807
-
Jana32 #567 Téged kidobott???? nehülyéskedjél már, hát te LS-ben jobb vagy mint én, márpedig én átlagban meglövöm a 60-70-et!!:DD Tudom ki az a Maldran, ő csak és kizárólag LS-ezik, ezért már general vagy commodore, mostanába nem láttam, de eddig nekem semmi bajom nem volt vele... amúgy lehet mégsem hal meg a játék, mer az NCsoft most vett fel 1 új embert, aki csak az exteel-el foglalkozik... de ez persze lehet kamu is, csak valami ncsoft-os beregelt mégegyszer és másnak adja ki magát..:D De nagyon kíváncsi leszek a jövőhétre, hátha fel tudnak végre mutatni valamit... legalább azt a mocskos laggot szüntetnék meg...:( -
#566 Egy Maldran nevű gyerek állandóan kidobja a fél csapatot LS5-ből (köztük engem is), végülis megteheti mert mindig ő az első. Csak arra nem gondol, hogy a jónép előbb-utóbb meg fogja unni és akkor többet már nem LS5-özik avval az accounttal XD. Szerencsétlen priest is így járt, bár őt azért vágják ki az összesből, mert egy darabig leechelt. -
Jana32 #565 nem azt mondtam, hogy egyszerre használja, de nem túl nagy a cooldown-ja... mert minden skillnek pont annyi a cooldown-ja, ameddig például ő leskillez téged! például szoktam úgy járni, hogy van 2 shotgun skillem... benyomom az egyiket, ahogy vége, a csávó rámnyomja a sajátját, utána mire az övének vége, én használhatom a másodikat benyomom, aztán mivel neki is van még egy második skill-e, rámnyomja... ilyenkor jókat szoktunk mosolyogni...:D -
Geri8 #564 January 02, 2008-as , elírtam... -
Geri8 #563 ujranéztem a vidit és tényleg ígyvolt anno, elsöt benomyja, a második is kap cd-t, de kb 7mp után ujra használható.
De megjegyzem ez 2006os videó :D -
Geri8 #562 neten néztem anno vidiket, és ott az ürgének 3 ugyanolyan skill volt kirakva, ellőte az egyiket, és a többinek igaz volt cd-je de csak pár mpig.
Persze ez régi vidi, azóta biztos eztis kiszedték:D
Ammeg nemértem ezeket a super meg ultra skilleket. volt egy superos kombóm amihez 850 sp kelett, és alig sebzett, akkor az ultrához kell vagy 1000, mire annyit összeszedsz meghalsz, így ajánlatosabb a kicsiket használni gondolomén. -
#561 Ezt sem vágom, hogyan használnak egyszerre 2 ugyanolyan skillt, amikor én mentem 2 skillel, és előttem az 1-iket, akkor a másik cooldown-ja is maxra állt és elindult lefelé, szóval azt sem tudtam közvetlenül után használni. -
Jana32 #560 eddig a phoenix fire 600-at sebzett, amit visszavettek 450-re... nagyjából az összes skillel ezt csinálták, valószínűleg azért, hogy az ultra skill-ek azé ne ezreket sebezzenek már...:D így is 850-et sebez az a skill, amikor van nálad 1 spear, meg 1 socó... aztán abból veszel 2-t, meg ráversz 1-t és annyi..:D -
Jana32 #559 Egyébként hihetetlen, de már annyira leszarják az Exteel-t a fejlesztők, hogy eddig ugye fórumon minden hét szerdáján kiraktam valami infót, hogy mire számítsanak az emberek... ugye most 2-3 hónapja már nincs patch, és minden héten legalább kiírták, hogy a szokásos szerdai karbantartás ettőt-eddig tart, de sajnos nem lesz új patch... nah most ez kb 1 ctrl+c, ctrl+v volt nekik, ami ugye nagyon megterhelő, de most még ezt se képesek.... (mondjuk megjegyzem előfordult már, hogy így halogatták, és csak este rakták ki, hogy jön a patch, még aznap, de sztem ez most nagyon felejtős:D) -
#558 Azt sem tudtam, hogy visszavették a skillek sebzését (nem mintha használnék 1-et is ) -
Jana32 #557 Mostmár ez tényleg nem igaz, mert mióta a skillek sebzését visszavették, azóta tényleg nem elég... de azelőtt, volt olyan, hogy a phoenix fire critical-ozott, és olyan 800-at is rásebzett!!!! A DH-A meg olyan 500-at sebet, 1 drone-nak meg olyan 1200-1300 hp-ja van, szal régen meg lehetett csinálni, ha szerencséd volt, és bejött a critical. -
#556 Lvl 1 és 2-re nem is érdemes rockettet vinni. Lvl 5-ön viszont már csak azt, vagy a/s kategóriájú rifleket. Mondom én aki egy ideje márcsak cannonnal vagy melee-vel megyek ls5-re (najó, meleevel váltva használok blue temptesteket is). Előtte 2 db death hurler a-val mentem, de azok lassabban tüzelnek, mint a blitz; kb. annyi a különbség időben, mint a death hurler és a rocket roulette között (ezt onnan tudom, hogy régebben volt egy blitz-cm és egy rroulette-cm is). A dha akkor éri meg, ha folyamatosan tüzelsz, mert akkor mire az egyik túlhevül a másikat már tudod használni (bár előfodulhat, hogy kell várni 1 másodpercet), blitznél ha folyamatosan tüzelsz, akkor a másik nem fog lehűlni, mire átváltasz. Jana32 szerint ha dha-t használsz phoenix fire skillel, akkor egy drone 1 lövés, de én ezt annó nem vettem észre. -
Geri8 #555 láttam egy HUNter klánt, ez magyar volna? esetleg van itt abból tag is?:O -
Geri8 #554 keveset sebez, 1es last standon jól sebez, de 2-3ason a rifellel többet ölök mint rockettel:/
Mondjuk a vindi arms miatt lassan is hül le a fegyó. ebből death hurle -a lessz megvéve sztem -
#553 Hogy érted, hogy nem jó semmire? -
Geri8 #552 hát jah:D de valamelyik bejön, valamelyik nem.
Vettem egy blitz rocket launcher c-t hamar rájöttem hogy nemjó semmire:D minimum egy a kéne, de az coinos :/ -
#551 Ebből kiindulva, minden játékban minden újítás hamar unható... -
Geri8 #550 mmo alatt mmorpg (itt aion-t) értettem.
Bár azt énsem értem, miért nem lehet fenntartani az exteel rendszerét ha már egyszer kifejlesztették, beleöltek annyit.
Ahogy nézem a szintembeli csókák sokkal jobb cuccokban feszítenek mint én, amit tuti ncoinból dobáltak magukra, tehát azért csurdogál belőle lóvé. -
Geri8 #549 ahan értem, hát az akkoris elég kevés. Ha ezeknek jóesetben a fele pénzt költ ncoin-ra, amit ahogy olvasom elég olcsón beszerezhető, nahszóval így elég kevés lóvé jön be, míg a havidíj esetén ami kb biztos lessz vagy 3k beszorozva a legalább 2-3ezer fővel:D
Hát kicsit jövedelmezőbb mmo-t csinálni.
Nagyobb tömegeket is lehet vele megmozgatni, illetve folyamatosan lehet újítani is, mégha külső szemlélőnek bagaterizáltan is keveset nyújt egy-egy kieg, nekik nem.
Bevallom nemtom hova tovább lehetne az exteel-t fejleszteni:/ Több pálya, több mecha, fegyverek ez okés, de ezek gyorsan megunhatók nem? -
Jana32 #548 az az exteel 1,2 stb. csak, hogy melyik lobby-ban vagy... az ugyanaz a szerver attól.:D tehát sztem max 300-400-an lehetnek csúcsidőben... de érted ez a csúcsidő is relatív, mert ami nekünk itt este 8 óra, az amerikában asszem 6 vagy 7 órával kevesebb, és igencsak amerikaiak játszák ezt a játékot, és gondolom ők is inkább este játszanak (kivétel az én büdös kocka amcsi klántársaimat, akik akkor is fennvannak amikor én felmék, meg még akkor is amikor már mék el..:D). -
Geri8 #547 Pont azért mmorpg-znek, amiért írta alant Optimus Prime, hogy az mmo scifik sorra bezárnak.
Bár ez ugynúgy igaz a mostani mmorpg-kre is, belelölnek rakatnyi lóvét(pls a warhammer mmo) aztán senkise fog velük játszani.
Aion így előzetesek alapján szépnek igérkezik, meg biztos jónakis, ha ebbe látnak fantáziát...
Am meg exteelen eddig kb hányan voltak fentcsúcsidőben?:O Egy rendes mmorpg ben több ezren legalább. Bár látom mindig kiírja hogy join exteel 1 vagy exteel 2 a jáékban, biztos több szerver van, ezért látom kevésnek a játékosok számát:) -
#546 Eddig sem volt túl sok Exteel játékos (legalábbis az utóbbi 8 hónapban), úgyhogy pénzük azért nincsen belőle. Viszont akkor sem értem mit akarnak az Aion-nal, az ráadásul fizetős lesz, annyian sem fogják venni, amennyien pénzt költenek az exteelre. -
Jana32 #545 Vagy akár fejlesztenék tovább az 1-t...én nem hiszem el, hogy nincs benne pénz. Mert így nem, hogy pénzük nem lesz belőle, még a játékosoktól is elesnek, amiből az fog következni, hogy magát a játékot is bezárhatják, mivel ha egyszerűen nincs játékos aki NCcoin-okat venne, akkor nem éri mega játék üzemeltetése.. hát ezekkel az új cuccokkal annyi pénzük jönne, mint a dög... de nem bírom felfogni, hogy miért nem érdekük, hogy betegyék a játékba, hacsak tényleg nem az, hogy már nem akarnak foglalkozni vele többet.:( -
#544 Ezt az Aion-t nem vágom, 86 tonna fantasy mmo van a neten, inkább állnának neki egy exteel 2-nek jobb graffal és sokkal több lehetőséggel... -
#543 Szívesen! De sajna nemtudom, hogy kell egy routert beállítani, de gondolom a router gyártójának honlapján lehet valamilyen leírást találni hozzá (vagy ha van hozzá az mégjobb). Sztem érdemes utánajárni, mert előfordulhat, hogy a következő pc kikpcsolás után, megint nem fog működni a ventrilo. -
Jana32 #542 WOW ez a router+modem újraindítás bejött!!!! nem is gondoltam volna... de most meg attól félek, hogy holnap megint nem lesz jó és újra el kell játszani ezt... nah de majd 1 havertól megkérdem, aki jobban ért a routerekhez mint én, hogy hogy lehet átengedni.. köszi mégegyszer! ;) -
Jana32 #541 Hmm ez érdekes.. van routerem is, de ezeket a portokat én nem vágom. Ezt a router beállításánál lehetne beállítani? vagy rendszeren belül? Jah és köszönöm, hogy utánanéztél, én ilyeneket nem találtam amikor kerestem!:D -
#540 Olvastam, hogy sok embernek van ilyen problémája a Ventriloval Vista alatt és asszem a router a felelős érte, ezt találtam:
"If your client is displaying “MSG: Synchronizing” then your network is either blocking port 6100 outbound UDP requests or possibly blocking all inbound UDP traffic even if the replies are legitimate."
Ezt a 6100-as portot kellene átengedni rajta vagy a 3784, 3785-ösöket (sose volt routerem szerencsére, épp eleget szívok a tűzfalammal). Azt is írták, hogy egy router+modem restart megoldhatja. Ha nincs routered akkor lehet, hogy a tűzfal kavar be. -
Jana32 #539 óhhh juteszembe... nem tudom ismeritek-e azt a programot, hogy Ventrilo. Ilyen beszélgető progi, csak egyszerre többen is lehet rajta fent lenni. Nah most amíg XP-m volt tökéletesen működött, de ahogy átváltottam Vistára, feltettem, még aznap este tökéletesen működött, másnap már ahogy rányomtam a programon belül a Connect-re, kiírta, hogy Synchronising, és utána nem csatlakozott tovább... A szerver az biztos jó ahova szeretnék csatlakozni. Az biztos, hogy nem én állítottam el valamit, mivel más okból pár napja megint le kellett formázni a gépet.. :D és utána ahogy felraktam megint működött aznap este, másnap meg ugyanazt írta ki... nah most valakinek van-e valami ötlete? valószínűleg a vistánál lesz a hiba, de halvány lövésem sincs, hogy hol és mit kéne át/beállítani, mivel teljesen hülye vagyok még ehhez a vista-hoz.. ha tudnátok akkor lépésről lépésre írjátok már le, hogy merre menjek mit nyomjak!!:D:D köszi -
Jana32 #538 hát csak gondolj bele, hogy teszem azt van 1 olyan robotod, amin csak rifle meg shotgun van, de a helyzet azt hozná, hogy pont jó lenne mittomén valami melee/cannon cucc... meghalsz, átváltassz és már azzal is vagy tovább.. vagy ha minél többször halsz meg, annál nagyobb a cooldown, azaz annál később tudod használni. Ekkor célszerű átnyomni a másikra :) -
#537 Nem indul lvl1-ről, mert szintje a pilótának van (vagyis a játékosnak), a tárgyakon közösen osztoznak a mechak. -
Geri8 #536 mecha slot allat a robotokat érted? láttam hogy már tok ujat csinálni, de nemtom minek.
Az is level1 ről indul? és az itemek közösek a mecháimnak, vagy hogyvanez?:O
-
Jana32 #535 Beszéltem 1 haverral, aki letöltötte a kóreai exteel-t.. azt mondta, hogy 25-ös level-nél már 8 mecha slot-ja van!!!!! érted 8!!!! nekem meg 67-es létemre van 4... ez a vicc.. de marha nagy vicc... arra nem is gondolok, hogy az inventory slot mennyi lehet... mer nálunk a max az 80.. most gondolhatod ha ott 25-ösnél már 8 robot lehet, hogy mennyi lehet..:D -
#534 Meg növelhetnék a slotok és a mechak számát, mert van 7 settem, de nem tudom őket összerakni, + fegyver is kéne nekik... -
Jana32 #533 A "nagyok" azért hagyják ott a játékot, mert megunták a várakozást... ugyan ez van a klánunkkal is. 55-en vannak benne, és a "fénykorunkban", ami úgy 3-4 hónapja volt, átlagban 10-15 ember mindig fent volt, ami azért nagy szám. Most felmentem 3 napja (mivel azóta nem játszottam az exteel-el, pedig 1 éve szinte minden nap játszottam eddig), és voltak fenn 3-an... hát fasza. Pedig nem akarok nagyizni, de a mi klánunk jelenleg a legjobb! :D -
#532 Mindegy, csak rocket roulette ne legyen. A blitz lő a leggyorsabban. -
#531 A cucc alatt játékot értettem, csak nem akartam túl sok szóismétlést. -
Geri8 #530 unom a team dm-et, ctf-et meg tényleg csak szervezetten érdemes:/
Rocketből mit ajánlottatok anno(de inkább most) last standra? hátha változott azóta vmit az értékük és jobb lett vmelyik erre a játék módra. -
Geri8 #529 ezt a cuccos dolgot nem értem így estefelé:/
-
#528 Másfél éves a game, csak exteelben a playerek a béta megjelenésétől számolják a játék kijövetelét. Azért érdekes lenne ha minden cuccot a bétától számolnának, ez is csak ilyen exteeles f*szság.