ARCA Sim Racing 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemám elkezdi az ember taposni a pace car után...majdnem a pályán vagy amikor vége apitnek, addig 45. Mostmár ezt is tudom.😊 De jó volt, és rajtbaleset sem volt, legalábbis ahol én voltam nem nagyon. majd megnézem a replay-t.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Van már Montreál setup? Csináltam egyet hirtelen kb 5-6 kör teszteléssel, de az nem biztos, hogy olyan nagyon hûdejó. Esõ lesz?😄
Na majd még benézek a futamig párszor, hátha többen lesznek. Ha más nem akkor jövõ héten letesztelem mit tud online sok emberrel a gépem.😄
Tegnap nem versenyeztem...mentem aludni, két nap után nem ártott. Szerintem nem értem el az ágyig amikor már aludtam.😄
Nagyon fasza!
Amúgy felraktam az új updater-t, le is szedte vagy fél óra alatt a 1128c-t, majd megnézem online is.
Amúgy mindentõl függetlenül majd online versenyzésre pár dolgot visszaveszek full-ról, nehogy baj legyen, bár ezek után nem hiszem, hogy lehetne.😊
Nálam mukodik,tehát letolteni az uj update exe-t és kidobni a régi dolgokat (ARCA UPDATE.exe,ARCA UPDATE.dat) mivel az újnak más a neve így nem írja felul.
Új pálya nincs benne csak javítások,ha jól értelmeztem ezzel az uj update-el pályák kulon is meg fognak jelenni nem csak patch formájában.
Mindjárt átfutom a honlapjukat.
Ez kellene nekunk 😊
Ez már nem AI,kár hogy csak kulso kamerás felvétel de azért ebbol is látszik hogy jó lesz ez 😊)
Amúgy ha az rF Sprint modjából indulok ki nagyon nem tudják majd elrontani, pedig ott a program fizikájával nem hiszem hogy foglalkoztak, és mégis úgy vezethetõ ahogyan azt a belsõ kamerás felvételeken látni lehet.
Amúgy az is elmond valamit a fizikáról hogy a ISI pálya ide 1:1-ben nem jó hanem átt kell "építeni" az eddigi tapasztalatok alapján szinte biztos vagyok hogy roadon is realisztikus lesz,már most látom a sok forgó autót kigyorsításkor 😄
Ezt a Montreal-t meg igazi NASCAR csapatok kérték toluk hogy gyakorolhassák a Nationwide verseny elott és az meg értheto hogy próbálnak nekik kedveskedni hiszen segíthetnek a fejlesztésben ami végso soron nekunk amatoroknek is jó 😊)
Engem leginkább a kitalált pályák nem érdekelnek,ott ahol igaziból is van stock car verseny johet bármilyen mennyiségben 😊)
Lehet hogy lassan road pályán is kipróbálhatjuk 😊)
Múlkor Salem-be is volt nagy népvándorlás mivel nem volt más szerver,jottek,estek,setupot kunyeráltak még nagyobbat estek elmentek,a kvalira 4-en maradtunk pedig voltunk 10-nél tobben is 😊)
Most jövök Milwaukee-ból (most aztán gondolom meglepõdtél a pálya miatt😄). 18 induló, start 5, finish 2. Elõzés, visszaelõzés, csata, üldözés, meg a hotlapperek lemorzsolódása jellemezte a futamot. Pedig mindössze 20 kör, normál gumikopás, és normál üzemanyagfogyasztás mellett. Aki nyert 29.5-ös idõvel vitte a pole-t, aztán amikor ketten maradtunk tartottam a 2 mp-es távolságot (a kicsúszás miatt lassítottam, hogy telibe ne vágjam oldalról az autót). Kíváncsi lettem volna, ha van még vagy 20-40 kör mi történik... Persze lehet, hogy az én gumijaim fogytak volna el hamarabb, bár az elején sokkal gyorsabb volt, de közeledve a végéhez már tartottam a távolságot. Viszont az nem tudom, hogy tudott volna-e gyorsulni, és csak azért nem nyomta, mert nem voltam rajta. Örök rejtély marad.😊
Legyél MSN-en,amúgy 1:00-tól kezd a CTS verseny 😊
Ma?
Egyébként ma éjjel itt lesz verseny 2:00-tól eloben adja a Speed,reggel fél 8-kor ismétlik.