644
A cég remekműveinek egy közös topicja van a fórumon:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1251967693
ebben 1-2 kivétellel az összes hasonló elfér.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1251967693
ebben 1-2 kivétellel az összes hasonló elfér.
-
pecspapi #524 nálam nincsen dowsload men:S:S -
kitt2000 #523 A játék honlapján letölthetö a Add-on(ME 200XP)Add-on(vista)!!!!!!
Download menű alatt!!
Infót a NEWS menű alatt olvasható!! -
pecspapi #522 azt tudom dee nem ismerem ki magamat az oldlaon:D:D
írtam pm-et -
kitt2000 #521 495 hsz-nél van a link amit ott tudsz letölteni!!!(BAUAG) -
pecspapi #520 één le se tom tölteni:(:( -
#519 Az nekem is tetszik! -
kitt2000 #518 456 FAQ-t kénne felteni az oldalra az jó nézki. -
#517 Okés... -
kitt2000 #516 Nem tudok ilyenröl még de figyelem a honlapját.Majd beirom ha lesz hozzá. -
#515 Más oldalt nem tudok honét lehetne még leszedni de még körül nézek.Amugy a Bagger Simulatorral mi van?Nem lesz hozá mod? -
kitt2000 #514 Egy kicsit finoman nem lehetne eszt megfogalmazni ha ezért irtál be ezért nem kelett volna idejöni. -
kitt2000 #513 Ezért fizetni kell hogy regisztráljad magad nem?
Nem lehetne kűlön felteni valahová hogy csak le keljen töltenni?
-
#512 Bau AG letöltése (torrent) -
#511 Még egy link... Kensetsu Kika Sikulator -
#510 Tessék kensetsu Kika Sikulator innen letölthetted (csak regisztrálni kell) -
#509 Mért lenék taho?Én csak magam véttem mért kell abba bele kötni hogy írok.Én sem köttök senkibe bele.Aki velem randes azzal énis rendes vagyok.Én nem szerettek senkitsem szidni de ha vallaki ilyen akkor müszály amugy a töbektöl elnézést kérek a csunya szövegért de müszály volt. -
kocsisgabor9999 #508 te mekkora tahó paraszt virtual fighter vagy te jó ég. -
kitt2000 #507 Ha ez meg van akkor a Kensetsu Kika Simulator linkjét linkeld be! -
#506 Ha valakinek kell játék,akkor írja ki a cimét és belinkelem. -
#505 en ftp-t amin 24tb adat van ingyen letoltes + max sebessegel -
#504 ha érdekel tudok adni torrentet :P -
#503 gyenge a geped szt. -
kovi9999 #502 sziasztok!
nekem nem indul el a BAU Ag játék:
ezt irja ki:
ORGE THROWED AN EXCEPTION:
CANNOT LOAD GL VERTEX PROGRAM MOVINGTREE VP. LINE 2075:, LINE 87 COLUMN 21:ERROR:INVALID TEXTURE COORDINATE REFERENCE
APPLICATION WILL SHUTDOWN.
EZ MIT JELENT LÉGYSZI VALAKI SEGÍTSN KÖSZÖNÖM -
#501 lemaradt a TEKK:D -
kitt2000 #500 Szerintem nem nagyon nehéz!
Tud valaki magyarósitást hozzá? Vagy valaki elkezdené leforditani a BAUAG-t! -
kitt2000 #499 a setup úgy jön ellö ha letöltöd az 5 rar-t majd megnyitod a DAEMON TOOLS-sal kiválasztól egy meghajtott és akkor jön elö a telepitö menűje onan csak felkell telepiteni majd elinditani a játékot.Enyi. -
#498 Majd felrakom... -
landwir #497 hy all valaki feltudná rakni a Bau AG setupjat valahova mert nekem nem hozz be semmit -
Nyiri #496 Angolul nincs meg? -
kitt2000 #495
http://kepfeltolto.hu/i/?223762&t=img
tegnap véletlenűl találtam meg!
Building&Co=átnevezve =BauAG
Lelehet tölteni csak 18 felűli képeknél találtam ha értitek nehogy baj legyen belöle othon!!!!!
Aki érdekel a játék itt a link!
http://www.raidrush.org/get/Bau+AG
BauAG german-0x0007 link alattit töltötem le 5rar-ban -van
Ennek van egy sg fórum oldala is de oda mégegyszer nem irom be ezért elnézést kérek a fórumozoktól! -
kitt2000 #494 481 hsz-nél ha olvastad akkor neki meglesz majd feltölti az oldalra! -
#493 ps konzolra,de kul. ottvan a google -
#492 köszönjük Kitt én most fogom letölteni -
kovi9999 #491 Sziasztok!
Kensetsu Kikai Simulator az pc-re valo?
elöre is köszi
ha igen honnan lehet letölteniŰ?
köszi -
kitt2000 #490 Tudom hogy ez nem a bagger simulatora tartozik!De amig nem jön ki új hozzá adig foglalkozhatnánk hogy ki milyen épitögépes játékót ismersz! -
kitt2000 #489 Aki tud hasonló játékot.Idönre vagy teljes játékót az osztja meg másal.Töltse fel az oldalra hogy honnan lehet letölteni és mi ajáték célja. -
kitt2000 #488
Akinek nem ismerös annak a kitt2000 képeim közöt volt ezek elnézést hogy nem nagy a kép de nem találtam nagyobat rólla.
Gondoltam hogy megosztom veletek.
A játékról!
Mind a két gép kűlön játék nem egy!Nem tejes játék hanem idön belűl kell irányitani ha lejár az idö újra kezdödik elöröl.
Akit ez nem zavarja annak itt a link!
http://www.kramer.ca/
A downloads --simulator(alúl)--a két gép linkje ahonan le lehet töltenni!
Fel kell telepiteni kűlön .Kiválasztani hogy mivel a karod irányitani majd start! -
kitt2000 #487 Egy kicsit lehetne finomaban válaszolni a másik fórumozonak!De abba igazat adok hogy nekem is rosz s helyesirásom.Nem kell azzal foglalkozni az a lényeg hogy ö is te is megosztod és segitel ha tudol ezért nem érdemes ösze veszni ezért mert akkor biztosan nem segit. -
#486 KI A FASZ KÉRDEZET?HUZÁL ELL A PICSÁBA TOTYA(MILYEN IDIOTA EGY NÉV)NE MÁSOK HIBÁLYÁT VED ÉSZRE HANEM SAJÁTODAT SZERINTEM MÉG SOKAN VANAK A FÓRUMON AKKIK NEM FIGYELIK A HELYES ÍRÁST!!!SZERET ANYÁD?MERT ILYEN HÜLYESÉGEKKEL FOGLALKOZNI HUZÁL INKÁB ALUDNI -
#485 <off>
Légy szíves, azonnal tegyél fel egy helyesírás-ellenőrzőt! már nagyon idegesít, hogy minden második szót hibásan írod le. A lesz egy sz általános iskola második osztálya óta. Köszi...
</off>