ARCA Sim Racing 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új belépõkrõl nem tudok, meg aztán az sem garancia arra, hogy valami nagyot alkotna. OFF, de kíváncsi vagyok a Codemasters féle F1-re, de ha Race Driver szintû lesz akkor maradnak az rF modok.
A NASCAR rétegjáték, ennek a szimulátor verziója mégjobban. Ennyire egy cég sem szûkíti le a lehetséges vevõkörét.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Downhill!!
Ez a Montrealos dolog sokat segített nekik azzal hogy egyutmukodnek olyan csapatokkal mint az RCR meg JGR és ha már annyit kínlódnak a pontos fizikával meg van lézeres autó akkor lehet pálya is lesz 😊
Nem hivatalos isi pálya, viszont az az érdekessége, hogy az elsõ lézer szkennelt pálya rF-hez. Érdekes. Néztem a visszajátszást, majd jónéhány V8 Supercar videót, és azért nem olyan rossz látni amikor ugyanott döccen egyet az autó a játékban is mint a videón.😊
Gondolom lassan azért az ARCA-ban is találkozhatunk ilyen pályával. Túl azon, hogy oválon talán ennek kisebb a jelentõssége, pláne hogy szegény Edwards legnagyobb bánatára sorra aszfaltozzák újra a pályákat, és varázsolják azokat egyre simábbá.😄
Egyelore azt írták csak akkor lesz COT ha átveszi az ARCA is ami elobb vagy utobb meg is fog torténni de valószinuelg azokat is gyengébb motorral fogják használni.De ha már szóbakerult az EA úgy tudom 2009-be lejár a szerzodésuk <#smile>#smile>
Egyébként itt a cikkbol kiderul kinek is rakták bele Montreal-t,pedig sokan kételkedtek hogy ez csak reklámfogás a részukrol mivel nem érkeznek az tobbi pályával.
Viszont ha nem lehet tesztelni akkor tényleg hamarosan jön majd a COT az ARCA-ba, és persze a Cup pályák. Onnantól kezdve meg már csak festés kérdése, és készen is van a Cup mod.😊
Az EA-t csak poénból írtam mert meg sem említtik és a NASCAR hivatalos oldalán egy olyan cég termékét reklámozzák akik ráadásul egy másik szervezet licenszét vették meg.
Nocsak,ezért az EA perelni fog <#zavart1>#zavart1>
Ha jól értelmezem akkor ezzel vége lesz a "demonak" <#szomoru1>#szomoru1>
Na mindegy,ha elérheto lesz a letolteheto verzió akkor hívom a providentet <#nevetes1>#nevetes1>
Nagyon gyenge ez a Kyle,simán korbeautóztam volna <#nevetes1>#nevetes1>
http://asrseries.com/main/forum/viewtopic.php?f=21&t=12
http://www.teamrab.com/
Nekem meg most van idom de azért sajnos én sem vihetem túlzásba,héten nem is voltam,talán ma este megint megyek a PRO szerverre.Majd unnepek alatt,kozott bepótoljuk,valószinu hogy addigra lesznek új pályák is 😊
A pedálomat is javítani kellene mert nagyon gyengék a rugók,a legjobb lenne valami massziv saját gyártmány de arra megint csak ido kell 😊
Amúgy szerintem karácsony elõtt már nem nagyon lehet engem megtalálni arca szerveren.... Még szombaton is (lehet vasárnap is) meló van, meg aztán pár hete indult egy amolyan házon belüli wtcc ligánk, az egyetlen szabad estémen, vasárnap. 😊
Beszarás mennyire nincs idõm...asszem fel kéne mondanom a melóhelyen.😄
Ez várható:
- Prolly next track will be Kentucky
- In advanced production are: San Jose Street course (optional track)
- in production as well are: Concord (Lowes), Ft Worth (Texas), Daytona RC improvements, NJMP, Road America, Dover, Chicagoland
- a few scattered misc tracks used in testing may also be released
- Pragmatic solutions front end and delivery system is being finalized
- beginnings of implementation of a huge rank/stats system in-conjunction with Pragmatic will also be tested soon
- car viewer advancements and updates
- further refinement of the physics as well
Majd a seteket felrakhatnád valahova, vagy mesin átnyomhatnád.
Kell a gyakorlás mivel azért szokni kell az új fizikát,foleg azt hogy az eleje jobban tapad és a fék is kicsit más lett,de nem vészes csak a max. teljesítményhez minden apróság számítt.Elmentettem a PRO és Smokey fix seteket is hogy legyen mibol barkácsolni.
Állítólag hamarosan lesz Kentucky meg Lowes,valószinu unnepek elott kiadnak egy nagyobb patch-et,remélem az új kasztnik is benne lesznek és nem az RP-sel megyunk Salem-be 😊)
Ja és add be a felmondást <#nevetes1>#nevetes1>
Szép volt! Látom egyedül neked van 2 gyõzelmed.😊
Kb 2 hete nem voltam szerveren, hétvégére olyan fáradt vagyok, hogy nagyon...meló ezerrel, ráadásul most azzal riogatnak, hogy Karácsonyig még ránkpakolnak egy kis plusz melót, nehogy jól érezzük magunkat.😄
Majd lehet azért most pénteken megyek pár futamot. Hiányzik Milwaukee.😊
http://www.premiumracing.com/
Itt a végleges G patch 😊
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Már minden szart próbáltam de jelenleg is Trial a cucc. 😞((
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Jó hogy nem vártunk,az utolsó pillanatban jelent meg 😄
Mikor jön a patch? ma este?
Hétvégén megint nem lesz alvás <#nevetes1>#nevetes1>
<#taps>#taps>
With the updated suspension there are a few adjustments you may want to make to your current setups.
- The previous suspension had some evil bump-steer characteristics; this is why it was necessary to run 0/32” toe in the front. Cup teams (as well as ARCA teams) run about 1/8” toe-out (+4/32”😉 in the front at most tracks. You may run more at a R/C (+6/32”😉 and less (-1/32” to +1/32”😉 at the Super Speedways ( Daytona / Talladega ). Remember, toe-out helps with stability and will make the car easier to catch when it tries to step out in the rear. Do not be afraid of toe-out in the rear, it is a good way to get the car to rotate and can reduce the heat build up in the RF tire.
- The camber gain has increased by quite a bit. This means as the car travels down the front camber changes greatly. Running -8.0 degrees at the RF is no longer necessary and will result in uneven tire heat/wear. When Cup teams were racing this style of car they would usually leave the shop with +8.0 degrees on the LF and -1.5 degrees (or less) on the RF. A R/C setup may have -2.5 degrees to -3.5 degrees across the front. Super Speedway setups will have much less camber, from +0.5 degrees to +0.1 degrees at the LF and -0.5 degrees to +0.1 degrees at the RF.
- The front shock/spring package is more sensitive now and will generally require stiffer settings to prevent bottoming out on the track. A good way to test just how soft you can go is to test with your engine sound level down so that you can easily hear the slightest scrape. Driver input also affects how the car bottoms out; rolling out of the throttle slowly can prevent a car with soft springs from hitting too hard. After testing your shock/spring package you will have a good sense of how and when the car is hitting the track, turn the engine sound back up and go racing.
The new suspension is much more sensitive to chassis adjustments as it is taken directly from real world race car, small changes will go a long way.
A tapadás a setuptól is fugg,Michigan default nagyon stabil,a pálya nagyon gyors,ráadásul ezek a tobbszoros uzemanyagfogyasztások ís ezt segíttik elo,de azért egypáran így is eldobták 😊
Ma mentem Smokey-n Iowa-t,itt is már más a fix setup de vezethetoségben nagy kulonbséget itt nem tapasztaltam,Salem viszont nehezebb lett csak úgy forogtak az autók a kigyorsításoknál,sajnos nem is sokáig tudtam menni pedig másodikról rajtoltam de pár kor után a lekorozott csúszkáló autókat kellett kerulgetni és egyet sikerult is szépen telibekapni.
Szóval úgy néz ki a helyzet hogy az eddigi setek mehetnek a kukába,jobbik esetben talán javíthatóak lesznek.
Megy az ember 30 kört, összeszed egy kis elõnyt, majd hatszor annyit kap a pitben, és lehet megint kapaszkodni. Long run-t akarok!😄