos valami olcsó szolgáltatójuk van :DD
  • zolee145
    És mi akadálya?:D
  • B Lori
    Le lehet tolteni a DMP Milwaukee-i versenyt,csak az elso 40 kort néztem még meg de kurva jó versenyt csináltak,legszivesebben rogton felraknám a kormányt :D
  • zolee145
    Nem, csak így alakult.:)) Úgyhogy megfeszített gyakorlás, meg ha lesz energiám egy kis 3D. Terveznem kellene egy dolgot, csak belekezdeni nem tudok soha semmibe.:)
  • B Lori
    Nincs szponzor? :D
  • zolee145
    Hehe, ma megint szabadság.:)
  • zolee145
    Gondolom, hogy egy ilyen ligában rendesen rajtolnak, az lenne fura, ha nem.
  • B Lori
    Nem láttam ezzel kapcsolatos hozzászólást,néztem a DMP-s versenyt,ok normálisan rajtolnak meg gondolom a bajnokságokban ahol van admin ilyet nem csinálhatnak mert az is buntethet.Szóval egyelore úgy néz ki az embereken múlik és hát ezt az egyet kivéve elég normális rajtok voltak.
  • zolee145
    Jaja, a rajtot orvosolni kell, sajna az ai is így rajtol. Nem nagyon néztem a fórumot, valaki említette már ezt nekik? Jó lenne valami bünti...gondolom a valóságban is van.
    Meg az, hogy ne lehessen választani állórajtot, mert az vicc volt...egyszer voltam egy olyan szerveren..mindnki csak nézett nagyokat.
    Én beírtam, hogy szépen nyomjunk egy felvezetőt, aztán valaki írja be, hogy green, de aztán lassan mindenki elkezdte taposni...:)
  • B Lori
    Tulajdonképpen ezért késtek 1 évet mert az égészet át kellett írni,kiváncsi leszek majd milyen lesz ez a roadon :)
  • B Lori
    Amúgy remélem ezt a rajt dolgot javítják,azon a múltkori versenyen nagyon begyorsultak a zold zászló elott és nem volt bunti,kipróbáltam AI val és azok is,a PC megy 50-el amikor kimegy felgyorsulnak akár 100-ig is a zold elott.
  • zolee145
    Ja, jut eszembe. Próbálgattam ma az rFactort az NROS Sprint moddal. összeírtam bizonyos pályákon a beállításokat az ARCA-ból...kíváncsiság. Milwaukee / New Hampshire. Háát...már értem miért mondták azt az ARCA készítői, hogy sokat gyúrtak a fizikán. Egyszerűen nem lehet normálisan viselkedő autót beállítani az rFactorban.
    Viszont roadon nagyon jó, de ez nem véletlen. Tehát az ovál versenyzést még mindig nem látom megoldva az rFactorban.
  • zolee145
    Végülis ja, egyedi futam is jó...
    Majd meglátjuk, pár hónapon belül kiderül.:))
  • B Lori
    Ha még bajnokság nem is de ilyen zártkoru versenyek lehetnének ahol osszeszokott emberek mennek,de a fórumot elnézve erre jelenleg nem nagy az esély még 0% toréssel se :D
  • zolee145
    Szabadság...de nem az ARCA miatt.:D Viszont ha már itt vagyok...:)
    Amúgy reggel még van 1-2 szerver, Poconoban 12-en voltunk, aztán egész nap semmi, és majd estére megint jönnek az emberek.

Viszont tényleg jó lenne egy szervezett bajnokság, kérdés, hogy van-e itt erre igény?

Van? Na, dobjuk fel a nagy kérdést:)

Szóval. Csak kuplung segítség, ai nélkül, 100% versenytáv, 100% törés, belső nézet, full zászlószabály.
    Nem veszedelmes a 100% törés sem, és végülis az a realitás, de lehet vigyázni az autóra.
  • B Lori
    Szabadság vagy felmondtál? :D

Már nekem is kell rá szakítani idot mert így a budos életben nem szokom meg foleg az NR mellett :))
  • zolee145
    Nekem meg ma volt DNF Poconoban. A rajtnál falnak löktek, az első kanyarban. Mire körbe értem sánta kocsival...:D
  • B Lori
    Tegnap volt DMP verseny Milwaukee-be,Junior és A.J is DNF
  • zolee145
    Ha jól emlékszem nincs 1GB.
  • Tomika boy
    Ez a game ez mennyi mega mert tetszik???!!!
  • zolee145
    Naja, de én ezt nem tudtam.:) Mellesleg Salem keményebbnek tűnik mint Bristol, mégsincs vele semmi bajom. Most nyertem egy 50 körös futamot, de a vége felé már az egyenesben sem lehetett padlógázt adni, annyira elkopott a hátsó gumi. Nagyon komoly.:))
  • B Lori
    Mert Salem az felso ives,olyan pálya kell ami multigrove,múltkor Rockingham-be a versenyen próbáltam felul de egy rendes teszthez azért tobb gyakorlás kell,meg egy Junior setup se ártana :))
  • zolee145
    Na! Salem-ben felül a fal mellett kb 6 tizeddel gyorsabb vagyok mint az alsó íven, ami elvileg az ideális lenne. Ez tetszik!
  • zolee145
    El kellene menni kipróbálni.:D
  • B Lori
    http://www.daytonausa.com/about_daytona_usa/news/547371.html
    Ez nem bajnokság,csak a látogatóknak lehetoséguk van ezt használni egy ilyen helyen ami a NASCAR hivatalos attrakciója.
  • zolee145
    De jó lenne ha a jelenleginél sokkal jobban tudnék angolul.:D Szóval a csaj is ARCA versenyző, addig megvan...és ez valami hotlap bajnokság, vagy ilyesmi?
  • B Lori
    http://arcaracing.com/news.cfm?contentid=6759
  • zolee145
    Köszi, kipróbálom.