807

Hivatalos oldal

Letöltés és regisztráció

A NcSoft Exteel nevű mmofps-ének a topikja
  • Jana32
    Ha jól tudom, nincs külön magyar klán, de egyik ismerősömék szeretnének csinálni 1-t. Ha jól emlékszem a nevük "hurkanas" és "pockos". Ha látod őket beszélj velük. Én azért nem csinálok mert benne vagyok 1 elég jó amcsi csapatba. :) Ahhoz képest hogy most kezdted nem rossz a lvl 15! :D
  • chronic
    Üdv! nemrég kezdtem a játékot, lvl 15 vagyok most, és kérdezem, hogy van e valami magyar klán, vagy olyan klán, amiben vannak magyarok is. szivesen csatlakoznék. Chr0niC néven játszom. pacsi
  • TreDoR
    Hát az biztos, mert az +200-ad ad, de egy 4500 HUF-os Game Time Card-ért elvileg kellene kb. 2000 (valamivel kevesebb) NCcoint kapni.
  • Jana32
    Annyit olvastam, hogy ha game time card-ot veszel és úgy váltod be, akkor kevesebbet kapsz, mintha exteel card-ot vennél, és azt váltanád be.
  • TreDoR
    Ezt az 1000 coin-t fórumon olvastad? Mert majdnem 2× annyit kellene érte kapni.
  • Jana32
    Értem. Gondolom azon a game time card-on van 1 ilyen számsor és csak be kell ütni és kész. De ha jól tudom így csak 1000 coin-t kapsz. Mert van a rendes Exteel card, és abban 10 dollárért kapsz 1200-at. Jobb mint a semmi, de 4500 Ft-ért 1000 coin az kicsit sok... :/ majd még gondolkodom rajta...
  • Optimus Prime
    Épp megnéztem mennyiért is lehet mennyi NCcoint venni és szemet szúrt a Game Time Card: Íme, legalul van eme lehetőség
  • Jana32
    A Maverick booster meg nem rossz, én vettem 1-t. Elég gyors.
  • Jana32
    Kösz az infót! Fórumon én is utánanéztem és sikerült annyit kiszűrnöm, hogy valóban lehet game time card-al is. Csak először tudni kéne hogy hogyan... :/ anélkül még nem rendelek egyenlőre..
  • TreDoR
    Eddig így volt, de most egy darabig lehet kapni durabilityre.
  • Optimus Prime
    A credites Meverick csak 7 napig van, nem? Legalábbis valamelyik nap néztem, akkor még úgy volt.
  • TreDoR
    "A Game Time Card-ok (Játékidő Kártyák) egy kényelmes mód arra, hogy játékidőt adjanak hozzá az NCsoft játékaidhoz*. Őket csak NCcoinért vagy további játékidőért be lehet váltani és még mindig igényelhető a teljes játék vagy egy Game Card (Játék Kártya)."

Látom végre összehozták a credites Maveriket, úgyhogy tegnap megvettem (bár nem mintha kipróbáltam volna ).
  • Jana32
    Nah és ez pontosan mit jelent mert nem értek pontosan mindent belőle!?
  • TreDoR
    Annál a linknél amit Optimus Prime adott:

"Game Time Cards are a convenient way to add game time to your NCsoft games*. They can be redeemed for NCcoin or additional game time only and still require the full game or a Game Card."

Az exteel fórumán is olvastam valahol, de nemtudom, hogy az aktiváláskor fogja megkérdezni, vagy utána lehet átalakítani.
  • Jana32
    És azt hol olvastad, hogy át lehet alakítani? Mer akkor az lenne a legjobb.
  • Optimus Prime
    A PayPalos megoldás a legjobb. Regisztrálnod kell magad a paypal.com-on egy bankkártyát, azt hiszem mindegy hogy milyen. Ekkor egy kisebb összeget levon a számládról, hogy aktiválja az accounot - nem-e fake adatok - de ezt az összeget az első vásárláskor jóvá írja. Egyébként azért is jobb, mert nem kell így megadni a bankkártya számod.
  • TreDoR
    Ez elvileg jó csak át kell alakítani a napokat NCoinokká. De akkor már a 60 napos digitális éri meg a legjobban.
  • Jana32
    Hát ez gáz...:/ lehet majd írok a cdgalaxisnak 1 emailt hátha tudnának valamit tenni (bár erősen kétlem:D). Ez a Paypal hogy működik? Mik a lépései?
  • Optimus Prime
    Például itt, ennek használatáról pedig itt olvastam. Bár ez nem 100%, hogy nálunk is ilyen van, avagy hogy ez jó. Spéci Exteeles kártyát tuti itthon sose lehet majd kapni.
  • TreDoR
    NC gamecardokat hol lehet kapni?
  • Optimus Prime
    Best Buy Európába sincs, se más. Max 576 és hasonlóknál lehetne kapni, de ez nem az a... habár a NC gamecardok is jók. Azok viszont kaphatók. Ennek utána nézek. Bankkártya helyett jó a PayPal is, amihez valószínű jó a kártyád. További infó: www.paypal.com
  • Jana32
    Ha már páran benéztetek, nem tudjátok véletlen, hogy lehet-e Magyarországon kapni az Exteel-hez game card-ot? Mert a játék honlapján hirdeti, hogy a Best buy-ba lehet kapni. Nah most van-e Mo.-n ilyen üzlet vagy valami ahonnan lehetne rendelni, mer már elegem van hogy állandóan credit híján vagyok.... A bankkártyás verziót ne mondjátok, mert nincs megfelelő bankkártyám (American Express kellenne vagy Mastercard), nekem meg Maestro van...:/
  • Jana32
    Javítom magam! Most volt 1 kis leállás, és hálistennek nyilván eltűntek a hackerek! Érdemes elkezdeni most, mert az új patch-el sok új cucc fog jönni (új robot, új skillek, új booster)! Persze remélem creditért nem coinért...:/
  • TreDoR
    Szerintem meg annyira mmo amennyire a CS is az.
  • Hydroceph
    régen toltam, most gondoltam eloszedem ujra, de ezen hirek hallatan meggondoltam magam, amugy tps
  • Jana32
    Hát jó, de ez azé csak már 3 éves játék...:( nem hiszem, hogy nem lehet kiszűrni őket... (egyébként lőttem én már ki a szemeközét hackernek is..:P hogy pusztulna meg =) )
  • Optimus Prime
    Sajnos ez a legtöbb F2P játékkal így van. :( Pár nagyobb kihívás megverni egy hackert. :P
  • Jana32
    Vicc az egész ami mostanába megy... teli van hackerrel a játék, meg a fejlesztők le se szarják a játékot... mindig csak ígérgetnek..
  • TreDoR
    Én mostanában inkább Archlordozok. Ahogy látom maveriket még mindig nem dobták creditesre.
  • Optimus Prime
    Mostanság én is hanyagoltam inkább Cross Fire-öztem. Pedig szeretem a játékot... csak kellett egy kis szünet.
  • Jana32
    Asszem kihalt a topic...:D valaki játszik még?
  • TreDoR
    Hát, lopkodjuk egymástól a zászlót és felmegy az ellopott zászlók száma.
  • Jana32
    Hát azt elmesélheted, hogy hogyan kell!!! :D
  • TreDoR
    Ha akar valaki flag capture countot farmolni, az keressen meg.
  • TreDoR
    Nálunk volt HondoKneph
  • Jana32
    az igen!!! Az ellenfél 1 kicsit erős... Az szép hogy 1 drawot kihoztatok ebből!
  • TreDoR
    2 Dazzler + 2 tommy:

• Jana32
    inkább rifleket vegyél sztem, de akkor már A kategóriásat, mert a riflek jók bármilyen játékmódra. Pajzsnak meg max CTF-ben van értelme a "zászlólopónak" vagy minek nevezzem... :D
  • BEAST #449
    Ezekre szerencsere magamtol is rajottem, mashol irtak hogy a C raketas cuccok is jok magasabb nehezsegi szinteknel, de mar 3-nal is legalabb 2 kell 1 ellennek, 5-nel pedig enis eleg hamar elverzek :D Megvettem a kart amit ajanlottal, tenyleg sokkal jobb igy, vettem uj core-t is EN toltes miatt... igy mar nem annyira rossz, de eleg nehez meleeskedni ha ossze vissza lagol a jatek :d Lehet megis at kellene ternem SMG-re vagy esetleg valami Rifle-t kellene valasztanom, igazabol fogalmam sincs melyiket erdemes :d Egy biztos 2 melee fegyvernek hirtelen nem latom az ertelmet, lofegyvernel egyszerre lehet tuzelni mindkettovel, kardnal meg max addig volt ertelme amig nem volt uj karom es sokat kellett varni az annihilator tulmelegedesekor :d ... viszont a pajzsok sem olyan hatekonyak mint remeltem -.-
  • Jana32
    Sztem merülj el először az LS-ben! Elmondok néhány tudnivalót róla: legjobb map LS-re a Capital Colony. 5 féle nehézségi szint van, értelemszerűen minél nagyobb fokozatút kezdessz el, annál nehezebb... van 1 skilled (asszem alapból ha megnyomod az 5-st) és "megjavítja" önmagát, azaz fullba megy az életed, de ennek persze van 1 cooldownja, olyan 2-3 perc és újra használhatod, addig ugye ott vannak a heal padok ha életre van szükséged, vagy ugye vannak a healer "fegyverek". Más most nem jut eszembe, ha kihagytam valamit majd még írok. Addig is ha kérdésed van nyugodtan tedd fel! :)