Nagy Szelepsapka Topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
lopjál :D

Pistike 007
Csá...
:)

Nem kértelek oktatásra. Gáz, ha nem érted a poént.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Benny04
9.-ek vagyunk a TOP10-ben :D

Kata
A topikra vonatkozik a nagy, tanulj meg magyarul. :P Ha a szelepsapka lenne nagy, akkor Nagy Szelepsapkák Topik lenne a címe, itt viszont a 'szelepsapka' szó is jelzõként szerepel, akárcsak a 'nagy' szó.

[/cserf][/fülünyúl]

Barnabyka
én a legszebb gyûjteményt eddig osztársamnál láttam aki deviltuning bemutatón gyûjtögetett a maga módján

"mert tudom, hogy rengetegen gyûjtik a szelepsapkákat"
Geller kiválaszott álmodban, vagy mi a fene? :D
Ha lenne bringám tuti ez lenne az utolsó dolog rajta, amit lecserélnék! :)
(Enyhe paradoxon a cím - a nagy szelepsapka)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Arcor
Nem értem ezt az ellopják problémát. Meddig tart letekerni mondjuk amég bemész a boltba?

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Kandurex
ez majdnem azonos a becsületrenddel, ez nem tiltott

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

stp4trick
szelepvibri?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

caseih9400
ez mennyibe fáj?

khm...khm...

caseih9400
jó topik

+fav

am nekem gyári szelepsapka van a biciklimen :D
Msot akarom fejleszteni (venni akarok visszapillantót meg szelepsapkát:D)

khm...khm...

RoR zsozso
Nekem is bringámon van sima krómozott AMIT A BENZINKÚTON VETTEM!!

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"

gordon 24
Hát az nem egy szép dolog! Én ezért nem vennék kocsira jo sapkát..
Minek.. Arra jó a müanyag fekete.. Bringára motorra meg lehet különleges arról ugyse lopják el mert nem hagyom ott sehol:D

(krossz motorrol van szó)

Downhill!!

gazgoblin
nem takarozok vele felrertesz...

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

mozgás közben villog, este nagyon hasznos cucc a bicajomon, szerencsére eddig még senki nem lopta el

HP+

RoR zsozso
Oszt. társam kezét is eltörhetnék már, baromira kiröhögném <#hehe><#eplus2>

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"

RoR zsozso
Sajna ez a sok barom a parkolóba veszi...

gordon 24
Velotrade-et ajánlom neked, ott vettük mi is..

Downhill!!

gordon 24
Bátyámnak a motorján van a feketébõl..

Downhill!!

gordon 24
Shadow! Ugye ezt nem gondolod komolyan??? Ennek semmi köze ahoz amire gondolsz!

Downhill!!

DummyBoy
Ebben az a szép, hogy aki lopott win-t használ az nem károsít senkit ... hiszen használhatna linuxot is ... vagy max egy multicéget ...

De ha ellopod az én szelepsapkámat akkor engem károsítasz ...

Az ilyeneket nagyon meg kell verni, biciklit összetörni aztán röhögni rajtuk ... pont.

De a tápig az keméééény <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Szabi84
na ilyet lehet beszerzek én is:D

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

a vaskereszt csak a jó katona jele volt... ebben semmi rossz / náci nincs.

SHADOWEYES7
<#ejnye1>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Énvagyokazapád
felsõ volt havernak

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

Pistike 007

Énvagyokazapád
hüha :o

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

Darukezelõ
16 évesen ne is <#gonosz1>

Szabi84
jaja, marhajól nez ki:D

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Pistike 007
Independentre gondolsz?

Énvagyokazapád
egyik haverom simóján volt olyan

Szabi84
vaskeresztes nincs?

Énvagyokazapád
eddig nem ismertelek, de mostmár tudom hogy keményvagy, és nem merek majd hozzád szólni. <#gonosz1>

chalezlopez
Remélem egyikõtökkel sem találkozom a szelepsapkáim begyûjtése közben, mert akkor az maximum a szemfogai közremûködésével fog pár hétig fórumozni...

Vamos Argentina!

Pheel
"de milyen fura hogy ha ilyesmirol van szo akkor egybol nagy az egyetertes....remeljuk a warez elleni egyetertes is ilyen nagy"

Azzal takarózni, hogy más is bûnös, õsi magyar szokás. Egyébként attól, hogy a te Windowsod lopott, még nincs jogod és alapod feltételezni, hogy mindenkié az...
Pheel
elfér...
hen-tes
Nah ilyet hol árulnak? Egy kollégámat biztosan érdekelné.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Pistike 007
Ahhoz képest hogy egyszerû, még nem láttam ilyen formájút (:

gabber_saviola
nekem iyen egyszerü mûanyag van a persza szelepen :P

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Pistike 007
Most irigy lettem:D

Yoda001
ilyen, csak fekete fehér pöttyökkel

http://9gag.com/gag/5135249

Pistike 007

Pistike 007
Ez se rossz, mondjuk bringán kicsit böszme:D

Yoda001
gyûjtöttem egy ideig, van mindenféle márkából, van piros, kék, ezüst, meg egy dobókockás is

http://9gag.com/gag/5135249

Pistike 007
Végre:D

tarti19
na megyek megkupakolok valakit:D
AMúgy jogos mivel nekünk msá az érdeklõdési körünk attól még nem jó dolog ezt a témát cseszegetni:P SOk sikert a szelepsapkák gyûjtéséhez

gordon 24
Kösszi:D

Downhill!!

gazgoblin
orulok hogy megerto vagy...

amugy meg ha tenyleg ilyen fontos ez nehany embernek akkor hajra jo szorakozast :D

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Pistike 007
Nagyon jól néz ki<#eljen>