Nagy Szelepsapka Topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
[/cserf][/fülünyúl]
Geller kiválaszott álmodban, vagy mi a fene? :D
Ha lenne bringám tuti ez lenne az utolsó dolog rajta, amit lecserélnék! :)
(Enyhe paradoxon a cím - a nagy szelepsapka)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
+fav
am nekem gyári szelepsapka van a biciklimen :D
Msot akarom fejleszteni (venni akarok visszapillantót meg szelepsapkát:D)
khm...khm...
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Minek.. Arra jó a müanyag fekete.. Bringára motorra meg lehet különleges arról ugyse lopják el mert nem hagyom ott sehol:D
(krossz motorrol van szó)
Downhill!!
HP+
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Downhill!!
De ha ellopod az én szelepsapkámat akkor engem károsítasz ...
Az ilyeneket nagyon meg kell verni, biciklit összetörni aztán röhögni rajtuk ... pont.
De a tápig az keméééény <#hehe>#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Vamos Argentina!
Azzal takarózni, hogy más is bûnös, õsi magyar szokás. Egyébként attól, hogy a te Windowsod lopott, még nincs jogod és alapod feltételezni, hogy mindenkié az...
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
http://9gag.com/gag/5135249
AMúgy jogos mivel nekünk msá az érdeklõdési körünk attól még nem jó dolog ezt a témát cseszegetni:P SOk sikert a szelepsapkák gyûjtéséhez
amugy meg ha tenyleg ilyen fontos ez nehany embernek akkor hajra jo szorakozast :D
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!