644
A cég remekműveinek egy közös topicja van a fórumon:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1251967693
ebben 1-2 kivétellel az összes hasonló elfér.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1251967693
ebben 1-2 kivétellel az összes hasonló elfér.
-
#564 Az EVM sorozaton belül hamarosan megjelenik a játék EREDETIBEN, magyarul, 1990 FTért! :) -
#563 Okés,rendben... -
#562 no comment. aki végigolvassa, amit most írtál, vágja, mi is a téma.. Én nem kötekedtem, tettem csupán egy megjegyzést...
de szerintem ezt most itt zárjuk is le... -
#561 Én csak azért írtam mert ö kezte a hülyeségeit aki normálisan ír nekem.Nem kötekedik annak nem írok ilyeneket...Edig senki mással nem volt problémám csak velle. -
#560 Van külön topikja a Bus Sim 2008-nak is.
Egyébként a #486hsz-eddel elég jól minősítetted magad... -
#559 Talán ugy hogy kitt2000 kérdeszte van-e topikja.Mi lenne ha elöte vissza olvasnál?És utána írnál...(Ilyeneket) -
#558 Sziasztok. VAnnak itt olyanok, akik szakkifejezesekben jartasak? Akik jatszak a jatekot es esetleg valoban ilyen munkagepeket kezelnek?
Forditom a jatekot magyarra, de felek, hogy a MAGYAR szakszavak nehezseget okoznak.
Tehat a nemet eredeti nekem nem okoz gondot, de nem biztos, hogy a magyar megfelelöjüket jol irom, illetve ehet, hogy van ra mas altalanos szo, amit en nem ismerek.
Ilyen peldaul a "bandausleger" amit en (a jatek ismerete nelkül... mivel csak a szövegeket kaptam meg) en szalagkarnak forditottam, de felek, hogy ez nem a helyes szakkifejezes magyarul.
Aki segitene, az irjon a [email protected] cimre, vagy valaszoljon itt, bar ide ritkan jarok. -
blackgamer #557 ez most hogy jön ide? szedd össze magad és abba a topikba írj amelyikbe tartozik -
#556 Egyre kihaltab ez a topik. -
#555 Kran szimulator topik
(majd én leszek a házigazda ha vallaki elálrulja hogy kell átt venni) -
#554 Ezt ismerem,meg van.De köszi.De annak a játéknak is az a neve hogy busz simulátor. -
Twizen #553 Van az pedig a Bus Driver.
http://www.brothersoft.com/bus-driver-download-57464.html -
#552 Lenne egy kérdésem.Hogy nekem meg van a busz simulator 2008,de tiszta gagyi a müszerfalban a mutatok nem mennek meg ilyenek.De halotam olyant hogy van mégegy busz simulátor aminek olyan grafikálya van mint az Euro Truck simulatornak.Ha az tényleg van akkor légyszi adjátok meg a pontos nevét,vagy a letöltési linkét köszi elöre is! -
Twizen #551 Megjelent, kinézetre eléggé jó darabnak látszik, de az egyik ismerősömnél elindult csak, hogy akadt és nem volt rossz gép a minimumnak bőven megfelelt. Ne, hogy az legyen mint a Bus simulator-nál, hogy ez is akad amíg ki nem adnak hozzá a németek egy patch-t. -
Twizen #550 Nem működik ez sehogyse de azért köszi, ezekszerint nem csak én vagyok így vele.
-
kitt2000 #549 Tény leg megjelent már a Kran simulator?
Valaki nyitott már neki sg fórumót?
Nekem is úgy indul hogy tiszta fekete a képernyö!
Egyéb ként ismeritek a Kran Simulatort? -
#548 A játék felbontásával lesz a probléma.Nekem is már volt ilyen.Problémám,probáldmeg ugy elinditani hogy jobb klik az ikonra és futatás talán igy elindul(nekem igy szokot)Csak nem tutsz menteni.Igaz ezt a játékot nem ismerem nekem a ls2008ban volt hogy nagyon levettem a felbontást és a monitor nem birta megjeleniteni csak fekete kép volt. -
Twizen #547 Köszi csak az a baj, hogy ezt eljátszottam körülbelül 20-szor és nem volt jó. -
#546 Telepicsd újra a játékot,és úgy talán jó lesz. -
Twizen #545 Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni? Van egy olyan problémám, hogy feltettem a gépre a Kran simulátort ez egy daru szimulátor és elindul vagyis belép a játékba csak egy nagy fekete képernyő jelenik meg. Tettem fel drivert a gépre a legújabbat meg dirctX-et is. A gépemben egy Ati Radeon HD 3850 van. köszönöm! -
#544 Gépböl csak akkor van egy ha a demoval jáccasz.A full játékban több gép van de csak egy pályán mehetsz. -
#543 Idde rakdfel a képet és a direct linket szurdbe. -
pappmilan8 #542 mért csak egy gép van? -
mukikam #541 helló képet hogy tudok fel tölteni?? -
kitt2000 #540 304 hsz-nál találod a bagger simulator linkjét!
Csak visza kénne nézni a fórumon és megtalálod!!! -
kitt2000 #539 a 495 hsz-nál találod a linket.Nincs még magyarósitás hozzá! -
mukikam #538 a bau ag az meg van csak az elso pályát nem birom átvini azért lenne jó a magyarositás!!! -
fecho #537 -
mukikam #536 -
fecho #535 És érdekelne a BAU AG is
THX -
fecho #534 Hello Mindenkinek.
Tudna valaki segíteni abban, hogy honnan tudom letölteni a Bagger Simulator full verziót?
Köszi -
mukikam #533 helló valaki tudna segiteni az bau ag van magyarositása?? -
kitt2000 #532 Mi volt a baj hogy érted? -
jarodino #531 Kitt2000!!! Rájöttél mi volt a baj a Bulding@Co-ban? -
kitt2000 #530 Szerintem nincs új pálya benne.A irányitást változtaták valamely gépnél(a nagy tárcsa marónál) és a beállitásnál.Meg kűlön 5 mission(kűldetés)amit már ismerűnk.
Én is aszt vártam új pálya legyen benne meg talán új gép is de úgy látszik hogy tévedteűnk.Hátha lesz még hozzá kiegészitö. -
#529 akkor mi az ujdonsag benne? -
Palya87 #528 én nem találtam benne. -
kovi9999 #527 sziasztok
az addon ban csak menteni lehet vagy vannak benne uj pályák is? -
kitt2000 #526 http://www.bagger-simulator.de/index_en.html
erröl az oldalra gondoltam!!
-
pecspapi #525 dee majd szééptkeresek a neten éés leszedem