Nagy Szelepsapka Topik

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pistike 007
Ne töröljétek azért a topikot mert szerintetek hülyeség!
Ennyi erõvel töröljétek a "Race Driver: Grid" topikot mert szerintem baromság... Értitek...
Aki csak baromkodni jött ide köszönjük, tudom milyen jó dolog irogatni ilyen topikokba^^

gordon 24
Már szelepsapka vagy villa:D Egyébként a Velvartba vetttem azt a sapit.. KoponyA:D

Downhill!!

Benny04
Egy ismerõsömnek is ilyen van!
Nagyon állat!
Holnap én is készítek egy képet az enyémrõl :D

Prince of Máté
Migeciez?

gordon 24
Tetszik!:D

Nekem ilyen van a bicomon::

Downhill!!

tarti19
Végül is nincs kivetnivaló a fórum címével kapcsaoltban és a mondanivalójával:D Picit mókás , de ez még olyan rossz:D
_Na megyek lopok egy szelepsapkát a kocsma elõl:D vagy egy egész biciklit:D

bujcsik555
ne töröld, max zárd :D

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Kandurex
haj, ja,..vagy ide :)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bujcsik555
<#nevetes1>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

tarti19
Nekem is van egyedi szelepsapkám:) általában lehet csavargatni és a lányok kezében nagyon jól áll:)<#circling>

bujcsik555
1. bujcsik555 a nicknevem nem sallen

2.Saleen, nem sallen ha már azt irtad

a többi rendbe volt

Kandurex
viccet félre, megtartjuk és várjuk a: "Nagy fúziós reaktor gyûjtõ topik" -ot, vagy mehet a törlés?

gazgoblin
affene lebuktam...bocsanat ha valaki felhergelte magat :D

de milyen fura hogy ha ilyesmirol van szo akkor egybol nagy az egyetertes....remeljuk a warez elleni egyetertes is ilyen nagy

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Pheel
Mindegy. Akkor szóljon ez annak, aki tényleg ekkora pöcsköszörû, hogy ezzel szórakozik! ;-)
Kandurex
csak olt a Goblin :))

<#eljen>
gazgoblin
@sallen: köszi de az messze van (viszont cora itt is van majd letekerek oda)

@hentes: neked most mibajod? ki ezt lop...ki azt...vagy te most pl eredeti windowsrol irkalsz?

Atkamon
juj egyszer engem is elkaptak xD

Ott üvöltözött egy órát a pasi, még miután elbringáztam is mondta a magáét xD

Pheel
Remélem egyszer elkapnak és rátekerik a pöcsödre az ellopott szelepsapkát, de úgy igazán paszentosan! <#ejnye1>
hen-tes
<#sniffles>

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

bujcsik555

persze, gyere szolnokra, cora parkolo, akad egy pár auton :D

gazgoblin
az jol hangzik...megkerdezem mutert ad-e ra penzt..ha nem akkor tudsz valakit aki vett es utcan parkol?

én szeretném gyûjteni az atomreaktorokat, de még nemtaláltam eladót
bujcsik555
Én nyitok egy atomreaktor gyüjtök topikját, hátha azt is gyüjti vki:D

goodyeart szelepsapkát tudok szerezni neked 400/garnitura(szakmabeli)

gazgoblin
egyszer engem is majdnem elkaptak...de felpattantam a bringamra es nem ertek utol :D

Énvagyokazapád
jó topik, fav, bár én nem gyüjtöm, de kéne valami jó darab motorra

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

tugyiti
hen-tes
A lovakon is van szelepsapka?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

w77d
a mi környékünkön állandóan lopták a szelepsapkákat addíg, amíg tavaly el nem kapták a gyereket és eltörték az egyik kezét...

gazgoblin
en is gyujtom oket...igaz hogy meg csak 43db-os a gyujtemenyem de teljesen ra vagyok izgulva a temara...

tegnap lattam havernal a 2007-es goodyear szelepsapka kollekcio kepeit es eros birtoklasi vagy fogott el rogton....csak ne lenne olyan draga egy komplett set

Halihó, én nem gyûjtöm, de nállunk tavalyi évben volt sztályl ez a megyek ma lopok pár sapkát azt adom el.

Mindenki errõl dumált, hogy így-úgy szerzett, mondanom sem kell, hogy egyik se tudtra volna megvenni.

Engem nem érdekelt a dolog.

Mi swiftünkön egy egyszerû szutyok emblémás van.1 emeletes.

Balidani
Szelepsapka für President.

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

PrasCo
Nem, én konkrétan a kardánkereszteket gyûjtöm. Szelepsapkával a nagy játékosok nem szórakoznak.
bujcsik555
Elég érdekes dolgok játszodnak le a fejedbe :D

Haveromnak a biciklijén van egy "extrém", saját gyátmányu, majd lefotozom :D

davidka003
<#hehe>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

hen-tes
Na mutasd mid van Pistikém! Ezek gondolom nem sajátok!

"feljösz hozzám, megmutatoma szelepsapkagyüjteményembaszni?" D:

Kandurex
Elõször ez jutott eszembe:

Aztán ez:

És most itt tartok:

ez mot komoly?<#wow2><#wilting>
Pistike 007
Üdv!
Azért nyitottam ezt a topikot, mert tudom, hogy rengetegen gyûjtik a szelepsapkákat, ki így, ki úgy...:)
Itt megmutathatnánk egymásnak gyûjteményünket, kedves darabjainkat, extrém szelepsapkákat.
Hajrá!

← ElőzőOldal 4 / 4