ARCA Sim Racing 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanakkor én a pitben vagyok iszonyat lassú, szóval rajtam ez sem segít.:D
Sárga alatti pitelést akarok, vagy olyan futamot ahol nem kell kimenni.:)
Ja, nem vészes, csak szokatlan. Meg nekem nem is igazán hiányzott.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Ez a vonal alatti dolog nagyon helyes,amúgy a guminyikorgás se vészes,foleg ha más szimhez hasonlíttom :)
Viszont mostanában felfedeztem egy hibát amit szintén nem ártana javítani,a pitbol bárhol visszamehetsz a pályára és nem buntet,múlkor jottem rá Kansas-be amikor vezetek,csinálok egy jó pit kiállást de mégis mogotte vagyok,megnézem az ismétlést,a kiállásunk idore egyforma,mondom lehet hogy ennyivel gyorsabb volt a pályán,erre nézem tovább és látom hogy egybol felmegy a pályára míg én szépen mentem alul a 2-es kanyarig :D
Van setupod hozzá, vagy az alappal? Amúgy kipróbáltam, már Degában sem lehet annyira lemenni a sárga alá.:)
A baj az, hogy én meg a 39-ik helyen tanyáztam, de mögöttem talán 1-2 ember volt akinek volt mért köre.:D
Ha kevésbé finoman akarnék fogalmazni azt mondanám tökutolsó voltam.:D
Keresek valami setupot.:)
Nem tudom...majd megkérdezzük Makait.:)
Nagyon kéne ám egy setup...
Az egyetlen negatív dolog eddig a hülye guminyikorgás. Ez tényleg van élõben is?
Na majd kipróbáljuk, ha felmegy a cucc.:)
Na letoltottem,simán felment és mukodik,ma éjjel ki is kell próbálni,van benne Daytona RC is :)
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Így mennek a valóságban...ezt lehet hasonlítgatni a szimulátorokhoz. Mindenki okulására.:)))
Jól néz ki de csak ennyi,már tobben írták hogy a fizika elég gyenge az eredetihez,én nem akarok mindenáron NASCAR Cup versenyt menni,az ARCA igaziból is jobb :D
Most vettem észre hogy vasárnap a PRO szerveren egy ilyen bajnokság féle volt,ha ezt tudom akkor megyek még 1 versenyt :))
http://www.premiumracing.com/
Jól hangzik,remélem mukodni fog nekunk is :))
Nekem az RP-n egy gondom van,a kormányszog,ha túl kicsi akkor úgy megyek mint Cole Trickle a kezdetekben ha nagy akkor meg baromi nehéz pontosan elfordulnom a kanyarokban :D
Ánem. Amúgy mókás, mert van, hogy egyenesben meglökök valakit, hogy nekiinduljon elõzni én meg megyek vele, de inkább elveszi a gázt, hogy maradhasson 15-ik.:D
Múltkor én is ezen voltam amikor itt lejjebb írtam hogy kiléptem,kvalit nem tudtam menni így a végérol indultam,a GLR-esek szépen osszáltak és elhúztak míg a tobbi idegen egymást elozgette,kiutotte majd a maradék lemaradt,szóval elleneuk 2 embernek se sok esélye van de azért meg lehet próbálni ha sikerulne veluk menni :))
Én 3 után voltam Smokey szerveren amit már szintén sikerult elkúrni a beállításokkal 3x uzemanyagfogyasztás és persze a gumi marad eredeti tehát szinte minden pályán pit (amit nem ártana gyakorolnom :D),sérulés meg 0% szóval hotlappereknek paradicsom,de azért sikerult jókat versenyezni :))
Másik, az nem fix setes volt, voltunk 23-an. Középmezõnybõl rajtoltam, de valahogy ezt a helyezkedés dolgot nem sokan érzik. Hiába nagyobb tempóban mentünk mint az elsõ 5-6 autó, kimentem melléjük, de senki nem jött utánam. Pedig ha a mi kis vonatunk nem szakad meg elmegyünk mellettük, de a legtöbben még mindig inkább választják a belsõ ívet, mert az gyorsabb, minthogy kimenjenek. Pedig kívül is lehet gyorsabb az ember, ha megfelelõ számú autó van. Ha valaki elõzni akar én mindig megyek vele. Letudjuk azokat akik elõttünk vannak, és a további dolgokat meg majd elintézzük egymás közt.:D
Na mindegy, szóval egész szép volt (a fentieket leszámítva), csak aztán valaki bénázott én meg belekeveredtem. Alul mentem, azt érzékeltem, hogy valami van felül, de az ellen nincs mit tenni, ha falról visszajön egy autó, és oldalról eltrafál.
Mindegy, ameddig mentek a versenyek addig jó volt.:)
3-kor meg alvás, úgyhogy gondolom utána kezdtek lenni a jobbfajta szerverek, addig elég sok volt a zárt szerver.
Elkuldhetnéd az ismétlést mert már meg tudom nézni a sok autósat is :)
Amúgy az igazi probléma a start. Az eleje lassít, a vége még fel akar zárkózni aztán fékezés, jobbra - balra menekülés.:))
Ja, amúgy 5x-ös idõgyorsítás volt, úgyhogy a végére faszán besötétedett, azt hittem úgy járunk mint Montyék az elsõ futamán, hogy az utolsó 3 kör már nem megy. Természetesen gwc volt, de a futam második részében volt vagy 20 kör egyben zöld alatt. Ez mondjuk egy nyilt szerveren nem rossz.
Igen,és egy fix nagyon stabil setup,ha megnézed az igazi versenyt kanyarban alul szinte a 2 sor az alsó sávban megy,itt meg az NR-ben is ez volt a gond hogy szinte 1 sornak is nehéz 1 sávban maradni.
Most jövök Degából. 50 kör, teljes zászló szabály. 33-an indultunk. 157 ezredes lemaradással sikerült megkaparintanom az elõkelõ 22-ik starthelyet.:D
Célba értünk 4-en, harmadik lettem.<#taps>#taps>
Szóval ekkora mezõnyhöz rp pályára kicsit összeszokottabb társaság kell, bár így sem volt rossz, fõleg az eleje amikor még nemcsak lézengett pár autó apályán, hanem voltunk rendesen.:)
Szeretek ott menni, ha jó társaság jön össze. Nemrég volt egy Dega, lehettünk vagy 10-15-en. A rajtnál feljöttem 1-2 helyet, meg aztán elõztem 1-2-t, és vezettem szinte végig, de aztán kívülrõl megelõzött egy hármas fogat.:) De az verseny jó volt.
Mondjuk elnézve az eddigi RP-s versenyeket hát ott elég nehéz lenne ilyen jó videót csinálni mivel mindeki nyomakodik és cikázik,voltam egy Dega-n de kiléptem mert már rosszul voltam,az elottem lévo még az egyenesben se tudott egyenesen menni :D