ARCA Sim Racing 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
A lenti dolgot átírtam, majd meglátjuk ha legközelebb egy nagylétszámú szerverre vetõdünk.😊
Daytona-ba is mukodik mag ahogy írtad Kansas-be is,a kérdés csak az hogy gyorsabb leszel-e mint lejjebb,egyébként a Cup-ba se mennek mindig felul,foleg az elején és friss gumikon nem csak amikor már változnak a pályaviszonyok,mivel felul nem megy annyi autó gondolom ott valamivel hidegebb az aszfalt és valószinu a gumit is jobban spórolja,nem kell akkorát fékezni de ehhoz biztos kell a megfelelo beállítás is stb.
Ezt megcsináltam és 19 AI val mukodott is úgy hogy mindet láttam és a festések is szépek maradtak 😊
Elinditod az opponent detail-t leveszed Low-ra kilépsz és a PLR-ben átírod a
[ Graphic Options ]
Opponent Texture Override="-1"
erre
Opponent Texture Override="3"
Degában mûködik a dolog.😊
Meg még azt is figyelembe kell venni hogy ez ARCA tehát konkrétan ezeket kell megnézni adott pályákon mivel más a tulajdonságuk mint a Cup autóknak tehát mondjuk Charlotte-ban ha mennének nem biztos hogy jó lenne nekik a "Junior stílus" sott ha jól emlékszem Daytona-ba se nagyon használják a fal melletti ívet 😊)
PATCH VERSION 1.128A FIXES:
- Salem Bumps on Low Line replaced (Corruption occured on last compiling of MAS FILE in v1.128)
- AIW Fixes at a majority of tracks
- Fuel and Tire Wear has been adjusted in Server Info Screen
- Adjustments made to help with cutting the course penalties when avoiding accidents in the grass at certain tracks
- Adjusted views to help remove the impression tires are in the pavement
- Corrected the loading screen of Talladega for distance
- AIW corrected in Daytona to stop DQ's in Qualifying
- Adjusted several tracks to help with the Pole sitter in first pit stall getting locked in when overshooting a lil bit
- Adjusted Kansas Speedway where random race starts had the Pole sitter in the outside row
- Camera adjutments at several tracks for LOD
PATCH VERSION 1.128A ADD-ON FEATURES:
- Rockingham Speedway Added
- Added a new utility (found under tools folder) to help with Race reports
KNOWN ISSUES WITH 1128A:
- Rockingham tires sometimes show through the body in turns from roof view
Még nem lehet letolteni,amúgy állítólag lesz Charlotte is de elsosorban az ARCA pályákat csinálják.
Ennek mindösze annyi a jelentõssége, hogy mondjuk középen ha fordulsz már elég gyors vagy, sõt gyorsabb mint aki alul megy, vagyis ahogy tapasztaltuk is szépen lehet védeni a pozíciót, nincs az, hogy az alsó ív ezerszer gyorsabb.😊
Olyasmi pálya nincs mint mondjuk a Lowe's?
Mellesleg most megnéztem a hivatalos oldalt, és jól láttam tegnap a szerver listában: már van Rockingham.😊 Meg is keresem.
A megoldás: Generate Mipmaps (4 db-ot)
Endure, in enduring grows strong...
Azt hiszem itt errol van szó 😊
azért köszi, majd googlizok.😊
apropó, gtr2. mióta fenn van az arca(de), nem tudok benne futamot nyomni: kírja, hogy press space to skip formation lap, de ha nyomok, ha nem, nem iráyítható a kocsi. 😊
23:00-tól eloben adja a Speed a Michigan-i ARCA verseny és MSN-en leszek,tegnap csak úgy éjfél után megnéztem a szervereket,volt olyan is ahol 100% a sérulés meg ahol 30-an voltak 😊)
Azt hiszem a nagy létszámú szervereket egyelore kerulnom kell <#szomoru1>#szomoru1>
A patchet viszont tényleg fel kell rakni, én onnantól kezdve nem tekintem rFactor modnak az ARCA-t.😊
Ezt a gáz-fal dolgot nem értem.
tényleg rfactor😄😄
meg ez a ha nem adsz gázt felkenõdsz a falra dolog is fura még néha😊
Nekem ez a spotter eddig nagyon bejött. Igaz indulásnál kicsit lassít, vagyis nem rögtön tesz ki a pályára, ha rányomok a Race gombra, hanem úgy 1-2mp múlva, de utána már nincs akadás miatta.
Az volt a gond hogy pl. nem mondta hogy sárga van,a rajtnál meg Darrel Waltrip ismert szovege csendult fel stb.Nekem amúgy boven elég az alap info,én az ordító motrot szeretem halgatni és az elottem lévore koncentrálok hogy tudnám falrakenni 😄
Amúgy ez alapból netes játék, csakúgy mint az rF, vagyis van ai, de minek.😊
Itt legalább csak buták, míg mondjuk az LFS-ben levegõnek néznek, és a futam izgalmait az adja, hogy el tudsz-e elõlük menekülni vagy sem.😊
Rövidebben: nem.😊
vhogy az ait nem lehet tuningolni?😊
10-4
Amit én használok az elég sok dolgot mond. Pl practice alatt elmondja, hogy mikor érték el a gumik az optimális hõmérsékletet, plusz a kör kezdetén elmondja, hogy mennyivel vagyok az elsõhöz képest gyorsabb vagy lassabb az egyes szektorokban az addigi legjobb körömben. Aztán szektoronként mondja, hogy gyorsabb vagy lassabb vagyok. Meg a különbözõ figyelmeztetések, gumik, fékek állapota, plusz ha kocc van akkor elmondja, hogy mi sérült az autón. A szokásos spotter dolgok is megvannak, tehát verseny közben is mondja, hogy mikor melyik vonalon maradjak, stb.
Aztán a pályán történõ eseményekrõl is tájékoztat, és van hozzá egy arca versenyzõ lista is, tehát offline név szerint mondja, hogy ki hol van és mi történik vele.
Mindez (meg még sok egyéb) szabadon beállítható, tehát elvetemült játékosoknál elképzelhetõ, hogy a spotter folyamatosan csacsog a fülünkre.😊
Ez a JJ spotter pack semmi extra infot nem ad,igazi hangfelvételekbol van csinálva,nem olyan steril mint a gyári tehát realisztikusabb,az NR2003-hoz is ezt használom és remélem ehhez is megcsinálják 😊
Lényeg, hogy a dolog onnantól már majdnem kétirányú rádiózás lenne a csapattal.
Nade az a progi nincs meg, így a pilfius nem mûködik, így az arca sem. Tehát telepítés után pilfius uninstall, és kész.😊
A másik az nros.org oldalán található JJ spotter pack, az kevésbé macerás, és Lóri szerint nagyon jó.