ARCA Sim Racing 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem akartok vmi magyar fun ligát csinálni egyelõre??
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
van egy logitech rumblepad 2-m és ezzel tolom a játékot. a játék beállításainál azt mutatja hogy a potméter középállásban van, a játékban viszont eléggé balra húz a kocsi. gondolom ez alap beállítás a kanyarok miatt, de lehet ezt módosítani mert eléggé idegesít 😊
Zoelee, te meg kaptál egy privát üzenetet.
Akkor ha vége gyere MSN-re és majd ott meglátjuk mi a helyzet 😊)
Hogy tervezitek? Hármasban nyomjuk egy önálló szerveren, vagy csatlakozunk valami sokautós szerverre?
Pálya?
Hétvégén pedig terveztem egy kis versenyzést de nem lett belole semmi 😞
Mert így akkor más helyzet,az elso hozzászólásodból ez nem jott le és úgy tunt hogy megtévesztett a zárójeles felirat,ezért volt a válasz hogy ez nem Mod és az rFactortól teljesen fuggetlenul mukodik 😊)
(Mellesleg a fejlécbõl kivehetnénk a zárójeles részt...)
Tavaly az USA Speedway és Gateway is villanyfényes volt de idén már nincsenek a naptárba.
Meglepõ, de a 2 nap játék alatt 1, azaz egy db idiótával találkoztam, az is csak inkább beszólogatott, hogy mindenkit lever a pályán, és senki nem mer ellene versenyezni, de verseny közben már õ is korrekt volt.
Szépen tartja mindenki az ívet, nem akarnak rajtam fékezni, nem löknek ki, stb. Persze a hiba az benne van, de látszik az, ha valaki hibázik, vagy ha bunkó módon versenyez.
A játékosok általában ismerik a szabályokat. Pl. most Poconoban belengették a sárgát és szépen elvette mindenki a gázt, nem volt senki aki nekiállt volna keménykedni még, pedig 12-en voltunk.
Szabadon lehet használni a setupokat mégis kb 1-1,5 mp van max az elsõ és az utolsó között, és ha vannak min. 5-6-an akkor biztosan lehet találni 1-2 ellenfelet akivel lehet csatázni.
A szervereken csak kuplung segítség van. 1 olyan szervert láttam ahol több segítség is engedélyezve volt, oda be sem mentem.
Délelõtt szinte sansztalan, tök üresek a szerverek. Délután már inkább, de fõleg este 7-8 után érdemes próbálkozni.
Mindegy, a hiba az én készülékemben van. Csere.
Holnap valószinu én is leszek mert koszonni tudok 😄
Az várható volt hogy legalábbis egyelore az USA-ba lesz elterjedve.
Most, hogy kicsit komolyabban kezdtem vele foglalkozni azért lassan kiderült, hogy bár az ai nevetséges, de maga az autó fizikája, vezetése, és beállítási lehetõségei sokkal közelebb állnak a valósághoz mint az NR.
Csatlakoztam ma pár szerverhez, és az azért sokat elmond, hogy a DMP setuppal versenyképes voltam (a lentebb említett 16 versenyzõs gyakorláson az elsõhöz képest kb 2-3 tized között volt a lemaradásom, de a 16-ik is 1mp-en belül volt, nem fix setuppal mentünk). Már jóideje kijött a játék, és valahogy még nem jelentek meg az extrém (valóságban használhatatlan) setupok. Legjobb példa Nashville, ahol Junior nyert. Ha valakinek akkor az õ setupja egészen biztosan valóságos adatokon alapul, és láss csodát, egy online versenyen ez mûködik a legjobban.
Annyi van, hogy leginkább akkor vannak emberek amikor az usa-ban ráérnek játszani, az idõeltolódás miatt ez nekünk nem a legjobb.
Épp ezért mondjuk egy külföldi ligához való csatlakozás is ezért nem túl szerencsés...viszont hazai ARCA liga (még) nincs.
Amúgy ma éjjel eloben Nationwide Nashville (nascar.com)
Jah, Milwaukee-ban voltunk.😊
Marha jó móka multiban, csak akkor van baj, ha egy idióta is bekerül. Mondjuk F1-ben nagy kárt nem tudna tenni, de itt ha valaki barom az a fél mezõnyt el tudja vinni, még ha 43-an vannak is...hátmég ha 5-6-an. Na mindegy, ezzel jár a netes játék.😊
Na szóval még elég kevesen nyomják online, vagy leginkább csak az usa-ban, így ott most a legtöbben még alszanak. Majd megpróbálom késõbb.😊