ARCA Sim Racing 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
73 MB manapság már kis mennyiségnek számít 😊
Na csináltam egy Milwaukee videót, már csak tömöríteni kell, aztán feldobni a netre. Majd' 11 perc, és 73 mega.😊
Mindeki azon agyal hogy idén miért lett ilyen jó Kyle,hát itt van a kutya elásva <#idiota>#idiota>
Meg mondjuk a végén amikor megelõztem, amjd visszaelõzött az ugye a valóságban több mint 10 kör volt, de mégsem rakom be azt a 10 kört belsõ kamerából, pedig az is izgalmas, egymástól 3-4 tizedre körökön keresztül.
Amúgy ja, így visszanézve nagyon tisztán megyünk. Azért az NR2003 megtanított nem közel menni a másikhoz, pedig itt egy kis lökdösõdés is belefér.
Te már komoly filmes vagy,szépen osszefoglaltad a legszebb pillanatokat és itt is látszik hogy milyen tisztán megyunk,a 3-astól is én kértem elnézést oszt most láttam hogy o csúszott meg 😊
Olyat még nem tudsz hogy belso kamerás felvétel is legyen kozben?
Sokan még mindig nem akarják elfogadni, hogy ha kopik a gumi akkor lassítani kell. Ha lassít azzal a tempóval bírja még 10 körig, aztán majd megint kicsit vissza kell venni (vagyis mindezt fokozatosan). Ha viszont erölteti még 1-2 körig bírja az eredeti tempót aztán szevasz, mehet a pitbe gumiért, vagy beleáll a falba.😊
Ma lesz valami? Holnap szabin vagyok, ráérek.😊
Amúgy ja, rákaptam a filmezésre.😄
Tegnap vagyis ma merre jártál,vagy ezentúl már csak filmet forgatsz?<#nevetes1>#nevetes1>
Asszem a dmp race-t használom.
Na,az RP-s karosszéria helyett hamarosan ezzel repesztunk majd Milwaukee-ba,az új setup amúgy nagyon jó 😊)
És ha már beállítás akkor egy kérdés,mikor mentél utoljára Nashiville-be a Jr. settel? Mert én elég régen és vagy én vagyok béna vagy javítottak valamit a patchban de nagyon loose lett,csak a DMP fixed-el tudok normálisan menni <#fejvakaras>#fejvakaras>
Én tegnap vagyis ma voltam ezen a PRO szerveren a versenyzoikkel és nagyon jókat csatáztunk,jelenleg sajnos nagyon kevés ember van <#szomoru1>#szomoru1>
A képre véletlenül bukkantam, valami jobbfajta Iowa setupot kerestem, legalább valami kiindulási alapot.😊
Hehe,kipróbáltam,beléptem a szerverre és megjelent a nevem a "live update" listában 😊)
Úgy látszik az olyan szervereknek aminek van web oldala van ilyen statisztikája is <#circling>#circling>
Ilyen is van 😊
Itt elég turhetoen ment az AI,csinálhatnánk online is ilyet,mindjárt osszeszedem magam oszt nézunk valamit 😊)
Hehe, rákaptam a videó készítésre. Biztos lehetne jobb minõségben, ha jobban értenék a beállításokhoz.
Msn-en már rég át tudtam volna küldeni, nem szarakodnék a fájlmegosztókkal.😄
(Közben meg videókat keresgélek Milwaukee-ból, ahol látszik a telemetria, de nem nagyon találok.)
én ezt használom FREE és még nem találtam olyat amit ne konvertálna avi-ba 😊)
Aztán szereztem Fraps-et, ugyanis a telemetria replay-ben nem látszik.😄
Csináltam is egy videót, csak éppen 1p48mp, és 552MB.😄 Szereztem egy videó konvertert, ami ebbõl csinálna egy 12megás fájlt, csakhogy az triálban képet nem csinál (vagy láma vagyok) és a videót is csak féltávig konvertálja.
Töröm a fejemet a megoldáson.😊 Ha megvan linkelem a videót.