Prince of Persia: Prodigy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Minek veszed meg honosítottan, ha úgyis angolul akarsz vele játszani?

Remek, na ezért utálom a honosított játékokat.

Why so serious?

Prince23
Próbáljátok setuppal indítani, akkor lehet kiadja az angolt!
(mint pl. a Mass Effectnél)

grebber
Telepításnél csak CSEH és MAGYAR nyelvet lehetett kiválasztani!

Next PC upgrade: 2022

A magyar feliratos változatban benne van választhatóként az angol nyelv is? Mert semmi bajom vele ha valami magyar felirattal jelenik meg, azt viszont gyûlölöm ha emiatt az angol feliratot kiszedik. A Jade Empire-nél is trükköznöm kellett mire angollá tudtam tenni.

Why so serious?

grebber
Én nem értek angolul szóval nekem újdonságnak hat 😄

saxicola
Ezt úgy írtad ide, mintha valami RPG lenne. Én angolul nyomtam végig és szerintem nem volt nehéz megérteni a szöveget.

www.gportal.hu/bioshock

grebber
Így magyarul felirattal nagyon jó mivel értem is mi történik körülöttünk 😄

gibson9
Nem én felejtettem el odaírni... nem említik a pcdome oldalán se

davidka003
A sztori poénjait nem lelõve, a DLC elsõsorban azoknak szól, akik nem voltak maradéktalanul megelégedve a befejezéssel. Többet egyelõre nem árultak el az Ubisoftos emberkék, én pedig nem tudok nyilatkozni, mert valahol félúton elfogyott a lelkesedés, és nem vittem végig. Minden esetre a DLC érkezik hamarosan, Xbox és PS3 konzolokra, PC verzióról egyelõre semmi hír. Az új helyszín egy földalatti palota lesz, ahonnan a hercegnek és deli társnõjének meg kell szökniük. Segítségükre lesz két új tulajdonság, úgymint Elika képes visszaállítani bizonyos romokat eredeti állapotukba, ezáltal megnyitva az utat, míg a herceg koma kap egy új támadást, melyet nevezzünk "nekiszaladok megbénítom"-nak. A rossz hír, hogy ezt ezentúl az ellenfelek is be tudják vetni ellenünk. A várható megjelenés február 26, mint említettem egyelõre csak konzolokra, és az árat sem lehet még tudni. Sebaj, mire kitalálják a sarcot, talán megálmodják a PC-s megjelenést is.

by Gamestar

Sajnos mint minden jó dolog, ez is csak konzolra jön.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Atkamon
na bazmeg... már bocsi a bazmegért, csak kezdtem örülni, hogy lesz valami új...

😄 akkor meg hogy kerül ide van konzolossz topicz
davidka003
Csak azt felejtetted el odaírni, hogy ez a DLC nem jön PC-re.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

gibson9
"Február 26-tól lesz elérhetõ a Prince of Persia elsõ letölthetõ kiegészítése az Epilogue, mely folytatja a Herceg és Elika történetét egy újabb kalanddal. Elérhetõ lesz egy új helyszín az Underground Palace, innen kell elmenekülni hõseinknek. Az új képesség az Energize lesz, mely az elpusztult környezetet képes visszaállítani az eredeti állapotába. Sok új logikai feladvány és ügyességi rész kerül majd bele, összesen valamivel több mint három óra játékidõt kínálva. Egy új támadás, a Sprinting Clash, is megjelenik, mely akkor lesz hasznos ha az ellenfél épp ránk rohan. A kiegészítés befejezésével új kinézetet adhatunk a karaktereknek, innentõl elérhetõek lesznek a Prototype játék korai skinjei."

by PcDome

davidka003
Trilógia lesz. Még 2 rész fog készülni. 😄

A vege szerint lesz masodik resz biztos!!!

MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7

grebber
Kék sárkány <#eplus2><#worship>

grebber
Fájlok külön nem lesznek hozzá mert nagy méretû fájlokban vannak a cuccok!

Nekem a már sokszor leírt Athlon64 4000+ van (2,7 GHz-re húzva), 2 GB Ram és Radeon 1950GT és 1280x1024, high detail (élsimítás off) és fut. Nagyon ritkán swappel be (inkább akkor szokott, maikor movie jön, mondjuk egy harc elõtt, de ekkro se mindig). Ergo tökéletesen élvezhetõ a játék. 1 GB ramnál szerintem már itt-ott kompromisszumot kell kötni, de nem kell teljes lecsupaszításra gondolni.

Összehasonlítás végett Tomb Raider Underworld-nél picit jobban fut a PoP.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

klart
hát nekem megvan már a magyar,majd megnézem holnap délelõtt,szétszerelem,és ha megtalálom a használható fájlokat feltolom

Looooser
lol pont ilyen konstrukcióm van (tudom ciki ebben a vilában) és mégis azt mondták hogy meg se próbáljam...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Prince23
Valaki majd feltehetné mondjuk rapidra a felülírott magyar fileokat.

klart
légyszives pm-ben valami linket.vagy oldal címet,de elég csak a release név is

1-2 magyar torrenten már fenn van a magyar verzió uhhogy talán lesznek nyelvi fájlok is ha nem nyomnak sokat
watto
OMFG!!! Leszarom a bokám! Tippelgetünk, kitalálnuk jobbnál jobb lehetõségeket , errem ia megolás? na mi? HÁT PERSZE! Újra KEll Indítani A Kicsi Pici Gépecskét! Ennyi! thx 😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Ja bocsi, crack nincs. Elfelejtettem ,hog ezen nincs védelem. Akkor én is passzolok. (Nekem hasonló gondokra az újratelepítés vagy crackcsere - mikor mi - hatására rendbejött.)

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

watto
tud valaki linkelni vmi cracket ha azzal jobb lessz?😄

watto
nicns hozzá crakc és 16x újratelepítettem 😄 DVD5ös van

Hmm csendes halál. Telepítsd újra (de lehet megúszod crack cserével).

Leszedtem A RELOAD verziót,most már elindul.Neki áll tölteni az elsõ pályát csinálja is,de negyed óra után még mindig nem megy a játék.
watto
felraktam már lostplanetérõl, dmc 4érõl, cod waw-ról .... már nem ír directx gondot, egyszerûen semmi nem történik mikor elinditom exét:S

Milyen windowst használsz? Gyári vagy valami vackot? Én nekem amióta gépem van, mindig gyári Wint használok, egy txt-vel sincs több ,se kevesebb. Érdemes megfogadni a tanácsomat. (Ha azt használsz, akkor természetesen nem.)

Amúgy ahogy alant írták, DX-et kell újrarakni. dxwebsetup.exe -t szedd le, indítsd el és megcsinálja. De jó, ha mondjuk valami frissebb játék lemezérõl rakod fel.

watto
de akkor mi lehet a gond?:S

2008 novemberi a legújabb, ha esetleg nem azt tetted fel, akkor szedd le innen, bár szerintem is valami más lesz a gond.
watto
letöltöttem vmi 2008ast felraktam most memg nem ír hibát de meg se mozdul semmi... rákattolok exere semmi nem történik

watto
ha lenne rajta :S De van az a érsz ahol leellenörzi a configod és pipálja ha jó...ott a directx emen is pipa van szóval nem értem

davidka003
Rakd fel a DVD-n lévõ directx-et.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

watto
Hali!
Most felraktam de ezt ah ibát írja inditáskor: Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert d3dx9_39.dll nem található.

Ez vmi directx es szutyok de nekem legfrissebb van fent :S mi lehet a gond?

Vagy alapvetõen érdemes megjegyezni a gepigeny.hu címet, általában elég hamar felkerülnek rá a gépigények.

Illetve itt van EZ AZ OLDAL is ami akkor is segít, ha nem is tudod, mi van a gépedben.
davidka003
Gépigény:

link

Elsõ találat.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

watto
Hali! Lehet félre értettél, nem vagyánykodni akarok... Nem is azt kérdeztem elindul -e hanem hogy milyen minõségben... mivel sehol nem találtam gépigényt nem tudhatom hog yoptimalizálatlan vagy sem.

grebber
Múlkor pont ezt írtam én is másnak de õ GTX 280-al érdeklödött a FEAR 2 után hogy vajon menni fog-e maxon.

armageddon666
Core i7 965 Extreme Edition, GeForce GTX295, 6GB RAMon elmegy minimumom??? <#idiota>

(am 8800GTn is ment maxon gond nélkül ^^)

@

davidka003
Nem értem az ilyen embereket. Most direkt vagánykodni akarsz a konfigoddal? Akinek például 6600GT-je van az érthetõ ha megkérdezi, de te a pár hónapos kártyáddal minek kérdezed meg? Vagy ha nem fut full maxon 200 FPS-el akkor le sem töltöd? Próbáld ki és meglátod hogy fut.
Egyébként nálam HD3870-el 1280-ban maxon ment, valszeg nálad is fog.

Gépigénye: mobiltelefon. (Nah szóval bõven elfut egymagoson is (2,4GHz P4 vagy ennek megfelelõ Athlon, gf 7-es illetve Radeon X1-es szérián is.)

watto
Valami gépigényt tudnátok írni? Biztos hogy menni fog csak nemtom milyen minõségben..2gb ram Gef 9800GT meg Core2E8500

Nekem olyan problémám lenne,hogy a DVD5-ös verziót raktam fel.Mindent megcsináltam ahogy kell futtatam a setup dat-otfel is rakott mindent,el is inul bejön a ubisoft logo.Utána meg kiirja hogy a prince of persia exe hibát észlelt ezért leállt.Már mindennel probálkoztam nem tudom ni lehet a probléma,a gépemmel nincs gáz az bõven elég.
klart
jó,van 1-2 kivétel

grebber
Ez nem így van nézz körül!

klart
de hiszen minden játék felkerült idáig,így aztán gondolom ez is csak