573
ARCA Sim Racing 2008 (rFactor) Simulator
  • B Lori
    Hááát én in is erosen gondolkodtam hogy elindulok a dirt versenyen mivel kedvelem és végre 100%-os versenytáv ami ugye 100 kor de még 20 perc volt a gyakorlásból hátra így nagyon soká lett volna vége.

Most néztem az ismétléseket,jó ez a Iowa pálya is :)))
    Valóban mindenki korrekt,látszik hogy ezt olyanok használják akiknek van már gyakorlatuk az ilyen típusu versenyzésben,annak ellenére hogy az idopnt nekunk kényelmetlen úgy gondolom jobb is hogy kevesen vagyunk :))

• zolee145
    Áááá..francba, én meg azt hittem összekeverted, és majd jössz Kansas-be, aztán meg már nem akartam kilépni onnan ahol ilyen sokan vannak.:)

Aztán: Milwaukee 29 ember, 14-ik rajthely, 4-ik a végén. Marha jó meccs volt.:) Aztán Pocono, szinte ugyanazokkal a játékosokkal, de 33 ember. 6-ik rajthely, és a végén egy dobogó..igaz a legalsó foka. Pocono kicsit unalmasabb volt, bár az eleje itt is zűrzavar.:) Milwaukee 42 kör, Pocono 16.
    Mellesleg nem találkoztam a pályán olyannal aki ne lett volna korrekt, vagy esetleg nem ismerte volna apályán történő viselkedés írott, vagy íratlan szabályait. Nagyon korrekt társaság volt ma!

Tényleg hajnalban érdemes szervert keresni.:)

Na alvás.
  • B Lori
    Nem volt mert elmentek az emberek,vártalak MSN-en nde nem jottél,Kansas-t láttam de kicsi volt a sérulés gondoltam oda nem mentél,aztán mentem pár kort a DuQuoin pályán,az amúgy full versenytávval megy de mára már elég volt :))
  • zolee145
    Merre voltál? Sehol sem volt Nashville, viszont az Iowa-s srácok Kansas-ben voltak. 25-en voltunk. +5 tized, és így a 18-ik helyről indultam...13-ik lettem.:) És az most átváltott Milwaukee-ra.
  • B Lori
    Jó lenne mert már lassan 2 hete nem versenyeztem :))
  • zolee145
    Lesz ma valami száguldozás?:)
  • zolee145
    Majdcsak megcsinálják, nincs idejük a fizika írása mellett.:)
  • B Lori
    Nekem a pályáknál csak a sotétebb versenyvonal hiányzik igazán,érdekes hogy Kansas-be meg tudták csinálni de a tobbin nem.
  • zolee145
    Most épp az rF ChampCar modhoz szedegettem utcai pályákat.:)

Amúgy jó lenne, ha lassan teljes lenne az ARCA naptár, és a pályák tényleg úgy néznének ki ahogyan az 2008-ban elvárható. Persze a fizika a lényeg, de egyik nem zárja ki a másikat.:)
  • B Lori
    Egyébként az utcai road pályák jobban tetszenek mert a versenyzés fal nélkul nem az igazi :))
  • B Lori
    Ha jól értettem ez csak 1 ember nem csapat :))
    Amúgy nemhiszem hogy sokan használják,szerintem inkább az igazi csapatoktól kapnak tobb pénzt és segítséget,az o kérésukre lett Montreal is hogy tudjanak gyakorolni és nem véletlenul említette az RCR-t hiszen Bowyer és Childress 18 éves unokája Austin Dilon aki jelenleg az East szériában versenyez a legendás 3-as autóval szintén használja.
  • zolee145
    Jaja, nem rossz. Remélem a régi pályákon is javítanak, grafikailag azért nem kerülget az ájuldozás tőlük.
    Úgy néz ki átírjak, tovább javítják a fizikát, szép pályákat kapunk...mi kell még?
    Amúgy ez a pályakészítő csapat nyilván nem ingyen dolgozik, szóval megéri őket foglalkoztatni, vagyis úgy néz ki, hogy azért nem 1-2 ember ARCA-zik.:)
  • B Lori
    http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=326718

Szépen dolgozik ez a OG-LOC,már alig várom Toledo-t és a tobbit :)
  • B Lori
    Az :)
  • zolee145
    A JGR meg az RCR az amire gondolok? Ők segítenek a fizika javításában? Az elég jól hangzik.:)
  • zolee145
    Kabbe!
  • B Lori
    http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=326024

Lejjebb olvasható RCoulter beírása ami szerint drasztikus változások lesznek a fizikában :)
  • B Lori
    Azt várhatod
  • zolee145
    Igen, a dx szivatott, megint megy az ARCA. Majd átküldhetnéd a Montreal setupomat, mert azt sikerült kinyírni az oprendszer installnál..vagyis a régi vinyón megvan, csak az meg a fiókban van.:D
    Bementem ma egy futamra, kértem setupot, de szenvedés volt. Plusz egy megpördülés, meg kettő majdnem.:)
  • zolee145
    Felraktam az rFactort, most megint nem megy az ARCA, hibát jelez.
    Asszem a kutya ott van elásva, hogy ide is kellett pár dx9-es fájl, és mivel a két jáék alapvetően ugyanaz így vélhetően ugyanazok a fájlok hiányoztak. Mivel az rF régebbi megeshet, hogy egy régebbi verzióval írta felül a dolgokat, és az az ARCA-nak már nem volt jó.
    Annak idején ment a kettő együtt, de akkor előbb az rF került a gépre.
    Most leszedem a legújabb dx9c-t, aztán meglátjuk.:)
  • zolee145
    Viccelsz? Ha bárkinek bármilyen Vista vs ARCA kérdése van szóljon.:D Viszont majd néha le kéne futtatnod az updatert, és ha találsz valamit szólj, és megkeresem a neten a telepítő exe-t, mert az updater nem működik.
  • B Lori
    Akkor te most a Vista telepítésben hotlapper voltál :D
  • zolee145
    Olyan nincs. Igaz, hogy szopás volt, de megoldottam. Ki kell ismerni még az új rendszert. onnan indul, hogy nincs is másodlagos ide csatornám az eszközkezelőben. Itt az az ata1 :D na szóval van gond vele, de nem vagyok könnyen feladós fajta, csak néha megtelik a tö..izé a ram-om a dolgokkal, és resetelnem kell. Aztán átgondolom, és valahogy összejön.:)
  • B Lori

Má megijedtem hogy nem lesz ellenfelem
  • zolee145
    Igen, megcsináltam!

Nos. A telepítés annak megfelelően megy ahogyan XP alatt. Ezután sajna az updater nem megy. Nem tudom miért, többen is írják a fórumokon, hogy 64-es Vistával nem nagyon megy az update. Valahogy olyan szerverre akar csatlakozni ami vacakol, vagy ilyesmi. Na szóval leszedtem a 1128c exe-t, és a 1128c-d exe-t. Ezeket bemásoltam a játék mappájába, amjd megfuttattam őket, szépen fel is települtek. Persze a Vista szokásos ezernyi "biztos, hogy akarod te ezt csinálni?" kérdése mellett. Ezután mindegy mi van kipipálva atulajdonságoknál, jobb klikk, és futtatás rendszergazdaként, különben hibát jelez.
    A vásárlásra meg azért szólított fel mindig, mert szintén a tulajdonságoknál kipipálva hagytam a "futtatás XP SP2 módban"-t (mindent kipróbáltam amit olvastama fórumokon).
    Felmentem a netre, mentem vagy 3 kört Salemben, működik.
    Nem tudom miért - talán az új hangkártya - de jobbak lettek a hangok, és a grafika is szebb kicsit, igaz most a 8.8-as Catalyst van fent. Végülis egy nap sem volt, de megoldottam.
  • zolee145
    Szerintem valamit elcsesztem, és az valahova beírta hogy nem hivatalos a cucc, mert a telepítésnél már a korábban beállított dolgok vonatkoznak rá (rendszergazdaként futtatás, stb). vagyis azt kell kitalálni hogyan lehet véglegesen kiírtani a gépről.:)
    Utána tiszta install, amjd patch. Tegnap az alap elindult, most az sem, azért mondom, hogy valami valahol ott mardat a gépen, valami infó.
    Nem a Vista a baj, menne rajta..viszont nem telepítem újra ezért.:D
    Majd megoldom...
  • B Lori
    Pedig Vista alatt is mukodnie kell csak rá kell jonni mit kell kikapcsolni de ha nem akkor telepíteni kell egy XP-t is.

• zolee145
    Részemről ennyi volt az ARCA. Kész, beszart. Elsőre ment, de az update nem ment. Most leszedtem a patcheket, de már állandóan előjön a vásárlós ablak. Persze hogy a faszba vegyem meg innen európából. Nincs semmilyen paypal vagy mi a faszom, úgyhogy ennyi. Hivatalosan nem lehet egy kibaszott dvd-n megvenni, nem hivatalosan meg nem megy.
  • zolee145
    Nem tudom frissíteni, mert valami ftp túlterhelés van, vagy mifene.:(
    Próbáljam később...
  • B Lori
    Igen
  • zolee145
    Nehéz szülés volt, de megy az ARCA. Esti futam? Szóval holnap hajnal meg Cup?
  • B Lori
    Ma éjjel Bristol,nemtudom hogy elotte tudok-e jonni :)
  • zolee145
    Feltettem szerdán a Vista64-et, most pakolgattam össze a dolgaimat. Driver fronton már minden okés, most jön a majom vízbeugrása, felrakom az ARCA-t.:)
    Ha minden jól megy este szétnézhetnénk a szervereken.
  • B Lori
    Egy kis hír :))

- Michigan is close to release, as well as Toledo in dev, NJ, Charlotte, Kentucky, and Chicagoland
    - The Sim Factory is partnered with Nvidia and will be showcased with Kyle Busch this weekend at Nvision 2008 in an effort to support and display the advancements and capabilities of the sim in real world use and future advancements (www.nvision2008.com)
    - Used and showcased in the Daytona 500 Experience Center
    - Offset laser accurate bodies are being redone again and will be supplemented in your purchase soon
    - Suspension data and updated aero modelling to more accurate percentage and implemented over a span of updates soon (16 deg of motion vs 6 in past titles)
    - We continue to introduce and support sim racers to real racing at every arca racing event bringing the sport of racing and sim racing together more every day. We don't just talk the talk
    - The sim has day to night transitions, temp changes, modelled brake wear and heat, aero modelling not mimic'd, hoosier data integrated into unheard of proportion of tire modeling, and much more
    - League possiblities to suit everyones taste, a new ranking and accountability package in development to better support these items as well
    - If needed, some laser track development may be done as well, we are determining the feasibility through driver interviews, engineers and other appropriate folks ...
    We also fabricate cockpits, compuer systems, and are in development of customs steering wheels and pedals as well
  • zolee145
    Sőt, jobb ha nem is kell forgatni a kormányt, mi?:D
  • B Lori
    Nem állítottam olyan sokat 10-rol 12-re,de még így is számomra szokatlanul nagyot kell tekerni a sikánba,én csak pár centis mozdulatokhoz voltam szokva :))
  • zolee145
    Akkor indulásnak utald el nekem a nevezési díj 20%-át.:D

A nagyobb kormányszög nem biztos, hogy jó, mert túlerölteted az első gumikat. Amúgy az S előtt fék, majd a kanyarban gáz felenged, aztán kis gázfröccs, ráhúzás a másik kerékvetőre, ott gáz elenegd, aztán miután átgurítottad padló.:)
    Legalábbis én így csinálom. Az első kombinációba meg ha jól fékezek bele akkor azzal a lendülettel át tudom gurítani a jobboson is.:)
  • B Lori
    Ha benevezel 20%-ot kapok az infoért :D
  • B Lori
    Grat!

Nekem is a hajtu de még az S kanyarok is gondot okoztak,ezért raktam nagyobb szogre a kormányt mert nem tudtam gyorsan elfordulni,de így meg nehezebb tartani az egyenesben,az is baj volt hogy nagyon eroltettem szóval itt is kell a tojás a láb alá,a fékezést meg majd talán megszokom 1-2 éven belul :D
  • zolee145
    Már pénzes bajnokság is van? Fasza.:)