807

Hivatalos oldal

Letöltés és regisztráció

A NcSoft Exteel nevű mmofps-ének a topikja
  • Geri8
    angyok=nagyok
  • Geri8
    az látszik, hogy elég kevesen vannak. Az 1-9 es részlegen kb 5 szeró, a 10-15ösön 4 szeró, 15-25 között vna még kb 5 és 5 all-os szeró, ez nem vmi sok meglátásom szerint:/
    Az meg hogy a angyok itthadják a szerót szerintem teljesen átlagos tendencia, ahogy olvasom több éves a játék, csoda hogy edddig kibírták :D
    Viszont mindig vannak fiatalabb trónkövetelők, azért élet van még mosis a kisebb leveleken.
  • Jana32
    Jah jó lenne, de most teljesen leszarják az exteel-t... ezért is mondják, hogy nemsoká az jön, hogy jön a "3 hónap múlva leállítjuk a szervereket." mondat... 1 biztos... rengetegen otthagyták már a játékot, köztük a legelső is, HondoKneph, ami azért lehet hogy jelent valamit.. :/
  • TreDoR
    Ha már nem adják ki a mechakat, legalább átrakhatnák az aeroboltot creditesre, mert unom a szettjeimet.
  • Geri8
    thxthx a tanácsokat
    blue tempestnél jobbnak találtam az iron értéketi, de nemsok különbség volt, ezvan :)
    én csak néha laggolok, általában a pingem 140 körüli, ami jónak mondható.
    a keverést meg még meglátom, egyenlőre vindi arms, a töbi ráér:)
  • TreDoR
    Jah, és alig szívja az EN-t.
  • Jana32
    Én amúgy lehet, hogy abbahagyom, mivel nem képesek megcsinálni a szerverüket... úgy laggolok mint az állat.. de nemcsak én, beszéltem már több emberrel és ők is szidják.. ti hogy vagytok ezzel?:D
  • Jana32
    Boosternek pedig az Argus-t ajánlanám, mivel ad +100hp-t, de a legjobb tulajdonsága az az, hogy gyorsan "lövi" fel magát, így az ellennek nehezebb eltalálnia.:)
  • Jana32
    Pedig sztem elég jó, ha kevered... főleg, ha gyorsaságra gyúrsz, mivel a vindicator az lassú... én azt ajánlom, hogy azért legyen valami HP-d is, hogy Jaywalker head, spazmok core, és vindicator legs and arms. Ez elég ütős sztem 2db Blue Tempest rifle-vel és 2db Spatter gun vagy Havoc Fury-val!:)
  • Geri8
    tényleg?:O akkor megvan miért megy öcsém gépén, ennek már fél éve lejárt itt a nod32 licenszeXD
    köszi, akkor a full vindicator szettet szedme össze, nem akarom keverni.
  • TreDoR
    Egyébként az kicsit röhejes sztem, hogy a gameguard férget tartalmaz, legalábbis spyware doctor és outpost szerint. Mondjuk átengedtem mindkettőn a játékot és a gameguardot is, de ez így azért kényelmetlen, hogy nemtudom mikor vágja haza az oprendszert...
  • TreDoR
    Szettből valóban a vindicator. Ha darabokból raksz össze: spazmok core + legs, jaywalker head, ballistika vagy vindicator arms. Ha a karnál cooldown kell akkor davenstar vagy spazmok arms.
  • Geri8
    nekem nem mükszik, 4 írtóval, tűzfall kikapcsal is problemázik:/
    De köszi a tanácsot:)
    viszont most este semmi baja öcsém gépén, úgyhogy azon kockulok.
    Beszereztem 2 iron ...rifel a- 60-60kért. mostmár vmi jó szettet nézek, de nemtom melyik legyen.
    Tudtok vmit tanácsolni? a lényeg hogy fegyverre és gyorsaságra gyúrok, hogy el tudjak szaladni:D eddig a vindicator szett tűnt jónak
  • TreDoR
    Tűzfal kikapcs, malware írtás.
  • Geri8
    hmm, kipróbáltam a játékot öcsém gépén, és ottis hasonló a szitu :S
    De legalább már itt kiírja, hogy a szerverhez nem tud kapcsolódni, ezért lép ki. Nah erre viszont nemtok mit lépni, van most vmi túltengés a szerón amiért ledobál? vagy szimplán a szolgáltatómat nem csípi az usa rendszer?:D
  • TreDoR
    Nekem akkor volt ilyen problémám amikor elpakoltam a Windows assembly mappáját az MFT-től. A pingem 100 és 1000 között ugrált.
  • Jana32
    Nah ez kész... ma sem lesz patch.. én meg 4 napja úgy laggolok, mint a kutya. Egyszerűen percenként ingadozik a pingem, ami így élvezhetetlenné teszi a játékot. Ha ma is laggolni fogok, akkor leteszem a game-t addig, amíg nem jön a patch, mert így nincs értelme... a csata hevében vagyok, szétlőném simán a csákót, csak belaggol, aztán mire "visszatérek", már csak fekszek a földön... hát a a jó ;ß$&#@#&£;...
  • Geri8
    holnap? ennek örülök. idegesít, hogy nemtudom mibaja, 3 napja csak ez foglalkoztat:D

Abban reménykedek énis, hogy az ő hiábjuk, lévén tényleg mindig a meccs végén lép ki, ez kicsit furcsa.
    Meg kb tegnap nemtom játszottál-e délután és este, de akkor egyhuzamban semmi baja sem volt.
  • Jana32
    Nekem amíg XP-m volt, sosem csinált ilyet, viszont mióta Vista-m van, szokta csinálni... igaz nekem inkább játék közben.. szal nemtudom a választ. Lehet, hogy ők tehetnek róla, mivel elég régen volt karbantartás... remélhetőleg holnap lesz, aztán hátha megoldja a problémát.:/
  • Geri8
    hi all!
    nemrég kezdtem énis, bár látom elég későn:/
    Jól haladok, már 9 szint, rifel+smg kombóval tolom, kis taktikával egész jól lehet vele:D

Nemtom hogy volt-e itt vkinek olyna problémája, hogy a játék ledob asztalra, vmi hibaüzivel (a game hibát észlelt ezért leált). A dolog érdekessége, hogy enged egy mecset lenyomni, és amikor visszadobna keresőbe, ezt írja ki. csak az ujraindítás segít, amikor megint ezt csinálj...
  • Geri8
    1
  • Jana32
    http://www.megaupload.com/?d=UZ2850EQ Vállalkozó szelleműeknek itt van a kóreai exteel... állítólag sokkal jobb, több pénzt ad, több cucc van creditért, meg ilyenek... csak ugye a nyelv.. http://www.onrpg.com/boards/26675.html ez meg, hogy hogyan kell regisztrálni. Ha valaki kipróbálná, szóljon már!:D
  • TreDoR
    Úgy tudom, a koreainál sok olyan dolgot lehet kapni creditért, amit az amerikainál csak NCcoinért, a taiwaninál meg minden jó cucc NCcoinos.
  • Optimus Prime
    Igen, ez is lett az RF Online sorsa. :( A múltkor épp azzal akartam játszani erre slusz. Lejárt a Codemasters joga az amcsi verzióra.
    Egyébként, ha bárki megfigyeli mindig a sci-fi MMO-k bukknak: Tabula Rasa, RF Online, Exteel. Már csak az Anarchy Online maradt, ami 7 évet húzott le.
    Az igazat megvallva jó ideje én sem játszottam vele, de az is igaz egy időben állati sokat nyomtam. :) Mindenesetre kár lenne bezárni, a NCoins dolgokat vehetnék lentebb vagy lenne minden NCoin és GP-s is.
  • TreDoR
    Sok mmo-ban a koreai verzió előbb tart mint más változat. Meg olyanokat is csinálnak (pl. RF online), hogy kiadják a gamet világszerte, aztán később beszüntetik, csak Koreában halad tovább.
  • Jana32
    Most az a baj, hogy állítólag minden erejükkel az Aion nevű sz*rra koncentrálnak, amit nemsoká ki fognak adni... és most nincs idejük patch-re meg ilyenek... amit én meg is értenék, de van ennek az exteel-nek 1 csak kóreaiaknak szánt verziója, amiben minden kb. 2-3 hónappal hamarabb van.. na most vannak olyan dolgok, amik ott már fél éve ott vannak, itt meg még semmi... ezért jogosan van felháborodva mindenki... a másik meg az, hogy nemtom te láttad-e, olyan február körül lehetett 1 patch, amiben úgynevezett "Consumables"-ek voltak (pl. 20%-al több creditet ad, 20%-al több xp, +10 inventory slot, +1 mech slot), amiket csak rendes pénzért lehetett megvenni... nah most ahogy ez kijött, megvették rengetegen, viszont nem működött, úgyhogy gyorsan ki is vették.. és azóta is arra várunk(mondjuk én nem mivel nincs igazi "befektetett" pénzem :D) meg ugye most a 2 új robot, meg a 3-4 új fegyver is kéne... de szarnak rá a "nemkóreaiakra"...
  • TreDoR
    Ezt fórumon olvastad? Bár nem csodálkozom, az NCsoft kicsit nem nagyon vágja mi is az a fejlődés egy mmo-nál. Ők úgy képzelik, hogy a drágább cuccok valamiben jobbak az olcsóbbaknál, valamiben pedig rosszabbak, pedig minden más mmo-nál a drágábbak verik az olcsóbbakat... Meg, hogy utólag butitják a dolgokat, ilyen sincsen más mmo-nál.
  • Jana32
    80ezrekért te nemhiszem találsz amúgy jó szettet..:) 1 jó szett kb. 250-300 ezerbe kerül... kezdésnek én a Davenstar arms-ot ajánlanám, mivel olcsó (25ezer), de mégis jó (nem a legjobb, de egészen elfogadható). utána kell a test (core), ami már 1 kicsit húzósabb, mivel a legjobb az a Spazmok core, ami 80ezerbe kerül...
  • Jana32
    Azt hiszem elég rosszkor kezdted el a játékot, mivel elképzelhető, hogy be fog zárni, mivel elég szarul áll a játék szénája...:/ Ha valami kérdésed van, nyugodtan tedd fel, gondolok én itt a melyik a jobb fegyver/robot-ra...
  • kunszabi10
    Én megfogok venni egy szettet 80 valahány ezerért+egy baró hajtóművet és máris gyűjtök a legjobb cuccokra.
  • kunszabi10
    Figyeljétek a levelezőket mert jó lenne pár magyar játékossal találozni.
  • kunszabi10
    A játékban kunszai10 a nevem.Úgyhogy magyar játékosokhoz szivesen csatlakozok, csak keressetek fel.Elég sokat játszom.
  • kunszabi10
    Én még nem rég kezdtem de mégis legyőzöm a legjobbakat(pld lv53).
  • chronic
    hja, én is láttam lvl 118 as arcot, pisolgtam is rendesen. még szerencse, hogy alacsony szinten is abszolút élvezhető a játék =)
    Optimus - Hát nemtudom =D azért elég komikusan festenénk, ahogy feszítünk ketten egy klánban, mint pók a lucernásban =) de ne érts félre! rendes tőled hogy felajánlottad, csak én valami komolyabb dologra gondoltam. ;)
    mert igazából jó lenne, egy fix csapattal összeszokni, és nem arra a sok n44b-ra hagyatkozni akiket a szél fúj, mert utálom, amikor kifogok valami lame csapatot, és hajtok,ölök meg vért izzadok, és kikapunk úgyis kb 10-0-ra CTF-en.
  • Jana32
    Huhhh ez érdekes jelenség! :/ mégis mit ír ki? talán úgy tudok segíteni.
  • KremPeti
    Hali mindenki!PLZ valaki help nekem. Az a proglémám, hogy leszedtem az exteel telepítőt, de amikor feltelepítem csak a PlayNC laucher-t rakja fel. Amikor megnyitottam a PLayNC launchert és ott az exteelnél az installra mentem, kiírt valami hibát. Aki tud segíteni az lécci vegyen fel msn-re vagy küldjön egy levelet: [email protected]
  • TreDoR
    Engem sem vettél be lol...
  • Optimus Prime
    Én anno hoztam létre egy magyar klánt, kissé Transformers specifikus, de ha gondolod beléphetsz. Úgysincs még egy tagja se.:D
    Autobot Elite
  • Jana32
    húúúú hát pontosan senki nem tudja, most a legnagyobb csávó az 135 körüli. Azt szokták mondani, hogy olyan 200 a max... de mivel egyre nehezebb és nehezebb szinteket lépni, kétlem, hogy valaki azt el fogja érni valaha is... én most vagyok 60-as, és már közel 1 éve játszom... igen aktívan. Most léptem át a 600 órát. Mondjuk ez nem játszással töltött idő, ebbe beleszámolja a szobákban való várakozástól mindent... szal nagyjából fele ennyit játszottam is.. mivel mire 1 játékot el tudsz indítani az olyan 10-20 perc..:D
  • chronic
    Jólvan, majd keresem a két arcot, thx az infot. Bár kiváncsi lennék, hogy ilyen alacsony szinten, van-e értelme klánba lépni... nem tudom hogy érdemileg hozzá tudnék e tenni valamit mondjuk egy clanwarhoz. O_o
    Amúgy max lvl-ről tud valaki mondani biztos adatot? mert keresgéltem neten, de semmi konkrétat nem találtam.