ARCA Sim Racing 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Egyébként azt tényleg megfigyeltem, hogy egy ideje már alig javulnak a legjobb köridõk, miközben átlagosan jobb a mezõny, vagyis a vége egyre közelebb van az elejéhez.
Szerintem ezeknek van direkt ilyen rovid vesrenyre belott gyors de gumikoptatós setup,lásd múltkor az USA-n aki két kiállást csinált,ha úgy mentunk volna mint legutoljára akkor simán elkapjuk :))
Amúgy negyedik lettem. Sajna csak 20 körös volt a futam.
Itt a lista vége felé látható #88-assal már többször összefutottam szervereken (meg néhány másik játékossal is). Most is marha gyorsan megelõzött, olyan kigyorsítást csinált a kanyarból, hogy fél körön kereszül tudtam csak tartani. Aztán szépen úgy 10 kör után stabilizálódott a különbség, majd 4-5 kör után már gyorsabb voltam. Fel is mentem az elsõ 3-asra, de a 20 kör nagyon kevés, még 2-szeres gumikopással is. Amúgy 4-en nem értek célba, pedig 100%-os töréssel mentünk.
A videón amit néztem éjszakai futam volt Salem. Jó lenne ha csinálnának rá valami világítást. Feltéve, hogy idén éjszakai.
Viszont kezd kikristályosodni hogyan veszek új gépet. Ezt a mostanit nem lehet fejleszteni, nem érdemes.:)
Persze még 1-2 hét...vagy több:( De elindult az ügyem.
De úgy látom semmirõl nem maradtam le, megint a fákin Kyle nyert.:)
http://bridgecityracing.com/
Legalábbis a Racesim Centralon úgy hírdetik, hogy free.:)
Igen,kulon festést csak ilyen ligában lehetne alkalmazni ahol mindenki letoltené,amúgy ez a szisztéma hogy csak a benne lévo autókat használhatod nyilvános szervereken szerintem jobb mint ha lila meg kék autókat látnál
Amúgy találtam online ligát, ingyeneset. Asszem gépfejlesztési projekt ON. De még nem tudom hogyan.:D

Ezeken a nyilvános szervereken a motiváció is gond,pár kor után a fele eltunik mert hibázott vagy 2 tizeddel lassabb mint a másik így ha nem tudod tartani az elmezonnyel a tempót akkor nincs kivel versenyezni :(
Volt tegnap egy Dega, de miután az ére álltam megpöcköltek. A startvonalnál van egy ugrás a sárga vonalban, én jöttem volna befelé ahogy a pálya adja, de a mögöttem lévõ ezt nem vette figyelembe. Kicsit elment jobbra az autó, ellenkormány, és be balra a falhoz.:D
Pocono mégjobb. 12-rõl (utolsó hely) jöttem felfelé veszedelmesen. Beintették a fehéret, akkor mentem el a célegyenesben az elsõ mellett. Aztán 1-es kanyar, kicsit megcsúsztam, ellenkormány, és a jobb hátuljának ment neki a második, vagy mondhatjuk, hogy én csúsztam rá, egybõl fal, és letérdelt a kocsi. Pont szembõl mentem, és a két elsõ kerék megnyekkent. Körbe sem értem.:))
Az utóbbi mondjuk az én hibám volt, de a felkapaszkodás már megérte, az jó volt.:)
Megy már a fékezés? Vagy nem akarod keverni a dolgokat?
Az elõbb mentem egy 1 perc körüli idõt Poconoban. Gyanús lett. A fékem kicsit vacakol, szarkszik a poti. Kicsit megfújkáltam, meg rányomtam a fékre 1% holtjátékot és máris mentem 53,2-t.:D Hiába, annyira gyors vagyok, hogy automatán is megy a fék, nehogy kiszaladjak a világból.
Asszem így 1 év után eljött a nagytakarítás ideje. Mellesleg a fújkálás után már eleve jobb volt, nem rezgett annyira a fék, sõt, csak néha.
Mondjuk azt nem tudom, hogy a kosz miként jut oda, hogy ezt befolyásolja, és a fújkálással hogyan tûnik el?:D
Szólhatnál neki hogy EA helyett az ARCA-val nyomja :))