573
ARCA Sim Racing 2008 (rFactor) Simulator
  • B Lori
    Hát ok szerintem már most megkapták és tesztelnek rajta vagyis segíttik a fejlesztését és ha már negcsinálják akkor megkapjuk mi is :))
    Amúgy az is elmond valamit a fizikáról hogy a ISI pálya ide 1:1-ben nem jó hanem átt kell "építeni" az eddigi tapasztalatok alapján szinte biztos vagyok hogy roadon is realisztikus lesz,már most látom a sok forgó autót kigyorsításkor :D
  • zolee145
    Most olvasgatom a RSC fórumon a topikját, ott is írja az egyik készítő, hogy Nwide csapatok kérésére csinálják. Ilyen formán gondolom prioritása van a dolognak. Lehet, hogy Michigan előtt kiadják, vagy azzal egyidőben. Roadon azért jó az rF, ha ehhez hozzáadják magának az autónak a fizikáját akkor megeshet, hogy abból valami jó dolog jön össze. kíváncsi vagyok rá.:)
  • B Lori
    Igen...amikor elkezdték árusítani írták hogy igazi koztuk Cup csapatok is rendeltek toluk :))
  • zolee145
    Hoppá! Na ezt nem tudtam, hogy igazi csapatok kérték. Azért ez jelent valamit...talán nem is keveset.:)
  • B Lori
    http://simstatslive.com/downloads/vids/ARCA_Montreal.avi

Remélem ez már jó lesz :)
  • B Lori
    Ez egy video az AI tesztrol......1 kor
  • B Lori
    Az nem baj ha lesz tobb pálya,a versenynaptárban lévo road pályát most építették fel,még egyáltalán nem is volt rajta verseny így nemhiszem hogy az igazi ARCA verseny elott kiadják.
    Ezt a Montreal-t meg igazi NASCAR csapatok kérték toluk hogy gyakorolhassák a Nationwide verseny elott és az meg értheto hogy próbálnak nekik kedveskedni hiszen segíthetnek a fejlesztésben ami végso soron nekunk amatoroknek is jó :))
    Engem leginkább a kitalált pályák nem érdekelnek,ott ahol igaziból is van stock car verseny johet bármilyen mennyiségben :))
  • zolee145
    Kíváncsi vagyok, hogy oda mennyire lesz jó a fizika.:) Persze én ragaszkodnék a valóságban is versenynaptárban lévő pályákhoz.
  • B Lori
    http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=324493

Lehet hogy lassan road pályán is kipróbálhatjuk :))
  • zolee145
    "jottek,estek,setupot kunyeráltak még nagyobbat estek elmentek"
  • B Lori
    Hát a héten sok a dolgom ráadásul múlt héten pont az ARCA miatt el is hanyagoltam a munkát,valószinu hogy csak pénteken tekerem a kormányt mert már a monitor látványától is rosszul vagyok :D

Múlkor Salem-be is volt nagy népvándorlás mivel nem volt más szerver,jottek,estek,setupot kunyeráltak még nagyobbat estek elmentek,a kvalira 4-en maradtunk pedig voltunk 10-nél tobben is :))
  • zolee145
    Na, te meg itt vagy, ahelyett, hogy a vrsenypályán tépnéd a kormányt?:D
    Most jövök Milwaukee-ból (most aztán gondolom meglepődtél a pálya miatt:D). 18 induló, start 5, finish 2. Előzés, visszaelőzés, csata, üldözés, meg a hotlapperek lemorzsolódása jellemezte a futamot. Pedig mindössze 20 kör, normál gumikopás, és normál üzemanyagfogyasztás mellett. Aki nyert 29.5-ös idővel vitte a pole-t, aztán amikor ketten maradtunk tartottam a 2 mp-es távolságot (a kicsúszás miatt lassítottam, hogy telibe ne vágjam oldalról az autót). Kíváncsi lettem volna, ha van még vagy 20-40 kör mi történik... Persze lehet, hogy az én gumijaim fogytak volna el hamarabb, bár az elején sokkal gyorsabb volt, de közeledve a végéhez már tartottam a távolságot. Viszont az nem tudom, hogy tudott volna-e gyorsulni, és csak azért nem nyomta, mert nem voltam rajta. Örök rejtély marad.:)
  • B Lori
    Michigan és Kentucky után állítólag Dover és Charlotte is lesz szóval nem csak ARCA pályák :)
  • zolee145
    Voltam is tegnap, de akkor ezek szerint nem egyidőben veled.:D
  • B Lori
    Amúgy fél 1 korul kezdtem,bekapcsoltam MSN-t is de már nem voltál,gondoltam az ARCA verseny kezdetéig megyek,láttam Milwaukee-t egybol bementem hogy biztos ott vagy :D
  • B Lori
    Hát egy Saleme-t ma is megyek :D
    Legyél MSN-en,amúgy 1:00-tól kezd a CTS verseny :)
  • zolee145
    Mászkáltam pár szerverre aztán alvás. Nem láttalak msn-en (vagy rosszkor voltam) aztán mondom biztos nem vagy ARCA-közelben.:)
    Ma?
  • B Lori
    Tegnap hol voltál? Mentem egy USA meg Salem vesrenyt,utóbbin 16 ember volt fix settel ami eléggé stabilan viselkedett így voltak jó csaták csak megint úgy jártam hogy egybol verseny,egy embert meg is bumpoltam mert belassult a kigyorsításnál,15 helyrol indultam és 5-ik lettem 40 kor alatt :))
  • zolee145
    A péntek és a szombat estéim újabban reggelig tartanak.:D
  • B Lori
    Most olvastam hogy Kentucky-t is tesztelték :))

Egyébként ma éjjel itt lesz verseny 2:00-tól eloben adja a Speed,reggel fél 8-kor ismétlik.
  • zolee145
    Rockingham-et a kiadás előtt néhány nappal láttam először szerveren, szóval megeshet, hogy jövő hét végén már Michigan-ben is mehetünk.:)
  • B Lori
    Mivel tegnap ido elott végeztunk mentem egy Salem versenyt és láttam hogy tesztelik Michigan-t,állítólag augusztusba mennek szabadságra így lehet hogy addig megjelenik még egy patch :))
  • zolee145
    Az volt a tervem, hogy simán elkapom...csak a kiállás előtti utolsó körben nekitámasztottam a gépet a falnak.:))
    Egyébként azt tényleg megfigyeltem, hogy egy ideje már alig javulnak a legjobb köridők, miközben átlagosan jobb a mezőny, vagyis a vége egyre közelebb van az elejéhez.
  • B Lori
    Én nem sokat mentem de már egypár név azért nekem is ismeros,jobb is hogy nincs nagyon elterjedve és ezek a 100%-os torés beállítások is hasznosak,így legalább lassan kikopnak azok akiknek nemigen megy aki meg kitartó azokkal azért ilyen nyilvános szerveren is lehet jó versenyt csinálni :))
  • B Lori

Szerintem ezeknek van direkt ilyen rovid vesrenyre belott gyors de gumikoptatós setup,lásd múltkor az USA-n aki két kiállást csinált,ha úgy mentunk volna mint legutoljára akkor simán elkapjuk :))
  • zolee145
    Milwaukee kvali, elég szoros lett:

Amúgy negyedik lettem. Sajna csak 20 körös volt a futam.
    Itt a lista vége felé látható #88-assal már többször összefutottam szervereken (meg néhány másik játékossal is). Most is marha gyorsan megelőzött, olyan kigyorsítást csinált a kanyarból, hogy fél körön kereszül tudtam csak tartani. Aztán szépen úgy 10 kör után stabilizálódott a különbség, majd 4-5 kör után már gyorsabb voltam. Fel is mentem az első 3-asra, de a 20 kör nagyon kevés, még 2-szeres gumikopással is. Amúgy 4-en nem értek célba, pedig 100%-os töréssel mentünk.
  • zolee145
    Na ezt kipróbálom, ha lesz egy kis időm.:)
  • B Lori
    természetesen villanyfénynél,Kansas-be csak holdfény van :D
  • B Lori
    Minden olyan pályán van világítás ahol a valóságba is még ha az ARCA nem is este megy,állítsd mondjuk 8PM re a kezdést és mehetsz éjszaka Salem-be :))
  • zolee145
    Grat.:)

A videón amit néztem éjszakai futam volt Salem. Jó lenne ha csinálnának rá valami világítást. Feltéve, hogy idén éjszakai.
  • B Lori
    Megjavult a gázpedál,még amikor megvettem egy pockot raktam a rugó alá hogy erossebb legyen,az esett ki és szorult be,így aztán tegnap mentem még egy 40koros Salem-et 7 emberrel,ha már néztem nem hagyhattam ki.Már ment a kvali amikor csatlakoztam de gondoltam majd HP alatt megyek pár kort hogy megszokjam,erre az admin bedobta egybol a versenyt,de azért második lettem,normalisan 1-et eloztem a tobbiek fokozatosan mind elkúrták a kigyorsíttást :D
  • B Lori
    Akkor gyere MSN,most megy a torrent is mert felrakták a USAR Salem versenyt :))
  • zolee145
    Nézünk valami futamot? Még egy ideig fent vagyok a neten, aztán alvás.:)
  • zolee145
    Jól hangzik..de mikor indul? Vga ymár megy a bajnokság? Mondjuk ameddig meg nincs a gép úgysem csatlakozom sehova. Az nem megy, hogy a 21-ik játékos belépésekor fagyok.:D
  • B Lori
    http://www.jolts-trmracing.co.uk/trm/index.php?option=com_wrapper&Itemid=196
  • zolee145
    Ligák

Itt kell keresgélni.:)
  • B Lori
    És nem ártana európait mert elkésel a munkából :D
  • zolee145
    Beszélni én sem tudok sokat. Sebaj, keresünk egy olyan ligát ahol nem kell beszélgetni.:D
  • zolee145
    Nekem a 18-as Daytona is csak úgy ment, hogy levettem a pálya grafikáját.:D
    Viszont kezd kikristályosodni hogyan veszek új gépet. Ezt a mostanit nem lehet fejleszteni, nem érdemes.:)
    Persze még 1-2 hét...vagy több:( De elindult az ügyem.
  • B Lori
    És a tobbiek is jók voltak,az akit kivulrol eloztél mondjuk nem tudta tartani nagyon a belso ívet de az se volt annyira vészes.A Milwaukee ismétlést nem tudtam betolteni,azt már nem bírta el a gépem pedig megnéztem volna a 30 autót meg mi is tortént valójába :)