ARCA Sim Racing 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolee145
Jaja, azt nem nézi a program, pedig nem ártana. Igaz én ezt a problémát korán felismertem, és versenyen azonnal megyek a pályára.
Ugyanakkor én a pitben vagyok iszonyat lassú, szóval rajtam ez sem segít.:D
Sárga alatti pitelést akarok, vagy olyan futamot ahol nem kell kimenni.:)

Ja, nem vészes, csak szokatlan. Meg nekem nem is igazán hiányzott.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Egy minimalis súly változtatást csináltam az alapon meg a kormányszoget lejjebb vettem szóval semmi extra mert tesztelni nem sok ido volt,de még nem ártana javítani rajta a saját vezetési stilushoz,foleg a kanyarbemenet lehetne jobb.
Ez a vonal alatti dolog nagyon helyes,amúgy a guminyikorgás se vészes,foleg ha más szimhez hasonlíttom :)
Viszont mostanában felfedeztem egy hibát amit szintén nem ártana javítani,a pitbol bárhol visszamehetsz a pályára és nem buntet,múlkor jottem rá Kansas-be amikor vezetek,csinálok egy jó pit kiállást de mégis mogotte vagyok,megnézem az ismétlést,a kiállásunk idore egyforma,mondom lehet hogy ennyivel gyorsabb volt a pályán,erre nézem tovább és látom hogy egybol felmegy a pályára míg én szépen mentem alul a 2-es kanyarig :D

zolee145
Kidõltem este, mentem aludni.:)
Van setupod hozzá, vagy az alappal? Amúgy kipróbáltam, már Degában sem lehet annyira lemenni a sárga alá.:)

Szokni kell a pályát mint ahogy Iowa-t,én 4-bol nyertem egy fixes PRO-t meg egy nem fixeset is 4,elson egybol verseny 1 megtett kor nélkul de mondom utolsó helyrol rajtolok majd el leszek valahogy,el is voltam amíg a kanyarban kicsit a sárga alá nem mentem,egybol megforogtam,utolsót is volt esélyem megnyerni de már túl magabiztosan mentem a pitbe és nem sikerult lefékeznem idobe,így buntit kaptam <#zavart1>

MSN ?

zolee145
Azért az új pálya jót tett a szervereknek. Az elõbb volt egy Michigan, átlagban 40-45 között voltak rajta, a legtöbb 48 volt.
A baj az, hogy én meg a 39-ik helyen tanyáztam, de mögöttem talán 1-2 ember volt akinek volt mért köre.:D
Ha kevésbé finoman akarnék fogalmazni azt mondanám tökutolsó voltam.:D
Keresek valami setupot.:)

zolee145
Az igazi autóval ha kicsit állatabbul veszek egy kanyart akkor nyikorog. Nade ez ugye utcai gumi, ami közel sem úgy tapad mint egy versenygumi, hiszen akkor nem igazán lenne tartós, és utcára az a fontos, meg a vízelvezetés.
Nem tudom...majd megkérdezzük Makait.:)

Má ez is nyikorog a kanyarokban? Hát igaziból nem ultem ilyen autóban de szerintem az egy hulyeség,úgy látszik addig nyafogtak nekik míg felerosítették,itt lejjeb van az a COT teszt belso kamerával én ott semmi ilyet nem hallok,de más felvételeken se,ha megcsúszik vagy kiporog a kerék az szerintem rendben van.Egyébként eddig is volt rá lehetoség feltekerni a hangját valamelyik ini-ben mert ezt sokan hiányolták ugyanis így konyebb a gumit spórolni :)

zolee145
Megvan, sõt mentem is egy versenyt Michigan-ben...vagyis, nekikezdtünk 23-an (ilyenkor ennyien?:D) egy futamnak, de 60 körre volt állítva, és volt sárga, így az elsõ kör utáni sárga miatt (miért ne lettem volna benne a balesetben?:D) a mezõny nagy része kilépett, így én is.
Nagyon kéne ám egy setup...

Az egyetlen negatív dolog eddig a hülye guminyikorgás. Ez tényleg van élõben is?

zolee145
Most töltöm.:) A tegnap estém reggel ért véget, és ebédkor keltem, a délutánt meg egy videóval töltöttem, de szivat a wmm...
Na majd kipróbáljuk, ha felmegy a cucc.:)

http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=330748
Na letoltottem,simán felment és mukodik,ma éjjel ki is kell próbálni,van benne Daytona RC is :)

http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=330727

Állítólag még ma lesz ilyen kis patch :)

Az jó lenne mert akkor nem kellene mindig hajnalban versenyezni,remélem sikerul és lesz turelmetek elindítani,amiben tudunk segítunk :)

sztem jó eséllyel nálam sem fog, szal egy pü a biztosnág kedvéért nekm is jöhet

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

zolee145
Írtam pü-t. Többiekrõl mit tudsz, náluk megy?

Vádá
Hali . Nekem nem akar elindulni csak a trial :S

Voodoo

zolee145
Úgy legyen.:)

üdv. kettõtöknek, remélhetõleg hamarosan én is közétek tudopk csatlakozni, pár oválon már viszonylag tapasztalt társammal együtt, és normális idõkben is egy pár fõs csapatást nyomni :)

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

zolee145
Egy kis vezetéstechnika:)

Így mennek a valóságban...ezt lehet hasonlítgatni a szimulátorokhoz. Mindenki okulására.:)))

zolee145
Ha megmaradt az rfactoros fizika akkor felejtõs. Még rFactorral próbáltam, és nem estem hasra tõle, sõt. Meg mondjuk szinte az összes COT modot próbáltam...azoktól sem. Majd ha a fizika is az ARCA-ból kerül bele akkor leszedem.:)

http://www.youtube.com/watch?v=uRwH4i4q_oA
Jól néz ki de csak ennyi,már tobben írták hogy a fizika elég gyenge az eredetihez,én nem akarok mindenáron NASCAR Cup versenyt menni,az ARCA igaziból is jobb :D

2-6 óra kozott a legjobb :)

zolee145
Nade ne hajnal 3-kor.:D Nem mondod, hogy ilyenkor is van szerver?:)

Én fent vagyok :))

zolee145
Az a tervem.:) Majd kússzál már fel msn-re!;)

Akkor most a hosszú hétvégén bepótolhatod :D

Most vettem észre hogy vasárnap a PRO szerveren egy ilyen bajnokság féle volt,ha ezt tudom akkor megyek még 1 versenyt :))
http://www.premiumracing.com/

zolee145
Voltam úgy 1 körül, de akkor még semmi nem volt, késõbb meg elálmosodtam.:)

Hát úgy láttam inkább te reszkettél mert sehol nem találtalak szombaton,mondjuk én se mentem mert megbolondult a kormány driver és nem mukodott kulon tengelyen a két pedál,így ma reggel voltam de egyedul nehéz a PRO ármádia ellen :D

zolee145
Asszem a mai meccs részemrõl kimarad, mert holnap munkanap van.:( Nade holnap...reszkess ARCA szerver!:D

http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=329918
Jól hangzik,remélem mukodni fog nekunk is :))

zolee145
Pedig egyszerû: ha baleset van csak átmégy a füstön, amúgy meg hallgatsz Robert Duvall-ra, mert a versenyt a gumi nyeri.:D

Majd mindig kivulrol elozunk :D

Nekem az RP-n egy gondom van,a kormányszog,ha túl kicsi akkor úgy megyek mint Cole Trickle a kezdetekben ha nagy akkor meg baromi nehéz pontosan elfordulnom a kanyarokban :D

zolee145
Rájuk tapadunk, aztán kilökdössük õket.:D

Ánem. Amúgy mókás, mert van, hogy egyenesben meglökök valakit, hogy nekiinduljon elõzni én meg megyek vele, de inkább elveszi a gázt, hogy maradhasson 15-ik.:D

Hát éjjel verseny,bekapcsolom a MSN-t oszt majd lesz valami :)

Múltkor én is ezen voltam amikor itt lejjebb írtam hogy kiléptem,kvalit nem tudtam menni így a végérol indultam,a GLR-esek szépen osszáltak és elhúztak míg a tobbi idegen egymást elozgette,kiutotte majd a maradék lemaradt,szóval elleneuk 2 embernek se sok esélye van de azért meg lehet próbálni ha sikerulne veluk menni :))

zolee145
Ma este vagy valamikor? Mert akkor 3 után nézünk valami rp futamot. Amúgy a pitelõs dolog Smokey volt...tényleg vicc a 3x benya. A másik meg a Great Lakes Racing szervere volt, az tetszett, de a baleset mindig benne van.:)

Egyszer már kozosen kellene bemenni valahová mert én is pont így járok mint te,kivul szeretnék menni de mindig egyedul maradok,ha valakit tolni akarok az is csak azt várja mikor mehet belulre,ha én megyek elol akkor a mogottem jovo is az elso alkalommal eloz.

Én 3 után voltam Smokey szerveren amit már szintén sikerult elkúrni a beállításokkal 3x uzemanyagfogyasztás és persze a gumi marad eredeti tehát szinte minden pályán pit (amit nem ártana gyakorolnom :D),sérulés meg 0% szóval hotlappereknek paradicsom,de azért sikerult jókat versenyezni :))

zolee145
Na a két tegnapi Dega viszont nem jött össze. Elõször egy fix setes volt. ott szépen feljöttem ahogy illik, aztán a nagykalapácsot rádobtam a gázra és hajrá. Vezettem is, a pitelésig.:D Pedig beírtam, hogy jövök ki. Kanyar után fék, és ahogy illik belémjöttek.:) 12-en voltunk, de csak 3-4-en jöttek belém, szóval maradt olyan aki befejezte a futamot.:)

Másik, az nem fix setes volt, voltunk 23-an. Középmezõnybõl rajtoltam, de valahogy ezt a helyezkedés dolgot nem sokan érzik. Hiába nagyobb tempóban mentünk mint az elsõ 5-6 autó, kimentem melléjük, de senki nem jött utánam. Pedig ha a mi kis vonatunk nem szakad meg elmegyünk mellettük, de a legtöbben még mindig inkább választják a belsõ ívet, mert az gyorsabb, minthogy kimenjenek. Pedig kívül is lehet gyorsabb az ember, ha megfelelõ számú autó van. Ha valaki elõzni akar én mindig megyek vele. Letudjuk azokat akik elõttünk vannak, és a további dolgokat meg majd elintézzük egymás közt.:D
Na mindegy, szóval egész szép volt (a fentieket leszámítva), csak aztán valaki bénázott én meg belekeveredtem. Alul mentem, azt érzékeltem, hogy valami van felül, de az ellen nincs mit tenni, ha falról visszajön egy autó, és oldalról eltrafál.
Mindegy, ameddig mentek a versenyek addig jó volt.:)
3-kor meg alvás, úgyhogy gondolom utána kezdtek lenni a jobbfajta szerverek, addig elég sok volt a zárt szerver.

Gondolom Kevin Hamlin neve ismeros,van ott neki még Nashville és Gateway is :)

Jó és a stabil nem mindig jelenti ugyan azt :))

Elkuldhetnéd az ismétlést mert már meg tudom nézni a sok autósat is :)

zolee145
Szép.:) Ezt néztem reggel a nascar.com-on.

zolee145
Nagyon jó fix setup volt. Stabil és gyors is volt. Gondoltam a 157 ezred / 22-ik starthely-bõl kiderül, hogy fix set volt.:)

Amúgy az igazi probléma a start. Az eleje lassít, a vége még fel akar zárkózni aztán fékezés, jobbra - balra menekülés.:))

Ja, amúgy 5x-ös idõgyorsítás volt, úgyhogy a végére faszán besötétedett, azt hittem úgy járunk mint Montyék az elsõ futamán, hogy az utolsó 3 kör már nem megy. Természetesen gwc volt, de a futam második részében volt vagy 20 kör egyben zöld alatt. Ez mondjuk egy nyilt szerveren nem rossz.

Ezen a héten a reggeli alvás mellett dontotem :DD

Igen,és egy fix nagyon stabil setup,ha megnézed az igazi versenyt kanyarban alul szinte a 2 sor az alsó sávban megy,itt meg az NR-ben is ez volt a gond hogy szinte 1 sornak is nehéz 1 sávban maradni.

zolee145
Merre vagy te ilyenkor, amikor lengetik a zöld zászlót?:D

Most jövök Degából. 50 kör, teljes zászló szabály. 33-an indultunk. 157 ezredes lemaradással sikerült megkaparintanom az elõkelõ 22-ik starthelyet.:D
Célba értünk 4-en, harmadik lettem.<#taps>

Szóval ekkora mezõnyhöz rp pályára kicsit összeszokottabb társaság kell, bár így sem volt rossz, fõleg az eleje amikor még nemcsak lézengett pár autó apályán, hanem voltunk rendesen.:)

A verseny természetesen lehet jó,én arra céloztam hogy látványnak nem lenne az igazi :))

zolee145
Nem pont ezért.:)
Szeretek ott menni, ha jó társaság jön össze. Nemrég volt egy Dega, lehettünk vagy 10-15-en. A rajtnál feljöttem 1-2 helyet, meg aztán elõztem 1-2-t, és vezettem szinte végig, de aztán kívülrõl megelõzött egy hármas fogat.:) De az verseny jó volt.

Szóval ezért akartál Daytona-ba menni :))
Mondjuk elnézve az eddigi RP-s versenyeket hát ott elég nehéz lenne ilyen jó videót csinálni mivel mindeki nyomakodik és cikázik,voltam egy Dega-n de kiléptem mert már rosszul voltam,az elottem lévo még az egyenesben se tudott egyenesen menni :D

zolee145
Mondjuk annyi a szépséghiba, hogy nem Daytona.:)