Bagger Simulator 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KAMIONOS KOGYO
Magyaritás nincs hozzá?

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

KAMIONOS KOGYO
THX,de közben már találtam,és töltöm.
De azért tényleg \\\\\\\\\\\THX//////////<#worship>
Ritka az ilyen

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

nandorb
304es hozzaszolast nezd meg

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

KAMIONOS KOGYO
Csá mindenki,a FAQ nagyon jó ötlet!!!!!
Valaki egy letöltési linket lécci.
mert torrentem találtam egyet de nincs seed+peer.
PLS HELP!!!!!
Amúgy szerintem nagyon jó játék,már régóta várok egy ilyen játékra.

krisztianp16
Senki nem ír?Majd lehet csinálok faq-t

Idioták kiméljenek!!! :)

krisztianp16
Amugy én kifizettem a játékot te is vagy letöltötted?

krisztianp16
Ez a játék.De már meg van elégé jó a grafikája meg minden szerintem jó játék

marko37
nem ojan régen de márt kiábrándultunk belöle nem lehet menteni és a második pályára se lehet átjutni / ha van egyáltalán második pálya/

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

KTMMONSTER
De akkornem lehet továbbjutni ?

kicsit nagy baj ...

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

KTMMONSTER
Ja és továbbb lehet jutni a játékban másik pályára ???

KTMMONSTER
Kössz azért kicsit baj nem ??

úgy tudjuk hogy sajnos nem lehet menteni ez szerintem hiba a játékba.

KTMMONSTER
Csá Hogy lehet menteni a játékban mert nagyon káz hogy majdnem kész voltam és nincs meg mert nem nagyon took Németül nagyon me köszöném a segitséget !!!

nandorb
2008-ban:D

EYKE
Hellótok én még új vagyok aszt szeretném kérdezni ez a játék mikor jelent meg???

Nohab
Fene... rossz topik, bocs <#szomoru1>
Nohab
nandorb
miek jatek lesz meg ez vagy masik?

krisztianp16
és meg lessz

krisztianp16
Hát ugy volt hogy tegnap hoza a gyerek de asztán otthon felejtette.Most a demoval jácom az is elégjó csak kilép mindig meg 1gépel lehet menni de hála isten márcsak 1nap.

marko37
szerencséd hogy türelmes ember vagyok<#violent><#gun><#falbav><#boxer>

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

krisztianp16
ÁÁÁ ugy volt hogy ma meglesz de sajnos mégsem de csütörtökön meglessz 100% ép most töltöm a demot adig jácok azon (gyakorolok)

Nohab
A kormányt, joy-t, gampadot húzd ki a gépbõl, vagy tíltsd le.
Sziasztok lenne 1 problémám h mikor bármelyik homlok rakodós géppel megyek és átváltok a rakodásról a lánctalpra akkor kiönti a rakományt miért lehet ez?

marko37
a bagger simulátorrol mindig ijenkor kelek

Nohab
Az úgy szimulátor, mint ez.
nandorb
vazze minek kelsz fel fel5kor?

nandorb
meikrol?

marko37
kitud valami ujjat a játékrol?

marko37
köszönöm

nandorb
es a Landwirtsh... Simulator 2008?

Nohab
Missiok szoktak lenni. Sõt, sok meg csak abból áll, ami szerintem nagyon jó. Pl.: Train simulator, Flight simulator, Ship sim, il-2 stb.
nandorb
ez szimulator annal nincsenek missiok level-ek

krisztianp16
Akkor álandoan egymás után aszt csinálod?

krisztianp16
De meg van pc-re most írják nekem.Amint meglessz szolok marko37.

köszi
marko37
sehogy felejds el levakartam a 25000 köbmétert behordtam az 500 tonnát uj pálya sehol ez van ezt kell szeretni

Sziasztok!
hogy lehet menteni?
elöre is köszi
Nohab
Pihenget az ikon az asztalon...(mivel ha játszani szeretnék, ki kéne húzni a joy-t, ami nem egyszerû)

Új videók nincsenek a youtubon, vagyis senki se lépett túl az elsõ pályán. De nem is kell csodálkozni, mivel méretre is kicsi játék.
nandorb
nincs kiadva pc-re

marko37
ha megvan szolj

krisztianp16
Hellosztok!Ez nagyon jó játék eszt meg szerzem jó videó:http://www.youtube.com/watch?v=tCul8iWNEOg&feature=related

marko37
sziasztok végig olvastam mind az 5 oldalt látom csak pecspapinak sikerül menteni én se tudom hogy kell levakartam a 25000köbmétert semmi se történt eljutott e valaki a második pájára?az 500 köbnek nekise merek álni a játék nálam 99.42 mb biztos hogy ez az mert én innentöltöttem le

az hogy mit kell csinálni. mert amikor a sok gép közül lehet választani nem jövök rá hogy mi értelme

Nincs más hátra mint elõre!!!

nandorb
ez simulator ennek az a lenyege hogy meg ismerd a banyaszati gepeket meg az ott dolgozok eletet,stb. kepeket lent talalsz
Mi erdekell meg?

vki leírná a játék lényegét????

üdv marko37 neked is légy ûdvözölve az oldalon.
Valakinek sikerûlt már megcsinálni a 500t-át
Még nem jutodtam el addig!

marko37
üdv nektek Kitt2000 és pecspapi

csak az a gond hogy nem nagyon értem így a játék lényegét, meg a menüt se nagyon. de viszont ha csinálnál hozzá magyarosítást annak örülnék. köszi!