Exteel - Mmofps

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1

http://www.megaupload.com/?d=UZ2850EQ Vállalkozó szellemûeknek itt van a kóreai exteel... állítólag sokkal jobb, több pénzt ad, több cucc van creditért, meg ilyenek... csak ugye a nyelv.. http://www.onrpg.com/boards/26675.html ez meg, hogy hogyan kell regisztrálni. Ha valaki kipróbálná, szóljon már!😄

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

TreDoR
Úgy tudom, a koreainál sok olyan dolgot lehet kapni creditért, amit az amerikainál csak NCcoinért, a taiwaninál meg minden jó cucc NCcoinos.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Optimus Prime
Igen, ez is lett az RF Online sorsa. 😞 A múltkor épp azzal akartam játszani erre slusz. Lejárt a Codemasters joga az amcsi verzióra.
Egyébként, ha bárki megfigyeli mindig a sci-fi MMO-k bukknak: Tabula Rasa, RF Online, Exteel. Már csak az Anarchy Online maradt, ami 7 évet húzott le.
Az igazat megvallva jó ideje én sem játszottam vele, de az is igaz egy idõben állati sokat nyomtam. 😊 Mindenesetre kár lenne bezárni, a NCoins dolgokat vehetnék lentebb vagy lenne minden NCoin és GP-s is.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

TreDoR
Sok mmo-ban a koreai verzió elõbb tart mint más változat. Meg olyanokat is csinálnak (pl. RF online), hogy kiadják a gamet világszerte, aztán késõbb beszüntetik, csak Koreában halad tovább.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Most az a baj, hogy állítólag minden erejükkel az Aion nevû sz*rra koncentrálnak, amit nemsoká ki fognak adni... és most nincs idejük patch-re meg ilyenek... amit én meg is értenék, de van ennek az exteel-nek 1 csak kóreaiaknak szánt verziója, amiben minden kb. 2-3 hónappal hamarabb van.. na most vannak olyan dolgok, amik ott már fél éve ott vannak, itt meg még semmi... ezért jogosan van felháborodva mindenki... a másik meg az, hogy nemtom te láttad-e, olyan február körül lehetett 1 patch, amiben úgynevezett "Consumables"-ek voltak (pl. 20%-al több creditet ad, 20%-al több xp, +10 inventory slot, +1 mech slot), amiket csak rendes pénzért lehetett megvenni... nah most ahogy ez kijött, megvették rengetegen, viszont nem mûködött, úgyhogy gyorsan ki is vették.. és azóta is arra várunk(mondjuk én nem mivel nincs igazi "befektetett" pénzem 😄) meg ugye most a 2 új robot, meg a 3-4 új fegyver is kéne... de szarnak rá a "nemkóreaiakra"...

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

TreDoR
Ezt fórumon olvastad? Bár nem csodálkozom, az NCsoft kicsit nem nagyon vágja mi is az a fejlõdés egy mmo-nál. Õk úgy képzelik, hogy a drágább cuccok valamiben jobbak az olcsóbbaknál, valamiben pedig rosszabbak, pedig minden más mmo-nál a drágábbak verik az olcsóbbakat... Meg, hogy utólag butitják a dolgokat, ilyen sincsen más mmo-nál.

80ezrekért te nemhiszem találsz amúgy jó szettet..😊 1 jó szett kb. 250-300 ezerbe kerül... kezdésnek én a Davenstar arms-ot ajánlanám, mivel olcsó (25ezer), de mégis jó (nem a legjobb, de egészen elfogadható). utána kell a test (core), ami már 1 kicsit húzósabb, mivel a legjobb az a Spazmok core, ami 80ezerbe kerül...

Azt hiszem elég rosszkor kezdted el a játékot, mivel elképzelhetõ, hogy be fog zárni, mivel elég szarul áll a játék szénája...:/ Ha valami kérdésed van, nyugodtan tedd fel, gondolok én itt a melyik a jobb fegyver/robot-ra...

Én megfogok venni egy szettet 80 valahány ezerért+egy baró hajtómûvet és máris gyûjtök a legjobb cuccokra.
Figyeljétek a levelezõket mert jó lenne pár magyar játékossal találozni.
A játékban kunszai10 a nevem.Úgyhogy magyar játékosokhoz szivesen csatlakozok, csak keressetek fel.Elég sokat játszom.
Én még nem rég kezdtem de mégis legyõzöm a legjobbakat(pld lv53).
hja, én is láttam lvl 118 as arcot, pisolgtam is rendesen. még szerencse, hogy alacsony szinten is abszolút élvezhetõ a játék =)
Optimus - Hát nemtudom =D azért elég komikusan festenénk, ahogy feszítünk ketten egy klánban, mint pók a lucernásban =) de ne érts félre! rendes tõled hogy felajánlottad, csak én valami komolyabb dologra gondoltam. 😉
mert igazából jó lenne, egy fix csapattal összeszokni, és nem arra a sok n44b-ra hagyatkozni akiket a szél fúj, mert utálom, amikor kifogok valami lame csapatot, és hajtok,ölök meg vért izzadok, és kikapunk úgyis kb 10-0-ra CTF-en.
Huhhh ez érdekes jelenség! :/ mégis mit ír ki? talán úgy tudok segíteni.

Hali mindenki!PLZ valaki help nekem. Az a proglémám, hogy leszedtem az exteel telepítõt, de amikor feltelepítem csak a PlayNC laucher-t rakja fel. Amikor megnyitottam a PLayNC launchert és ott az exteelnél az installra mentem, kiírt valami hibát. Aki tud segíteni az lécci vegyen fel msn-re vagy küldjön egy levelet: [email protected]
TreDoR
Engem sem vettél be lol...

Optimus Prime
Én anno hoztam létre egy magyar klánt, kissé Transformers specifikus, de ha gondolod beléphetsz. Úgysincs még egy tagja se.😄
Autobot Elite

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

húúúú hát pontosan senki nem tudja, most a legnagyobb csávó az 135 körüli. Azt szokták mondani, hogy olyan 200 a max... de mivel egyre nehezebb és nehezebb szinteket lépni, kétlem, hogy valaki azt el fogja érni valaha is... én most vagyok 60-as, és már közel 1 éve játszom... igen aktívan. Most léptem át a 600 órát. Mondjuk ez nem játszással töltött idõ, ebbe beleszámolja a szobákban való várakozástól mindent... szal nagyjából fele ennyit játszottam is.. mivel mire 1 játékot el tudsz indítani az olyan 10-20 perc..😄

Jólvan, majd keresem a két arcot, thx az infot. Bár kiváncsi lennék, hogy ilyen alacsony szinten, van-e értelme klánba lépni... nem tudom hogy érdemileg hozzá tudnék e tenni valamit mondjuk egy clanwarhoz. O_o
Amúgy max lvl-rõl tud valaki mondani biztos adatot? mert keresgéltem neten, de semmi konkrétat nem találtam.
Ha jól tudom, nincs külön magyar klán, de egyik ismerõsömék szeretnének csinálni 1-t. Ha jól emlékszem a nevük "hurkanas" és "pockos". Ha látod õket beszélj velük. Én azért nem csinálok mert benne vagyok 1 elég jó amcsi csapatba. 😊 Ahhoz képest hogy most kezdted nem rossz a lvl 15! 😄

Üdv! nemrég kezdtem a játékot, lvl 15 vagyok most, és kérdezem, hogy van e valami magyar klán, vagy olyan klán, amiben vannak magyarok is. szivesen csatlakoznék. Chr0niC néven játszom. pacsi
TreDoR
Hát az biztos, mert az +200-ad ad, de egy 4500 HUF-os Game Time Card-ért elvileg kellene kb. 2000 (valamivel kevesebb) NCcoint kapni.

Annyit olvastam, hogy ha game time card-ot veszel és úgy váltod be, akkor kevesebbet kapsz, mintha exteel card-ot vennél, és azt váltanád be.

TreDoR
Ezt az 1000 coin-t fórumon olvastad? Mert majdnem 2× annyit kellene érte kapni.

Értem. Gondolom azon a game time card-on van 1 ilyen számsor és csak be kell ütni és kész. De ha jól tudom így csak 1000 coin-t kapsz. Mert van a rendes Exteel card, és abban 10 dollárért kapsz 1200-at. Jobb mint a semmi, de 4500 Ft-ért 1000 coin az kicsit sok... :/ majd még gondolkodom rajta...

Optimus Prime
Épp megnéztem mennyiért is lehet mennyi NCcoint venni és szemet szúrt a Game Time Card: Íme, legalul van eme lehetõség

A Maverick booster meg nem rossz, én vettem 1-t. Elég gyors.

Kösz az infót! Fórumon én is utánanéztem és sikerült annyit kiszûrnöm, hogy valóban lehet game time card-al is. Csak elõször tudni kéne hogy hogyan... :/ anélkül még nem rendelek egyenlõre..

TreDoR
Eddig így volt, de most egy darabig lehet kapni durabilityre.

Optimus Prime
A credites Meverick csak 7 napig van, nem? Legalábbis valamelyik nap néztem, akkor még úgy volt.

TreDoR
"A Game Time Card-ok (Játékidõ Kártyák) egy kényelmes mód arra, hogy játékidõt adjanak hozzá az NCsoft játékaidhoz*. Õket csak NCcoinért vagy további játékidõért be lehet váltani és még mindig igényelhetõ a teljes játék vagy egy Game Card (Játék Kártya)."

Látom végre összehozták a credites Maveriket, úgyhogy tegnap megvettem (bár nem mintha kipróbáltam volna <#idiota>).

Nah és ez pontosan mit jelent mert nem értek pontosan mindent belõle<#idiota>!?

TreDoR
Annál a linknél amit Optimus Prime adott:

"Game Time Cards are a convenient way to add game time to your NCsoft games*. They can be redeemed for NCcoin or additional game time only and still require the full game or a Game Card."

Az exteel fórumán is olvastam valahol, de nemtudom, hogy az aktiváláskor fogja megkérdezni, vagy utána lehet átalakítani.

És azt hol olvastad, hogy át lehet alakítani? Mer akkor az lenne a legjobb.

Optimus Prime
A PayPalos megoldás a legjobb. Regisztrálnod kell magad a paypal.com-on egy bankkártyát, azt hiszem mindegy hogy milyen. Ekkor egy kisebb összeget levon a számládról, hogy aktiválja az accounot - nem-e fake adatok - de ezt az összeget az elsõ vásárláskor jóvá írja. Egyébként azért is jobb, mert nem kell így megadni a bankkártya számod.

TreDoR
Ez elvileg jó csak át kell alakítani a napokat NCoinokká. De akkor már a 60 napos digitális éri meg a legjobban.

Hát ez gáz...:/ lehet majd írok a cdgalaxisnak 1 emailt hátha tudnának valamit tenni (bár erõsen kétlem😄). Ez a Paypal hogy mûködik? Mik a lépései?

Optimus Prime
Például itt, ennek használatáról pedig itt olvastam. Bár ez nem 100%, hogy nálunk is ilyen van, avagy hogy ez jó. Spéci Exteeles kártyát tuti itthon sose lehet majd kapni.

TreDoR
NC gamecardokat hol lehet kapni?

Optimus Prime
Best Buy Európába sincs, se más. Max 576 és hasonlóknál lehetne kapni, de ez nem az a... habár a NC gamecardok is jók. Azok viszont kaphatók. Ennek utána nézek. Bankkártya helyett jó a PayPal is, amihez valószínû jó a kártyád. További infó: www.paypal.com

Ha már páran benéztetek, nem tudjátok véletlen, hogy lehet-e Magyarországon kapni az Exteel-hez game card-ot? Mert a játék honlapján hirdeti, hogy a Best buy-ba lehet kapni. Nah most van-e Mo.-n ilyen üzlet vagy valami ahonnan lehetne rendelni, mer már elegem van hogy állandóan credit híján vagyok.... A bankkártyás verziót ne mondjátok, mert nincs megfelelõ bankkártyám (American Express kellenne vagy Mastercard), nekem meg Maestro van...:/

Javítom magam! Most volt 1 kis leállás, és hálistennek nyilván eltûntek a hackerek! Érdemes elkezdeni most, mert az új patch-el sok új cucc fog jönni (új robot, új skillek, új booster)! Persze remélem creditért nem coinért...:/

TreDoR
Szerintem meg annyira mmo amennyire a CS is az.

régen toltam, most gondoltam eloszedem ujra, de ezen hirek hallatan meggondoltam magam, amugy tps

Hát jó, de ez azé csak már 3 éves játék...😞 nem hiszem, hogy nem lehet kiszûrni õket... (egyébként lõttem én már ki a szemeközét hackernek is..😛 hogy pusztulna meg =) )

Optimus Prime
Sajnos ez a legtöbb F2P játékkal így van. 😞 Pár nagyobb kihívás megverni egy hackert. 😛

Vicc az egész ami mostanába megy... teli van hackerrel a játék, meg a fejlesztõk le se szarják a játékot... mindig csak ígérgetnek..

TreDoR
Én mostanában inkább Archlordozok. Ahogy látom maveriket még mindig nem dobták creditesre.

Optimus Prime
Mostanság én is hanyagoltam inkább Cross Fire-öztem. Pedig szeretem a játékot... csak kellett egy kis szünet.