Bagger Simulator 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

481 hsz-nél ha olvastad akkor neki meglesz majd feltölti az oldalra!

nandorb
ps konzolra,de kul. ottvan a google

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

marko37
köszönjük Kitt én most fogom letölteni

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Sziasztok!
Kensetsu Kikai Simulator az pc-re valo?
elöre is köszi
ha igen honnan lehet letölteniÛ?
köszi
Tudom hogy ez nem a bagger simulatora tartozik!De amig nem jön ki új hozzá adig foglalkozhatnánk hogy ki milyen épitögépes játékót ismersz!

Aki tud hasonló játékot.Idönre vagy teljes játékót az osztja meg másal.Töltse fel az oldalra hogy honnan lehet letölteni és mi ajáték célja.

Akinek nem ismerös annak a kitt2000 képeim közöt volt ezek elnézést hogy nem nagy a kép de nem találtam nagyobat rólla.
Gondoltam hogy megosztom veletek.
A játékról!
Mind a két gép kûlön játék nem egy!Nem tejes játék hanem idön belûl kell irányitani ha lejár az idö újra kezdödik elöröl.
Akit ez nem zavarja annak itt a link!
http://www.kramer.ca/
A downloads --simulator(alúl)--a két gép linkje ahonan le lehet töltenni!
Fel kell telepiteni kûlön .Kiválasztani hogy mivel a karod irányitani majd start!

Egy kicsit lehetne finomaban válaszolni a másik fórumozonak!De abba igazat adok hogy nekem is rosz s helyesirásom.Nem kell azzal foglalkozni az a lényeg hogy ö is te is megosztod és segitel ha tudol ezért nem érdemes ösze veszni ezért mert akkor biztosan nem segit.

krisztianp16
KI A FASZ KÉRDEZET?HUZÁL ELL A PICSÁBA TOTYA(MILYEN IDIOTA EGY NÉV)NE MÁSOK HIBÁLYÁT VED ÉSZRE HANEM SAJÁTODAT SZERINTEM MÉG SOKAN VANAK A FÓRUMON AKKIK NEM FIGYELIK A HELYES ÍRÁST!!!<#mf1><#boxer><#boxer><#gun><#idiota>SZERET ANYÁD?MERT ILYEN HÜLYESÉGEKKEL FOGLALKOZNI HUZÁL INKÁB ALUDNI<#fogmosas><#fogmosas><#boxer>

Idioták kiméljenek!!! :)

totya24
<off>
Légy szíves, azonnal tegyél fel egy helyesírás-ellenõrzõt! már nagyon idegesít, hogy minden második szót hibásan írod le. A lesz egy sz általános iskola második osztálya óta. Köszi...
</off>

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

krisztianp16
Mikor lessz jó mod már végre (legalábis remélem lessz!)

krisztianp16
Szerintem nem olyan rossz a videóbol ittélve.

nandorb
megvan es naon unalmas

krisztianp16
krisztianp16
krisztianp16
hu ez mégsem az bocsi...

krisztianp16
Ha ki szeretnétek probálni ezhez hsonlo régebi játékot akkor ESZT!!! Tölcsétek le

van elég sok .... de ebben a topicban ne várj olyat ....

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

totya24
<#banplz><#wilting>

nem tudtok valami jó garafikájú játékot??:S

\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"

totya24
Én is úgy vagyok vele, hogy amíg nincs addon, nem sok újat tud nyújtani a játék..

Hello!
Énis olvasgatom a topicot de tényleg elég uncsi <#idiota>

\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"

Lenne élet a topiba csak valamilyen új mod,mappa jönne ki amiröl beszélhetûnk mert igy nincs róla mint beszélni.Amiröl beszélûnk aszt meg már tudjátok.

krisztianp16
Majd be linkelem de egykis életet kéne vini ebbe a topikba...

Ha valaki tud valami hasonló játékót (teljes)az nyúgotan linkelje fel az oldalra hogy más is kiprobálja!!!

nekem elküldheted p.ü-ben a linket :-D

krisztianp16
Nekem van de régi amire be linkeltem volna kijelentkeztél.

marko37
valami hasonlo játékja nincs valakinek?

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

krisztianp16
Innen letölthetö az egész játék.

krisztianp16
Be linkelem ide is,meg a faq-ba is,a faq-t csak nagyábol csináltam meg de amint lessz idöm kijavitom a hibákat.Ha gondolod írd ki hogy faq és szerintem tegyélki egyképet is(csak javaslat)

sztem a marótárcsás szart kéne feltenni 😄

-Nagyon jól nézki a FAQ az jó lenne az oldalra szerintem!<#worship><#worship>-Akkor már csak a bánner kénne mi kénne felrakni mint ajálotok!<#nemtudom>

Érdeklödni szeretnék hogy megvan-e a teljes játék már mert érdekelne.Ha meglenne akkor linkeld már fel az oldalra hogy más is kiprobálja majd!Elöre is köszönöm.

krisztianp16
Sajnos nem.

marko37
SZOVAL AKKOR NEM JUTOTTUNK 1 RÖL A 2 RE?

KAMIONOS KOGYO
ja OK már megvan

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

KAMIONOS KOGYO
ez melyik játék????????????

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

magyar nyelvtan rulz!
totya24
Lehet gyûjteni a kérdéseket/válaszokat. De szerintem az update megjelenéséig ráérõs a dolog😊

http://href.hu/x/6og3

totya24
inkább ne..😊 vagy használj helyesírás-ellenõrzõt😊

krisztianp16
Elkeztem csinálni faq-t!(még csak most csinálom)enyire vagyok vele
http://www.baggersimulator.mlap.hu/

KAMIONOS KOGYO
és csak 2 feladat van benne?

Sziasztok fórumozok.
A játék hivatalos oldal linkje akit érdekel egy kis link!http://www.bagger-simulator.de/

Nohab
Egyik se.
KAMIONOS KOGYO
A játékban nem lehet menteni?(De szar)Vagy melyik a mentés?Mert én nem látom!

nandorb
3-5oldalig olvasd el es asszem megtalalod a valaszod

KAMIONOS KOGYO
ok thx
a németet nem kenem az elsõ feladatban mit kell csinálni,vagy hova kell vinni azt a sok homokot?

nandorb
nem hinnem de azert nezz utana hatha valaki csinalt

KAMIONOS KOGYO
ok thx
angolositás?

nandorb
nincs