573
ARCA Sim Racing 2008 (rFactor) Simulator
-
B Lori #133 Hogy aztán a JGR-t is megáljon a fejlodésben? -
#132 Húú, lesz mit gyakorolni. 1mérföld. iszonyat módon döntött kanyar, de mégsem gyors a pálya.:)
Najó, asszem alvás.:) -
#131 Az a baj, hogy két tv van, és abból az egyik a gépem.:) Na most elkerülendő a családi botrányt mentem meccset nézni.
Mellesleg tényleg nem bánnám, ha elmenne Montoya a JGR-hez... Azt hittem a tavalyi után előrelépnek, de a többiekhez képest ez az autó még talán gyengébb mint tavaly volt.:(
A legalsó linket próbáld, azon jön rendesen...5-6 perc.:) Az első nem működik, a második meg lassú. -
B Lori #130 Jól látom hogy a mecs jobban érdekel már mint Montoya,mondjuk ma is siralmas volt az egész Ganassi alakulat. -
B Lori #129 Tudom,mire visszajottem versenyre már leléptél :) -
B Lori #128 Nekem elég lassan jon,biztos sokan szedik,ja és setup is valószinuleg alap lesz. -
#127 Délután kipróbáltam...most meg meccs volt.:)
Írtam neked msn-en, de semmi reakció.:D -
B Lori #126 Az,szóval te versenyeztél azért tuntél el? :D -
#125 Ez már a patch? Basszus, pedig aludni akartam, de az új pályát muszáj kipróbálnom.:)) -
B Lori #124 http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=321790 -
B Lori #123 Akkor valamit mégis segítt és az autók is jól néznek ki :) -
#122 Na megláttam. A gyengécske gépemmell bekúsztam egy szerverre, ahol 14-en voltunk. Aztán a kvali alatt még jöttek, és 23 vagy 24 játékosnál nyekkent meg a gépem. 22-en voltunk amikor kimentem a pályára kvalizni, és az gond nélkül ment. -
B Lori #121 Akkor majd átkuldom :)) -
#120 Valami hibát jelez a letöltésnél az oldal.
A lenti dolgot átírtam, majd meglátjuk ha legközelebb egy nagylétszámú szerverre vetődünk.:) -
B Lori #119 Akkor menjél Salem-be,találtam már setupot :))http://asrgraphix.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=11
Daytona-ba is mukodik mag ahogy írtad Kansas-be is,a kérdés csak az hogy gyorsabb leszel-e mint lejjebb,egyébként a Cup-ba se mennek mindig felul,foleg az elején és friss gumikon nem csak amikor már változnak a pályaviszonyok,mivel felul nem megy annyi autó gondolom ott valamivel hidegebb az aszfalt és valószinu a gumit is jobban spórolja,nem kell akkorát fékezni de ehhoz biztos kell a megfelelo beállítás is stb. -
B Lori #118 http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=314016
Ezt megcsináltam és 19 AI val mukodott is úgy hogy mindet láttam és a festések is szépek maradtak :)
Elinditod az opponent detail-t leveszed Low-ra kilépsz és a PLR-ben átírod a
[ Graphic Options ]
Opponent Texture Override="-1"
erre
Opponent Texture Override="3" -
#117 Ez elég baj. Nekem az a stílus baromira tetszik.:)
Degában működik a dolog.:) -
B Lori #116 Hát ha olyanra csinálják mint az igazi akkor a jelenlegiek kozul csak Salem-be mennek egészen felul a fal mellett,Rockingham-be is elég magasan úgy hogy ott már lehet próbálkozni,Pocono-ba is mukodik az 1-es kanyar felul de ott se mennek szorosan a fal mellett.
Meg még azt is figyelembe kell venni hogy ez ARCA tehát konkrétan ezeket kell megnézni adott pályákon mivel más a tulajdonságuk mint a Cup autóknak tehát mondjuk Charlotte-ban ha mennének nem biztos hogy jó lenne nekik a "Junior stílus" sott ha jól emlékszem Daytona-ba se nagyon használják a fal melletti ívet :)) -
#115 Nekem jó az ARCA pálya is, csak olyasmi legyen mint amit írtam.:) -
#114 A pálya egy javítással együtt jön, 1128-ról 1128A-ra módosul a verziószám. Ha majd feltöltik, mert most még nem találtam sehol.:)
PATCH VERSION 1.128A FIXES:
- Salem Bumps on Low Line replaced (Corruption occured on last compiling of MAS FILE in v1.128)
- AIW Fixes at a majority of tracks
- Fuel and Tire Wear has been adjusted in Server Info Screen
- Adjustments made to help with cutting the course penalties when avoiding accidents in the grass at certain tracks
- Adjusted views to help remove the impression tires are in the pavement
- Corrected the loading screen of Talladega for distance
- AIW corrected in Daytona to stop DQ's in Qualifying
- Adjusted several tracks to help with the Pole sitter in first pit stall getting locked in when overshooting a lil bit
- Adjusted Kansas Speedway where random race starts had the Pole sitter in the outside row
- Camera adjutments at several tracks for LOD
PATCH VERSION 1.128A ADD-ON FEATURES:
- Rockingham Speedway Added
- Added a new utility (found under tools folder) to help with Race reports
KNOWN ISSUES WITH 1128A:
- Rockingham tires sometimes show through the body in turns from roof view -
B Lori #113 Egyébként amit a szerver listában láttál az a beta teszt mert az egyik uzemelteto a SimFactory Develeopment volt. -
B Lori #112 http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=321693
Még nem lehet letolteni,amúgy állítólag lesz Charlotte is de elsosorban az ARCA pályákat csinálják. -
#111 Gondolom, hogy nem, mivel tényleg lassabb, viszont érdekelt, hogy lehet-e felül menni. Lehet, és ha azt nézem, hogy a legjobb és a leggyengébb közt nagyjából 1mp van mostanában online akkor a fél mp nem sok.
Ennek mindösze annyi a jelentőssége, hogy mondjuk középen ha fordulsz már elég gyors vagy, sőt gyorsabb mint aki alul megy, vagyis ahogy tapasztaltuk is szépen lehet védeni a pozíciót, nincs az, hogy az alsó ív ezerszer gyorsabb.:)
Olyasmi pálya nincs mint mondjuk a Lowe's?
Mellesleg most megnéztem a hivatalos oldalt, és jól láttam tegnap a szerver listában: már van Rockingham.:) Meg is keresem. -
#110 megoldottam, köszönöm a segítséget, az oldal egyik fórumán írták, mit kell bepipálni, mi helyett.
A megoldás: Generate Mipmaps (4 db-ot) -
B Lori #109 Egészen fent itt nem mennek,majd ha lesz Michigan meg Rockingham ott meglátjuk,meg szerintem arra olyan setup is kell hogy hosszútávon gyors legyél felul. -
B Lori #108 http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?t=321357
Azt hiszem itt errol van szó :) -
#107 Jaja, egészen olyan mintha igazi verseny lenne. Próbálgattam délután, szépen lehet fent menni, igaz fél mp-cel rosszabb köridőket:) -
#106 sajna el se jut az arca-ig a dds, ha lementem, majd újra megnyitom photoshop-ban, máris rossz.
azért köszi, majd googlizok.:) -
B Lori #105 Fogalmam sincs,én nem is foglakozok a festegetéssel,nézz korul a hivatalos fórumon,lehet errol a GTR-rol is lesz valami habár feltételezem nem eredeti az ARCA és lehet ez zavar be :))
-
#104 az miért van, hogy elmentem a dds-emet 2048*2048-ben, mire a photoshop egy 1024*2048-as dds-t csinál belőle? gtr2 alá simán tudtam saját festést, ez meg így nem.
apropó, gtr2. mióta fenn van az arca(de), nem tudok benne futamot nyomni: kírja, hogy press space to skip formation lap, de ha nyomok, ha nem, nem iráyítható a kocsi. :) -
B Lori #103 Az ismétlést nézted,kurva jól néz ki kivulrol is :))) -
#102 Én épp most fejeztem be a versenyt.:D -
B Lori #101 Esik,holnapra halasztották a versenyt. -
#100 Voltam olyan szerveren, ahol ugye megy a ki-be lépkedés, de a legtöbb autó 17 volt, és az még ment az én gépemen, pedig az gyenge.:) -
B Lori #99 http://www.arcasimcentral.com/
Ilyen oldal is van :) -
B Lori #98 Akkor ezt jobb lesz elotte letesztelni mennyit bír,olyan 15 autóval (AI) még megy rendesen.
23:00-tól eloben adja a Speed a Michigan-i ARCA verseny és MSN-en leszek,tegnap csak úgy éjfél után megnéztem a szervereket,volt olyan is ahol 100% a sérulés meg ahol 30-an voltak :)) -
#97 Nekem ezt a 27 autós szervernél is megtette. Ennyi, gyenge a gépem. Amúgy ma este (úgy éjfél magasságában, vagy később) szétnézek a szervereken. Ha ráérsz rakd össze a kormányt, hátha találunk valami tizensokautós szervert. Dega jó lenne.:) -
B Lori #96 Kipróbáltam hogy mit csinál ha betoltok 40 autót,amikor betoltodik a pálya meg se jelenik a monitor hanem kilép a programból
Azt hiszem a nagy létszámú szervereket egyelore kerulnom kell -
#95 Érezhetőek az alapok, de leginkább a grafikán, ami nem baj. Ha próbáltad az rF alap stock car-ját nem nehéz észrevenni a különbséget.
A patchet viszont tényleg fel kell rakni, én onnantól kezdve nem tekintem rFactor modnak az ARCA-t.:) -
B Lori #94 Van patch mert anélkul nem tudsz csatlakozni hozzánk?