ARCA Sim Racing 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#worship> A lélegzetem is elált amikor megszólalt a DOT zene <#circling>

zolee145

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

zolee145
Aha. Van belsõ kamera is, de a spottert utólag raktam rá, mert az replayben már nincs, csak élõben.😊

A mairól ahol az a egypár lekorozott 1 évet elvett az életembol ? 😄

73 MB manapság már kis mennyiségnek számít 😊

zolee145
Naja, a gyakorlás.😊

Na csináltam egy Milwaukee videót, már csak tömöríteni kell, aztán feldobni a netre. Majd' 11 perc, és 73 mega.😊

http://www.thesimfactory.com
Mindeki azon agyal hogy idén miért lett ilyen jó Kyle,hát itt van a kutya elásva <#idiota>

Sajnos (vagy nem) ami az idopontot illeti nincs nagy választék,de megéri <#vigyor2>

zolee145
Na, felszerelted már a kormányt, vagy ma is rápihensz a hajnali futamokra?😊

zolee145
De. Majd legközelebb csinálok olyat is. Még valahogy a kép a képben dolgot kell összehoznom. Biztos lehet, csak rá kéne jönnöm hogyan.😊

Meg mondjuk a végén amikor megelõztem, amjd visszaelõzött az ugye a valóságban több mint 10 kör volt, de mégsem rakom be azt a 10 kört belsõ kamerából, pedig az is izgalmas, egymástól 3-4 tizedre körökön keresztül.

Amúgy ja, így visszanézve nagyon tisztán megyünk. Azért az NR2003 megtanított nem közel menni a másikhoz, pedig itt egy kis lökdösõdés is belefér.

<#taps>

Te már komoly filmes vagy,szépen osszefoglaltad a legszebb pillanatokat és itt is látszik hogy milyen tisztán megyunk,a 3-astól is én kértem elnézést oszt most láttam hogy o csúszott meg 😊
Olyat még nem tudsz hogy belso kamerás felvétel is legyen kozben?

zolee145

zolee145
Naja, lett volna esély. Most néztem vissza (meg megcsináltam a videót is, kb negyed óa és fent van a rapidon), a huszadik helyre sikerült visszaesnem, úgy, hogy a komplett mezõny elment mellettem. Ehhez képest utolértem azt aki kilökött az elején. Nem voltunk lassúak, pláne kopott gumin nem.
Sokan még mindig nem akarják elfogadni, hogy ha kopik a gumi akkor lassítani kell. Ha lassít azzal a tempóval bírja még 10 körig, aztán majd megint kicsit vissza kell venni (vagyis mindezt fokozatosan). Ha viszont erölteti még 1-2 körig bírja az eredeti tempót aztán szevasz, mehet a pitbe gumiért, vagy beleáll a falba.😊

A másodiknál a kigyorsítást rontotta el valószinu már nagyon elkoptatta a hátsót mert az egyenesben volt és olyankor már ott is nehéz gázt adni,foleg ezen a tegnapi versenyen nagyon csúszott,sajnáltam is hogy ilyen pechesek voltunk mert nagyon élvezetes így vezetni hogy minden sikeres kigyorsítás egy gyozelemmel ér fel 😊)

zolee145

zolee145
Lehet, hogy akkor épp a pályán fogok körözni.😊

Egyébként ma 2:00-tól MavTV-n (TVU) ARCA Salem 1 órás osszefoglaló 😊

Az csak 9 kor kezd és nem a Speed adja,a Kanadai NASCAR-t néztem Trois Rivieres utcai pálya volt egy fantasztikus utolsó korrel,marha jó ez a széria 😊)

zolee145
Dover kvali?😄

Még nem,most nézem az esti mesét 😄

zolee145
Alszol már, pihensz az éjszakára?😊

Hát szerver az van mindig <#nyes> Nagy létszám az eddigi tapasztalatok alapján 3-tól 6-ig <#smile>

zolee145
Kb mikor lehet számítani valami jobbfajta szerverre?

Én megint hajnlaban toltam tobb kevesebb sikerrel,foleg fixes szerveren voltak,a legnagyobb létszám 26,nálunk meg holnap unnepnap,tehát belecsaphatunk a lovak kozé 😄

zolee145
Voltam éjfél körül, avgy utána kicsivel, de nem volt nagy mozgás. Téged sem láttalak. Bementem egy szerverre, jöttem is fel, de belekeveredtem egy ütközésbe,úgyhogy mentem aludni.😊

Ma lesz valami? Holnap szabin vagyok, ráérek.😊

Amúgy ja, rákaptam a filmezésre.😄

<#eljen>

Tegnap vagyis ma merre jártál,vagy ezentúl már csak filmet forgatsz?<#nevetes1>

zolee145

Én is most ébredtem 😄

zolee145
Még alvás van a szervereken...

zolee145
Akkor az új setupot nagyon gyorsan küldd át mielõtt valami csúnya nagy verekedést rendezek.😄 Vagy ez az amit már küldtél? Netán további javításokat eszközöltél?

Asszem a dmp race-t használom.

http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=327814

Na,az RP-s karosszéria helyett hamarosan ezzel repesztunk majd Milwaukee-ba,az új setup amúgy nagyon jó 😊)

És ha már beállítás akkor egy kérdés,mikor mentél utoljára Nashiville-be a Jr. settel? Mert én elég régen és vagy én vagyok béna vagy javítottak valamit a patchban de nagyon loose lett,csak a DMP fixed-el tudok normálisan menni <#fejvakaras>

zolee145
Az éppen nem, de hülyék voltak rendesen...de túléltük.😊

Amúgy milyen volt a Hungarian roads,voltak hotlapperek? <#nyes>

Ha megint korán pontosabban kora hajnalban kelsz akkor lesz <#nevetes1>
Én tegnap vagyis ma voltam ezen a PRO szerveren a versenyzoikkel és nagyon jókat csatáztunk,jelenleg sajnos nagyon kevés ember van <#szomoru1>

zolee145
Lesz ma valami verseny? tegnap nem tudtam jönni, mert korán kelés volt reggel...lenyomtam ma egy Hungarian roads 350-et😄

zolee145
Tévedsz. Ez újdonság, nem tudtam, hogy vannak ilyen statisztikák. Híresek lettünk.<#taps>
A képre véletlenül bukkantam, valami jobbfajta Iowa setupot kerestem, legalább valami kiindulási alapot.😊

Úgy látom ez neked nem újdonság csak most esett le honnan van az indexes kép 😄

http://www.ritracing.com/

Hehe,kipróbáltam,beléptem a szerverre és megjelent a nevem a "live update" listában 😊)

http://64.27.9.91:9010/ARCAResults

Úgy látszik az olyan szervereknek aminek van web oldala van ilyen statisztikája is <#circling>

http://finelineracing.net/arca_standings_open.php

Nézd mit találtam,a 71-ik helyen ismeros név 😊

zolee145
Nincs nagy mozgás a szervereken.

<#eljen>
Itt elég turhetoen ment az AI,csinálhatnánk online is ilyet,mindjárt osszeszedem magam oszt nézunk valamit 😊)

zolee145
ARCA USA Speedway offline start

Hehe, rákaptam a videó készítésre. Biztos lehetne jobb minõségben, ha jobban értenék a beállításokhoz.

zolee145

zolee145
Najó...elegem van. Most meg feltölteni nem tudom sehova. Amúgy windows movie makerrel csináltam...pár kattintáés, és az 552 megás fájlból lett 12, és nem is romlott sokat.😊
Msn-en már rég át tudtam volna küldeni, nem szarakodnék a fájlmegosztókkal.😄
(Közben meg videókat keresgélek Milwaukee-ból, ahol látszik a telemetria, de nem nagyon találok.)

Start Transcoding F5

zolee145
Oké...megnyitom a fájlomat, kiválasztok minden vackot, de hogy indítom el a konvertálást?<#lama>

Kár hogy nem látszik hiszen pont az lenne a jó hogy ott látszódjon és ne a verseny kozben 😊

http://mediacoder.sourceforge.net/

én ezt használom FREE és még nem találtam olyat amit ne konvertálna avi-ba 😊)

zolee145
Mûködik a telemetria, igaz az alap beállításokon nem tudok változtatni, mert azokhoz mindig keres valamit. Így aztán minden létezõ infó a képernyõn van. Csak simán rátelepítettem az ARCA-ra, rFactor helyett.
Aztán szereztem Fraps-et, ugyanis a telemetria replay-ben nem látszik.😄
Csináltam is egy videót, csak éppen 1p48mp, és 552MB.😄 Szereztem egy videó konvertert, ami ebbõl csinálna egy 12megás fájlt, csakhogy az triálban képet nem csinál (vagy láma vagyok) és a videót is csak féltávig konvertálja.
Töröm a fejemet a megoldáson.😊 Ha megvan linkelem a videót.