87
  • winnie
    persze, hogy spkulatív:) de ne mondd, hogy annyira végletekben, amikor adtam egy menekülőutat is. oké, egy rosszul megfogalmazottat, ezt elismerem... (két végletet akartam meg egy "ki tudja"? kételkedést.) amúgy jófej vagyok:D (pedig olvastam olyat is, hogy nem, de nyilván olyantól, aki a médián (tv2, blikk) keresztül ítél meg egy ott szereplő embert:)
  • Rusy
    hello nekem kb 3-4 éve nincs tv-m illetve tvm van csak antennám, és egyáltalán nem is hiányzik, szerintem a két összehasonlítás kb annyira reális melyik jobb az rtl klub vagy a tv2? Melyik job a barátok közt vagy a jóban rosszban? Ezt a 2 csatornát (meg sorozatot) el kéne felejteni, mondjuk olyan felmérést kéne csinálni melyik a jobb a discovery vagy az rtl klub stb, persze a korosztálytól függően más eredmény jönne ki, mindegy engem nem érdekel ki mit néz de azért az elgondolkodtató, hogy közel 2 millió manipulált droid néz egy ennyire üres (nem tudok másképp fogalmazni) sorozatot, talán valamelyik előttem szólóval értek egyet, hazajön a melóból az ember fáradt bekapcsolja a tv-t és csak néz ki a fejéből arra jó, csak kérdem én haza jössz a melóból és még este 9kor felbasz ilyen baromséág? akkor nézzél national geographic-ot az megnyugtat, nekem is vannak ilyen napjaim, hogy fáradt vagyok megnézek egy részt egy sorozatból, pl ncis alias jericho 24 prison break heroes stb stb stb, de még véletlenül sem az rtl klub vagy a tv2 közül választok ::D
  • winters123
    No komment a kérdés, mert végletekben gondolkozik plusz spekulatív.

Borítékolható volt az eredmény, mert ki az, aki azt gondolja, hogy szar az ízlése? Amit szeretünk (ízlést megtestesítők), azt elfogadjuk, és jónak gondolunk, tehát természetes, hogy a legtöbb ember egy ilyen kérdés alapján nem tud objektívan dolgozni. Egy ilyet nem közvetlen kérdéssel kell felmérni, hanem megkéne határozni, hogy mit nevezünk jó ízlésnek, majd ehhez kell egy mérési változót,megfelelő kérdést találni.

Önmagában az emberek nem képesek felmérni a saját attitüdjeiket, sem a fogyasztásaikat.

Csak egy hasonló példa:

Jó fejnek tartod magad?

1. Igen 96% (Borítékolható eredmény, persze, hogy jó fej vagyok - csak mihez/kihez képest ugyebár)
    2. Nem 2% (félrenyomtak, vagy pesszimisták, vagy ők tényleg objektíven gondolkodnak, de ezt nem lehet megállapítani így)
    3. Mi? (vicces egyének bejelölik)
  • god25
    Hehe. Kíváncsi lennék azért a nézőközönségre.
    A nagyanyám oda van érte...de Ő nem olvas SG-t.
    Én olvasok SG-t és lex@rom a TV-t. X'tem sokan így vannak vele...
  • endale
    A szappanopera az szappanopera és kész. Nem tartalmaz komolyabb modanivalót, nem vonultat fel Oscar díjas színészeket. Aki nézi, szerintem kb olyan neki, mint a cigiszünet a melóban. Dolgozik egész nap, arra a félórára leül pihenni. Nem akar nagyon kombinálni, nem vár tőle katarzist, csak nézi. Ha egy hétig nem látja akkor sem vesztette el a fonalat, nagyjából minden ugyanúgy döcög tovább. Szappaboperától (főleg az ilyen hosszútól) ennél többet elvárni kb olyan, mint a sarki hamburgeresnél francia főszakácst keresni.
  • Dante73
    A bk, és a bulvár az agy rágógumija.
    Egyszerüen nem értem, mit lehat azon nézni, hogy az egyik részben leesik egy pohár, és három részen keresztül mindenki azon sopánkodik... Vegye fel, vagy söpörje össze valaki!! BM! Telis-tele álproblémákkal, amikre abszolute logikátlan válaszok érkeznek.
    És minden sokszáz részes szappanopera ilyen! Az összes, cuzámen, ugyanis erre épülnek. Hogy emelett a szinészi játék 0. Erre pl jó példa dr Drake Ramore, akit Joey játszik. Aki ugye a jóbarátokban egy pocsék színészt alakít...
    Bulvár... Tavaly sajnos kórházban voltam, és kezembe került egy két bulvárlap. (MIt kezembekerült, megvettem, nagyon hiányzott a reggeli kávé mellől a net-es hírek olvasása...)
    Komolyan mondom, szégyelltem magam, hogy tisztában vagyok Győzike gatyájának színével. És ez volt a legjobb cikk. Most úgy öszintén, mi közöm hozzá, nem tudom, de vagy ez, vagy politika... Azt meg ugye... de ez már másik tészta....
  • Sanyix
    Én le szoktam ragadni a BK-nál néha, de csak azért mert van benne pár jóféle csaj :)

Viszont pár perc után vagy röhögés, vagy fujj és undor lesz újjá rajtam. Azért, mert vicces kezd lenni az a 0 színészi tehetség ami ott felbukkan. Azok az igazi iskolai "kötelezőenmennyéfijammerhanemegyestkapsz" versmondások jutnak belőle eszembe, kb annyira mű az egész. És persze mindent eltúloznak, és ilyen amcsi sorozatos dolgokat akarnak elég száni módon beépíteni.
  • lordofchaos
    A BK egyáltalán nem ízlés kérdése. Az hogy értékelhetetlen, trágya színészek játszanak sztem mindenki számára nyilvánvaló. Az igazán jó példa arra hogy a szart is el lehet adni.
  • Arthas
    Mát több mnit 6 éve ,hogy utoljára bekapcsoltam egy TV készüléket.
    Valami oknál fogva hidegen hagy a téma :D
  • jeti00
    "az SG-s fórumozók között is rettentő népszerű honi szappanopera"

héé, ne alacsonyíts le minket ilyen szintekre, köszi :D
  • FoodLFG
    Én most a Battlestar Galactica-t nézem, múltévben pedig volt még a Lost és a Firefly (volt még Vengeance Unlimited is, de az speciális). Ezek tudták felkelteni a figyelmem a tv-ből (az más kérdés, hogy a legtöbb részt nem ott néztem), de úgy igazán csak a Firefly tetszett - persze a többivel is jól elvoltam..

Ha valaki Barátok köztöt akar nézni, felőlem tegye.. Engem nem zavar.
  • Myron
    :DDDDDDDD
    Nem lennék a nőd :D
  • Vogel
    (hogy sikerült kiemelnie magától az első mondatot azt nem tudom)
  • Vogel
    Nőmnek betiltottam ennek a nézését.

Erre ő mondta, hogy nem baj, neki elég a bemutató is :S Oké, azt nézheti, talán kibírok 1 perc NULLA tehetséget, a NULLA közét a raelitáshoz, a betanult szöveg egy hangon való felmondását bármiféle átérzés nélkül. És mégis vágja hogy mi történik. Max ha nem vagyok otthon akkor 1 részt megnéz, de aztán magától többet nem 1 héten át, mert ugyanazt a szart rágják, ha nem tovább mint 1 hét.
  • winnie
    az egész "én a topon vagyok, hallgassatok és bólogassatok a mondandóm olvastán"-szerú elitista érvelésed ott hibádzik (mert egyébként teljesen jó), hogy abból indul ki, hogy valaki védelmébe veszi a BK-t. (a hatás, kétség kívül nem marad el, hiszen, mint ahogy a jó politikus maga mellé tud állítani pár mondattal több ezer embert, így biztos lesz, aki saját gondolat híján azt fogja mondani, hogy ő is épp ugyanezt, ugyanezekkel a szavakkal mondta volna el.)

senki sem védi - én biztos nem, mert még alapom sem lenne rá. (aki megalapozott védekezést akar, annak spuri a bk-s letöltőkhöz vagy a bk-s fórumba, ha már úgyis fel lett hozva. ott válaszolnak.)

itt nem védés esetéről van szó, nem csak pro lehet valami mellett érvelni, hanem a konktrázók ellen. (az ilyen fórumokon ugyanis mindig a f*kázás van többségben és sosem tudni, hogy a f*kázó random vagy megalapozott. ergó szűrni kell az értelmes véleményt az fórumexhibicionizmustól - utóbbiak azok, akik 19 "utálom a bk-t" komment után beírják, hogy "utálom a bk-t" vagy nagy betűvel, hogy "mi az a bk")

szóval ezért riszpekt oda, mert ritka az értelmes hozzászólás, az önálló gondolat a netes világban - nem véletlen, hogy az olvasóknak csak egy töredéke érez ingert kommentelni.

a mondandóm lényege nem a realitvizáláson nyugodott, hanem azon, hogy aki f*kázik az általában egy új telenovella (dél amerikai 150-250 részes szappanszerű sorozat) úgy reagál, hogy "már megint egy brazil sz*r", anélkül, hogy az ártatlanság vélelméből indulna ki. a többség eleve leírja a brazil sorozatot, látatlanban, fel sem tételezik, hogy lehet jó és itt van a kutya elásva. (érdemes elolvasni a képek alapján a speed racert megalapozottan f*kázókat - én legalább megnéztem és tudom is, hogy béna film:) (vagy ott van a cloverfieldet köpködő nép.)

ugyanis felteszem, hogy van jó film és rossz. van jó sorozat és rossz. van jó szappanopera és rossz. van jó telenovella és rossz.

a BK ilyeténképp való szidása inkább tartozik a filmfanatikusok lenéző "mi ez? valami sz*r sorozat" tárgykörébe szerintem.

és ez nem azon múlik, hogy ki hány részt látott. (de akkor sem szabad feledni, hogy ha valaki látta bk első 100 részét, akkor valóban nem tudhatja, hogy a 7500-7599. epizódok nem voltak-e bitang jók, nem?

"Ez úgy működik, hogy megnézem a műsort, és egyéni ízlésemre hivatkozva alkotok róla egy személyes véleményt,"

ez működne is, de hányszor olvasom f*kázoktól, hogy "várj, ne írd le a jericho-t 1 rész után, mert az 5.-től indul be":) (jó ez csak analógia, tudom, hogy körte és alma.)

"feltesz olyan, alapigazságként körített kérdéseket, hogy vajon a kritikus hangú embereknek jó-e az ízlése.."

én nem tettem fel a kérdést. csak kijelentettem, hogy nyilván a netes, warezolós, fórumozós közösségnek nem jó az ízlése (akinek nem inge...). szerintem ez egyértelmű. de ettől még a BK-val kapcsolatban lehet, hogy jó ítéletet hoznak.

"A Barátok Közt mint művészi produktum,"

???? ez nagyon elszállt érvelés. senki nem tekint a BK-ra, mint művészi produktumra. a BK egy termék tömegfogyasztásra. épp úgy mint az új batman-film vagy a lost című sorozatizé. (honnan szedted ezt a "művészit"?)

egy szappanoperát teljesen más jellemzők alapján kell készíteni, hiszen nem valami topon lévő réteget kell kiszolgálni vele, hanem tömegeket - mint ahogy te is írod.

(mellékérdés. ez komolyan érdekelne. tévéfilmek? azt hittem kihalt a műfaj? melyik volt a legutóbbi 3, amit láttál?)

"Ez a sorozat a primitíveknek szól, azoknak az átlag alatti arcoknak, akik a metrón Mai Lapot és Blikket, esetleg Story magazint falnak - és csak azt."

és igen, itt bukkan elő a magas ló, a nagyon magas ló, miszerint bulvárt primitív ember olvas. (és itt megint be kell írnom, hogy nem, nem olvasok bulvárt és nem, nem védem a bulvárt, mert van, aki számára elképzelhetetlen, hogy pártatlanul is lehessen érvelni valami mellett vagy ellen.) a bulvár a rövid cikkekkel és képekkel, a nem agyleterhelő témákkal még nálunk sokkal értelmesebb embereknek is okozhat instant örömöt, elfoglaltságot, szabad 2-3 percet.

(ja, zárójel. az ócska vágás különösen megmosolyogtató, hiszen a BK esetében, akárcsak a közönség előtt színpadon felvett szitkomok esetében (ld. jóbarátok) mondhatni nem vágások, hanem kameraváltások vannak, lévén több is vesz egy jelenetet)
  • valamit
    Gondolkodásod azé az entellektüellé, aki nem meri elengedni magát és a közizlést támadva próbál egy elitista gondolkodást felvenni. Amúgy, ha picit továbbgondolnád azt, hogy a Barátok közttel az embereket akarják befolyásolni országos szinten, hisz a nézettsége is országosan magas, akkor rájönnél, hogy érdemes nézni, mert lejön belőle, hogy mire akarják rávenni az embereket és nem csak olyan mélységig, hogy igénytelenségre, hanem sokkal magasabb szinten átjön, például, hogy vállalkozó szellemre szeretnék nevelni az országot (aki menő az mind vállalkozó), felsőfokú tanulásra (a fiatalok többsége vagy azt végzett vagy épp csinálja vagy tervezi), jobb családi problémamegoldásra (pszichológusnő beszédei) stb-stb.
  • temes69
    én nem is írok semmit. ez így van. jól megaszontad
  • Griphons
    Húdenagyonegyetértek!
  • CitizenX
    A legjobb taktika a relativizálás ahhoz, hogy még a szarból is aranyat csináljunk. Itt ez megy valakinek, és érdekes módon eddig ne volt ellenpontja, majd én leszek akkor.

Védelmébe vesz egy szappanoperát, azon az alapon, hogy vajh a többihez képest milyen, valóban tényleg annyira rossz-e, ésatöbbi. Szól a régi lemez: Ne szóld le önmagában, csak ha láttad x ezer részét, illetve a konkurencia x ezer darabjának x ezer további részét.

Hát nem, drága barátom, ez marhára nem így működik.

Ez úgy működik, hogy megnézem a műsort, és egyéni ízlésemre hivatkozva alkotok róla egy személyes véleményt, ami egy teljesen szuverén állásfoglalás, tehát egyáltalán nem szükséges relativizálnom. Apró filozófiai kérdés az, hogy az egyéni vélemény mennyire lehet szuverén akkor, amikor személyiségünk is állandó kölcsönhatásban áll a valósággal, és annak megfelelően alakul, tehát már maga a véleményalkotó ego sem szuverén, nem független mindentől, ésatöbbi. De ezt most hagyjuk.

Az a bájosan gusztustalan az ilyen vitákban, hogy mindig akad valaki, aki elkezd relativizálni, és feltesz olyan, alapigazságként körített kérdéseket, hogy vajon a kritikus hangú embereknek jó-e az ízlése.... Érdekes kérdés, de vajon ki fogja ezt eldönteni, ki lesz az a ízlésbajnok, aki majd megmondja, hogy mi a jó ízlés, és mi nem az?

Secret: Attól, hogy neked tetszik valami, és másnak nem, még egyáltalán nem biztos, hogy bármelyikőtöknek rosszabb lenne az ízlése a másiknál. Én nem szeretem a köröm pörköltöt, sőt, hányok tőle, akkor most nekem rossz az ízlésem? Érdekes módon nem tudom ezt állítani arra, aki viszont zsíros szájal, az angyali elégedettség mosolyával cupákolja a paprika és hagymalében főzött disznóbőrt...

Vannak ugye standard, úgymond általánosan elfogadott alapértékek. Vannak igényességi szintek, megint csak általános alapokon. Habár izés világunk személyenként meglehetősen relatív, mégis, alapvető elvárásai lehetnek egy nagyobb közösségnek egy-egy produkcióval kapcsolatban, mondhatni, ez lenne a kollektív minimum. Ha ezt egy produkció nem képes megütni, akkor elmondható róla, hogy általánosan véve szar, nem üti meg azt a minimum szintet, amit a társaság elvár tőle - egyéni ízlésfaktoroktól függetlenül.

A Barátok Közt mint művészi produktum, sajnálatos módon számomra értékelhetetlen. Nagyjából annyi szórakozási lehetőséget látok benne, mint egy Gillette-reklámban. Hogy miért? Nos, az egyéni ízlésvilágom nem ehhez a szinthez szokott hozzá. Meglehetősen sok filmet, sőt, tévéfilmet láttam már, és többnyire az olya darabokat kedvelem, melyekben felfedezhető egy minimálisan értelmes, igényes, esetenként fordulatos, meglepő sztori, és persze ennek elválaszthatatlan párjának kell lennie az igényes, szakértő megvalósításnak. Tehát érdekes, de legalábbis célszerű rendezés, olyan operatőri munka, amely legalábbis feltételez a filmművészeti főiskola első osztályának sikeres - de minimum átlagos - elvégzését, és persze lemaradhatatlan keléke egy számomra jó produkciónak a meggyőző, hiteles színészi játék, ahol ha sírós helyzet van, akkor nem temetkezik a hölgy a férfiember vállába, hogy eltakarva arcát tegye egyértelművé: Képtelen a hatásos és hiteles érzelemkeltésre.

A Barátok Köztben én nem találtam meg ezeket az értékeket. Persze lehet azzal példálózni, hogy ez egy minimál-műfaj, a kérdés ilyenkor viszont az, hogy vajon mennyire van szüksége egy amúgy is egyre igénytelenebbé váló népnek az ilyen mélységesen buta, ostoba, saját szenvedésében már önmagát is ismétlő produkcióra? De lehet, hogy rossz a kérdésfeltevés, korrigálok: Szükség van rá, hiszen ettől egyre igénytelenebb ez a nép. De vajon tényleg ki kell szolgálni ezt a fajta igénytelenséget? Ez a kérdés meg naiv, hiszen tudjuk, hogy minél butábbak vagyunk, annál könnyebb minket irányítani...

Számomra egyáltalán nem kétséges, hogy akár egy félművelt, több filmet látott, olvasott, kulturált ember véleménye nem lehet kedvező ezzel a sorozattal kapcsolatban. Ez a sorozat a primitíveknek szól, azoknak az átlag alatti arcoknak, akik a metrón Mai Lapot és Blikket, esetleg Story magazint falnak - és csak azt.

A Barátok Közt szar. Ócska színészek erőlködnek, elképesztően ócska vágások, valami hihetetlenül elvetemülten szemétrevaló dramaturgiával. A történetet pedig ugye nem kell ecsetelni: Ez a legalja, amikor egy félig zárt közösségen belül mindenki sorra kerül a legapróbb kis problémáival heteken át foglalkozva, azzal az apró tejszínhabbal megtoldva, hogy a legtöbb élethelyzet köszönő viszonyban sincs a magyar valósággal, sőt: A legtöbb emberi alkat, gondolkodásmód, cselekvéssor sincs köszönőviszonyban az emberi jellemekkel.

Bazári csecsebecse két forintért a hülyének. - Számomra ezt jelenti a Barátok Közt.
  • JL666
    jó pár éve számomra lehetlen küldetés hétköznaponként este tv2-t vagy rtl-t nézni. Inkább viasat history, meg explorer, sokkal értelmesebb műsorok vannak
  • Gabest
    Na de kit érdekel, hogy kit érdekel?
  • Emmegki
    "Vége a Barátok közt uralmának? Ki hitte volna, hogy a TV2 egy bukott műsorával fogja megszakítani a Barátok közt egyeduralmát? Lehet, hogy új korszak hajnala virradt ránk?"

És most kit érdekel, hogy az egyik csatorna milyen fos műsorral győzi le a másik fos műsorát?
  • fizik
    no csak hogy hozzá szóljak én is :D
    szerintem pl a a TV2 szappanoperája lényegesen rosszabb(nagyon mű),bár még 1 részt sem láttam végig(bár ez a veszély nem is nagyon fenyeget ;))
    a BK meg egyszerűen sok..de hát ez 'kell' a népnek..

amúgy igaza volt winnie-nek..1135 szavazat után

Hiszem, hogy nekem jó ízlésem van. 76%
    A földön járok. Sz*r ízlésem van, de legalább beismerem. 15%
    Ááá, izé... Nem hiszem, hogy dicsekedhetnék az ízlésemmel. 10%

ja és nekem is jó ízlésem van ;)
  • Balumann
    Tényleg durva. Egyik privát oldalon, van olyan rész amit több mint 800-an töltöttek le. De legtöbbet több mint 200-an.
  • Balumann
    Uh, arányrontó :S
  • Balumann
    Én nem mondok inkább semmit arra, hogy milyen, mert 1 részt sem láttam, csak részleteket. Én csak azt nem értem, hogy egy ilyen hogyan köt le valakit is, hogy lehet ilyet nézni... mármint néhány alkalommal még értem ha kedveli az ilyet, de hogy ilyen sok részt...?
    Az ízléseket meg hogyan lehet jó és rossz kategóriába sorolni? Mindenkinek az a jó, ami tetszik nem? Inkább úgy lehet mondani, hogy MÁS... Nemhiszem h valaki is magasabb rendü lenne e téren :) (nem tom ki találta ki ezt de grat neki... ^^).
    Én mostanában be sem kapcsolom a tv-t, vagy ha bekapcsolom akkor este a Mezzo vagy Vh1 alvás előtt. Filmek közül engem csak az akció, háborús, scifi, fantasy, dokumentum, zenei vagy művészfilmek kötnek le. Ezek terén még igényes sem vagyok túlságosan.
  • narumon
    warez szinten töltik? Basszus de jó hoyg ebből én már kimaradok. No ez a szánalmas :(
    ui: Remélem még le is archiválja szépen dvdr mindt a hétszázötvenezer részt...
  • winnie
    szerintem BK kérdésben annak a szava számíthat leginkább, akinek van jó összehasonlítási alapja és tudja, hogy milyen a jó szappanopera. (mert azért valljuk be, hogy a többség nem látott annyi szappanoperát, vagyis napi sorozatot, hogy értő legyen.)

nekem, ahogy mindenkinek, megvan a véleményem a BK-ról (legalábbis a 7-8 évvel ezelőttiről, mert akkor láttam is), de úgy érzem, a többség azért fúj rá, mert szappanopera, inkább a műfaj miatt. a szappanoperákat sikk nem szeretni, az a menő, aki utálja, már-már ciki, ha valaki nézi (brr, én sem vagyok oda a műfajért, de nyilván van jó és rossz szappan is, nem? de épp ezért kéne korrekt érvelés, hogy a bk milyen rossz, de ez meg az a szappanopera milyen jó:)

egy biztos. a bk olyan szempontból jó, hogy a közönséget maga mellé állította hosszú időre - és ahogy látom még warezszinten is sokan töltik. (és ekkor szoktak jönni a megmondó emberek, akik hallgatásra intenek azzal, hogy nézzem a BK-t és kussoljak, mert az a kedvencem.)
  • arrakistor
    Mi az a Barátok közt?
  • emile zola
    Könyörgök, csak nehhogy vki azt mondja, h a BK az egy jó műsor ( direkt nem az igényeset használom, csak a jó, nézhető címkét)!!!
    Nem állítom h az ízlésem tökéletes, de a hogy ekkorát tévedjek, azt azért nem hinném.
  • Narxis
    Igen.
  • vadmotoros
    Üdv!

Nem tudom hogy csak nálunk ilyen, vagy velem van a gond, de én azt vettem észre, hogy a TV2 filmjei "kockásak". Olyanra gondolok, mint amikor a számítógépen alacsony bitrátájú a film. Ezt főleg a sötét jeleneteknél lehet észrevenni. Ezt más is észrevette már?
  • winnie
    "Komolyan ezek nem látják hogy SZAR?"

hehe. miért is indul ki mindenkiből, hogy ami neki nem tetszik, az szar?:)

azért valószínűsíthető, hogy az efféle fórumokat és netes oldalakat nem éppen a topízlésű emberek látogatják (mondjuk ki, az sg-userek meg warezelők meg egyébként is a 15-24-es korosztály ízlése elég ergya:), mégis a legtöbben meg vannak győződve róla, hogy az ő ízlésük, az aztán hibátlan.

oké, megint magamból indulok ki, pedig nem vagyok a korosztály tagja, de nekem pl. tavaly olyan filmek jöttek be, hogy azok nem makulátlan ízlésről tanúskodnak (sőt) - ezért nem is merek semmit mondani a BK-ra.

(de kiírnék egy szavazást arról, hogy ki milyennek tartja a filmes-tévés ízlését. ki is írok.)

na, íme a warezelők véleménye - egyelőre még csak 50 szavazat, 5000-nél meglátjuk, hogy mennyit válzotik, bár a staisztika alapján elvileg 150-200-nál be fog állni a végeredmény, még akkor is, ha nem reprezentatív a minta.)

Hiszem, hogy nekem jó ízlésem van. 71%
    Sz*r ízlésem van, de legalább beismerem. 21%
    Nem hiszem, hogy dicsekedhetnék az ízlésemmel. 7%

izé, nokomment? vagy yes komment.
  • winnie
    tinman, ne csináld. majd minden szappanoperában megtörténik, de normális sorozatokban is. (sőt, idén is volt két sorozat amerikában (heti, nem napi), ahol egyik részről a másikra lecserélték az egyik szereplőt játszó színészt.) (sőt, ott van joey és drake ramory az életünk napjaiból:)
  • kontar
    A Barátok Közt nem szól semmi másról, abba a budai liftokba mindenki dug mindenkivel. Vége csak akkor lessz mikor Miki és Magdusanyus fognak együtt vacakolni.
  • Rosta
    Végre valami, én el se tudom képzelni, hogy lehet nézni azt a szar anyátok köztöt. És az a szörnyü, hogy minden este legalább 1.000.000 ember nézi. Komolyan ezek nem látják hogy SZAR?
  • Szolnokboy1
    Ezen a héten én is a Hal a tortánt nézem, mer ez a Sándor Orsi valami elmondhatatlanul gyönyörűséges teremtés, folyik a nyálam komolyan
  • Tinman #10
    A BK a világ legszánalmasabb vacka... még az életemben nem láttam ilyen szart ahol, ha a szereplőnek kedve támad otthagyja a sorozatot és ugyan azzal a névvel betesznek a helyébe egy másik szereplőt.
    Ez a legalja.
  • winnie
    akkor, ha nem fogják nézni. a szappanoperák nem végesek - más országban 40-50 éve is megy egy-egy szappan.

de miért ez a vágy a befejezésre? ennyire az rtl klubot akarod nézni naponta 8-tól 9-ig?:) hadd menjen csak, addig sem kell tévét néznem. ("kell", haha.)
  • sziklaszirt
    MIor fejezeik már be a BK-t?Olyan szánalmas már, 7000 szereplő votl már ebben vagy mennyi,de ezek együtt véve sem képesek normális színészi telejsítményt felmutatni.Amúgy meg az RTL-t a Balázs Show meg a Bk viszi...